Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ABANT'tan NEYİMİZ EKSİK

Sivaslilar.Net
23.07.2008, 21:18
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Muhteşem bir doğal güzelliğe sahip olan Hafik gölümüz neden gerekli ilgiyi göremiyor?

Hafik Gölü Belediye Tesis işletme Müdürü Süleyman GÖRLER Hafik gölünün gerekli ilgi ve desteği bulamamasının nedenini tanıtım eksikliğinden kaynaklandığını dile getirdi.
Görler “Elbette çevresel eksikliğimizde var ancak bunun telafisi için halkımızın buraya olan ilgisinin artması da gerekli.”dedi

Hafik Belediye başkanı Sayın Osman Budak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez];e bu konuyla ilgili özel açıklamalarda bulundu ve zaten bir doğal güzellik olan Hafik Gölünün, olağanüstü bir görünüme sahip olacağını ve bu ilaveler yapılırken de doğal güzelliğe zarar vermeyeceklerini söyleyen Budak “Halkımızı Hafik Gölüne bekliyoruz” dedi.

banu58
24.07.2008, 00:57
Evet bu yaz bende gitme fırsatı buldum,inanılmaz güzel biryer ben burada huzur buluyorum,böyle bir güzelliğin bu kadar yalnız olmaması gerekir diye düşünüyorum.

Pusula_58
24.07.2008, 09:21
Müşterinin başlıca beklediği şeyler, her zaman güzel ilgi,temizlik uygun fiyattır.
Ayrıca birde yeterli tanıtımı reklamı yapılması gerekir.
Mesela yaza girerken TV. lerde turistik otellerin kaplıcaların tanıtım reklamı yapılır.Böyle bir reklam vererek büyük bir kesime duyurmuş olunur.Umarım gereken ilgi gösterilir.

ABDULLAH DUMAN
24.07.2008, 09:25
HAFİK GÖLÜNE Bİ DEFA GİTMİŞTİM GÜZEL YER AMA BİRAZ DAHA YATIRIM İSTER BENCE

TABİ BEN 2 SENE ÖNCE GİTTİM ŞİMDİ NAILDIR BİLMEM

kocak58
25.07.2008, 00:17
valla ibrahim toraman bile yazları tatile hafik gölüne geliyo

kasparix
25.07.2008, 11:50
BEN HAFİKDE GÖL OLDUĞUNU YENİ DUYDUM...YAV NE GÜZEL GÖRÜNÜO....TATİLE HAFİKDEYİZ İNŞ..

58 memo
25.07.2008, 18:13
Sivasımızın her tarafı güzeldir
fakat gerekli tanıtım ve reklamları yapamıyoruz

FurkaN
25.07.2008, 21:44
Bütün sorun reklam yapılamamasında... Abant'tan bir eksiğimiz reklam bir eksiğimiz ise ağaç... Onun gibi Hafik Gölü'nün de etrafı ağaçlandırılmış olsa çok daha güzel olur ve dikkat çeker...

seva
26.07.2008, 11:42
manzara çok güzel görünüyor.......

Alibaba58
28.07.2008, 15:31
6 SENEDİR SİVAS'A GİDEMİYORUM AMA BİRGÜN GİDERSEM MUHAKKAK HAFİK GÖLÜNE GİTMEK İSTİYORUM ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR GERÇEKTEN. GEREKLİ TANITIMLAR YAPILIRSA KESİNLİKLE İNSANLARIN İLGİSİNİ ÇEKER.

Svs_Crazy_58
28.07.2008, 22:23
Abanttan Sadece Reklamımız Eksık...