Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerçekten Aya gidildimi ???
WåñTêd_øØ7
07.07.2008, 15:16
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] jpg
gürün_güzeli
07.07.2008, 15:18
nasıl bir konu bu şimdi anlamadım:D
Kaptan-58
07.07.2008, 15:19
yıllarca kandırıldık mı yoksaaaa
WåñTêd_øØ7
07.07.2008, 15:32
nasıl bir konu bu şimdi anlamadım:D
konuyu tam okursan anlayabılırsın :):)
gürün_güzeli
07.07.2008, 15:36
konuyu tam okursan anlayabılırsın :):)
yok ilk başta hiçbişe açılmamıştı o yüzden görünmedi şimdi oldu:D:D
bunlara inanıyormusun gerçektende ????
bildiğim kadarıyla nasa astronatlar hastalık veya virüs kapabilir diye aya inmemişler ve bole bi çözümle insanları inandırmaya çalışmışlar...
bildiğim kadarıyla nasa astronatlar hastalık veya virüs kapabilir diye aya inmemişler ve bole bi çözümle insanları inandırmaya çalışmışlar...
bilim adamları araştırmak için için gitmiştir böyle saçma iddalarda bulunmayın bilimm adamlarından siz daha mı iiyiii bileceksinizz ?.........................
gürün_güzeli
07.07.2008, 16:01
saçmalık...................... ...............
evet daha ii biliriz
istihbarat diye bir şey var
sen bilim adamların her dediğine inanıyomusun
darwin de kendi çapında bilim adamıydı
WåñTêd_øØ7
07.07.2008, 16:01
bilim adamları araştırmak için için gitmiştir böyle saçma iddalarda bulunmayın bilimm adamlarından siz daha mı iiyiii bileceksinizz ?.........................
pekı nasadan ıstenen belgelerı ıstenmıs nasa belgelerın kayboldugunu yada calındıgı ıddaa etmıs sen cok guvenıosun heralde
WåñTêd_øØ7
07.07.2008, 16:02
evet daha ii biliriz
istihbarat diye bir şey var
sen bilim adamların her dediğine inanıyomusun
darwin de kendi çapında bilim adamıydı
aynen bende darwını ornek verecektım ama ne alaka dıyecektınız :):)
sende her istibaratçının sözünemi inanıyonnnn................... ...
pekı nasadan ıstenen belgelerı ıstenmıs nasa belgelerın kayboldugunu yada calındıgı ıddaa etmıs sen cok guvenıosun heralde
herşeye inanıyor millet niee buna inanmıyonuzz:D:D
WåñTêd_øØ7
07.07.2008, 16:16
herşeye inanıyor millet niee buna inanmıyonuzz:D:D
gordugun gıbı belgeler ıle kanıtlanmıs okumadıgın ıcın yorum yapmakta kolay oluor :)
sende her istibaratçının sözünemi inanıyonnnn................... ...
adı üstünde istihbarat bu nasıl inanmıycan
Pusula_58
07.07.2008, 16:17
Tabiki herşeyi basın yoluyla,yapılan açıklamayla öğreniyoruz.Aya gerçekten gidildimi gidilmedimi bunca yıla rağmen hala, kanıtlanmadıysa demekki gidildiğine inanacağız.
Hem bunlar yalan olsa bence rakipler çoktan ortaya çıkarmıştı bile.Hem bırakın ayı, geçenlerde marsa gidildiği açıklandı,buna ne diyeceksiniz.Bu kadar ciddi bilim adamı bunca yıldır çalışıyorlar,neden insanları kandırsınlarki bundan ne kazanç elde edebilirlerki? Yalancının mumunun yatsıya kadar yanacağını yoksa bilmiyorlarmı? Bilerek yalan söyleyeceklerini sanmadığım için ben gidildiğine inananlardanım.O resimdeki şüphelenenler,gider bunlar nasa yetkililerine sorarlar sanırım onlardanda yanıtını alırlar.Yoksa akla hayale gelemdik şüpheler hep vardır insanların içinde.
marsa sadece insansız arac yollandı gardaş
Pusula_58
07.07.2008, 16:36
marsa sadece insansız arac yollandı gardaş
araçta olsa sonuçta gidildiğinin bir kanıtı değilmi sence arkadaşım
arkadaşım ben zaten aya gidilmedi demiyorum aya insan inmedi
gordugun gıbı belgeler ıle kanıtlanmıs okumadıgın ıcın yorum yapmakta kolay oluor :)
okumama gerek yok zaten amaç belli...
adı üstünde istihbarat bu nasıl inanmıycan
sen nasıl her bilim adamlarına inanmıyorsun ?????
engineer58
07.07.2008, 17:30
Valla photoshop yoksa geyet mantıklı bence.O diil bunca senedir kandırılıyomuyuz :D Doğru olsa bile adamlar sanalda olsa gitmiş yinede , biz onuda yapamadık :D Paylaşım için teşekkürler...
sana dedim az önce her bilim adamına inanamayız darwinde kendi çapında bir bilim adamı dedim
sonbahar5803
07.07.2008, 18:15
Babam hep derdi, aya gidilmedi, bu amerika bizi oynatıyor diye.
Haklımıymış ne. :D
sanırım bu tip iddialar ilk olarak ayın bir nur yani ışık parçası olduğunu yazan bir hadis veya ayet emin değilim yüzünden müslümanlar tarafından ortaya atılmıştı...
Daha sonra bu iddia çürütülse de bu konu sürekli gündemde kaldı bu tip bir kandırmacayı amerikanın sırf egosunu tatmin etmek için yapacağı konusu biraz saçma geliyor bana...
fotomontaj...şu devirde foto montajla orjinali ayırmak çok zor
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.