Orijinalini görmek için tıklayınız : Canlarım ya, İnsan duygulanıyor. 6. Türkce olimpiyatlarından seçtiklerim
6. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları
Letonya - Gülü susuz seni asksiz birakmam
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
endonezya sen ağlama
Bosna hersek - Sen gelmez oldun
Azerbeycan - Ben seni sevdigimi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 02845&q=turkce+olimpiyatlari&ei=ts2KSKH5I5aa2wK8pNSpDw
Rusya - Sen gelmez oldun
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 56366&q=turkce+olimpiyatlari&ei=ts2KSKH5I5aa2wK8pNSpDw
Arnavutluk - Naat
Kambocya - Cile bülbülüm
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 97069&q=turkce+olimpiyatlari&ei=3s6KSMv5IaLG2wLE4PnKDQ
Turkmenistan - Dön gel bir tanem
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 21209&q=turkce+olimpiyatlari&ei=u9CKSJH1H4KG2gKK0Ym8Aw
Almanya - Ey istanbul
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 45047&q=turkce+olimpiyatlari&ei=pc-KSICkL6a82wLgwd2wDA
Ve dahasini sizler bulursunuz. :)
gürün_güzeli
26.07.2008, 09:24
emeğine sağlık gerçekten güzel yarışma...........
SEMİH-58
08.08.2008, 03:42
ankara altınparkdalarken bizde ugramıştık yanlarına arkadaşlarla...
hatta birkaç resim paylaşayım...
siyah montlu yagız delikanlı benim:)
aslında sivasspor atkısı götürecektimde şimdi reklama gerek yok:) ama bidahakine götürecem:)
SEMİH-58
09.08.2008, 11:46
bazıları milliyetçilikten bahseder işte gerçek milliyetçilik budur ingilizle burmalıyla taylandlıyla türkçe konuşmaktır...
haythuyt
09.08.2008, 11:57
MILLIYETCI BIR INSAN INGILIZCE KONUSAMAZMI YANI SEMIH
MILLIYETCILIK GONUL ISIDIR DIL ISE ARACIDIR
TABIKI BILEN ILE TURKCE KONUSABILIRSIN AMA TURKCE KONUSMASINI BILMIYENLE NASIL OLACAK BU IS :)
SEMİH-58
09.08.2008, 12:03
MILLIYETCI BIR INSAN INGILIZCE KONUSAMAZMI YANI SEMIH
MILLIYETCILIK GONUL ISIDIR DIL ISE ARACIDIR
TABIKI BILEN ILE TURKCE KONUSABILIRSIN AMA TURKCE KONUSMASINI BILMIYENLE NASIL OLACAK BU IS :)
vallaha birşey diyeyim mi yanlış anladın beni gardaş:) o kadar
benim anlatmaya çalıştıgım düşünsene senin ismini bile bilmedigin bir insan seni biliyor türklüğü biliyor ve türkçe konuşuyor.bundan daha gurur verici birşey var mı.senin dilin dünya dili olsa sen dahada gururlanmaz mısın.
haythuyt
09.08.2008, 13:00
vallaha birşey diyeyim mi yanlış anladın beni gardaş:) o kadar
benim anlatmaya çalıştıgım düşünsene senin ismini bile bilmedigin bir insan seni biliyor türklüğü biliyor ve türkçe konuşuyor.bundan daha gurur verici birşey var mı.senin dilin dünya dili olsa sen dahada gururlanmaz mısın.
YOK CANIM GARDAS YANLIS ANLAMADIM BEN SENI MERAK ETME;)
TABIKI TURKCEYI HERYERDE KONUSACAKSIN..AMA BEN BIR MILLIYETCI OLARAK INGILIZCE BILMEYIMMI BILSEMDE GEREKTIGI YERDE KONUSMAYIMMI
BAK ONLAR BIZIMKINI BILIYORMUS BIZ NEDEN ONLARINKINI BILMEYELIM :)
SEMİH-58
09.08.2008, 13:08
YOK CANIM GARDAS YANLIS ANLAMADIM BEN SENI MERAK ETME;)
TABIKI TURKCEYI HERYERDE KONUSACAKSIN..AMA BEN BIR MILLIYETCI OLARAK INGILIZCE BILMEYIMMI BILSEMDE GEREKTIGI YERDE KONUSMAYIMMI
BAK ONLAR BIZIMKINI BILIYORMUS BIZ NEDEN ONLARINKINI BILMEYELIM :)
gardaş tabi yabancı dil heryerde lazım ben demiyorum ki yabancı dil ögrenme diye.benimde çalışmalarım var şu yabancı dili ögrenme konusunda...
haythuyt
09.08.2008, 13:12
gardaş tabi yabancı dil heryerde lazım ben demiyorum ki yabancı dil ögrenme diye.benimde çalışmalarım var şu yabancı dili ögrenme konusunda...
:) COK SUKUR FIKIR BIRLIGI SAGLADIK SEMIH :)
SEMİH-58
09.08.2008, 15:20
:) COK SUKUR FIKIR BIRLIGI SAGLADIK SEMIH :)
birazdaha uzasaydı sen hayt huyta başlayacaktın ellagam:)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.