PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

Serd@r
09.07.2008, 20:11
Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?

EVET Kurmalı-Desteklerim
HAYIR Kurmamalı-Desteklemem
KARASIZIM

sonbahar5803
09.07.2008, 21:14
Yeni parti kurmasın demem. Nasıl olacağını Allah bilir, belki de hayırlı olacak.

Ancak ben kesinlikle destek vermeyeceğim, memleketlim olsa da.

kasparix
09.07.2008, 21:25
bende kurmasın derim şuan yeni parti kurması demek onun için başkaalrıının oyununa gelmişlikden baska bir anlam ifade etmeyecek...ereken seçim hezimetine uğruycak erkan umcu gibi..akıllı siyasetçi olup olmadığını o zaman anlıycaz...hem hocalık yaptı bırakdı sıyaseti sandık..hem akparti mkyk de hale üye ...anlamış değilim kurucan yeni partiyi neden hale uyesin...Türkiyenin bu zemine sürükleneceğini mi biliodu anlamış değilim,,,kendi isdeğiyle değil sanki toplumda ona talep varmış bi alternatifmiş gibi gösderilio bir kısım çevreelrce...inş şakşakcılara kapılmaz...biz onu hep sivas vekili olarak gördük...partisinde kalsın onlara su karanlık sürecde yardımcı olsun ....yoksa şenerde erkan mumcu gibi olacak gibi gelio . ..sadece sivas kazaancak ülke kazaanmıycaksa istemem HEM TÜRKİYEMİZ HEM SİVASIMIZ KAZANSIN...parti kurarak sadece sağı böleceğine inanan sol görüşlü bağnazları sevindirmekden baska bir şey yapmış olacak mı sener bey buda seçim sonrası fırtınalı bir yağmurla silinip gienlerde olucak üzülüorum o zamanda sivasımız dğeerli bir siyaset adamını kaybetmiş olucak belki daah hayırlı olucak sener için evet üniversite hocalığında daha hayırlı işler yapıcak belkide...önün açık olsun sener bey....

gürün_güzeli
09.07.2008, 21:42
bence kurmamalı..................... ...............

SEMİH-58
09.07.2008, 22:18
yanlış bir hareket olur şimdi bir site kurmuş yeni oluşum hareketi diye orada anlatıyor herşeyi...

goktan58
09.07.2008, 22:20
bencede kurmamalı sıyasetten cikmısken girmenın bı anlamı yokkı onceden bırakıp sonra gırenler basarılı olamadılar bunun örneklerı cok........saygı duydugum bı ınsan ama bende destek vermem yenı olusumuna.....

kocak58
09.07.2008, 22:23
ya kursun arkadaşalar
şöle düşünün bütünsivaslılar oy verse barajı tek sivaslılardan aldığı oyla geçer

bunun dışında diğer yerlerden oy alsa akpdende kayanlar olur hele akp kapanırsa

goktan58
09.07.2008, 22:30
tamam sivaslı oldugu ıcın barajı gecse cok mutlu oluruz BBP keske her yıl gecsın ısterız ama ınsanlar bı sıvaslı partı kurdu dıye ınanmıs oldugu dogrulardan bırden bıre vazgecemez böylede dusunmek gerek benım yıllardır destekledıgım bı partım var sımdı benım öz ABIM dahı baska bı partı kuracak olsa ben ınandıgım partımden asla vazgecmezdım......

kocak58
09.07.2008, 22:34
abdullatif şener sivslıların inadığı akp gibi bi yörüngeye sahip değil mi aynı temlden geliyolar
ben akp li değilim eğer parti kurarda oy potansiyeli olursa bende oyumu ona veririm bi kerede sivaslı bir yönetsin bakalım birazda sivas gelişsin sivasa yatırım yapılsın yıllarca bekledik olanı da sivastan alıp götürdüler götürüyolarda halen

goktan58
09.07.2008, 22:38
gönlum ısterkı dedıgın gıbı olsa insallah da olur tabıkı hersey sıvasımız ıcın sıvas söz konusu olursa herseye gögüs gererız sanırım ne kadar bırbırımızı sevıp nekadar mıllıyetcı olursak okadar gelısır sıvasımız....hayırlısı olsun dıyelım oy potansıyelını bılemem ama akp'den baya bı oy alır...

kasparix
09.07.2008, 22:50
HERŞEY SİVAS İÇİN DEĞİL ARKADASLAR BENCE HERSEY VATAN İÇİN MEMLEKETİMİZİN HAYRINADA OLACAKSA SİVASDA KAZANSIN ANCAK BEN MEMELEKETİN HAYRINA GÖRMÜORUM SEÇİME HARCYCAĞI PARA İLE MEMLKETE DAHA HAYIRLI OLABİLİR MESELA HİÇ DEĞİLSE SADECE EĞİTİME DESDEK OLSUN EĞİTİMCİ OLARAK .....ÇÜNKİ ŞAKŞAKCILAR AKP YE Bİ ALTERNATİF SEN OLURSUN DESTEKLERİZ SENİ ÖNCE HÜPLETİRİZ AMA SEN FARKINDA OLMADAN DA GÜMLETİRİZ DİOLAR..BAKALIM BU OYUNA GELİCEKLER Mİ...DERİN DÜŞÜNÜO SENER AAMA ÇOK DERİN KAYBEDİCEK YANLIŞINDA ISRAR EDERSE..AKPARTİLİLER ETTİYSE Bİ HATA BEDEL ÖDÜYCEK BEDEL ÖDEMEDEN BELEŞ MİLLİYETÇİ BELEŞ VEKİL OLUNNUR BELEŞ PARTİ KURULMAZ....BU ZEMİNİN OLUŞMASINI MI BEKLİODU...ANLAMIŞ DEĞİLİM HALE..ERKEN SEÇİM HEZİMETİNE UĞRAR YÜZDE 6 ALIR ODA DİĞER PARTİLERDEN TRASLAR MHP DE GİREMEZ YENİ AKP VE CHP GENE İT DALAŞI İLE SÜRDÜRÜRLER..NAPALIM...EE ZARARI KENDİ RIZASI İLE SEÇENE MERHAMET EDİLMEZ DERLER BİZİM KÖYDE...

abdullah58
10.07.2008, 00:20
bende kurmasın derim şuan yeni parti kurması demek onun için başkaalrıının oyununa gelmişlikden baska bir anlam ifade etmeyecek...ereken seçim hezimetine uğruycak erkan umcu gibi..akıllı siyasetçi olup olmadığını o zaman anlıycaz...hem hocalık yaptı bırakdı sıyaseti sandık..hem akparti mkyk de hale üye ...anlamış değilim kurucan yeni partiyi neden hale uyesin...Türkiyenin bu zemine sürükleneceğini mi biliodu anlamış değilim,,,kendi isdeğiyle değil sanki toplumda ona talep varmış bi alternatifmiş gibi gösderilio bir kısım çevreelrce...inş şakşakcılara kapılmaz...biz onu hep sivas vekili olarak gördük...partisinde kalsın onlara su karanlık sürecde yardımcı olsun ....yoksa şenerde erkan mumcu gibi olacak gibi gelio . ..sadece sivas kazaancak ülke kazaanmıycaksa istemem HEM TÜRKİYEMİZ HEM SİVASIMIZ KAZANSIN...parti kurarak sadece sağı böleceğine inanan sol görüşlü bağnazları sevindirmekden baska bir şey yapmış olacak mı sener bey buda seçim sonrası fırtınalı bir yağmurla silinip gienlerde olucak üzülüorum o zamanda sivasımız dğeerli bir siyaset adamını kaybetmiş olucak belki daah hayırlı olucak sener için evet üniversite hocalığında daha hayırlı işler yapıcak belkide...önün açık olsun sener bey....

BEYLER KENDIMEZE GELELIM
SENER SIVASLI VE BIZLERDE SIVASLI OLARAK ONU DESTEKLEMEMIZ GEREKIR
KENDILERI TARAFLI TARAFSIZ HERKESIN CUMHURBASKANI ADAYIYIDI
PEKI NEDEN ADAY GÖSTERMEDILER??
SENER BEYEFENDI SIVAS ICIN SON SANS
BIZ SIVASLILAR SANSIMIZI IYI KULLANALIM
DUYGUSALLIK YAPMAYALIM
KARADENIZLILER KADARDAMI MILLIYETCILIKIMIZ YOK
SENERE HEP DESTEK TAM DESTEK

umit_koc
10.07.2008, 07:56
ben ce yeni olusumun sivasta destek görmesi yanlış olur

çünkü muhsin bey ondan çok daha değerli bir sahsiyettir.

ve BBP varken böyle bir oluşum yanlıştır desteklemem.

umit_koc
10.07.2008, 07:58
BEYLER KENDIMEZE GELELIM
SENER SIVASLI VE BIZLERDE SIVASLI OLARAK ONU DESTEKLEMEMIZ GEREKIR
KENDILERI TARAFLI TARAFSIZ HERKESIN CUMHURBASKANI ADAYIYIDI
PEKI NEDEN ADAY GÖSTERMEDILER??
SENER BEYEFENDI SIVAS ICIN SON SANS
BIZ SIVASLILAR SANSIMIZI IYI KULLANALIM
DUYGUSALLIK YAPMAYALIM
KARADENIZLILER KADARDAMI MILLIYETCILIKIMIZ YOK
SENERE HEP DESTEK TAM DESTEK

iyi diyorsun ama millet vekili döneminide gördük hep kendi çevresine.

biz BBP ye sahip çıkalım ne varsa muhsinde var

çiğdem kaya
10.07.2008, 09:02
BENCE PARTI KURSADA FARKETMEZ DESTEK ALAMAYACAGI ORTADA.BIR KERE SIVASLI OLMASI HATA YAPMADIGI ANLAMINA GELMEZ.GORULEN OKI SENERIN BIR CIZGISI YOK.ODA KOLTUK ASKINA YANIP IHANETCI BIRI OLMUSTUR.NE YAZIK ERGENEKON MASASI OLMAKTAN KENDINI KURTARAMAYAN SENER BASARISIZLIGA MAHKUMDUR.TURK MILLETI HAINLERI AFFETMEZ.SIVASLI BIR SIYASETCIYI KAYITSIZ SARTSIZ DESTEKLEMEK DOGRU DEGIL.BU MANTIKSIZ BIR MILLIYETCILIK OLUR.

yakamozz
10.07.2008, 13:14
Tek gerçek Muhsin Başkan gerisi hayal....

dark_yamtar58
10.07.2008, 13:24
Bence kursun Abdullatif ŞENER eğer böyle bir oluşumu kuracak ve becerecek kapatissi varsa neden olmasın.
Hayinliğe gelince Hocayı bırakıp kaçanlar hayin değilde Akp den ayrılan mı Hayin oluyor buna sadece gülerler.
Cumhur başkanlığı bence Abdllatif Şener in hakkıydı adamcağızı aday bile yapmadılar demokrasi demokrasi demokrasi böyle günde lazım dı...

abdullah58
10.07.2008, 14:35
abdullatif şener sivslıların inadığı akp gibi bi yörüngeye sahip değil mi aynı temlden geliyolar
ben akp li değilim eğer parti kurarda oy potansiyeli olursa bende oyumu ona veririm bi kerede sivaslı bir yönetsin bakalım birazda sivas gelişsin sivasa yatırım yapılsın yıllarca bekledik olanı da sivastan alıp götürdüler götürüyolarda halen

AKP NIN YÖRÜNGESIMI VARKI
YOK GECMISI KASTEDIYORSAN O ZAMAN HEPINIZ SAADETCI OLMANIZ LAZIMDI
AKP NIN YÖRÜNGESI-CITASI -FIKRI ZIKRI YOK
ANAVATANDA VARDI BIRZAMANLAR
DOGRU YOL VARDI NEREDELER
AKP DE ÖYLE TAYYIP BEY GIDINCE HEPSI CIL YAVDUSU GIBI DAGILIRLAR
AMARIKAN VE AVRUPA DESTEGIYLE ANCAK BURAYA KADAR
A:LATIF SENERE
BIZ SIVASLILAR SAHIP CIKMAZSAK YUH OLSUN HEPIMIZE
KAYSERILILER-KARADENIZLILER-DOGULULAR- YOZGATLILAR-HEMSERILERINE NASIL SAHIP CIKIYORLAR
HERSEY SIVAS ICIN SIVASIN ADI ICIN
SIVASLILAR ICIN
KOCAK58 SEN DE BENIM GIBI DÜSÜNÜYORSUN
SIVASTA YASAMIYORUM AMA HERSEY SIVAS ICIN

abdullah58
10.07.2008, 14:42
BENCE PARTI KURSADA FARKETMEZ DESTEK ALAMAYACAGI ORTADA.BIR KERE SIVASLI OLMASI HATA YAPMADIGI ANLAMINA GELMEZ.GORULEN OKI SENERIN BIR CIZGISI YOK.ODA KOLTUK ASKINA YANIP IHANETCI BIRI OLMUSTUR.NE YAZIK ERGENEKON MASASI OLMAKTAN KENDINI KURTARAMAYAN SENER BASARISIZLIGA MAHKUMDUR.TURK MILLETI HAINLERI AFFETMEZ.SIVASLI BIR SIYASETCIYI KAYITSIZ SARTSIZ DESTEKLEMEK DOGRU DEGIL.BU MANTIKSIZ BIR MILLIYETCILIK OLUR.

SEN UZAYDAMI YASIYORSUN
SENER KOLTUK SEVDALISI OLSAYDI
BAKANLIGI HAZIRDI AKP DE KALIRDI
SECILMESI KESINDI AKP DE KALIRDI
SENER SIRF FIKIRLERINE TERS GELDIGI ICIN AKP NIN DISINDA KALDI
ÖZELLESTIRMEYE VEYA PESKESE EVET DESEYDI SIMDI CUMHURBASKANI YAPARLARDI
GALATAPORTA KARSI CIKMASAYDI SIMDI BAS TACIYDI
MADEM IYI BIRI DEGILDE NEDEN 2 DEFA YILIN BAKANI SECILDI
SENERIN TEK EKSIGI
KITLELERE HITAP EDECEK KENDINI TANITACAK SES TONU YOK
ÖTEKILER GIBI BAGIRIP ;CAGIRAMIYOR
AMA SIVASLI HEMSERILERIMIN ONU KARAYALAYICI YAZILARI BENI COK DERINDEN ÜZÜYOR
SELAM VE SAYGIYLA

abdullah58
10.07.2008, 14:47
iyi diyorsun ama millet vekili döneminide gördük hep kendi çevresine.

biz BBP ye sahip çıkalım ne varsa muhsinde var

GARDAS BENIM ZATEN OY HAKKIM YOKKI
AH SAHIP CIKABILSEKTE
MUHSIN BASKANA SAHIP CIKSAK
SIVASLILAR MUHSIN BASKANA BELEDIYEYI BILE VERMEDILER
ELIN BASKA SEHIRLILERI SAHIP CIKARMI
RIZELILERE BAKIN ADAMLAR MESUT YILMAZA BILE SAHIP CIKTILAR
BIZ SIMDIDEN LATIF SENERE MUHALIF OLDUK
HEMI MUHSIN ABI-HEMI LATIF SENER BEY CIKSIN NIYE OLMASINKI

çiğdem kaya
10.07.2008, 15:28
Bence kursun Abdullatif ŞENER eğer böyle bir oluşumu kuracak ve becerecek kapatissi varsa neden olmasın.
Hayinliğe gelince Hocayı bırakıp kaçanlar hayin değilde Akp den ayrılan mı Hayin oluyor buna sadece gülerler.
Cumhur başkanlığı bence Abdllatif Şener in hakkıydı adamcağızı aday bile yapmadılar demokrasi demokrasi demokrasi böyle günde lazım dı...

erbakanı gonulden severım fakat kendısınde taktık hatası sozkonusu.o yapmak ıstedıgını yapamamaya mahkum bırı.onun dıkkafalı sert tavrı ıle hıcbırsey yapamadıgını gorduk.28 subat surecınde masaya yumrugunu vurup ıstıfa etse ıdı akp zaten olmayacaktı.rte donemınde yıne en rahat basortulu ınsanlar hastanelerde calısabılıyor az da olsa korkarak saklanarakta olsa.yoksa erbakan pırımızdır .zekı oldukca ıyı dusunen bırı fakat dedıgım gıbı ne yazık hatıceye degıl netıceye bakmak gerekır.ımam hatıpler ne yazık onun yanlıs tavırları yuzunden kapandı.yanı onun ıstegı ıle degıl onun bırılerının ekmegıne yag surecek sozlerı ıle.

abdussvs
10.07.2008, 16:31
Parti kurup başbakan mı? olacak yazık kendini harcatacak haberi yok

dark_yamtar58
10.07.2008, 21:11
Parti kurup başbakan mı? olacak yazık kendini harcatacak haberi yok

Kardeşim nerdesin ya şükür kavuşturana................... ..................

kocak58
10.07.2008, 22:37
bence mhp ye geçsin
...............

kasparix
10.07.2008, 22:45
ŞENER BEY BUYUR SUN PARTİ KURSUN...MADEM KURACAKDI AKP TÜZÜĞÜNÜ KENDİSİDE YAZMIŞ..O ZMAAN AKP NİN İMZA ATTIĞI HERŞEYDE ODA VAR....NEDEN HOCALIKLA DEVAM ETTİ ?NEDEN BU ARADA DA AKP MKYK ÜYELİĞİNDE DEVAM ETTİ OZMAAN?HALADA NEDEN İSTİFA ETMEDİ Kİ?AKLIMI KEMİRMİYO DEĞİL CUMHR BASKANI OLMASINI İSTEYEN ŞAKŞAKÇILARI BEKLE Mİ DEMİŞLERDİ ACABA?????? EVET HANGİ ÇEVRENİN ŞENER PEYİ ÖNCE HÜPLETİP SONRA GÜMLETECEĞİNİ GAYET İİ BİLİYORUZ...BENCE DUYGU VE İHTİRASLARIYLA SUAN ANA DAVASINA HİZMETE DEVAM ETMELİ TASERONCULUĞA SOYUNMAMALI..YOKSA ALLAH MUHAFAZA GAZLARLA KONUSRSA SONU HÜSEYİN ÜZMEZ GİBİ OLUR...İÇİRİRLER GAZOZU GAZA GELİR HÖYT AÇIN BASBAKAN GELİYOR DER..İKSİRİ GİDİNCE ÜZERİNE YIĞILMIŞ BİR SEÇİM HEZİMETİ OLUR SADECE...MHP NİN OYLAR GİDER AZDA OLSA AKP DEN GENE DİYORUM KALIR CHP AKP İT DALASI DEVAM EDER...MHP NİNDE GİRMESİ HİÇ DEĞİLSE O TANSİYONU BİR NEBZEDE OLSA DÜŞÜRÜR KANAATİNDEYİM..ŞENERE İHTİYAÇ YOK Kİ ZİHNİYET AKP ZİHNİYETİ DEĞİL Mİ..AÇIK AÇIK DİYORUM SAĞ ZATEN VAR BU MEMLKETTE AVRUPADA Kİ GİBİ OLMASI GEREKEN GİBİ ALTERNATİF Bİ SOL LAZIM BU ÜLKEYE ...AMA MALESEF BU ÜLKE BU SAKAT SOL MUHALEFETİYLE DEVAM EDİYO İT DALASIDA SÜRÜO SÜREKLİ...ŞENER ZİHNİYETİ ZATEN VAR SOLDA ALTERNATİF OLMAYINCA SOL BİLE ŞENERİ DESTEKLİYO BIYIKLISIN BAŞÖRTÜSÜ İSTE BÖŞÖRTÜ DİNSE DİN ILIMLIKSA ILMLILIK ....O SURAT HEM SAĞA HEM SOLA AÇIK OLURSA HEM SAĞ Bİ ÇAKAR HEM SOL...Bİ İNSAN 2 KERE SAF DEĞİŞDİRMEZKİ...BİR TELEFONLA 4 PARTİ DEĞİŞDİREN VEKİLLERİDE BİLİORUZ YANİ....SUAN ALTERNATİF OLAMAZ YANİ ŞENER HOCAMIZ..DERSLERE DEVAM ETSİN YA VALLA HOCALIK DAAH YAKISIO ONA..YAPACAKSADA BAĞIMSIZ GİRSİN SİVASDAN SEÇİM PARASINI DA SİVASA ÇOK SEVİYOSA YATIRIM YAPSIN...YOKSA İSRAF YAPACAK ...HA BİDE ZAMANINDA MÜHENDİS KÖKENLİ HOCALARIMZIN FASO FİSO DEDİĞİ ŞEYLERLE UĞRASIORUZ HALA VALLAHİ..NE FASO FİSOYMUŞ BİTMİO VALLA ...ÇERKEZLERDE ETKİNDİR DERİN TÜRK SİYASETİNDE LAZI KÜRDÜ GÖRDÜK BİRDE AÇIK ŞEKLDE ÇERKEZİ GÖRELİM.YANLIŞ ANLŞMASIN DEDİĞİM AKRABALARIMDA ÇERKEZ ..MUHSİN YAZICIOĞLUNA SAYGILARIMI SUNUYORUM ASLAN GİBİ ASLAN YİĞİDO DAVASINDAN ZERRE KADAR SAPMIŞMIDIR O İKTİDAR OLAMIYORSA KİMSENİN HAKKI DEĞİLDİR SİVASDAN TÜRKİYEMDEN...ONA VE ONUN GİBİ İNANMIŞLARA SELAM VE SAYGILAR....

Amazon
10.07.2008, 23:16
ben abdullatif şenerin görüşlerini hala anlamış değilim. bi rengini belli etse iyi olacak.. o yüzden oy vermem ama parti kurup kurmaması kendisine kalmış...

abdullah58
10.07.2008, 23:53
erbakanı gonulden severım fakat kendısınde taktık hatası sozkonusu.o yapmak ıstedıgını yapamamaya mahkum bırı.onun dıkkafalı sert tavrı ıle hıcbırsey yapamadıgını gorduk.28 subat surecınde masaya yumrugunu vurup ıstıfa etse ıdı akp zaten olmayacaktı.rte donemınde yıne en rahat basortulu ınsanlar hastanelerde calısabılıyor az da olsa korkarak saklanarakta olsa.yoksa erbakan pırımızdır .zekı oldukca ıyı dusunen bırı fakat dedıgım gıbı ne yazık hatıceye degıl netıceye bakmak gerekır.ımam hatıpler ne yazık onun yanlıs tavırları yuzunden kapandı.yanı onun ıstegı ıle degıl onun bırılerının ekmegıne yag surecek sozlerı ıle.

ERBAKAN HOCAYI RAHAT BIRAKTILARMIKI
O ZAMANKI SIVIL DERNEKLER-BASIN-HALK BÖYLE DARBEYE KARSI CIKTIMIKI
SONRA CARI ACIK 40 MILYAR DOLAR OLDU BUNU NASIL KAPATIYORUZ
NEDEN DÜNYADA EN YÜKSEK FAIZ VEREN TÜRKIYE
VE BU KADAR OLAYLARA RAGMEN DÖVIZ KACMIYOR ?? NEDEN HIC SORDUNMU
AKP NIN KAPATILMASINA-AMARIKA-AVRUPA HEP KARSI CIKIYORLAR
PEKI HOCANIN PARTISINI KAPATINCA SESLERI CIKMIYORDU
VE INSANDAN UTANMAZLAR ALLAHTAN KORKMAZ SAHTEKAR AVRUPALI INSAN HAKLARI SAVUNUCULARI 80 YASINDAKI ADAMDAN HALA KORKUYORLAR EVE HAPSETTIRDILER
ERBAKANDA MASONLARIN FIKRIYLE-MÜSLÜMANLARIN ZIKRIYLE HARAKET ETSEYDI SIMDI BASBAKANLIGI BITIRMIS-CUMHURBASKANIYDI
AMA O DAVA ADAMI MAKAM ADAMI DEGIL
ADAMA PAPAZ CÜPPESI GIYDIRIRLER ADINADA DOKTORLUK ÜNVANI DERLER
ADAMIN BOYNUNA HAC TAKARLAR EN BÜYÜK DEMOKRASI ÖDÜLÜ DERLER
ADAMIN KARISIYLA DANS EDERLER ADINADA NIKAH SAHITI BU DERLER
VE SENI BÖYLE INANCINA TERS GELEN HERSEYE ALISTIRIRLAR KARSILIGIDA KOLTUKTUR
ERBAKAN HOCAM BUNLARI ISTEMEDIGI ICIN SIMDI YASAKLIDIR
ONUN ICIN DÜNYADA VE TÜRKIYEDE YALNIZ KALMISTIR-NEFSINI DEGIL INANCINI ÖN PLANDA TUTMUSTUR
YABANCILAR BIZI DESTEKLIYORSA BIR SEBEPI VARDIR ARKADASIM
AVRUPALILAR IMRALIDAKI TERÖRISTEDE COK DESTEKVERIYORLAR SEVDIKLERINDENMI
VARDIR BIR CIKARLARI
SELAM VE DUAYLA

kasparix
11.07.2008, 00:03
SUSURLUK DA FASO FİSOMUYDU SİZCE????

abdullah58
11.07.2008, 00:18
SUSURLUK DA FASO FİSOMUYDU SİZCE????

SEN DAHA ERBAKAN HOCANIN NE DEMEK ISTEDIGINI ANLAMAMISSIN
SANA NASIL ANLATAYIMKI
TÜRKIYEDE BU YASANALARDAN SONRA-AMARIKANIN KOMSULARIMIZA VE MÜSLÜMANLARA YAPTIKLARI ZULÜMLERI VE TÜRKIYEYE KARSI HACLILARIN YAPTIKLARINI ERBAKAN HOCAM GÖRDÜGÜ VE BILDIGI ICIN EY TÜRK MILLETI SIZI BU UFAK OLAYLARLA OYALAMASINLAR ;UYANIN ARTIK DEDI :BAK SIMDI BASIMIZA NE CETELER CIKTI :DAHADA DEVLETI HORTUMLAYANLAR:SOYANLAR
MAFYA ÜZERINE GIDILEMEYEN ÖRTÜLÜÖDENEK-DEMEKKI GÜNDEMDE SUSURLIKTAN BASKA DAHA ÖNEMLI OLAYLAR OLUYORMUS TÜRKIYEMIZDE
DEMEKKI SUSURLUK BUNLARIN YANINDA FASO ;FISOYMUS ARKADASIM

kasparix
11.07.2008, 00:34
YOK YANLIŞ ANLADINIZ BEN ONU SADECE SORU NİTELİĞİYLE SORMUSDUM VE SİZİN SİYASİ USLÜBUNUZUDA GÖRMÜŞ OLDUM...BU ÜLKEDE İŞLER BU KURALALR BU OYUN BU İSE OYUNU KURALLARINA GÖRE OYNAMAK GEREKMEZMİYDİ SORUYORUM ŞİMDİ SİZE ABİİ..İTE HIRLARSAN İT ÜZERİNE GELİR...SENİ ÖNCE TEK BAŞINA İKTİDARA GETİRİRLER...HEYT MEYDAN BOŞ GÖRÜNÜR HEYT KİM TUTAR SENİ BACIMIN ÖRTÜSÜ SEYHİMİN AKŞAM YEMEĞİ ALAŞAĞI YAPARLAR ABİ...UYARILARDA DİKKATE ALIMAZSA OLACAK OLUR ...SİNCANDAN YÜRÜDÜ VERİRLER.... 500 BİN UYEMİZ VAR EŞ ÇOLK ÇOCUK DANA BALA BİZ YÜZDE ONU ALIRIZ SİYASETİ,, HAÇLI MUHABBETİ SİYONİZM KORKUSU BUNLAR GERİDE KALDI BE ABİ ŞENERDE İŞDE ÇIKARAMAMIŞ O GÖMLEĞİ HALE DENİYO ZORLUYO YA BAĞIMSIZ OL YAP YAPACAKALRINI..ÖNCE HÜP SONRA GÜM MÜ OLMAK İSTİYO ...O KADAR İLERİSİNİ GÖREMİYO AMA BEN GÖRÜYORUM...
BU ÜLKE ATATÜRKÜ DİNİ MİLİ MANEVİ DEĞERLERİ SİYASETE ALET EDENLERİN YÜZÜNDEN BİR ADIM İLERİ ATTTIYSA 2 ADIM HATTA 3 ADIM GERİYE GELDİ...YETER YA BU ZİHNİYETLE NEREYE KADAR DEVAM EDEBİLİRDİK Kİ??

kasparix
11.07.2008, 02:29
AK PARTİ'DE ÖYLE ERGENEKON'DA BÖYLE !

Latif Bey aradı ve dedi ki...
Önceki gün Abdullatif Şener aradı ve... Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç bu ilginç görüşmeyi yazdı.

Latif Bey aradı ve dedi ki...

Önceki gün Abdullatif Şener aradı ve ‘Sizi sandıkta görmek isteriz Latif Bey’ yazımla ilgili kısmi düzeltmeler yaptı.

Esasında neyi düzeltmiş oldu, onu da tam anlayamadım.

Kendisiyle yakından tanışmam. Karşılaştığımızı da hatırlamıyorum. Politikaya soyunmadan önce yazdığı bir iki kitabı biliyorum. Kitaplarımız aynı yayınevinden çıkıyordu ve ortak ‘editörümüz’ İsmet Uçma marifetiyle alıyordum güzel haberlerini.

Böyle bir yakınlığımız var...

Politikanın Abdullatif Şener’e uygun olmadığını düşünmüşümdür hep.

Bana, duygularıyla aklını, aklıyla rasyonaliteyi dengeleyememiş biri gibi gelmiştir...

Bunu, ‘kişiliğini’ ele vermeye çırpındığı röportajlarından da anlamak mümkün...

Hani, ‘şarabın tadından başka her şeyiyle ilgili olduğunu’ söylediği ve o ‘bambaşka’ Latif Bey’e ulaşmamızı için bizden ekstra gayret bekleyen ünlü röportaj...

Biz o bambaşka Latif Bey’i insan hususiyetleriyle, gücüyle, zayıflıklarıyla yeterince tanıyoruz zaten. Zaman zaman, ‘anlaşılmamak’ cezasına çarptırıldığını ve bu suretle gadre uğradığını/uğratıldığını da biliyoruz.

Şunu da biliyoruz:

Müktesebatı ne kadar geniş olursa olsun, kendisini hangi farklı kaynaklardan gerçekleştirirse gerçekleştirsin, ondan asla ‘birinci adam’ çıkmaz... ‘İkinci adam’ da çıkmaz.

Sanırım uzun süre, ‘ikinci adam’ olarak bile görülmemenin huzursuzluğunu yaşadı ve sonunda bu noktaya geldi.

Hayır, bunun ‘ifrat noktası’ olduğunu söylemeye çalışmıyorum.

Bu, herhangi bir ‘nokta’ bile değil ki, ifrat noktası olabilsin!

Belki huzursuzluğunu yatıştırmak için, kendisinde değer vehmedenlerin de dolduruşuyla ‘birinci adam’ olduğuna/olabileceğine inanmıştır. Hepsi bu. Fakat, Latif Bey’imizin hesap edemediği bir şey var.

Siyaset, mühendis cetveliyle ‘oluşturulabilir’ bir şey değil.

Lider de, ‘imal edilebilir’ bir şey değil.

Mamulattan lider Mehmet Yazar, İlhan Kesici, Hurşit Güneş, Mehmet Ali Bayar, rahmetli İsmail Cem kadar olur.

Latif Bey’in telefonda yaptığı düzeltmelere gelince...

Demirel’le hiçbir zaman görüşmediğini, Murat Akgün’e yaptığı açıklamada da bu yönde bir ifade kullanmadığını söyledi.

Peki, yaptığı bu düzeltmeyi yayınlayabilir miydim?

Hayır, yayınlamam şart değildi.

Peki, elan mensubu bulunduğu parti hakkındaki ‘iddianame’ karşısında niçin bu kadar suskundu? Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya’nın bazı haksız suçlamalarından niçin en ufak bir rahatsızlık duymamıştı?

Elbette demokrasilerde parti kapatmak doğru bir davranış değilmiş. Bunu birkaç kez dile getirmiş. Ama konu yargıda olduğu için ‘özellikle susmayı’ tercih ediyormuş.

Latif Bey’le bunları konuştuk...

Neden Demirel’le ilgili düzeltmenin yayınlanmasını ‘şart’ olarak görmediğini anlayamadım, ama, gördüm ki Latif Bey ‘liderlik’ yolunda bütün psikolojik hazırlıklarını tamamlamış.

Hayırlı olsun diyorum.

İlaveten de şunları söylüyorum:

BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz.

İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz?

ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi?

AHMET KEKEÇ - STAR

kasparix
11.07.2008, 02:34
'SEN DE ERKAN MUMCU'NUN DURUMUNA DÜŞME'

Arınç'a göre Abdüllatif Şener'in sonu !
NTV'nin canlı yayınına katılan Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Arınç "eğer Ak Parti'den Abdüllatif Şener Bey'in ayrılmasıyla ayrılacak arkadaşımız varsa lütfen hemen ayrılsınlar" diyerek yaptığı çağrının ardından, "bu arkadaşımızla hareket edebileceklerin sayısının ikiyi geçmeyeceğini" söyledi. Bülent Arınç, Abdüllatif Şener'i bakın kime benzetti ve "aynı hataya sen de düşme" uyarısında bulundu. İzliyoruz...

Bülent Arınç'tan Abdüllatif Şener'e Ağabey tavsiyeleri
"Bu partiyle olan ilişkilerini kesmen lazım. Anadolu'ya gittiği zaman
kimseyi yanıltmya hakkımız yok. Eğer kararını verdiysen "AK Parti içinde kalmayarak, bir an önce meydana çıkman lazım. Meydana çık, yeni oluşumlarla yeni güçlerle; ama bir şartla Parti'de bir saniye bile kalmamak şartıyla...

TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, yeni oluşum için harekete geçen AK Parti MKYK üyesi Abdüllatif Şener'e Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun durumunu örnek gösterdi.

Arınç, "Beni topa tutanlar seni bugün niye alkışlıyor ? Bunu düşünmesi lazım. Beni topa tutanlar seni alkışlıyorsa bir süre kullanmak içindir" dedi.

Arınç, NTV'de katıldığı bir programda, yeni oluşum için harekete geçen Abdüllatif Şener'le ilgili soruyu cevapladı. Arınç, şu ana kadar Şener'le ilgili hiç bir yerde bir şey söylemediğini belirterek, yıllardan beri birlikte siyaset yaptıklarını, en önemli görevlerde birlikte bulunduklarını, AK Parti'nin kuruluşunda çok büyük emeklerinin geçtiğini ve ailecek görüştükleri birisi olduğunu ifade etti. "Bugüne kadar beni de onu da üzecek birşey söylemedim" diyen Arınç, televizyon kanalına yaptığı konuşmayla yaptığı çalışmadan haberi olduğunu belirttti.

Arınç, Şener'in 1991 yılında parlamentoya girdiğini, yaşça kendisinden küçük olmasına rağmen sözüne özüne güvendiği, ilkeleri olan değerli bir insan olduğunu kaydetti. Bugüne kadar kendisiyle hiç ters düşmediğini, bir kaçtane basına yansıyan haberlerden dolayı gücendikleri olduğunu, temelde dostluk ve arkadaşlıklarının hiç bir zaman zedelenmediğini belirtti.

Arınç, 22 Temmuz seçimlerinde kendi adaylığını koymadığını ve bunun sebeplerini kendince açıklamaya çalıştığını belirterek, sağda solda yaptığı çalışmalarda AK Parti'nin dışında yeni bir oluşuma ihtiyaç olduğunu dile getirdiğini söyledi. Arınç, Şener'e bir dost ve arkadaş olarak tavsiyesini şu şekilde dile getirdi:

"Bugüne kadar ne oldu bitti ise ne düşünüyorsa, neye kırılmış ise neye incinmiş ise neden dolayı böyle algınlık göstermiş, bunların hepsini bir kenara bırakarak, yine AK Parti içinde arkadaşları ile bütünleşmelidir. Buna niçin ihtiyaç var. Buna şunun için ihtiyaç var. Bu çizgiden gelen önemli bir isim. İkinci AK Parti hakkında açılmış bir dava var. En azından bu dava sürecinde tam kenetlenme, tam bir beraberlik içinde bulunmaya ihtiyacımız var. Aksi takdirde başka türlü görüntü verilecek. Bundan endişeliyim. Görüntü de şudur. AK Parti nasıl olsa kapatılacak. Benim AK Parti camiasına kendimi bir alternatif olarak sunup, ordan yeni bir partiyle, diğer partilerde alternatif olamadığına göre 17 milyonluk kitleye yeni bir parti ile karşı çıkıp seçimlerden sonra böyle bir güçle iktidara gelmek. Belki böyle düşünüyor. AK Parti'nin tabanına oynamak, AK Parti'nin merkezine oynamak. AK Parti'nin söylemlerine sahip çıkmak. Bu parti varken, hükümet devam ediyorken, parlamento çoğunluğumuz varken bunu düşünürerek böyle bir hareket yapıyorsa bunu ahlaki bulmam" dedi.

Şener'in yeni oluşum çalışmalarıyla ilgili parti içinde sert açıklamaların geldiğini hatırlatılması üzerine Arınç, kendisinin bu tür açıklamalarla ilgilenmediğini söyledi. Arınç, "Bu hareket kendisi istese de istemesede birilerinin senaryosuna uygun hareket olarak bilinir. Birilerinin bir senaryosu var. O şudur: AK Parti'nin kapatılması halinde bu boşluk CHP ile dolmaz. CHP nerdeyse baraj altına doğru gidiyor. MHP ile olmaz. DTP ile hiç olmaz. Anavatan ve Doğruyol zaten yok. Bu partinin içerisinde birisini bulup onunla yeni bir siyasi oluşum yapmak belki daha akıllı diyerek, pergel, cetvel, gönye eline alıp siyaset mühendisliği yapanlar var. Bunların bir aktörü durumuna kendisi düşerse yapılabilicek bir şey yoktur" diye konuştu.

Şener'le aynı çizgiden geldiklerini belirten Arınç, "Milli görüş gömleğini ben giymidiysem,oda giydi. Merve Kavakçı ile yan yana basın toplantısı yaptıysak, yaptı. Grup başkanvekili olarak söyledikleri Meclis tutanaklarında. Eşlerimizin başlarının örtülü olması birilerine göre eksiklik ise benimki de öyle seninki de öyle. Bizim çizgimiz aynı. Düşnecemiz de bugüne kadar aynıydı. Beni topa tutanlar seni bugün niye alkışlıyor bugün? Bunu düşünmesi lazım. Beni topa tutanlar seni alkışlıyorsa bir süre kullanmak içindir" dedi.

Arınç, kesin bir parti kurmak için kararını vermişse bir an önce ilişkisini kesmesi gerektiğini belirterek, "Ahlakı olan budur. Hem içerde kalıp hemde şöyle şöyle yapacağım demek çok yanlıştır. Arkadaşımız Anadolu'da bazı yerlerda AK Parti teşkilalatları MKYK üyesi ve Başbakan Yardımcımız diye karşılıyor. Arkadaşımız toplantıya giriyor ve yeni bir siyasi oluşum gerekli diyor. Teşkilattaki arkadaşlarımız dışarı çıkıyor. Kimseyi yanıltmaya gerek yok. Kararını vermişse AK Parti içinde kalmayarak bir an önce meydana çıkmalı. Ne yapacaksa yapmalıdır" şeklinde konuştu.

AK Parti'de bir saniye kalmadan ayrılmasını isteyen Arınç, milletvekillerini özel hayatlarına kadar tanıdığını belirterek, şöyle dedi: "Şener'in ayrılması ayrılacak milletvekilleri varsa lütfen hemen ayrılsın. Kaç kişidir bilmem. Bu sayı ikiyi geçmez. İçinde bulunduğu durum Erkan Mumcu'nun durumudur. Erkan Mumcu hangi durumda ise seni da aynı akibet bekliyor. Lütfen bir daha düşün. Bizi üzme."

09.Temmuz.2008 11:25:29

gürün_güzeli
11.07.2008, 08:57
yine söylüyorum kurmamalı..................... ..

Pusula_58
11.07.2008, 09:21
Kurması iyi olur,şuan yeni bir oluşuma ihtiyaç var.Ortada bir belirsizlik var ülkeyi huzura sükunete götürecek aklı başında herkesi kucaklayan sevgiyle yaklaşan,çıkardan,hilleden hırsızlardan yana olmayan bir lidere ihtiyaç var.Ben bu vasfı Sn.Abdullatif Şener Beyde görüyorum. Önce biz Sivas'lılar sahip çıkmalyız böyle bir şahsiyete, ülke genelinde çok taktir gördüğü ve sevildiğide bir gerçektir.İnşallah başarılı olur,ve eğer parti kurulursa oyum yeni oluşuma olacaktır ve üye olmayı da düşünüyorum.

Fatihmd
11.07.2008, 09:24
Aslında kurmalı ve şansını denemeli, kötü örneklere bakarak kurmamalı dememeliyiz. Belki güzel Türkiyemiz için beklenen gerçek yönetici kendisidir.

AKP den kolay kolay kimsenin ayrılacağını sanmıyorum. Çünkü ak partiye mensup vekiler Sn. Tayyip Erdoğan ın halkın desteğini alacağını apaçık gördükleri için çoğunlukla kendilerini düşündükleri için gelen şahıslardır. Bunlarda milli bir düşünce yada görüş olduğunu sanmıyorum.

alisayan
11.07.2008, 09:31
merhaba arkadaşlar hepinizin görüşüne saygı duyarım ama birde şunu bilelim sayın aptulatif sener neden AKP den ayrıldı sebep neydi .sayın başbakanımız revah partisi dönemin den ta ki akp kurulana kadar avrupabirligne cok karşıydı hata amarikaya şim di ne oldu doksan derece dödü tambir avrupalı oldu ve sayın başbakanla sayın şenerin anaşmazlıgı nerden geliyor özeleştirme vetürkiye hazine arazilerinin israil fıransa amarika gibi ülkelere sayın başkanımız satılması icin yasa cıkardı diye benim bildigim bu herkese saygılar

kasparix
11.07.2008, 09:37
TÜRKİYENİN HER KARIŞ TOPRAĞI ALKIRMIZI ŞEHİT KANIYLA ALINDI RTERDOĞANN NE DE KİMSENİNN GÜCÜ YETER KANLA ALINAN TOPRAK KANLA SATILIR..BİR DAHA BU EDEBİYATI YAPMAYIN KANIMIZA DOKUNUO...ŞENERDE ÇIKDI AÇIK AÇIK TOPRAĞIMIZ GAVURA SAATTILAR BEN ONDAN MI BIRAKIYORUM DE Dİ BE ABİ YAPMAYIN YA?ÖNCE BEYNİNDEKİ GİZLİ AÇIK ŞEYLERİ TESPİT ETSİN VE AÇIKLASIN ...SONRA İLK OLARAKDA PARTİ KURACAKSA USUL VARDIR HALA NE ESKİ PARTSİNDE DURUO AKP MKYK SINDAN DA EDEPLİCE İSTİFASINI BEKLERİZ DİYEN SAYIN BÜLENT ARINÇ GİBİ DERİN SENARYOLARIN OYUNUNA GELMESİN DERİZ..EL İNSAF DERİM HİÇ BİRİMİZ HEMSEHRİSİDE OLSAK SAYIN BÜLENT ARINÇ KADAR GENE SENER BEYİ DÜŞÜNEMEYİZ....

alisayan
11.07.2008, 09:39
apdulatif şener pati kursun vatan milet icin işallah hayırlı olur

kasparix
11.07.2008, 09:44
ÖNCE MKYK DAN İSTİFA ETSİN YANİ SİVASLI UCU BİZE DOKUNUO....

alisayan
11.07.2008, 09:49
o işsenle benim bile cegim işdeyil etmesi gerekirse istemesede etiriler

kasparix
11.07.2008, 09:51
Hayırlı olsun diyorum.

BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz.

İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz?

ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi??
BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY..

seva
11.07.2008, 11:37
destekliyorum................. .........

dark_yamtar58
11.07.2008, 13:41
Abdullatif Şener İçinde bulunduğu Siyasi yelpazeyi kesinlikle sevmeme rağmen son yıllarda Sivastaki en şahsiyetli,onurlu duruşunu muhafaza edebilen ender siyasetçilerden biri kendisine oy vermeyecek biri olarak gönlüm ondan yana.

Kuracağı partiye ve şahsına şimdiden başarılar diliyorum,İnşallah sivas için hayırlı olur.Şu anda Sivasın ağırlığını taşıyacak her hangi bir siyasetçi mevcut değil.Bu sorunun Abdullatif Şener beyle dolacağı inancındayım.................. ..cCc..................

memati baba
11.07.2008, 14:04
Kursun bakalım, bir kurmayan o kalmıştı zaten...

Fatihmd
11.07.2008, 14:14
Temiz, dürüst bir insan. Kurması lazım bence. Düzgün insanlar siyasete bulaşmak istemiyorlar, bulaşmayıncada şimdiki gibi oluyor. Vatana hizmet anlayışı yok.

AKÇAMAGRALI58
11.07.2008, 21:00
ACABA PARTİ İÇİNDE PARTİ KURMAK NASIL BİR DÜRÜSTLÜKTÜR MERAK EDİYORUM.
SİVASA BİR LİDER YETER
ASLA VE ASLA DESTEKLEMİYORUM OYUM YOK

abdullah58
11.07.2008, 22:05
[QUOTE=dark_yamtar58;285771]Kardeşim nerdesin ya şükür kavuşturana................... ..................[/QUOTE

KOCA REIS BENI SORMUYON AMA BENDE BURDAYIM YAZILARINI OKUYORUM
ALTINA IMZAMI ATARIM

LaEdri
11.07.2008, 22:05
Hayırlı olsun diyorum.

ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi??
BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY..

girenlerin sivasa ne faydası oldu ki..?

varsın girmesin...

altuntas58
11.07.2008, 22:09
Benim şahsi görüşümce abdullatif şener bey partisini kurmalı sayın şenerin alacağı oy sadece sivasa endeksli değil sivaslı kardeşlerim onu ister desteklesin ister desteklemesin onu bütün Türkiye tanıyor ve seviyor her bölgeden oy alabilecek kapasitede bir siyasetci bence başarılı olur şimdden siyasi hayatında başarılar dilerim nede olsa toprağım kral yiğido en büyük Sivassporlu

abdullah58
11.07.2008, 22:12
ÖNCE MKYK DAN İSTİFA ETSİN YANİ SİVASLI UCU BİZE DOKUNUO....

VALLAHA MÜSLÜMAN OLSUN
TÜRK OLSUN
BENDE SIVASLI OLDUGUM ICIN HANGISI DAHA ÖNDEYSE OYUMU ONA VERIRIM
SIVASLI LIDERLER DIYORUM
MUHSIN BASKAN VEYE LATIF SENERR -TEMEL KARAMOLLA OGLU KASTIM

abdullah58
11.07.2008, 22:13

varsın girmesin...

SIVASSPORU 1 LIGE KIM CIKARDI PEKI

altuntas58
11.07.2008, 22:31
Sayın şenerin Sivassporumuza süperliğe cıkarkende süperliğdeykende maddi ve manevi sayısız fadaları olmuştur emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim

LaEdri
11.07.2008, 22:33
SIVASSPORU 1 LIGE KIM CIKARDI PEKI

abdullatif şener dışındakilerin faydası olmadığın kastettim..;)

alıntı yaptığım cümleyi galiba okumadınız..

abdullah58
11.07.2008, 23:02
yigiter187´isimli üyeden Alıntı

varsın girmesin...-

BEN BASKA BIRSEY GÖRMEDIM
YORUMUN YUKARIDA

LaEdri
11.07.2008, 23:20
Hayırlı olsun diyorum.

bu cümleden alıntı yapmıştım..ama görmediniz galiba..sağlık olsun..artık gördünüz..:)

kasparix
12.07.2008, 00:09
ŞİMDİ ERKEN SEÇİM SONUÇLARINI AÇIKLIYORUM YENİ AKP TEK BASINA İKTİDAR ESKİ CHP GENE ESKİ MUHALEFET MHP YÜZDE 8 SENER YÜZDE 7.6 MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN...MHP GİBİ MÜSPET Bİ MUHALEFETİ CHP GİBİ HIRÇIN MUHALEFETE TESLİM EDECEK VE İKTİDAR OLACAĞINI BİLSEYDİM DESTEKLEYECEĞİM AMA MALESEF HÜSRANA UĞRAYACAKLARI TAHMİN EDEBİLDİĞİMİZ İÇİN İTİBAR BİLE ETMEDİĞİM ŞENER BEYİN YENİ OLUŞUMU MÜSPET MUHALEFET PARTİMİZİ HIRÇINLARA TESLİM EDECEK...BUNU DA ASLA AFFETMEYECEĞİZ...ŞEENR BEY BU İŞE HARBİDEN YÜREKDEN İNANIYOSA İKTİDAR OLACAĞINA AÇIKLASIN BİLLAHİ BNDE OYUMU VERİCEM AMA YÜREKDEN YOK YA SANMIYORUM ...

dark_yamtar58
12.07.2008, 23:04
[QUOTE=dark_yamtar58;285771]Kardeşim nerdesin ya şükür kavuşturana................... ..................[/QUOTE

KOCA REIS BENI SORMUYON AMA BENDE BURDAYIM YAZILARINI OKUYORUM
ALTINA IMZAMI ATARIM

Abdullah kardeşim ne demek beni neden sormuyorsun sizler benim canım ciğerimsiniz.Benim gönlüm herzaman sizlerle beraber Allah sizden razı olsun görüşmek dileği ile Allaha emanet ol.

mesut_sivasliyiz_58
13.07.2008, 20:29
avrupda kaldigim icin tabikii neden olmasin genicsin sivasimiz moderin halde isterim hersey guzel derli yegerinde olsa guzel layik sivasimiz isterim herzaman gonlum icinde kalbimin diyari sivasim tabikii yollar gozler hep sivasimda benim gurbet hasreti iste anlayan vardi beni insallah?

kızılelmalım
14.07.2008, 06:34
EVET KURMALI,AMA SABIRLA,YENİ YÜZLERDEN VATANINI BAYRAĞINI HER ŞEYDEN ÇOK SEVEN KENDİ VE YANDAŞLARININ MENFATİNİ DEĞİL ÜLKENİN MENFAATİNİ DÜŞÜNEN KİŞİLERDEN YENİ BİR KADRO OLUŞTURARAK,ÜLKEMİZDEKİ POTANSİYELİ AYAĞA KALDIRMALI TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN TOPLUM OLMAZSAK SONUMUZ VAHİM.

abdullah58
14.07.2008, 18:47
avrupda kaldigim icin tabikii neden olmasin genicsin sivasimiz moderin halde isterim hersey guzel derli yegerinde olsa guzel layik sivasimiz isterim herzaman gonlum icinde kalbimin diyari sivasim tabikii yollar gozler hep sivasimda benim gurbet hasreti iste anlayan vardi beni insallah?

KARDESIM ANLADIK AVRUPADA KALMISSIN TÜRKCEN ZAYIF DIYECEGIM
HERKES AVRUPADA KALIYOR
NE BICIM YAZI YAZMISSIN
YAZDIKLARINDAN BIRSEY ANLAMADIM
BIZIM ALMAN KOMSUMUZ TÜRKCEYI SENDEN DAHA IYI YAZIYOR

BAYPİPO
14.07.2008, 22:22
Bence parti kuracağına Muhsin YAZICIOĞLU ile birleşsin vatana millete daha hayırlı olur...

MaViRuMuZ
15.07.2008, 03:30
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

ÖnceVatan_58
17.07.2008, 19:56
Hayırlı olsun,inşallah başarılı olur.

abircan
18.07.2008, 11:13
50 yıldır sağ yönetiyordu geldik bu hallara , bir sağcı daha olsun bakalım ne olacak

Özdemir İNCE

’Vurun CHP’ye!’

AŞAĞIDA okuyacağınız metin 12 Temmuz 2008 günü saat 11.35’te Kubilay G. adlı bir okur tarafından gönderilmiş. Birkaç sözcük değişikliğinin dışında mesajı olduğu gibi yayınlıyorum:

VURUN BAYKAL’A

"Menderes’in ilk hükümeti kurduğu gün olan 22 Mayıs 1950 yılından bugüne tam 21.232 gün geçmiş. 707 ay 22 gün ya da 58 yıl 62 gün... Bu sürenin 92 ay 3 gününü, yani 7 yıl 208 gününü cunta hükümetleri ile geçirmişiz. Geri kalan sürenin 15.104 gününde; yani 503 ay 14 gün başka bir deyişle 41 (kırk bir) yıl 139 gün boyunca Menderes - Demirel - Özal - Çiller - Akbulut - Yılmaz - Erbakan - Gül - Tayyip gibi sağ görüşlü ve muhafazakár arkadaşlar direksiyondaymış.

Bizim aslan demokratlar ne mi yapmış? 4 yıl 242 günü sağ partilerle yapılmış koalisyonlar ile olmak üzere topu topu 3.365 gün yani 112 ay 5 gün veya 9 yıl 80 gün iktidar olmuşlar.

Peki, geride kalan 58 yılda, ülkemizin çağdaş dünyanın, bilimin, sanatın bu kadar geri kalmasının sebebi kim olabilir sizce... Söyleyeyim, Baykal!!! Çünkü en iyi bildiğimiz şey muhalefet yapmak, ama kendimize... Yahu adamlar Yıldırım Akbulut gibi bir adama sempati duydu, Erbakan gibi bir garabete bile oy verdi, destek çıktı, biz bir türlü beğenemedik Baykal’ı... Evet, ben de sevmiyorum adamı... Ama her pozisyonda da CHP’ye ve başkanına kafa göz girişmek nedir? Biz birbirimizi yerken adamlar ha bire yeni lider çıkardı. Bunu yaparken lider karizmasıymış, yetenekmiş, demokrasiymiş demediler. Onlar için önemli olan ideolojilerinin iktidar olmasıydı. Biz böyleyken, RTE çıkıp CHP’nin çakılı bir çivisi olmadığını da söyler, Fırat ağa travma yaratan devrimlerden de bahseder. 58 yılın sadece 4.5 yılında tek başına iktidar olmuş bir ideoloji şu günlerde ülkenin içerisinde bulunduğu durumun tek sorumlusu olarak gösteriliyor ve biz yani Atatürk gençleri de her durumda Baykal’ı tekmeleyerek destek veriyoruz AKP’ye... Sevmesek de, içimiz el vermese de CHP hálá bizim bu ülkenin partisidir. Adam gibi bir alternatif çıkartamadığımız sürece, son 7 yıldır memleket için çok elzem konularda yasalaşması planlanan bazı kanun ve kararnamelerin önünde tek başına duran, onun dışında özgürlükçü görülen hiçbir sosyalist partinin yer almadığı kavgalar veren, her yaptığı siyasi uyarı eninde sonunda gerçekleşen bir partiye köstek olmamalıyız.

41 yılda ülkeyi bu hale getiren zihniyet hálá iç dinamiklerinden yeni ürünler çıkartabiliyor (Abdüllatif Şener). Ve bu halk her şeye rağmen yine de illa ki "sağ" diyebiliyor. Çünkü, solu bitirmek için her gün CHP’ye vuran kişilere bizler de katıldık."

MEGALOMANİYİ BIRAK

Kubilay G. yazının altına "Buyurun hükümet listesi" diye 19. cumhuriyet hükümeti olan birinci Menderes kabinesinden (22.05.1950), 60. Recep Tayyip Erdoğan (22.07.2007) hükümetine kadar bir liste eklemiş. Bunu da bilginize sunmak isterim.

Konuya tekrar döneceğim ama şimdilik bu son bölüm. Kendini gerçekten "sol" olarak tanımlayan seçmen CHP’den ne istiyor? Onun elinden gelen bu kadar! Ama TKP var, ÖDP var, DSP var, SHP var, İP var. Onlar da CHP gibi solu temsil edemiyorsa "sen" kendin(i) temsil edecek bir şey yap! Gevezeliği, bozgunculuğu ve megalomaniyi bırak artık!

Başta seçmenler olmak üzere sol anakarasının mutlaka dezenfekte edilmesi gerekiyor!

pusat.alemdar58
20.07.2008, 12:32
akp nin chp den,şener in kuracağı hareketin de akp den hiç bir farkı yoktur,şimdi burdaki yorumculara sesleniyorum: öyle oyumu akp ye mi versem şenere mi versem baykala mı versem diye kara kara düşünmenize hiç gerek yoook! bunların hepsi birbirinin aynı! hangisine verirsen ver...yine ülkemize refah getiremeycekler,yine milli ve manevi değerlerimize sahip çıkamayacaklar,yine okullarda kamuda başörtüsünü serbest bırakamayacaklar,yine katsayı sorununu çözemeyecekler...isterseniz 550 milletvekiliyle bunları meclise sokun...550 çürük yumurta bir sağlam yumurta edermi ya[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] BÜYÜK TÜRKİYE yi ,dünyaya hükmeden, dünyanın lideri olan TÜRKİYE yi kuramazlar...bunların çapları yetmeeeezzz!!!

kasparix
20.07.2008, 13:11
ORDA DEMİŞİNİZDE CHP SİİZN ZİHNİYETE NE VERDİ İKTİDAR OLMAK İÇİN UĞRASIYOMU CHP HİÇ HA GEÇEN SEÇİMLERDE NEDEN DOĞUYA HİÇ AÇILMADI GENEL OLMAYAN BASKANINIZ...HALA ARKA ÇORAK BAHÇELERİ OLMAYA DEVAM EDİN ANCA ONLAR MUHALEFET OLUR SİZDE MAŞA ...Bİ DEMOKRAT PARTİ ZAMANNDA HALK OLARAK YÜZÜNÜZ GÜLDÜ SONRA HEP MASA OLARAK KALDINIZ...HALE SAĞINDAN SOLUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ..SOL NEDEN BIRAKMIYO ECEVİT GİBİ Bİ DEMOKRAT LİDER ÇIKSIN...BY KAL VARKEN SİZ İKTİDAR TABİ OLAMAZSINIZ YARIM ASIRDIR...

memati baba
21.07.2008, 13:16
50 yıldır sağ yönetiyordu geldik bu hallara , bir sağcı daha olsun bakalım ne olacak

Özdemir İNCE

’Vurun CHP’ye!’

AŞAĞIDA okuyacağınız metin 12 Temmuz 2008 günü saat 11.35’te Kubilay G. adlı bir okur tarafından gönderilmiş. Birkaç sözcük değişikliğinin dışında mesajı olduğu gibi yayınlıyorum:

VURUN BAYKAL’A

"Menderes’in ilk hükümeti kurduğu gün olan 22 Mayıs 1950 yılından bugüne tam 21.232 gün geçmiş. 707 ay 22 gün ya da 58 yıl 62 gün... Bu sürenin 92 ay 3 gününü, yani 7 yıl 208 gününü cunta hükümetleri ile geçirmişiz. Geri kalan sürenin 15.104 gününde; yani 503 ay 14 gün başka bir deyişle 41 (kırk bir) yıl 139 gün boyunca Menderes - Demirel - Özal - Çiller - Akbulut - Yılmaz - Erbakan - Gül - Tayyip gibi sağ görüşlü ve muhafazakár arkadaşlar direksiyondaymış.

Bizim aslan demokratlar ne mi yapmış? 4 yıl 242 günü sağ partilerle yapılmış koalisyonlar ile olmak üzere topu topu 3.365 gün yani 112 ay 5 gün veya 9 yıl 80 gün iktidar olmuşlar.

Peki, geride kalan 58 yılda, ülkemizin çağdaş dünyanın, bilimin, sanatın bu kadar geri kalmasının sebebi kim olabilir sizce... Söyleyeyim, Baykal!!! Çünkü en iyi bildiğimiz şey muhalefet yapmak, ama kendimize... Yahu adamlar Yıldırım Akbulut gibi bir adama sempati duydu, Erbakan gibi bir garabete bile oy verdi, destek çıktı, biz bir türlü beğenemedik Baykal’ı... Evet, ben de sevmiyorum adamı... Ama her pozisyonda da CHP’ye ve başkanına kafa göz girişmek nedir? Biz birbirimizi yerken adamlar ha bire yeni lider çıkardı. Bunu yaparken lider karizmasıymış, yetenekmiş, demokrasiymiş demediler. Onlar için önemli olan ideolojilerinin iktidar olmasıydı. Biz böyleyken, RTE çıkıp CHP’nin çakılı bir çivisi olmadığını da söyler, Fırat ağa travma yaratan devrimlerden de bahseder. 58 yılın sadece 4.5 yılında tek başına iktidar olmuş bir ideoloji şu günlerde ülkenin içerisinde bulunduğu durumun tek sorumlusu olarak gösteriliyor ve biz yani Atatürk gençleri de her durumda Baykal’ı tekmeleyerek destek veriyoruz AKP’ye... Sevmesek de, içimiz el vermese de CHP hálá bizim bu ülkenin partisidir. Adam gibi bir alternatif çıkartamadığımız sürece, son 7 yıldır memleket için çok elzem konularda yasalaşması planlanan bazı kanun ve kararnamelerin önünde tek başına duran, onun dışında özgürlükçü görülen hiçbir sosyalist partinin yer almadığı kavgalar veren, her yaptığı siyasi uyarı eninde sonunda gerçekleşen bir partiye köstek olmamalıyız.

41 yılda ülkeyi bu hale getiren zihniyet hálá iç dinamiklerinden yeni ürünler çıkartabiliyor (Abdüllatif Şener). Ve bu halk her şeye rağmen yine de illa ki "sağ" diyebiliyor. Çünkü, solu bitirmek için her gün CHP’ye vuran kişilere bizler de katıldık."

MEGALOMANİYİ BIRAK

Kubilay G. yazının altına "Buyurun hükümet listesi" diye 19. cumhuriyet hükümeti olan birinci Menderes kabinesinden (22.05.1950), 60. Recep Tayyip Erdoğan (22.07.2007) hükümetine kadar bir liste eklemiş. Bunu da bilginize sunmak isterim.

Konuya tekrar döneceğim ama şimdilik bu son bölüm. Kendini gerçekten "sol" olarak tanımlayan seçmen CHP’den ne istiyor? Onun elinden gelen bu kadar! Ama TKP var, ÖDP var, DSP var, SHP var, İP var. Onlar da CHP gibi solu temsil edemiyorsa "sen" kendin(i) temsil edecek bir şey yap! Gevezeliği, bozgunculuğu ve megalomaniyi bırak artık!

Başta seçmenler olmak üzere sol anakarasının mutlaka dezenfekte edilmesi gerekiyor!

50 yıldır bu ülkeyi sağ yönetiyorda bunu da halk seçiyor başkası değil.Halk da seçiyor ama halkın seçtiği kişilere de saygı duyulsa bari zırt pırt darbe yaparak ülkeyi muz cumhuriyetine çeviriyorlar.Senin varsa yüreğin koyarsın ortaya halk da seni seçer ancak böyle gidersen bir 50 yıl daha muhalefet kalmaya mecbursun.Bu da sol için acı bir gerçek...

akifeker2
24.07.2008, 21:54
valla sewerım ıı adam ama bence kurmasın partı

rezıl olup cıkar

zaten sıyasete gırıpte rezıl olmadan çıkna varmı!

4Eylul
24.07.2008, 22:34
Ben parti kurmasi taraftari degilim. Parti kursada yinede oy vermem.
Memleketimin insani olarak oy verecegim yine Muhsin YAZICIOGLU ve BBP dir.

Amaci yine bir seye hizmet etmekse belli bir cati altinda hizmetine devam edebilir. Halka hizmet Hakka hizmet dusturu ile ciktiysa bu yola yada Yucu dinimiz Islam'a, güzel insanlarimiza hizmetse maksat, BBP ye yada yine bir Sag partiye katilabilir. Böyle yapmasi hem memleketimizin oylarini, hemde sag kesimin oylarini bölmesi olur.

kocak58
24.07.2008, 23:04
bence artık gençlere bıraksınlar meydanı ama gerçekten kabiliyetli olanlara

eskiden türk hakanları seçilirken araların yarış yapılır en akllısı ve kabiliyetlisi seçiliridi şimdide bole bi sisteme ihtiyacımız var

izmirliyiğido
27.07.2008, 11:59
her millet vekili (x)partidinden istifa edip yeni parti kurarsa vay ülkemizin haline gerk yok bence

CrSivaslim58
28.07.2008, 22:19
Arkadaşlar Abdullatif Şener bır Sıvaslı ben

ıstıyorum onun parti kumasina.:);):rolleyes::D

BOUN
30.07.2008, 14:18
Efendim Erzurum gazetesi'nde bugün bir köşe yazarı ''Sivas Gerçeği'' başlıklı bir yazı yazmış. Yazar diyor ki:

Sivas'ı izliyor musunuz?

Değere sahip çıkman en güzel örneğini sergiliyorlar.

Önce sporda sağladılar bunu ve ligin tozunu attırdı yiğidolar.

Şimdi de siyasetin tozunu attırmaya hazırlanıyorlar.

Siyasette çok güçlü bir Sivas var artık.

İki lider:

Muhsin Yazıcıoğlu

Abdullatif Şener

İkisine de sahip çıkıyor Sivas halkı.

* * * *

Geçenlerde bir yazı okudum

Yazarı sormuş:

''Erzurum neden lider yetiştiremiyor?'' diye

Nedeni şu;

Başarıya alkış, eleştiriye ölçü yok da ondan.

Son söz mü?

Siyasi kimliğimiz ne olursa olsun

Başarılı insanları alkışlayalım

Eleştiriyi ise dozunda yapalım

Yapamazsak, daha uzun yıllar aynı soruda takılır kalırız.

.............................. ....................

Evet yazı böyle, sağcı solcu, alevi sünni, ne olursak olalım, yetişmiş değerlerimize sahip çıkalım. Abdüllatif Şener, Muhsin Yazıcıoğlu, Nurettin Sözen, İlhan Kesici... kim olursa olsun farketmez, memleketimizin yetiştirdiği bu kıymetler kazanırsa emin olun Sivasımız da kazanacak!

ekingölü
02.08.2008, 11:35
Kesinlikle kurmamalı,kursa bile kesinlikle desteklemem

knight
02.08.2008, 12:44
Asla desteklemiyorum.Sivaslı olabilir ama o bile bazı şeylerin üzerini örtmez.Son yaşananlarda adının geçmesi bile onun gözden düşmesi için yeterli bir şarttır desteklememem için.Sivaslıyız diye her Sivaslı'ya destek veremeyiz.Sap ile samanı ayırmak gerekir. Sayın Şener bazı konularda çok yanlışlık yapmıştır.Ve bunları bütün ülke biliyor.

Ayrıca kapatma davasıda onun istediği gibi sonuçlanmamıştır. Eğer chp ve aydın doğanın lafına çok giderse dibe vuracaktır. Herkesin bir siyasi görüşü olur her ipte oynamaz

mine76
08.08.2008, 10:17
abdüllatif şener parti kursa bende desteklemem istedigi kadar sivaslı olsun milletvekili oldugunda destekledik de ne oldu partisine sahip çıkmadı partiden ayrıldıgı gibi birde bir zamanlar omuz omuza çalıştıgı arkadaşlarının arkasından konuşuyor dogmasında kendi emegi bulunan bir partiyi karalıyor akp nin kurulmasında abdüllatif beyin çok emegi geçmiştir ama o şimdi akp türkiyeyi kaosa sürüklüyor diye çıgırtkanlık yapıyor ve ona hiç yakışmıyor. destek vermememin ikinci nedeni babamın çok yakın arkadaşı babam 8 yıl önce kanser oldu biz gidip bunu bizzat ben söyledim moral versin diye babamı ziyaret edermisiniz dedim ama o ziyaret etmedigi gibi bir telefon bile etmedi buda ondaki vefasızlıgın bir numaralı örnegiçünkü babamla çok çook yakın arkadaşlardı parti kurdugu zaman kadar görüşürlerdi babam bu olayı ögrenince aam çok yogun nasıl arasın dedi ama çok üzüldü her neyse allah yinede yolunu açık etsin.

CrSivaslim58
08.08.2008, 19:10
Arkadaşlar Abdullatif Şener Bey bir pary

yeni kurdu bile.

moon
09.08.2008, 01:29
Bir partiden ayrılıp yeni bir parti kuranlar asla başarılı olamadılar...

SAWAS
10.08.2008, 00:56
Zaten Muhsin Yazıcıoğlu var,ama varken destek gereği kadar yok.Biri daha gelirse olan destekde gidecek bölünecek.Ne gereği var parti kurulmasına...

AhMeTTuRaN90
18.08.2008, 12:08
EVET Kurmalı-Desteklerim 120 44,61%
HAYIR Kurmamalı-Desteklemem 137 50,93%
KARARSIZIM

KARARSIZIM YA:)

HaYLaZ
19.08.2008, 19:56
Kararsızım.... :S............................ ....

veysel
19.08.2008, 20:54
Ben bu konuda KARARSIZIM........

dark_yamtar58
24.08.2008, 16:20
Abdullatif ŞENER beyin sesini kıstılar ortalarda görünmez oldu..............

Arif Coşkun
15.09.2008, 21:16
Abdullatif ŞENER beyin sesini kıstılar ortalarda görünmez oldu..............

Ne garipler ülkesiyiz değilmi,neler oluyor, neler dönüyor kumanda kimin elinde istediği gibi sesi açıyor istediği gibi ksıyor.;)

abdussvs
06.10.2008, 16:11
Bu saatten sonra Abdullatif ŞENER bırakın başbakanlığı Yıldızeli'ne belediye başkanı olması bile mükafat olur.

KESİNLİKLE KURMAMALI

Abdurrahman 58
06.10.2008, 16:21
bence kurmamalı yani gerksiz olur.sivastanda fazla oy alacağını tahmin etmiyorum MUHSİN YAZICIOĞLU varken...

54_askerim_54
07.10.2008, 15:40
bence kurmalı düşünceleri ve fikirleri mantıklı geliyo

nihat83
07.10.2008, 15:42
gerek yok diye düsünüyorum................... ....

FurkaN
12.10.2008, 12:01
Eğer ciddi bir oluşum olsaydı yerel seçimlere yetiştirirdi...

sıvvaslı
12.10.2008, 13:01
Bence kurmalı AKP kadrosundan çıkmış en dürüst insan ......sonuna kadar desteklerim..

seva
12.10.2008, 15:16
kendi nasıl biliyorsa öyle yapsın kursada destek alması lazım kimse desteklemez diye düşünüyorum....

serkanka58
21.10.2008, 16:21
bence kurmamalı ne olduğu belli olmayan biri ve uzantıları belli deil

serkanka58
21.10.2008, 16:29
kurarsa şayet diyelimki 100.000 oyum var yiğido olarak 1. ni bile vermem ve her türlü karşı çalışırım.

yerliturkuaz
21.10.2008, 16:37
Kurmamali bence yeni bir olusum baslatip bunu olan bir partiyle devam ettirmelidir...

LaEdri
21.10.2008, 16:39
kurarsa şayet diyelimki 100.000 oyum var yiğido olarak 1. ni bile vermem ve her türlü karşı çalışırım.

Diyelim ki 100.00 Yiğido var.Bunlardan hepsi Şener beye oy vermese benim oyum yine ona.

Sivasprensi
29.10.2008, 20:49
kurmalı kurarsada arkasındayım

Kibrisli
06.11.2008, 17:34
Şu anda parti kursa ve seçim olsa ben bile oy veririm hatta yanında çalışırım. Akp'nin ulusalcı olmayan politikalarına karşı sağda özelleştirme karşıtı, devletçi ve en önemlisi Sivaslı bir parti liderinin olmasını isterim. Akp'nin en az yarısı kadar oy alır Türkiye genellinde Akp'den, Sivas'ta ise sadece AKP'li değil CHP ve BBP'lilerden de oy alır.
Ancak şunu söyleyeyim ben Sivas'ın önümüzdeki 15 sene içerisinde bir Başbakan çıkartacağından adımın Burak olduğu kadar eminim, sağ yada sol parti değil Türkiye genelinde oy alabilecek Sivas'lı bir lider ister sağdan olsun ister soldan iktidara gelecektir. İster Şener yeni parti kursun ister CHP'nin başına Sivas'lı bir Başkan geçsin ikiside Başbakan olur ve 15 yıl içerisinde bu olacaktır.

Saygılarımla

Arif Coşkun
06.11.2008, 17:49
Bende böyle bir oluşumda yer almak isterim, Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilden bir başbakan çıksın artık.

AKÇAMAGRALI58
16.11.2008, 19:45
Bende böyle bir oluşumda yer almak isterim, Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilden bir başbakan çıksın artık.

var öyle biri amaç sivaslıyı desteklemekse ve sivaslı bir başbakan görmekse muhsin yazıcıoglu gibi asil bir sivaslı var ama ona hayır diyecegini şimdiden tahmin edebiliyorum.

HaKaaN
07.01.2009, 00:35
SOL PARTİLER YEM OLARAK KULLANMAK İSTİYOR BENCE CUNKİ OYLAR BOLUNECEK AKP YOK OLACAK SOZDE AMA NAFİLE AKP YOK OLURSA SAADET VAR:)

Arif Coşkun
12.01.2009, 11:35
var öyle biri amaç sivaslıyı desteklemekse ve sivaslı bir başbakan görmekse muhsin yazıcıoglu gibi asil bir sivaslı var ama ona hayır diyecegini şimdiden tahmin edebiliyorum.

Neden bu önyargılılık, peşin hükümlülük ?
Bahsettiğin kişi neredeyse benim çocukluğumdan beri siyasetin için de ve her seçime girmiş, ne yapmış? Yüzde 1-2-3'ü geçebilmişmi? Bazı şeyleri toplumun çoğu benimsemesi gerekir. Sadece bizim kendi insanımız yetmez. Demekki toplum o oluşumu onda göremiyor. Ben Syn. Şener'i toplumun büyük kesimi beniseyeceği için o cümleyi kullandım. Toplum aynı benimsemeyi Yazıcıoğlu içinde göstersin, şüphen olmasın o zaman onuda aynı şekilde desteklerim, yine sözümdeyim !!!

.

mhmt.alperen
15.01.2009, 16:52
kendi bilir ama tavsiyem kurmasın.. niye rezil etsinki kendini dimi :D:D

LaEdri
06.02.2009, 11:51
kendi bilir ama tavsiyem kurmasın.. niye rezil etsinki kendini dimi :D:D

Sivas'a en çok fayda sağlayan siyasidir bana göre sayın Şener..
Bunların karşılığı hemşehrileri tarafından rezil edilmekse,helal olsun bize!!

HaKaaN
06.02.2009, 16:12
Sivas'a en çok fayda sağlayan siyasidir bana göre sayın Şener..
Bunların karşılığı hemşehrileri tarafından rezil edilmekse,helal olsun bize!!

........ne.yapmış.sivasa?

LaEdri
06.02.2009, 16:51
........ne.yapmış.sivasa?

ÖNce bir şey soracağım.
Sivas'ta mı yaşıyorsun?

HaKaaN
06.02.2009, 16:58
ÖNce bir şey soracağım.
Sivas'ta mı yaşıyorsun?

Sivasta..Yaşıyorum.ve.sivasın. dışınada.çıkmak.istemıyorum

LaEdri
06.02.2009, 17:01
Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!!

HaKaaN
06.02.2009, 17:04
Peki Sivas'taki değişimin,Sivasspordaki değişimin kimin sayesinde olduğunu düşünüyorsun!!!

Bırak..arkadaşım..farklı.şeyle r.soyle.senın.soledıklerıne.ke ndin.inanıyormusun.acaba.abdul latif.şener.ile.baykal.arasınd a.hiç.bir.fark.yoktur.bunu.her kes.ögrendi.sende.ogrendigin.i çin.desteklıyorsun.zaten.bunun da.farkındayım...

LaEdri
06.02.2009, 17:09
Bırak..arkadaşım..farklı.şeyle r.soyle.senın.soledıklerıne.ke ndin.inanıyormusun.acaba.abdul latif.şener.ile.baykal.arasınd a.hiç.bir.fark.yoktur.bunu.her kes.ögrendi.sende.ogrendigin.i çin.desteklıyorsun.zaten.bunun da.farkındayım...

1-Abdullatif Şenerle hiç bir akrabalık bağım yok..Hele hele parti bağım hiç yok..Bilen bilir beni..Abdullatif Bey'i her zaman sevdim..Bizi mecliste en iyi temsil eden bakandı..Sivas'ın sesiydi..Ne geldiyse Sivas'a onun sayesinde geldi..

2-Deniz Baykalla da hiçbir bağım yok..Parti bağım da hiç yok..Abdullatif Bey AKP'den ayrdıl diye seviyor değilim..

Ama sağolsun bizim hemşehrilerimiz AK PArtiden ayrıldı diye Sivas'ı çok seven bu adamı sattılar..:mad:

kasparix
15.02.2009, 10:43
BİRŞEY BİLMESEK SİVASDA BİRŞEYLER GÖRMESEK HAKIKATEN İNANIRDIM ,,,YA Bİ KARADENIZLI OLUP BAKANLIK YAPANLARA BAKIORUM MEMLEKETINE NELER YAPMIŞ AYNI KONMDA OLUP BİAMA PEK BİRŞEY YAPAMAYANLARIDA BİLİORUM....NEYSE ....

Duhan58
15.02.2009, 12:31
partiyi kurmadan önce başkalarına iftira atmamasını öğrensin önce
başa geçincede bütün yakın ve dostlarını başbakanlığa sokar artık öyle birisi ülkeyi yönetemez
şu anda kötüledigi partide adı mezar kazıcısına çıkmış durumda

Merkez_Alperen
15.02.2009, 12:38

Sivasspordaki değişim ; Mecnun ODYAKMAZ , Bülent UYGUN sayesinde olmuştur.
Abdüllatif ŞENER'in Sivas için yaptığı çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirirseniz sevinirim..

albina58
13.03.2009, 01:30
Bu topic hala duruyormu yahu,

Sivas'lı olarak,
Sivas'lıların düşmanı olarak,

Maalesef parti kuracak A.Latif ŞENER

yerel seçimler sonrasında

Siz bu konuya yoruma boşverinde,isnat ettiğiniz gibi,başka memleketin hemde kendi memleketinden başka memlekete bir çivi bile çakmayanlara BİAT etmeye devam ediniz.Duaların bir yerindede dediği gibi,''kula kulluk edilmez '' olduğu halde.

Kibrisli
15.03.2009, 16:16
Abdullatif Şener Ergenekon Soruşturması nedeni ile Parti kurmaktan vazgeçmiştir... Herkesin bilgisine...

Arif Coşkun
15.03.2009, 20:08
Abdullatif Şener Ergenekon Soruşturması nedeni ile Parti kurmaktan vazgeçmiştir... Herkesin bilgisine...,

Odamı ergenekoncuymuş pes doğrusu :D

Kibrisli
15.03.2009, 20:58
,

Odamı ergenekoncuymuş pes doğrusu :D

Ergenekonculardan kaçı suçlu abi, Abdullatif Bey'de baktı Turhan Çözmez felan saçma sapan işler oluyor sustu demekki...

Arif Coşkun
15.03.2009, 21:00
Ergenekonculardan kaçı suçlu abi, Abdullatif Bey'de baktı Turhan Çözmez felan saçma sapan işler oluyor sustu demekki...

Yada birileri şşşşşşşşsssssssssssssssssssttt tttttttttttttt dedi :)

BOUN
18.03.2009, 21:07
Bu ülkede an itibariyle Ak Parti'li olmayan herkes Ergenekoncudur.

Maalesef İslami kesimin derin dalgasıyla gelen Ak Parti, İslamcı kesimin sürekli şikayet edegeldiği 45 öncesi baskıcı, tek tipçi, kendinden olmayanı potansiyel tehlikeli gören İnönü zihniyetinin bugünkü temsilcisi haline gelmiştir.

Yani Ak Parti'li olmayan herkesi Ergenekonculukla itham eden dangalakların burada da bulunmasını yadırgamıyorum!

Doğruyla yanlışı, akla karayı, Abdullatif Şener'le Tayyip Erdoğan'ı ayırt edemeyen adamla neyi tartışacağım ki, o adamdan neyi bekleyeceğim ki? Size Abdullatif Şener beş gömlek fazla gelir köleler...

Neyse fazla konuştukça Bekir Coşkun moduna giriyorum. :)

LaEdri
18.03.2009, 21:18
Ben sayın Şener'i çok seviyorum..
Keşke kent meydanına bir heykeli dikilse..Sivas'a o kadar çok faydası dokundu..
Partiyi kursun,kendi bile oy vermesin ama ben vereceğim!

BOUN
18.03.2009, 21:33
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? (zümer sûresi 9. âyet)

Elbette bilenle bilmeyen bir olmaz. Ben biliyorum, farkındayım, farklıyım, kafadan atmıyorum, okudum da konuşuyorum diyebilmeniz için bir kitap öneriyorum.

''Adım da benimle beraber büyüdü''

ABDÜLLATİF ŞENER

Doğan Kitap/Ağustos 2008

LaEdri
18.03.2009, 21:47
Ak parti için Sivas'ın bu güzel değerini dışlayan,kötüleyen Sivaslıları hiçbir zaman anlayamayacağım!

kasparix
19.03.2009, 22:01
Bu akape meselesi değil sanırım...ucuuu 60 a devrim ,,seksene müdahale ,,28 subaat a muhtıra diyen zihniyetin artık bu memlekette olmasını ıstemıyorum meselesidir..ya mertce bende gerekirse makam sevda mı bi yere koyar bir demokrasi mücadelesi veririm meseslesidir yada makam mevkii der bu sefer de hem halkın hemde HAKKIN nazarında kaybeder meselesidir ...şener bey hemsehrimizde inşallah ümid ediyoruz ki memlekete hizmet yolunda herşeyinden gerekirse feda edecekdir yoluna en doğru sekılde devam edcekdır ....doğruyu Allah yüceltir eğer o doğruysa...

altuntas58
24.03.2009, 12:15
Abdullatif şener beyin şimdilik beklemesinde yarar görüyorum milletvekili secimlerine kadar elbet bazı projeleri olacaktır

abircan
24.03.2009, 12:41
29 marttan sonra merkez sağda yeni bir ulusalcı , özgürlükçü, liberal, daha cumhuriyete ve getirdiklerine saygılı, laikliğe saygı duyup geliştiren , milli ve dini dğerlere ulusal karakterde sahip çıkan bir modern sağ partiye ihtiyaç var, devleti ekonomik düzlemde korumacı ve piyasa düzenleyici olarak gören, kayıtdışılığa prim vermeyen, dokunulmazlıkları kaldıran, şeffaflığa açık, yargı, yasama, yürütme erkler dengesine saygı duyan, liberal basın özgürlüğünü savunan ve yasal teminatlarını oluşturan, yenilikçi bir sağa ihtiyaç var, bu boşluğu abdullatif şener beyin doldurabileceğin eminim

altuntas58
24.03.2009, 12:46
29 marttan sonra merkez sağda yeni bir ulusalcı , özgürlükçü, liberal, daha cumhuriyete ve getirdiklerine saygılı, laikliğe saygı duyup geliştiren , milli ve dini dğerlere ulusal karakterde sahip çıkan bir modern sağ partiye ihtiyaç var, devleti ekonomik düzlemde korumacı ve piyasa düzenleyici olarak gören, kayıtdışılığa prim vermeyen, dokunulmazlıkları kaldıran, şeffaflığa açık, yargı, yasama, yürütme erkler dengesine saygı duyan, liberal basın özgürlüğünü savunan ve yasal teminatlarını oluşturan, yenilikçi bir sağa ihtiyaç var, bu boşluğu abdullatif şener beyin doldurabileceğin eminim

Çok yerinde bir tespit yapmışınızın bende sizinle aynı kanıdayım

abircan
24.03.2009, 13:08
Çok yerinde bir tespit yapmışınızın bende sizinle aynı kanıdayım

teşekkürler abicim,
hırsızlık ve ahlaksızlığın korunup, ama dini duygu ve değerlerin korunuyormuş gibi yapılması, güya belli simge ve şekillerle türban, kili bıyık, sağda gümüş yüzük ile dine sahip çıkılıyor görüntüsü verip yoksul halkı geleceksiz , umutsuz bırakmak affedilecek gibi değil, akp ve erbakan geldiğinde bile ben en azından artık dürüstlük hakim kılınacak diye sevinip desteklemiştim, oysa bunlar, ihale havuzları, cemaat şebekeleri, yardım dernek ve sandıkları, cami dernekleri görüntüsüyle ve aracısız kayıtsız halkın sadaka kültürüne bile ihanet ederek yüzyılların geleneği olan hayır vakıflarını haksız kzanç edinme , kamu malını kaçırma kullanma üzerine kullandılar,
bence çağdaş dürüst, modern, bilimsel , ama değerlerine saygılı, istismar etmeyen ettirmeyen bir sağa ihtiyaç var abdullatif olmaz , ahmet olur o olmaz süleyman olur ama bu istanbul büyükşehir şebekesi olmaz artık

love_me_58
28.03.2009, 00:39
bence kurmamalı.......

altuntas58
29.03.2009, 08:44
Halkımızın dini duygularını suistimal eden insanları düşünmek bile istemiyorum Sayın Abdullatif bey dürüst ilkeli ve adam gibi adam şayet parti kurmayı düşünüyorsa kuracağı parti en az AKP gibi oy alacağına inanıyorum

sinan-58
29.03.2009, 10:03
bırakın kurmasın muhsin başkan kurdu değerini bildik mi? abdullatif şenerde aynı duruma düşmesin

MeLody58
29.03.2009, 10:13
büyük birlik partisi ile birleşirse abdullatif şener bey güzel olur bence kurmalı diyorum

olcay_58
29.03.2009, 13:00
kursa neki hepsi aynı

azizkapukaya
29.03.2009, 19:28
tabıkı sonuna kadar desteklerız o bızım gururumuz

altuntas58
01.04.2009, 09:09
Bence partisini kurmuştur hatta partisinin hazırlıklarını bile yapmıştır yakışır hemşehrimize

sensetik
01.04.2009, 10:34
kurar kurmayada %1 bile oy alamaz ... ben şahsen 40 oyum olsa birini bile atmam..

HaKaaN
13.04.2009, 01:00
İnsanın özude sözude bir olacak sayın şener maalesef bunu başaramadı ne özunde nede sözunde durdu benden oy falan yok kurdugu yada kuracagı partıye muhsinim gibii gelmez onun özude birdi sozude o kimseyi satmadı sayın şener gibi......

Arif Coşkun
17.04.2009, 09:19
Bence Abdullatif Şener satanları sattı, Böyle bir değer zor yetişir, duruşuyla kişiliğiyle adam gibi adam. Kuracağı parti, oluşum başarılı olacaktır, ben şahsen oyumu vermeyide düşünüyorum. Ülkemizin böyle sağduyulu, anlayışlı sağlıklı düşünen bir lidere ihtiyacı var.
Başarılar diliyorum.

m_serbetci
23.04.2009, 19:22
bence bbp liderini kaybetti. şenerde partisiz. yanyana gelsinler...

LaEdri
02.05.2009, 20:44
kurar kurmayada %1 bile oy alamaz ... ben şahsen 40 oyum olsa birini bile atmam..

Paşam sen deme bari şu lafı yahu..:)

seva
06.05.2009, 15:13
Oy toplayabilirse açmasını isterim...

albina58
22.05.2009, 02:18
ABDULLATİF ŞENER'İN YENİ HEDEFİ

Demokrat Parti İl Başkanı Ziya Yoldaş Hüsamettin Cindoruk'un Genel Başkanlığa seçildiği Genel Kurulu değerlendirdi. Cindoruk'un sadece 'Orta Sağda' yeni bir birleşim için aday olduğunu söyleyen Yoldaş şöyle devam etti:

"Bu görevi tamamladıktan sonra orta sağda büyük isimler genel başkanlık için aday olacaklardır. Bunlardan biri de şu anda AK Parti'den ayrılarak yeni bir parti kurma çabası içinde olan Abdullatif Şener olacaktır. Bu oluşumu eski Genel Başkanlardan Süleyman Demirel, Mehmet Ağar, Tansu Çiller'e de teklif olarak götüren Cindoruk büyük destek görmüştür. Orta sağ ülkenin yaşadığı muhalefet eksikliğini de gidermiş olacaktır."

Soylu genç ve tecrübesiz

Cindoruk'u desteklediğini ifade eden Yoldaş, eski Genel Başkanımız Süleyman Soylu bu partiye büyük katkılar sundu. Ancak genç ve tecrübesiz olması nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadı. Şimdi Genel Başkanımız Hüsamettin Cindoruk'un adayı A.Latif şener'in Türk siyasetine büyük katkı sunacaktır" diye konuştu.

Salim58
22.05.2009, 06:18
kursun inşallah başarılı olur çok sevdiğim saygı duyduğum biri sayın şener

Klimasuyu
22.05.2009, 06:47
bu adam niye BBP*ye genel başkan adayı olmadı bilen var mı?...

Arif Coşkun
22.05.2009, 08:27
Öyle görülüyorki ilerleyen süreçte, dağılan merkez sağ, bir toparlanma birliğini sağlayıp, dağılan oylarını geri kazanacak.Ve tek bir parti adı altında seçimlerde o şekilde girecek.

seva
22.05.2009, 17:13
Sivaslı olması sivaslılar oy kazandırır diye düşünüyorum...

sivaslıgenç
14.07.2009, 23:30
Bence kurmamalı.
Çünkü Akpye nankörlük olur Akpyi desteklemek için demiyorum Akpde yükseldi ve Akpden istifa ettikten hemen sonra Akpyi attı tuttu.
Bence kurduğu partidede aradıgı desteği bulamayacak.

dora
15.07.2009, 09:06
kursun in şallah iyi olur akepe anasından akp olarak dogmadı oda birilerine ihanet eti inşallah iyi olur sayın apdulatif şenere başarılar dilerim

Nikbin
01.09.2009, 12:53
Kurmasın.
Kursada desteklemem.