Orijinalini görmek için tıklayınız : YOLUN AÇIK OLSUN AYHAN ABİ
ABDULLAH DUMAN
22.07.2008, 12:42
DÜN GECE SİVASTAN AYRILAN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ılar.net OPERATÖRÜ AYHAN BAYRAK ABİ SENEYE GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE YOLUN AÇIK OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
SİVASTAKİ SON GÜNÜNÜ BİZLERE AYIRDIĞIN İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
gürün_güzeli
22.07.2008, 12:43
bizde resimlerden tanıdık abimizi yolun çaık olsun abim............
arikarinkuchi
22.07.2008, 12:44
ayhan abiyle tanıştığıma çok memnun oldum çok iyi biri
maçda onla güzel paslaştık :)
yolu açık olsun
bu arada mercedesi süper :D
gezmeside :D
ZALIM_58
22.07.2008, 12:45
ALLAH kaza bela vermesin yolun açık olsun ayhan abi
ABDULLAH DUMAN
22.07.2008, 12:45
ayhan abiyle tanıştığıma çok memnun oldum çok iyi biri
maçda onla güzel paslaştık :)
yolu açık olsun
bu arada mercedesi süper :D
gezmeside :D
DİMİ................... .........:D:D
kangalli58yasin
22.07.2008, 12:47
yolu açık olsun
allah kazazıs belasız yolculuk nasıp etsın !
oda gurbet yollarını geçmelı - kolay değıldır
arabada tanıdık gelıyor bana - sanırım çarşıda görmüştüm
ABDULLAH DUMAN
22.07.2008, 13:54
yolu açık olsun
allah kazazıs belasız yolculuk nasıp etsın !
oda gurbet yollarını geçmelı - kolay değıldır
arabada tanıdık gelıyor bana - sanırım çarşıda görmüştüm
SİVASTUNİNG DE OLABİLİR ORGANİZASYONU YAPANLARDAN BİRİSİ
Abdurrahman 58
22.07.2008, 14:21
valla çok kıyak bi insan ayhan abimiz allah yar ve yardımcın olsun bi dahaki halısaha organizasyonunda görüşmek dileğiyle...
ABDULLAH DUMAN
22.07.2008, 16:05
valla çok kıyak bi insan ayhan abimiz allah yar ve yardımcın olsun bi dahaki halısaha organizasyonunda görüşmek dileğiyle...
HAKİKATEN ÖYLE.......................... ..
BekirBayrak
22.07.2008, 16:10
GARA BIYIKLI ABİM BENİM ALLAH YOLUNU HER ZAMAN AÇIK ETSİN SENEYE MUTLAKA YİNE BEKLERİM ABİ
GARDAŞIN BEKİR BAYRAK
ABDULLAH DUMAN
22.07.2008, 16:18
GARA BIYIKLI ABİM BENİM ALLAH YOLUNU HER ZAMAN AÇIK ETSİN SENEYE MUTLAKA YİNE BEKLERİM ABİ
GARDAŞIN BEKİR BAYRAK
SENDE GÜLE GÜLE KAVUŞ BEKİR ABİ ........................
haythuyt
22.07.2008, 16:21
VAY AYHAN ABIM YOLUN ACIK OLSUN BU MAC UNUTULMAZ ...........................
ABDULLAH DUMAN
24.07.2008, 09:12
BUDA TOPLUCA MAÇTAKİ RESMİMİZ GARA BIYIKLI AYHAN ABİ TAM ARAMIZDA ARAMIZDA
ABDULLAH DUMAN
06.08.2008, 13:28
AYHAN ABİNİN SAĞ SALİM VARDIĞINI ÖĞRENDİM SENEYE GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE KENDİNE İYİ BAK
CrSivaslim58
06.08.2008, 13:39
Ayhan amcam şimdi almanyada misafirliyede
gitmiştik.
ABDULLAH DUMAN
06.08.2008, 14:08
ŞİMDİ BERAT ABİ DÜN MSN Sİ AÇIKTI BEN KONUŞTUM OĞLUYLA BEN VARDILAR DİE BİLİYOM VALLA
CrSivaslim58
06.08.2008, 14:24
Ayhan abii hemen almanya ya mı gitmiş. Ayhan abiii hani İstanbul da beni bekleyecektin. Alacağın olsun. yoksa tesbihimi vermemek için mi hemen gittin Almanya ya
Semih bi daha misafirliğe giderseniz kırmızı beyaz tesbihimi sen al Ayhan abiden hemi gardaş.
Al ama sonra sen de el koyma tesbihime. Tesbihimi bana ver Semih hemi.
Sen beni birazcik yanliş anladin Ayhan amcam
Istanbula gitti ama sade çok durmadi asil sade
Heb Sivastaydi çocuklarida istanbulda
kaldi.:):):)
ABDULLAH DUMAN
06.08.2008, 14:30
Sen beni birazcik yanliş anladin Ayhan amcam
Istanbula gitti ama sade çok durmadi asil sade
Heb Sivastaydi çocuklarida istanbulda
kaldi.:):):)
şu anda nerede sen onu söyle semih
ABDULLAH DUMAN
06.08.2008, 15:05
berat abi sen ne zaman gidiyon ist e
ULAAA AYHAAANNNNNN...
EĞER DİREK ALMANYAYA GİTTİYSEN VARYAAAA...
HANİ İSTANBULDA BANA UĞRAYACAKTIN, TELEFONLA KONUŞTUĞUMUZDA
SÖZ VERMİŞTİN...? HANİ SAUNAYA GEDİP ÇİMECÜÜDÜK...? GANDIRIHÇIIII...!
EĞER BANA UĞRAMADAN GİDERSEN, O BIYIHLARINI YOLMAZSAM,
BENİM DE ADIM SÖNER OLSUN...!
DABAZ OLASIN AYHAN
UYUZ OLASIN AYHAN
KUDUZ OLASIN AYHAN
AHA DA HERSLENDİM :mad:
DABANCAM NERDE BENİM YAHU...?
AYHAAANNNNN...
SON DUANI ET VE SEVDİKLERİNLE HELALLEEEŞŞŞ...
ARKADAŞLAR HAPİSHANEYE ZİYARETİME GELİRSENİZ
KİRLİ AHMEDİN KÖFTESİNİ GETİRMEYİ UNUTMAYIN HAA...!
CrSivaslim58
06.08.2008, 17:39
semihciğim biliyorum. sivasta beraberdik. :)
ayhan abi istanbula uğradı doğru söylüyorsun ama beni bekleyecekti istanbulda.:)
ben sivastan geldim istanbula bi baktım ki ayhan abi almanya ya gitmiş.:)
neyse semih önemli olan ayhan abiden tesbihimi geri almak.
semih sen tesbihimi ayhan abiden al bana ver hemi :)
çok güzel bi tesbihti sivassporun renkleriydi tesbihimin rengi. sen o tesbihi ayhan abiden al yazın sivasa gelince bana ver hemi.:)
Iyi tamam ama anlarsa tesbihi gittini
napcam ben:D
CrSivaslim58
06.08.2008, 17:46
sen çaktırmadan al tesbihi bi :D
sonra tesbihi bi yere sakla
sana sorarsa sen mi aldın diye
yok ayhan amca dersin ben almadım.:D
ya inandır işte ona senin almadığını
sana inanır o :)
ama tesbih senin de hoşuna giderse ve sen bana vermezsen tesbihimi
işte ondan korkuyorum. :D:D:D:confused:
Iyi ben benirsem napcan acaba:D:D:D:D:D:D:D:D
CrSivaslim58
06.08.2008, 17:59
:DKorma Tesbihini yemem:D
ama yaptim şey hirzizli
deyl mi:D.
Bide Sivastunige gelisen
verebillirim hemen:)
CrSivaslim58
06.08.2008, 18:08
yok ya ne hırsızlığı tesbih zaten benim:)
sivastununig gelirim yeter ki sen tesbihimi getir:)
tesbihimi getir de ben hakkariye de gelirim :D:D
karsa da gelirim yeterki tesbihim gelsin:D
tesbihim de tesbihim ille de tesbihim :D
aman iyi bak tesbihime ha :D
Iyi tamam işallah bir sene sonra:)
Sivasa gelebilliriz gelisek veririm
Tesbiğni:)
AyhanBayrak
09.08.2008, 19:19
Öncelikle herkesten teker teker özür borclu oldugumu iletmek istiyorum baya bir gecikmeli olarak cevap yazdigim icin ama cok önemli ve gecerli oldugunu düsündügüm bazi sebeplerden dolayi gecde olsa yazabildim öncelikle abdullah duman gardasima böyle güzel bir konu actigi icin tesekkür ediyorum ayrica bu seneki sivas izinimde baya güzel dostluklar edindim bunlardan dolayi gurur duyuyorum böyle dostluklar edindigim icin
Bu aradada beraat gardasimada özellikle özür diliyorum istanbulda onu bekleyecegimi söyledigim icin ama dedigim gibi bazi gecerli sebeplerden dolayi hemen almanyaya dönmem gerekiyordu hic beklemedigim bazi gelismelerden dolayi acil olarak dönüs yapmak zorunda kaldim insallah yakin bir zamanda gene gelecegim o zaman insallah seninle sönmez gardasimin yanina ugrayacam
Laaa Sönmezimmm seninlede görüsemedim insallah kisa zamanda ugrayacam dedigim gibi bazi zamansiz gelismelerden dolayi ayrilmak zorunda kaldim izinimi iki hafta önce bitirmek zorunda kaldim ama yakin bir zamanda gelecegim istanbula o zaman telafi edecegiz seninle hamam sefasini sendende özellikle özür diliyorum ama insallah kirilmamissinizdir bana inaninki istemeyerek geldim bu alamanya denen illet ülkeye ama ne edelim kader diyelim
Bu aradada son günümdede olsa baya güzel bir mac yapmak nasip oldu sivassimizda ayricada oradaki tanistigim bir birinden degerli arkadaslarla tanismak nasip oldu diyorum insallah seneye geldigimde son günlere birakmadan yapariz bir mac artik bu ararada nasil top oynadim ama 3 tanede gol attim ha denedi demeyin hehehehehe
Allah'a emanet olun hakkinizi helal edin egerki sizleri kirdiysam af olaaaaa
arikarinkuchi
09.08.2008, 21:43
Öncelikle herkesten teker teker özür borclu oldugumu iletmek istiyorum baya bir gecikmeli olarak cevap yazdigim icin ama cok önemli ve gecerli oldugunu düsündügüm bazi sebeplerden dolayi gecde olsa yazabildim öncelikle abdullah duman gardasima böyle güzel bir konu actigi icin tesekkür ediyorum ayrica bu seneki sivas izinimde baya güzel dostluklar edindim bunlardan dolayi gurur duyuyorum böyle dostluklar edindigim icin
Bu aradada beraat gardasimada özellikle özür diliyorum istanbulda onu bekleyecegimi söyledigim icin ama dedigim gibi bazi gecerli sebeplerden dolayi hemen almanyaya dönmem gerekiyordu hic beklemedigim bazi gelismelerden dolayi acil olarak dönüs yapmak zorunda kaldim insallah yakin bir zamanda gene gelecegim o zaman insallah seninle sönmez gardasimin yanina ugrayacam
Laaa Sönmezimmm seninlede görüsemedim insallah kisa zamanda ugrayacam dedigim gibi bazi zamansiz gelismelerden dolayi ayrilmak zorunda kaldim izinimi iki hafta önce bitirmek zorunda kaldim ama yakin bir zamanda gelecegim istanbula o zaman telafi edecegiz seninle hamam sefasini sendende özellikle özür diliyorum ama insallah kirilmamissinizdir bana inaninki istemeyerek geldim bu alamanya denen illet ülkeye ama ne edelim kader diyelim
Bu aradada son günümdede olsa baya güzel bir mac yapmak nasip oldu sivassimizda ayricada oradaki tanistigim bir birinden degerli arkadaslarla tanismak nasip oldu diyorum insallah seneye geldigimde son günlere birakmadan yapariz bir mac artik bu ararada nasil top oynadim ama 3 tanede gol attim ha denedi demeyin hehehehehe
ayaklarına sağlık ayhan abii
3 değil 7-8 tane daha atardında
değerlendiremedin
o kdar pas attım sana :D
ama sahanın en iyisiydin :)
Gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor derler ya doğruymuş,bunca satırların arasında yer alamamam beni üzmedi dersem yalan olur.
Neyse seneye Allah izin verirde görüşürsek köfteyle kalbimizi kazanırsın!!!
Ayhan Ağabey hani Bekir Ağabey'in dükkanının önündeki fotoğraf vardı ya bu o ama biraz küçülttüm,istersen orjinal boyut ve şeklinide yollarım.
Sağlıcakla kal,Selametle...
UNUTULAN Serd@r kardeşin!
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor derler ya doğruymuş,bunca satırların arasında yer alamamam beni üzmedi dersem yalan olur.
Ayhan Ağabey hani Bekir Ağabey'in dükkanının önündeki fotoğraf vardı ya bu o ama biraz küçülttüm,istersen orjinal boyut ve şeklinide yollarım.
Bu ne sitemkar bir mektup pardon mesaj... :) Ayhan abi yetişşş Serdar hocamı unutmuşsun Sivas'a gelip kendini Yukarı Tekke'den atacak :) Unutmadığını söylede içi rahatlasın :)
AyhanBayrak
10.08.2008, 15:14
Ne diyon la gardas sen unutulmayacak insanlardansin senin gönlün yeter be serdarim sen satirlarima degil gönlüme uturan ender insanlardansin bunuda iltifat olsun diye demiyorum gercekleri söyleyerek yaziyorum elbetteki seni unutmadim sadece biraz stresliyim bu siralar o yüzden
Ama seneye gelecek olursam köfteyle seni kandirirmiyim gardas senin icin kuzu keseriz insallah ;) bu sene kafayi kaldiramadik ama insallah seneye zaman fazla olursa istedigimiz gibi egleniriz gerci kosturmakta zevkliydfi ama olsun degdi herseye Bu aradada agbinede selamimi söyle ununlada harika zaman gecirdik insallah seneye onunlada birlikte güzel günler gecirecegiz
ayrica resim icin tesekkür ederim harika cekmissin buradan aldim resmi sen genede benim maile at orjinalini sende benim msn olacak gardas allaha emanet olun hakkinizida helal edin kirdiysam sizleri kusuruma bakmayin
AyhanBayrak
10.08.2008, 15:17
ayaklarına sağlık ayhan abii
3 değil 7-8 tane daha atardında
değerlendiremedin
o kdar pas attım sana :D
ama sahanın en iyisiydin :)
canimin ici sizler gibi degerli genc arkadaslarla tanismaktan gurur duydum allah razi olsun sizlerden beni gercekten cok iyi karsiladiniz
ayrica attiklarimda senin paslarindi gardas neyse seneye bir mac daha yapariz atamadiklarimizi degerlendiririk artik ;):D
AyhanBayrak
10.08.2008, 15:20
Bu ne sitemkar bir mektup pardon mesaj... :) Ayhan abi yetişşş Serdar hocamı unutmuşsun Sivas'a gelip kendini Yukarı Tekke'den atacak :) Unutmadığını söylede içi rahatlasın :)
la gardas serdar unutulacak insanlardanmi ya unutulmasi imkansiz artik o kadar yüzsüzkü kendine sevdirene kadar ugrasiyor ne yazikki sevdirdide hani gelde unut hadi:D;)
AyhanBayrak
10.08.2008, 15:25
yok ya ne hırsızlığı tesbih zaten benim:)
sivastununig gelirim yeter ki sen tesbihimi getir:)
tesbihimi getir de ben hakkariye de gelirim :D:D
karsa da gelirim yeterki tesbihim gelsin:D
tesbihim de tesbihim ille de tesbihim :D
aman iyi bak tesbihime ha :D
aloo beraat ne oluyor gardas ne tesbihinden bahsediyon bakalim sen
tesbih degerini bilene yani sahibine yakisir gardas tesbih degerini bilene kosa kosa gelirmis sana demedilermi bakalim ögrenecen sen bu isi gitte bekir agbine sor ne anlatacak sana tesbihler hakkinda :D:D
bu aradada semihide kandirma ayakkabi hirsizi seni demek benim ayakkabiyi sen caldin benim haaaaa
bütün gercekleri yakamozzza sor istersen :D;)
Ne diyon la gardas sen unutulmayacak insanlardansin senin gönlün yeter be serdarim sen satirlarima degil gönlüme uturan ender insanlardansin bunuda iltifat olsun diye demiyorum gercekleri söyleyerek yaziyorum elbetteki seni unutmadim sadece biraz stresliyim bu siralar o yüzden
Ama seneye gelecek olursam köfteyle seni kandirirmiyim gardas senin icin kuzu keseriz insallah ;) bu sene kafayi kaldiramadik ama insallah seneye zaman fazla olursa istedigimiz gibi egleniriz gerci kosturmakta zevkliydfi ama olsun degdi herseye Bu aradada agbinede selamimi söyle ununlada harika zaman gecirdik insallah seneye onunlada birlikte güzel günler gecirecegiz
ayrica resim icin tesekkür ederim harika cekmissin buradan aldim resmi sen genede benim maile at orjinalini sende benim msn olacak gardas allaha emanet olun hakkinizida helal edin kirdiysam sizleri kusuruma bakmayin
Neeee... biri köfte mi dedii..:?
kuzu mu dediii...?
Ne zaman ? nerde ?
Hüüüüp...Şlap şlap... ağzım sulandı yaaa.
Ayhan ayhan
Ben de geleeeem miii...?
guzudan köfteden ecük ucundan yiyem miii...?
Siz mangalın başındaaaaaa,
ben açlıktan öleeeem miii...?
Vaaaaaallah sizin hakkınızı yemiyeceem,
payıma ne düşerse razıyım.
Ahan da yemin (Tek ayağım yukarda) :)
AyhanBayrak
10.08.2008, 15:40
Neeee... biri köfte mi dedii..:?
kuzu mu dediii...?
Ne zaman ? nerde ?
Hüüüüp...Şlap şlap... ağzım sulandı yaaa.
Ayhan ayhan
Ben de geleeeem miii...?
guzudan köfteden ecük ucundan yiyem miii...?
Siz mangalın başındaaaaaa,
ben açlıktan öleeeem miii...?
Vaaaaaallah sizin hakkınızı yemiyeceem,
payıma ne düşerse razıyım.
Ahan da yemin (Tek ayağım yukarda) :)
ne kuzusu imla hatasi olmus sönmez gardas sen gelirsen bize kuzumu kalirki insaf be senin ne gözü ac oldugunu iyi bilirim sen benim yemegimide yemedinmi hani haminlarla gittigimiz yerde ayip be ne midesi doymaz herifsin ya en iyisi sen bize kuzuyu birak ben sana dana kesem yohsam ac kaliriz kuzunun neresinde et varki sen idare et bizi gardas sana dana kesek en iyisi :D;)
ne kuzusu imla hatasi olmus sönmez gardas sen gelirsen bize kuzumu kalirki insaf be senin ne gözü ac oldugunu iyi bilirim sen benim yemegimide yemedinmi hani haminlarla gittigimiz yerde ayip be ne midesi doymaz herifsin ya en iyisi sen bize kuzuyu birak ben sana dana kesem yohsam ac kaliriz kuzunun neresinde et varki sen idare et bizi gardas sana dana kesek en iyisi :D;)
Gardaş aha site konseyi şahit.
Duydunuz deee mi millet,
ayhan gardaşım dana kesecekmiş.
Bunlar kayıtta gardaşım, inkar edemezsin.
Ebabil bir kuştur... sözünden dönen ...şttur. ;)
Allaaaaaah gelsin danalaaaar...:D
AyhanBayrak
10.08.2008, 15:49
Gardaş aha site konseyi şahit.
Duydunuz deee mi millet,
ayhan gardaşım dana kesecekmiş.
Bunlar kayıtta gardaşım, inkar edemezsin.
Ebabil bir kuştur... sözünden dönen ...şttur. ;)
Allaaaaaah gelsin danalaaaar...:D
dana dedigin nedirki gardas senin yoluna horoz kesen sen iste yeterki :D:rolleyes:;)
dana dedigin nedirki gardas senin yoluna horoz kesen sen iste yeterki :D:rolleyes:;)
Babababaaaaa... :mad:
Hasbinallaaaaa... :mad:
Yahu gardaşım hani dana kesecektin ?
Niye işi hemen horoza dönderiyon ki ? :mad:
Danayı da mı çaldın yoksa ?
Tesbih hırsızından başka ne beklenir ki ? :rolleyes:
Ben danamı isderem.
Dana bizim hakkımız...söke söke alırız.
Danaya uzanan eller kırılsın...
Danaaa sen bizim herşeyimizsin... ;)
...
AyhanBayrak
10.08.2008, 16:01
Babababaaaaa... :mad:
Hasbinallaaaaa... :mad:
Yahu gardaşım hani dana kesecektin ?
Niye işi hemen horoza dönderiyon ki ? :mad:
Danayı da mı çaldın yoksa ?
Tesbih hırsızından başka ne beklenir ki ? :rolleyes:
Ben danamı isderem.
Dana bizim hakkımız...söke söke alırız.
Danaya uzanan eller kırılsın...
Danaaa sen bizim herşeyimizsin... ;)
...
la gardas danadan vaz gecmedik
yoluna horoz kesem dedik
hani gelirken kanatlanip gelesin diye
aradada ötesin diye hahahah
malum sen dana etini sevmessin ya ayrica deviremessin diye horoz kolay kesilir onun icin horoz kesek demek istedim :D:D
yoksam dana dedigin neki
MeLody58
10.08.2008, 16:02
:):):):):):):):):):)):):):))): ):)
la gardas danadan vaz gecmedik
yoluna horoz kesem dedik
hani gelirken kanatlanip gelesin diye
aradada ötesin diye hahahah
malum sen dana etini sevmessin ya ayrica deviremessin diye horoz kolay kesilir onun icin horoz kesek demek istedim :D:D
yoksam dana dedigin neki
Lamı cimi yok gardaşım,
Dana dedin dana keseceeen.
Ben danamı isderem.
AyhanBayrak
10.08.2008, 16:15
Lamı cimi yok gardaşım,
Dana dedin dana keseceeen.
Ben danamı isderem.
al sana dana gardas ne edem artik sende ama insafsizsin ya
al sana dana gardas ne edem artik sende ama insafsizsin ya
Haaaah şööööleeee,
yola gel bakeeeem...
Varolasıııııın :D
AhMeTTuRaN90
11.08.2008, 09:12
AYHAN ABIYLE TUNINGDE TANISTIK IYI BIRISI YOLUN ACIK OLSUN
haythuyt
11.08.2008, 09:48
RESIMLER ICIN COK SAOL BERAT ABI......................
ABDULLAH DUMAN
11.08.2008, 10:19
SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZERE AYHAN ABİM BENDE GÜZEL SOHBET VE BİZLERE OLAN SEVGİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM YANLIZ BEKİR ABİYEDE BİŞEY YAZ DA KÜSMESİN NEDE OLSA GARDAŞIN :D:D:D
Sweetgirl
11.08.2008, 10:44
resimler cok güzel olmus berat
ellerine saglik
hele o altina yazdigin yorumlar dahada güzel olmus
bir an icin kendimi yaninizda gibi hissettim :)
haythuyt
11.08.2008, 10:48
Abi ne özürü. Sen bizim büyüğümüzsün. İstanbul da galamadıysan mutlaka bi sebebi vardır. Yoksa ben senin ne kadar sözünün eri bir insan olduğunu biliyorum.
Maç konusuna gelince maçta çok iyiydin ama maçtan sonra arabanın anahtarını bulamadın ya heyecanın zirve yapmıştı.
Konuşmaların aynen şöyleydi abi:
La nerde bu arabanın anahtarları la kim aldı benim arabanın anahtarlarını berat sen mi aldın la. Telefonumu , cüzdanımı , fotoğraf makinamı, ayakkabılarımı sen aldıydın ya la. :)
sonra goşa goşa arabanın yanına gittin de anahtarları arabanın üstünde bulmuştun.
Keşke siz maç yaparken arabayı alıp gideydim abi. İstanbul da saa teslim ederdim. gafama tükürim bi daha bu fırsatı nerde bulacam.:D
AH BERAT ABI AHH BILEYDIK AYHAN ABININ ANAHTARINI UNUTTUGUNU SENLE BIR SIVAS GEZISI YAPARDIK :)
YAHUU MERCEDESI KULLANMASIDA NE ZEVKLI OLURDU:rolleyes::D
haythuyt
11.08.2008, 11:02
YA SORMA MEHMET BEN BU FIRSATI NASIL KAÇIRDIM. SİVAS TOKAT ERZİNCAN SICAK ÇERMİK SOĞUK ÇERMİK HER Bİ TARAFI GEZERDİK.
AYHAN ABİ DE YAV ARABAM NERE GETTİ KİM ÇALDIII Bİ ELİME GEÇİRİRSEM ONLARI MERMİ MANYAĞI YAPMAZSAM BAA DA GARA BIYIKLI AYHAN DEMESİNLER DİYE SİVASI AYAĞA GALDIRIRDI. ÇAVUŞBAŞININ UŞAKLARINI ÜZERİMİZE SALARDI.:D:D:D:D:D
OOO NEDIYON ABI SEN YAAA SUPER OLURDU
MERAK ETME ABI CAVUS BASININ USAGI YABANCI DEIL ONLAR BIZE BIRSEY YAPMAZLARDI
AMA AYHAN ABI ICINDEKI KARATECI RUHUNU CIKARIR SENIDE BENIDE MAH VEDERDI :)
AyhanBayrak
11.08.2008, 16:19
Ayhan abi hediye ile gaspı birbirinden ayıralım abi sen ayakkabıyı bana hediye ettin ama tesbihi katakülleye getirerek zorla gasp ettin. Hatta etembey parkında kemer altından silah göstermedinmi. Senin yalancı şahidin yakamozz (ki haberi bile yok) ise benim de gerçekçi şahidim semih. (uydudan izliyodu bizi) :D
abi, tesbih sana gurban olsun da bari sen de şu danayı sönmez abiye gurban et. bizde ucundan gıyısından nasiplenelim. benim payıma DÖŞÜNÜ verin yeter. ama abi öyle kağıtta resimdeki alaman danası istemiyoruz. halis muhlis yerli dana isderük. karikatürdeki boz alaman ineğini isdemiyoh. kösedağın çayırında yayılmış gara tosun isderük. :D
Lan senden korkulur tek kelimeyle iftiracinin sahtekarin dolandiricinin vede üstünen üslük pis bogazin tekisin yetmedimi sana kestigimiz öküz allah gözünü doyurmasin emi
Ben onu sönmeze kesecem danayi sana ne oluyor yeter birak artik yakami birde utanmadan benden dananin gögsünü istiyon ha
Bu aradada gasp ettin diyon tesbihi gasp etmedim asirdim sadece sende ama safmisin ya bu aradada mactan önce ayakkabiyi asirmisin bende sahadan ayakkabisiz gelmedimmi ayrica utanmasan benden coraplarimida alacadin allahtan bendede yüzsüzlük var vermedim bari ayakkabilari kaptirdim coraplarim kalsin dedim
Birde ne zaman senle etembey parkina gittik lo orasi yukari tekkeydi lan sende ama cahalsin :D;):D hani mezarliklar hazir diye seni oraya götürdük ama neyseki verilmis sadakan varmis yohsammmmmm :D:D
AyhanBayrak
11.08.2008, 16:24
Abi ne özürü. Sen bizim büyüğümüzsün. İstanbul da galamadıysan mutlaka bi sebebi vardır. Yoksa ben senin ne kadar sözünün eri bir insan olduğunu biliyorum.
Maç konusuna gelince maçta çok iyiydin ama maçtan sonra arabanın anahtarını bulamadın ya heyecanın zirve yapmıştı.
Konuşmaların aynen şöyleydi abi:
La nerde bu arabanın anahtarları la kim aldı benim arabanın anahtarlarını berat sen mi aldın la. Telefonumu , cüzdanımı , fotoğraf makinamı, ayakkabılarımı sen aldıydın ya la. :)
sonra goşa goşa arabanın yanına gittin de anahtarları arabanın üstünde bulmuştun.
Keşke siz maç yaparken arabayı alıp gideydim abi. İstanbul da saa teslim ederdim. gafama tükürim bi daha bu fırsatı nerde bulacam.:D
He la gardas nasilda unutmusum arabanin üzerinde anahtarlari sende kacirdin ya bu firsati bana düsecekti öyle bir firsat degil sivasi degil türkiyenin heryeri fizana giderdim behhhh muhahahah uyanamadiniz bu firsatta bir daha unuturmuyum anahtarlari heheheheheh
AyhanBayrak
11.08.2008, 16:26
AH BERAT ABI AHH BILEYDIK AYHAN ABININ ANAHTARINI UNUTTUGUNU SENLE BIR SIVAS GEZISI YAPARDIK :)
YAHUU MERCEDESI KULLANMASIDA NE ZEVKLI OLURDU:rolleyes::D
La gardas bir dahaki sefere insallah son güne kalmadan gezinti yaptiririm hemde beni atarsiniz bir kenara kendiniz gezersiniz sizdende degerli degil ya araba
ama bir sartim var beraati almayacaniz yaniniza catlasin bir kenarda haa tamammiiiiiii:D:D;):D
haythuyt
11.08.2008, 16:31
La gardas bir dahaki sefere insallah son güne kalmadan gezinti yaptiririm hemde beni atarsiniz bir kenara kendiniz gezersiniz sizdende degerli degil ya araba
ama bir sartim var beraati almayacaniz yaniniza catlasin bir kenarda haa tamammiiiiiii:D:D;):D
OOOO AYHAN ABI OLMADI SIMDI HERSEY GUZEL HASTA BERAT ABISIZ OLURMU YAA SENIN KESECEGIN OKUZU YIYECEZ BERAT ABISIZ OLURMUU
SONMEZ ABI SATEN VARRR BIDE BERAT ABIIII... ONSUZ TADI CIKMAZ :):D
Birde ne zaman senle etembey parkina gittik lo orasi yukari tekkeydi lan sende ama cahalsin :D;):D hani mezarliklar hazir diye seni oraya götürdük ama neyseki verilmis sadakan varmis yohsammmmmm :D:D
Babababaaa kendi ağzıyla itiraf etti.
Yahu Ayhan gardaşım sen sadece tesbih hırsızı değilmişsin,
başka ayaklarda varmış sendeee hımmmm.
Demek yukarı tekke mezarlığına gittiniz haaa...???
Seni gidi Mezarlık Hırsızı seniiii...
Beratı da kafalamışsın, aklını çelip götürmüşsün.
Ne arıyodunuz orda bakeeem ?
Kesin mezarlarda altın diş arıyodunuz dee miii...hımmm.
Dedektör de götürmüşsünüzdür malum.
yoksa burnunuzun koku alma (altın kokusu) duyusu mu gelişmiş...?
Seni gidi Mezarlık Hırsızı seniiii.
Ganimet ganiydi elleham ki,
hasılat ne durumda..?
Eeee yanında götürdüğü kişi Sivas Tosununu önerdiğine göreee,
demekkiiii dişler gani, altınlar gani, hasılat gani...
Berat sen bu Ayhana uyma, bulaşma kardeşim...!
Abooooo,
Neler duyuyoruuum...?
Allah sööletiyo Allaaaaah.
Demek şüpheler doğruymuş.
Yahu, ölülerimize bile huzur yok yaaa.
Ne deyim ki ?
Allahım, şu mezarlık hırsızı DEDEKTÖR AYHANIN şerrinden bizleri koru yarabbiiim
Ölülerimizi dirilerimizin huzur içinde olduğu ve Sivas Tosunu menülü mangal ziyafetimize
tez zamanda bizleri nail ve müesser eyle yarabbiiiii...
Amiiinnn..
altuntas58
12.08.2008, 11:33
Allah muhabbetinizi artırsın ağzınızın tadıyla şu tosunun etini yemenizi dilerim tabi cayma felan olmazsa??
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.