Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaldırım Var, Kaldırım Var...
yakamozz
24.07.2008, 01:37
YENİ YAPILAN KALDIRIMLAR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
YENİLENMEMİŞ KALDIRIMLAR
URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][IMG]
Belediyenin yaptığı kaldırım çalışmalarını küçümseyen bazı vatandaşlara cevap olarak bu görüntüleri göstermek istedim.Kaldımlar bulundukları sokak ve caddelerin görüntüsü büyük bir oranda değiştirmekte şehre estetik güzellik katmaktadırlar.Dediğimiz gibi kaldırım var, kaldırım var....
gürün_güzeli
24.07.2008, 09:31
yok biz kaldırımlara deil kaldırımlardaki lcd lere sölüoruz emeğine sağlık..
yakamozz
25.07.2008, 01:59
Teşekkürler gürün güzeli, lcd ye birşey diyemem ancak belediyenin yaptığı kaldırım çalışmalarını beğenmeyenler de var.İşte gösteriyorum ben de aradaki fark;)
lcdleri ordan çalarlar be bırakmazlar
fatoş_yvz
25.07.2008, 09:21
lcdleri ordan çalarlar be bırakmazlar
yaparLar vaLLak ama fark çok gercekten emegine sagLık....
fertelliyim
25.07.2008, 09:57
Kaldırımlar güzel olmuş ben henüz gidemedim göremedim ama sizin sayenizde görmüş oldum gercekten çok güzel olmuş Emeği gecenlere Teşekkür ederim
yakamozz
25.07.2008, 12:17
Berat kardeşim aynen dediğin gibi Sami Aydınla sivas belediyesi çağ atladı.Sadece kaldırım değil ki her alanda çalışmaları var.Alt yapı çalışmaları bitmek üzere.Bu çok önemli bir gelişme.Çünkü alt yapıya verilen hizmetler hem çok pahalı hem çok zor hem de çok emek istemektedir.Ancak bu hizmetler uzun vadeli olduğundan yapıldıktan sonra bir 30-40 yıl gidebilecek niteliktedirler.İşte Sivasımızda bu hizmetler artık bitme aşamasına gelmiştir,emeği geçenlerin ellerine sağlık...
geçen sene yazın suşehrine giderken önce sivası bir güzel gezelim dedik ablamla kafa kafaya verdik düştük yollara sivası çocuklıuğumdan buyana görmemiştim hayran kaldık ablamla ikimiz .cumhuriyet caddesini okadar estetik yapmışlarki çalışmalar devam ediyordu ozaman şimdi bitmiştir heralde sayın belediye başkanımıza sonsuz teşekkürler
kasparix
25.07.2008, 12:43
YA BİZİM TAŞLITARLANIN YOLLARI NE ALEMDE BİTTİ DİMİ ORALAR TECERİN DİBİ YAV SİVASA ON SAATE GELİODUK ORDAN BİZM KÖYEDE 3 SAATTE GİDİYODUK...KALDIRIMAR HARİKA OLMUŞ..İNŞLLH YOLDA BİTMİŞDİR...YA BİDE TREN YOLU VARDI O NE ALEMDE YAVV...BABAM BİLE SORUYO ONU ÇOCUKKEN BASLAMIŞLAR HALE BİTMEDİ Mİ ? SİVAS HALA STANDARTLARA KAVUŞMUŞ DEĞİL AMA BU GİDİŞLE KAVUŞUR İNŞ...
umitbsr58
25.07.2008, 12:54
bence cok guzel caddeler fln var
ben ılk defa sivasa gıttım maclar dolayısıyla gayet guzel
Bagdat caddesı fln gıbı caddeler
Sivasa tasınmak bıle aile gundemıne geldı
Okul bıtsın :)
gürün_güzeli
25.07.2008, 13:00
valla atatürk caddesine paris caddesi diolar ordan esinlenerek yapılmış çünkü bilmem artık:)
jasminiron
25.07.2008, 13:18
Ah ah gözünü sevdiğimin sivası anacığım.
Kocam beni ordada rahat bırakmadı habire arıyo yıllardır ilkkez gitmişim sivasa bacımla tadını bile çıkaramadım gözün körolmaya heriffff
yakamozz
25.07.2008, 13:31
Ah ah gözünü sevdiğimin sivası anacığım.
Kocam beni ordada rahat bırakmadı habire arıyo yıllardır ilkkez gitmişim sivasa bacımla tadını bile çıkaramadım gözün körolmaya heriffff
valla abla harikasın ya koptum:D:D
biz oralardan çok geçtik bide tekerlekli sandalyede olunca tekerler çok zor geçiyor ama estetik görünen yerler çok rahat oluyor.
oralar acaba yapılan yerler mi yok yapılacak mı?
gürün_güzeli
26.07.2008, 18:46
biz oralardan çok geçtik bide tekerlekli sandalyede olunca tekerler çok zor geçiyor ama estetik görünen yerler çok rahat oluyor.
oralar acaba yapılan yerler mi yok yapılacak mı?
ablacım zaten ilk bölüm yeni hali sonraki bölüm eski hali arkadaş yazmış görmedin mi:)
yakamozz
27.07.2008, 01:17
Seva kardeşim, gürün güzeli benim yerime cevap vermiş saolsun;)Bu arada malul kardeşlerimiz için de kaldırımlarda özel yerler yapılmış durumda.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.