Orijinalini görmek için tıklayınız : LCDler YERİNİ ALIYOR
Sivaslilar.Net
23.07.2008, 21:48
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İstasyon caddesindeki kaldırımlara yerleştirilen LCDler yakında çalışmaya başlayacak.
İlk aşamada 50 adet LCD takılacak, montajıda süratle yapılıyor,bir ilke daha imza atacak olan ilimiz LCDlerin çalışacağı günü merakla bekliyor.
Daha önce çeşitli nedenlerle takılamayan LCDlerin biran önce takılmasını ve bu değişikliği tatmak istediklerini dile getirdiler.Bunun yanı sıra bazı vatandaşlarda bunun gereksiz olduğu eleştirisinde bulundu.
iyi gözünüz aydın..............
akifeker2
23.07.2008, 22:22
her şeyı fethettık o kaldı yaw bu başkan kafayımı ne yedı haa!
başka yapacak bıse yokmu!
yigido_furkan
23.07.2008, 22:23
herseyimiz tam bitek LCDmiz yoktu oda oldu
patikli_penguen
23.07.2008, 22:34
tamam artık işsiz insanlar boş durmaz lcd ide film izler :mad:
şu kaldrımlara ve bu zımbırtı şeylere harcanan paralarla bi fabrika dikilirdi bee :mad:
bu lcd leri ne için takıyolar sebebi ne hemde yere monte ediyolar
bu lcd leri ne için takıyolar sebebi ne hemde yere monte ediyolar
Aldığımız bilgilere göre bu LCDler reklam amaçlı kullanılacak ve Belediyenin kasasından bu iş için para çıkmayacakmış reklam firmaları herşeyi karşılayacakmış.
Yani film falan değil sadece reklam olacak!:)
akifeker2
23.07.2008, 22:59
Aldığımız bilgilere göre bu LCDler reklam amaçlı kullanılacak ve Belediyenin kasasından bu iş için para çıkmayacakmış reklam firmaları herşeyi karşılayacakmış.
Yani film falan değil sadece reklam olacak!:)
hayır orda fılm olsa yolun ortasında durup fılmımı ızleyecen hehe:D:D:D:d:d:
bunu yere monte yeine bir direk bii bişey dikerdsin havada falan dursa daha ii değil mi alış veriş merkezlerinde olduğu gibi
gürün_güzeli
24.07.2008, 07:58
ya hem gelip geçerken ütüne basıyoruz tozdan görünmüyor ki:D:D
gürün_güzeli
24.07.2008, 07:59
ancak ayakkabılarımız markasının reklamı olur üstüne basıyoruz o da ayakkabının altını okur:D:D
Pusula_58
24.07.2008, 09:43
Bu bana biraz gereksiz gibi geldi.Millet zaten tv.lerde reklam izlemekten bıkkınlık gelmiş).Hemen kanal değiştiriyor.Kim durur orada dakikalarca reklam izler.Hem insanları boyun fıtığınamı yakalatacaksınız,dakikalarca yere aşağı bakarak:D Oraya harcanan parayla farklı şeylerde yapılabilirdi.Amaç gösterişse o başka tabii;)
navruz58
25.07.2008, 15:21
niye dalga geciyorsunz gardaslarim tamam hakli olabilirsiniz ayip oluyor saygi duyun insallah fakirlerede böyle yardim ederler insallah
Dün lcd ler calisiyordu, tozdan görünmüyor televizyonlar. :) Ntv acmislardi. Hayir isleyim dedim birinin üzerini yikayip temizledim. :p Izleyecek bir sey de yoktuki bakalim.
Kim akil etti böyle bir seyi anlamadim. Anlamsiz. O masrafla cok daha güzel isler yapilabilirdi bence.
Reklamlarda ayak altinda artik. :d
Reklamdan para kazanılır ancak Nişantaşı modeli Sivas'ta tutar mı?... Gerçekten sonucunu merakla beklediğim bir soru inşaallah iyi bir netice alınır...
titizyiğido
26.07.2008, 00:21
yaw nwkadar saçma bişey tamam anladıkta yerde ne işi var kardeşim
abdullah58
26.07.2008, 09:25
heeeheee
dünyanin büyük kentlerinde gördük ama böyle yerde olani hic görmedik
komik olmayalim beyler
koyun karsiya adam gibi gelen giden reklaminizi seyretsin
nasil olacak gardas ileri git birazda ben bakayimmi diyecegiz
sacma birsey bu belediye baskani imajini sifirladi
abdullah58
26.07.2008, 09:53
belediye başkanı imajını sıfırladı mı. 15 gün sivastaydım. en arka mahallelerine kadar gezdim. Sami Aydın zamanındaki gibi Sivas hizmet almamıştır. Aksu dan Paşabahçeye, Öğretmenler parkından Oğuzlar parkına, atıksu arıtma tesisinden katı atık tesisine, Özbelsan a yeni kazandırılan fabrikasıyla Sivas müthiş güzelleşmiş ve büyümüş. Her taraf konut inşaatı. belediye 1000 den fazla sosyal konut yapıyor. Toki aynı şekilde. Müteahhitler aynı şekilde. Belediye harika imaj 10 numara. ;)
YOK HEMSERIM BU LCD OLAYI ICIN YAZMISTIM YANI (COK KOMIK BIRSEY YERE LCD KOY-SENCE DEGILMI)KARSIYA KOY HERKES BAKSIN TÜM GELISMIS DEVLETLERDEDE BÖYLEDIR KABUL ETKI
YOKSA ÖTEKI CALISMALARI ICIN DEGIL
ZATEN SIVASA 1 YILDIR GITMEDIK INSALLAH 3 GÜN SONRA ORDA OLACAGIZ CIPLAK GÖZLE GÖRECEGIZ YAPTIGI CALISMALARI
subaro58
26.07.2008, 10:25
çok şükur sonunda
beklenen LCD ler geldi
hayırlı uğurlu olsun:D
mc.ferman
26.07.2008, 13:48
sivasın başkanı işte bi işe yaramaz an ca kaldırımlarla uraşıyor derdi neyse
yakamozz
26.07.2008, 14:11
kardeşim sen belediye başkanın neler yaptığını biliyor musun yoksa laf olsun diye mi konuşuyorsun
haythuyt
26.07.2008, 14:38
ya arkadasım bak baskanla aynı gorusu savunmuyor olabılırsın ama yaptıklarına sayılı olman lazım bende aynı goruste deılım ama yaptıklarını kotulemıyorum hersey sıvas ıcın
gürün_güzeli
26.07.2008, 17:35
yine ortam gerilmiş ama bu sefer haklı yere........
eyupcan_rock
27.07.2008, 15:15
ama sivas modernleşiyor ve bu proje sivasın modernizasyonuna büyük katkı sağlayacak.
bunu da gözardı etmemek gerekiyor.
mehmetcik58
30.07.2008, 15:20
Arkadaşlar lütfen Sami Aydına Saygı duyalım sadece lcdleri yaptı diye düşünenler var ve o düşünen insanlar sivasta yaşamıyordur. Vede böyle düşünüyorsa yaşamaya hakkı yoktur. Sami aydın başkanlığa geçmeden önceki sivasın haline bak sonraki haline bak da konuşun. Arada ne kadar çok farkın olduğunu göreceksin.Ben özellikle 4 eylül mah.de oturuyorum ve Sami Aydın gelmeden önce önümüzdeki yolda yağmur yağdığı zmn acayip seller oluyordu ama artık bi suyun biriktiğini bile göremiyoruz ve bu sularda öyleki Yağmur suları bütün yollarda sel olmamasıyla yer altına girip baraja akıyor. Ve bunun da ne kadar katkı yaptığını görüyoruz. Özellikle türkiyenin hiç bir yerinde böyle yağmur yağdığında suların baraja gitmediğini görüyoruz. Ve sularda boşa akmaktadır. Gerçekten şu ana kadarki yapılmış en önemli proje olduğunu düşünüyorum. Sivasın haber kanallarında da sel haberi artık yayınlanmıyor.Birde aksu projesi, sivasa yapılan yeni modern havuzlar,parke taşları,yenilenen yollar. Ha şunuda unutmamak gerekir paşabahçe piknik alanı Sami Aydın gelmeden önce piknik alanına %35 oranında insanlar piknik yapardı ama yeni haliyle %99 oranında insanlar piknik yapıyor ve gidemeyenlerde gitmek için çaba sarfediyolar.Ve daha birçok parklar hizmete girmiş olup sivasımızın kötü durmasını sevmeyen başkanımız yeni haliyle bizleri veya hepimizi memnun etmiştir.Memnun olmayanlarada saygım sonsuzdur ama başkanımıza veya sivasımıza laf söyletmem..O kadar...Gerisinide siz düşünün. Ayrıca bu size anlattıklarım. Anlatılmaz yaşanır diyerek sivasa gelmenizi ve son halini görmenizi tavsiye ederim.Birde bu lcd işlemi bittikten sonra tozmuş falan filan tarihe karışacak çünkü belediye hergün camı temizleyecek olan görevlileri çalıştıracak bunuda herkes bilsin istedim.Saygılarımla...
eyupcan_rock
30.07.2008, 15:29
tabi ki sivasın eski haliyle yeni hali bir mi.artık sivasın adı türkiyede daha ön planda.ve sürekli yapılan çalışmalar sivası ileriye taşıyor.en basitinden aksuyu düşünelim.eski ve yeni fotograflarını yanyana koyarsak görürüz.
eyupcan_rock
30.07.2008, 15:48
cahil insanlar böyle işte berat abi.hiçbişeyin değerini bilmezler.bi düşünceye saptanırlar başka bişey düşünmezler ortaya atılan her lafa inanırlar.
akifeker2
30.07.2008, 22:48
kardeşim sen belediye başkanın neler yaptığını biliyor musun yoksa laf olsun diye mi konuşuyorsun
ne yaptı abı 5 senede ne yaptı
kaldırımdan bşkaa adam gıbı ne yaptı anca park kaldırım başka bışe yok !
(aksu harıc manyak olmus yaw:D)
akifeker2
30.07.2008, 23:04
bırak abı bırak yaw :D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.