PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kardeşleri kaza ayırdı

gürün_güzeli
21.07.2008, 18:30
Üst geçidi olmayan yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kardeşten 7 yaşındaki Mehmet, trafik canavarının kurbanı oldu

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

İzmir'de yaşayan Umutcan, kardeşi Mehmet Özgünay (7) ile birlikte telsiz görevlisi olarak çalışan babalarının çalıştığı yere gitmek için yola çıktı. 2 kardeş yolda giderken karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Murat Tuncay'ın yönetimindeki otomobil, kardeşlerden Umutcan Özgünay'a çarptı. Mehmet Özgünay ise son bir hamleyle karşıya geçmeyi başarıp kazadan kurtuldu.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ...
Kanlar içinde yere yığılan Umutcan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazaya tepki gösteren vatandaşlar ise yola üstgeçit yapılmasını isteyerek, "Burada sürekli ölümlü kazalar meydana geliyor. Yetkililer buraya üstgeçit yapmazlarsa, kim bilir daha kaç kişiye mezar olacak" diye konuştu.

sandalli
21.07.2008, 19:57
Basörtüsüyle ugrasmaktan bu islere zaman kalmiyor, insan hayatinin ne önemi var, önemli olan basörtüsü olmayan türkiye..

gürün_güzeli
21.07.2008, 20:02
evet haklısın sadalli bende bikaçgündür ihmal ettiğimin farkına vardım genelde koymaya çalışıorum elimden gediğince güncel haberleri sitemize...ama bikaç dengesiz yüzünden dalıyoruz tartışmalara böyle oluyor...

sandalli
21.07.2008, 20:06
Sen inandigin yolda devam et, böyle kücük seylerden yilarsak, vay bizim halimize.

kocak58
21.07.2008, 20:19
bişi sorcam resim bş bi habere ait değilmi gürün güzeli:D

gürün_güzeli
21.07.2008, 22:31
bişi sorcam resim bş bi habere ait değilmi gürün güzeli:D

aaa evet ilk başta doğruydu aslında ama nasıl böle olmuş anlamadım...

gürün_güzeli
21.07.2008, 22:33
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
resim bu arkadaşlar düzeltemedim saati geçtiği için:D

kocak58
21.07.2008, 22:58
üsteki foto ölü annesine 2 gün korkarak sarılan cocuğun fotosu

gürün_güzeli
21.07.2008, 22:59
evet yaa nasıl oldu anlmadım bir anlık dalgınlığıma gelmiş olmalı...tekrar özür dilerim..