PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TERÖRÜ KINIYORUZ

Arif Coşkun
28.07.2008, 10:47
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Bunu yapanlar kim olabilir? Her kim yaptıysa hayvan demeye dilim varmıyor çümkü hayvanlara hakaret etmiş olurum.Bunu yapan olsa olsa beyni bitmiş,başka bir deyimle kafayı yemiş mikrobik bir yaratıktan başkası olamaz!!!
Beyni bitmiş mahlukat, sen böyle yapmakla emeline varacağınımı sanıyorsun? 25-30 yıl geçti binlerce masum insanların ölümünden başka eline ne geçti? Hangi satılmış alçak,hangi satılmış vatan hani,hangi aşağılık beyinsizler sizi böyle birer ölüm makinası haline getiriyor?
Kalabalık caddelere bomba koyarak,günahsız masum insanları öldürmekle ne başarabilelceksin? Oradan geçen bizlerde,hepimizin yakınlarıda olabilir,hey beyinsiz satılmış,ölenler senin akrabanda olabilirdi.
Şunu unutmaki satılmış hainler,asla ve asla emelinize ulaşımayacaksınız,bu boş ve olmayacak amacınızdan bir an evvel vazgeçip,insanlığınıza geri dönün. Ekmeğini yediğiniz suyunu içtiğiniz yere bu hainlikten vazgeçin.Sabırlı bir milletiz sabrı fazla zorlamayın.Belki amacınız düşünceniz o ama Türk halkı asla o oyuna düşmeyecektir.
Ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı dilerim.

"TERÖRÜ KINIYORUZ"
Bu son olsun umuyoruz.

Arif Coşkun
07.08.2008, 12:00
Malazgirt Emniyeti’ne roket: 1 şehit 7 Ağustos 2008

Muş’un Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne PKK’lı teröristlerce dün saat 21.00’de roketli saldırı düzenlendi.

100 metre mesafeden fırlatılan roket binanın girişinde patladı. Nöbetçi polis Mehmet Özdek şehit oldu, polisler Ahmet Avcı ve Emrah Koç yaralandı. Yaralılar, Malazgirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Diğer taraftan Bitlis’te Muş-Tatvan seferi yapan yük treninin, Tatvan-Güroymak arasındaki Tahtalı köyü yakınından geçişi sırasında patlama meydana geldi. Yük treninin 3 vagonu raydan çıkarak devrildi. Patlamada ölen ve yaralananın olmadı, ancak maddi hasar meydana geldi.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİNE BOMBALI SALDIRI

Alınan ilk bilgilere göre, Selimiye'de bulunan ek hizmet binasının önündeki çöp bidonunun arka kısmında, saat 09.25 sıralarında bir patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi çok hafif yaralandı.

Patlamanın ardından olay yerinden motosikletle kaçtığı öne sürülen biri kadın 2 kişi aranıyor.

Polisin yaptığı incelemeler sonucu bombanın el veya ses bombası olacabileceği açıklandı. Büyük panik yaşanan bina tümüyle boşaltıldı.

3 PATLAMA OLDU

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, belediyenin Selimiye'deki ek hizmet binası yakınında 3 patlama meydana geldiğini belirterek, patlamaların ikisinin Karacaahmet Mezarlığı, birinin de çöp kamyonunun içinde olduğunu bildirdi.

Çakır, patlamaların belediyenin Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yer aldığı Selimiye'deki hizmet binasının yakınında olduğunu kaydetti.

“Bana ulaşan bilgilere göre 3 adet patlama olmuş. 2'si binanın yakınındaki Karacaahmet Mezarlığı'nın içinde, biri ise park alanında bulunan çöp kamyonunda meydana gelmiş” diyen Çakır, park alanındaki araçlarda önemli bir hasarın meydana gelmediğini, binanında sadece bir camının çatladığını kendisine ilettiklerini söyledi.

Çakır, emniyet güçlerinin, patlamaya neyin neden olduğuna ilişkin araştırmasını sürdürdüğünü de ifade ederek, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu kaydetti.

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ NEFRETLE KINIYOR, ÖLEN ŞEHİT POLİSİMİZE ALLAHTAN RAHMET YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

kronik
07.08.2008, 13:37
Dünyanın terörden en çok mağdur olan ülkeleri listesi yapıldı... Türkiye 7'İNCİ SIRADA

Türkiye, 2008 yılının ikinci çeyreğinde terör olaylarından etkilenen ülkeler arasında 7. sırada yer aldı. Bu dönemde Türkiye'de meydana gelen 71 terör olayında 38 kişi öldü, 88 kişi yaralandı.

Terörizmle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi (TMMM) Komutanlığınca İngilizce yayımlanan, "Terörist Faaliyetlere Genel Bakış" adlı makaleye göre, 2008 yılının ikinci çeyreğinde dünya çapında 2 bin 396 terörist faaliyet meydana geldi. Bu saldırılarda 4 bin 204 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 614 kişi yaralandı. Resmi rakamlarla 319 kişi ise, "kimliği bilinmeyen saldırganlar" tarafından kaçırıldı.

2008 yılının ikinci çeyreğinde saldırılara en çok maruz kalan ülke uzak ara ile Irak olurken, ülkedeki şiddet, yılın ilk üç ayı ile kıyaslandığında değişmedi. Irak'ta 857 ayrı saldırıda bin 575 kişi ölürken 3 bin 247 kişi yaralandı. Dünyadaki toplam terörist saldırıların yüzde 35'i, ölümle sonuçlanan saldırıların yüzde 37'si, yaralanmayla sonuçlanan saldırıların yüzde 42'si de yine bu ülkede meydana geldi.

Yılın ikinci çeyreğinde en çok terörist saldırı yaşanan ilk 10 ülke ve saldırı sayıları sırasıyla şöyle:

"Irak (857), Afganistan (334), Sri Lanka (327), Pakistan (216), Hindistan (195), Somali (112), Türkiye (71), Tayland (55), Nepal (44) ve İsrail (31)"

Alinti

kronik
07.08.2008, 13:42
Bu insanlik dişi yaratiklar ne yaptiklarini zannediyorlar ya.masum insanlarin ne suçu günahi vardi.çocuklardan ne istediniz.
Farkindalarmi acaba her öldürdükleri can yerine,yeni doğan canlarin dahada türk,dahada vatan sever doğduklarini ! Bizi böyle tüketemeyecekler.
Canimizi her acittiklarinda biz biraz daha güçleneceğiz.
Allah bunlari kazdiklari kuyuya düşürsün inşallah.saklari fare deliklerinde bir pislik gibi yokulur giderler inşallah.
imralıdaki ni baktığımız sürece..
meclisten sandalye verdiğimiz sürece..
biz bu şehitleri vermeye devam edeceğiz..
SADDAMI asan AMERİCA neden bizi imralıdaki şahsın asılmasına karşı cıkıyor..
hangi haktan hangi özgürlükten bahsediyorlar..bizleri bu kadar mı aciz sanıyorlar ..
cıkıp oradan ""halkımızın başı sağolsun""demekle bitmiyor ..bu kadar kolay değil..eşkiya şehre inmiş ..
meclise girmiş...
bebek katili ne ""sayın ""diyen şahıslar hala ortada hiç bir soruşturma yok..varsada bilinmiyor..herkes koltuk svdasına düşmüş halkın ne olduğu önemli değil..cıkıp ""başımız sağolsun ""deyip olay bitiyor ..
cok sinirliyim arkadaşlar..
asacaksın başını olay bitecek ..neden america ırağın saddamını astı dünyda cıt yok ..biz bizim masumlarımızı öldüren evlatlarımızı şehişt eden şahsı bakıyoruz ve birde onu temsil eden şahıslarıda meclisimize alıyoruz yuhhhh artık ..biz ülke olarak karar veremiyormuyuz ..
,saclarının kesilmiş olması dünyada olay oluyor ama bizde ki şehitler iki cümleyle bitiyor..bana katılmayan olabilir ama ben artıkk yetr diyorum .insanlara bakın yetrr artık
daha yazıcam amaaaa ....

ey terörist ;
masum insanlara yeten gücünün süngüsü nedir? kopan bacağımız olsun, başımız gövdemizden ayrılsın, damarlarımızdan çıkan kanı ilk kez gören teyzem paniklesin, 7 yaşındaki çocuğum ağlarken ölsün...
sen ne olacaksın elimde? hangi damarını sayacaksın? gözlerini çıkarırken ben kimlere yetecek gücün..
kanattıın kadar kanat.. ülkem ulusum bir.. topunuzun kökünü kazıyacak ayaklar, yürek ve ordu elimdedir. sonun yakın.. korkup kalleşçe savaşmazsan elbet..
köşe başlarına dikip adamları.. ardarda patlaya bombalardaki gözyaşlarını izlemek erkeklikmidir? insanlık mı? kimden doğdun sen? bir insandan değil mi?
türk ulusunu hiç tanımamışsın.. eli silah görmemiş kadınım bile senin topunu toprağa gömecek.. gün geldiğinde sizi kalleşlerin toprağına kazıyacağız.. kanınız sulayacak masumların toprağını..
zamanlar gelip geçecek elbet.. masum yürekler birleşip bekleyecek sizi...mahşerde sizi rabbim bile tanımayacak..
o vakitten korkmazsınız elbet... biz insan evladıyız.. türk evladıyız ve canımdan kanımdan aldıınız onca parçayı evladınızdan çıkaracağım... ordularınız lime lime edildiğinde, çocukalrımın intikamını alacağım çocuklarından, siz asla bilmessiniz melekleri öldürmek günahtır..!!!
biz vahşet istemedik...
biz kan istemedik..
ama kansa kan savaşsa savaş...
delikanlı gibi karşımıza çıkın ve erkek gibi savaşın...
türkün bir bakışı satır, bir savaşı cehennem olur..
bu burda bitmedi..
siz 17 kişi aldınız biz soyunuzu alacağız..
siz yalvarırken rabbim size kimbilir neleri tattıracak, hiç bi müslümanın tatmadıı...
70 MİLYON BİR KİŞİ ...
YAŞATMAYACAĞIZ...
NE ANANIZI NE EVLADINIZI...

kronik
11.08.2008, 14:22
Haberleri izleyemiyorum, gazetedeki fotoğraflara bakamıyorum..
Ucundan kıyısından azıcık görsem damlalar hızlanıyor yanağımdan aşağı doğru..
Boğazım acıyor, gözlerim yanıyor kendimi sıktıkça..
Olmuyor tutamıyorum..
Boğazımda çözülmeyen koskoca bir düğüm..
Harekattaki Mehmetçiğimize takılıyor gözüm TV'de.. Ana kuzuları, daha 20 sinde, çok desen 70 kilo...
Sırtında 40 kiloluk teçhizatıyla yürüyor hain teröristin inine...
Geri dönebilecek mi bilmiyor bile..
Belki anacığına son bir kez telefon edemedi, belki yavuklusunun sesini son kez duyamadı, ya da yeni doğmuş bebesini belki hiç görmedi..
Gene de kararlı bakışlarla, dimdik yürüyor, vatanı için belki de ölüme gittiğini bile bile..
Bütün Türkiye tek yürek olmuş dua ediyoruz onlara..
Sağ salim dönseler şöyle sımsıkı sarılsalar bi analarına, sevdiklerine, bebelerine..
Yüce Rabbim, sen o ana kuzularının Metmetçiğimizin yar ve yardımcısı ol, koru gözet Allahım..

Ve madem ABD'ye AB'ye yaranmak uğruna biz veremiyoruz cezalarını, öyleyse İmralıda besleyip bebekler gibi baktığımız, AB uyum yasaları diye uydu TV sinden, magazin dergilerine varana dek hiçbirşeyini eksik etmediğimiz o vatan haininin ve kalleş işbirlikçilerinin cezalarını sen ver Yarabbi..
O ANA BABALAR NE HALE GELMİŞLER KİMİ YENİ EVLENMİŞ KİMİ BABA OLCAĞI GÜNÜ...NE DESEM KELİMELER YETMEZ..RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN...
GERİ KALAN ASKERLERİMİZDE ALLAHA EMANET OLSUN
1 ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ BİZ

Arif Coşkun
11.08.2008, 21:11
Adın kalleş olsun terörist, soyadın köpek
Satılmış adisiniz işte sonunuz gelecek
Bu bir savaş değil hainlik desek
Sanmaki bunlar unutulacak şebek

Sen insan olamazsın hain köpeksin
Bu aklınla sen nereye gidersin
Bu vatan bölünmez böyle bilesin
Sana o akılı verenler gebersin

Vatan namustur yan bakılmaz
İnsan olan vatanını asla satmaz
Hiç kimse bir çakıl taşı bile alamaz
Dökülen kan asla yerde kalmaz
11-08-2008

ŞEHİT VE YARALILARIN KİMLİKLERİ

Erzincan Valiliğinden alınan bilgiye göre şehitlerin adları ve memleketleri şöyle:

Kara Pilot Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı (Ankara),

Jandarma Uzman Çavuşlar: Selim Kabataş (Malatya), Gökhan Kuvat (Elazığ)

Jandarma erler: Aydın Emer (Osmaniye doğumlu İstanbul'da oturuyor), Önder Muratoğlu (Yozgat), Adem Bilaloğlu (İzmir), Murat Atsen (Samsun), Abdurrahman Bolat (Hatay), Barış Demir (İzmir)

YARALILAR

Yaralı Jandarma Yüzbaşı Yılmaz Tankül (Afyonkarahisar)

Yaralı Piyade er: Ali Üzüm (Kahramanmaraş)

Ölen şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar,yakınlarına ve ülkmemize büyük sabır dilerim.

TERÖRÜ BİRKEZ DAHA LANETLİYOR VE KINIYORUM. İNSAN CANINA NASIL KIYILIR BU KALLEŞLİK NASIL YAPILIR ALLAH KÖKÜNÜZÜ KURUTSUN

bilalfındık
11.08.2008, 21:15
TERERÜN HER ÇEŞİTİNE NALET OLSUN

SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

kronik
19.08.2008, 15:53
Teröre lanet siyah kurdele eylemi!!!

--------------------------------------------------------------------------------

bütün forumu siyah kurdele eylemine davet ediyorum

bir ay boyunca avatarlarımızda siyah kurdele eylemine sizide davet ediyorum

lütfen duyarsız kalmayalım...

tatli-dilli
19.08.2008, 16:10
bikac gün ya da bir iki hafta benim de avatarim böyle kalsin (cok uzun süre böyle bi avatar kullanamam icim karariyor)...

ben artik bu terör olaylarina lanet felan edemicem, allah onlari bildigi gibi yapsin. agliyorum duydukca üzülüyorum cok, nereye gidiyor bu insanlik. hos bunu yapanlar insan olamaz, onlarin yaptigini hayvanlar bile yapamaz! Yerleri mekanlari cehennemin en ama en alt kati olur insallah...

Arif Coşkun
19.08.2008, 16:16

--------------------------------------------------------------------------------

Tebrikler güzel bir düşünce.Bende avatarımı bir süreliğine siyah kurdale olarak ekliyorum.Umarım katılım çok olur.Veya bir tarih belirlenir o tarihe kadar toplu şekilde avatarlar prostesto amaçlı kalır.

NESLİ
19.08.2008, 16:22
ALLAH CAN VERDİ KULU GÖZKOYDU.. EYY ZALİM SANMAKİ BU KALIR YANINA BU DÜNYADA OLMASA BİLE AHRETTE YAKANDA... TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET GERİDE BIRAKTIKLARINA ALLAH SABIR VERSİN

gürün_güzeli
19.08.2008, 16:24
ablacım emeğine sağlık....teröre lanete devam.........

Arif Coşkun
19.08.2008, 16:27
Öncelikle ulusumuza,tüm şehit anne, babalarına ve yakınlarına Allatan büyük sabır, yaralılara acil şifalar dilerim. Kahrolsun terör binlerce kez lanetliyorum buna alet olanları.

nihat83
19.08.2008, 16:29
aslinda lanet okumak iyi degildir ama bunlar hak ediyor.

Allah Terör'ü yapaninda, yaptiraninda, destekleyeninde belasini versin iki yakasini bir araya getirmesin insallah....

Kaptan-58
19.08.2008, 16:32
lanet olsun.. terörün her türlüsüne.................

sibelözdemir
19.08.2008, 16:35
askerimize uzanan bu hain elleri elbet bir gün kırılacak ve dökülen kanların intikamı alınacaktır.

Kaptan-58
19.08.2008, 16:36
bende siyah kurdelemi taktım...............

kronik
19.08.2008, 17:26
bende siyah kurdelemi taktım...............

şimdiden teşekkürler kurdela takan herkese

kronik
19.08.2008, 23:40
Tebrikler güzel bir düşünce.Bende avatarımı bir süreliğine siyah kurdale olarak ekliyorum.Umarım katılım çok olur.Veya bir tarih belirlenir o tarihe kadar toplu şekilde avatarlar prostesto amaçlı kalır.

4 eylüle kadar avatarlarımız böyle olsun daha sonra devam etmek yada etmemek size kalmış

HaYLaZ
20.08.2008, 01:37
Bizi Bölmek İsteyen Cok..Fakat Bizi Bölebilecek Olan Yok..!!!

Teröre Lanet Olsun..
Kronick Ablam Bende Kurdelemi Takıyorum..!!!

Arif Coşkun
20.08.2008, 18:04
4 eylüle kadar avatarlarımız böyle olsun daha sonra devam etmek yada etmemek size kalmış
Elbette memnuniyetle. Yine Mersin'den bir terör haberi aldık,canlı bomba terörist yüzünden 13 polisimizyaralandı.Onlara geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.Katılımın biraz daha fazla olmasını beklerdim.

kronik
20.08.2008, 18:12
Elbette memnuniyetle. Yine Mersin'den bir terör haberi aldık,canlı bomba terörist yüzünden 13 polisimizyaralandı.Onlara geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.Katılımın biraz daha fazla olmasını beklerdim.

haklısınz bende öyle umuyordum üstelik mersindeki olaya dair konu açmıştım sadece 1 cevap geldi ne üzücüdür ki

seva
20.08.2008, 21:31
Türkiye ve bu coğrafyadaki diğer ülkeler üzerine yüzyıllardır oyunlar kugulanmış ve oynanmıştır. Terör saldırılarının ve çatışmaların artması da ülkemizi savaşa sürüklemek istemelerindendir. Onlar için kim ölmüş, kim kalmış, kimlerin bağrı yanmış, kaç şehit verilmiş önemli değil. Yeter ki dünyanın tüm enerji kaynaklarına sahip olsunlar, silahları satılsın ve ekonomileri kalkınsın...

. Şu an gireceğimiz bir savaş nereden baksak ülkemizi en az 20 sene geriye götürür. Bakın Irak kaç senedir belini doğrultamadı. Sözde Kürdistan'ı kurmak üzereler.

Türkiye öfke ile kalkarsa büyük zararla oturur. Meclisteki seçilmiş yada zorla seçtirilmişlerin yapması gereken ise kesin tavrını koyup masada işi bitirmek gerekirse gizli antlaşmalarla düzeni sağlamak ve buna bir son vermektir...

Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, gözü yaşlı analara, bağrı yanmış babalarına sabır versin...

kahrolsun pkk.

kronik
24.08.2008, 03:10
Terör yıllardır devam ediyor , bitmek bilmiyor.

Artık bunu normal karsılar olanlar var aramızda.Olagan bir duruma sokanlar var.

Nereye kadar izleyecegiz?Nereye kadar kabul edecegiz bu alisagelmisligi?

Biz Vatan'ı icin canını feda edenlere karşı bu kadar tepkisiz miyiz?

Onların degerini biz bilmezsek kim bilir?Kim Duyar?Kim Hatırlar?!

Hayır! Bu İnsanlar neler icin sokaklara döküldü , bu vatan'ın önündeki en büyük engel İçin

sokaklara düşmeyecek insan yoktur!

Artik birsey yapmali.li.Sagi,solu,siyahi,be yazi,güneyi,kuzey i bütün ayri zit fikirler bunun icin

toplanmali.Terör bitmeli

kronik
28.08.2008, 12:24
Terörün insanlarımız arasına nifak tohumu saçarak kardeşi kardeşe kırdırma planı yaptığı şu günlerde bizi kendimize getirecek en güzel çağrılardan biri. Mutlaka okumalısınız!

Ne zaman Güneydoğu’dan şehit Mehmetçik haberi gelse ülkemin herhangi bir köşesinden bir yiğidimizi daha kaybettiğimizi öğrensem Zığındere şehitliğini hatırlarım… Kalbim ağlar sessizce…
Çanakkale’de yan yana yatan kaderleri birlikte çizilmiş bu diyarın dört bir yanından gelen kahramanları gözümün önüne getiririm. Eminim bu haberleri duymak onları da rahatsız ediyor. Hele hele torunlarından bazılarının ırkçılığı öne çıkarıp asıl değerlerine ihanet ettiklerini gördüklerinde…
Ziyaretlerinizde her zaman nereden geldiği belli olmayan tatlı bir esinti karşılar sizi Gelibolu yarımadasındaki Zığındere Sargıyeri şehitliğinin kapısında…
Adeta farklı bir yere geldiğinizi hissettirir
Daha içerideki kitabede yer alan sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) sözleri Kuran-ı Kerim’den bir ayet ve üstad Mehmed Akif Ersoy’un Çanakkale şehitlerine şiirinden birkaç dize düşünen insanı şöyle bir kendine getirecektir eminim…
Hemen önünüzde yükselen mütevazı anıt ve Osmanlı Devleti’nin dört bir yanından gelen doğru dürüst mezarı bile olmayan binlerce silah arkadaşını temsil eden şehitlerimizin özenle dizilmiş albayrakla süslü mezar taşları…
Burayı her ziyaret edişimde bıkmadan usanmadan okurum o taşları o isimleri…
Benim için Çanakkale'deki gösterişli bir çok anıttan çok daha değerlidir onlar...
Lütfen sizler de dikkatli bakın o mezar taşlarına. Bütün ideolojilerinizi bakış açılarınızı görüşlerinizi şu kritik günlerde sabahtan akşama kadar kafanızın içine doldurulan bir sürü bilgileri bir kenara koyun.
Bakın işte hemen solunuzdaki sıraya… Hakkari Şemdinli’den Yahya oğlu Turgut…
Silivri’den Maksut oğlu Rüstem… Mahsun…
Yattığınız o toprakta aslında o kadar çok şey söylüyorsunuz ki bizlere
Peki ya sen Hakkari Yüksekova’dan Şaban oğlu Emin…
Hadi anlatsanıza bizlere torunlarınıza
Isparta-Uluborlu’dan Cevad oğlu Bahaddin…
Kütahya Emet’ten Yusuf oğlu Yasin…
Mardin Kızıltepe’den Aziz oğlu Mahmud…
Fethiye’den Rükneddin Oğlu Himmet…
Adıyaman Gerger’den İbrahim oğlu Ahmet!!
Sizler… Dünyayı şöyle bir sallayan kahramanlar… Nasıl yatarsınız burada sakin sakin…
Hadi kalkın ama…
Çünkü ben dirilerden ümidi kestim
Desenize bizlere…Hangimiz haksızlığa uğramadık ? Hangimiz bağrımıza taş basmadık?
Sizler değil miydiniz? Halife cihad ilan ettiğinde arkasındaki nedenleri hiç sorgulamadan bu çağrıya uyan…
Sizler değil miydiniz Çanakkale’de Zığındere’de makinalı tüfeklerin namlularının ucunun kızardığı şarapnellerin kolların bacakların kan yağmuru altında havada uçuştuğu Bursalı Mehmet Nihat’ın:
“Siperler muharebede derin birer mezbaha halindeydi…. Bombardıman o kadar müthiş olurdu ki bu ateşin altında ileri hatlarda canlı insan kalacağına ihtimal verilmezdi.” dediği o dehşetli tablonun kahramanları…
Anlatsanıza İngilizler tarafından şehid edilen arkadaşlarınızın intikamını almak için ettiğiniz yeminleri…
Ya sen 57. Alay şehitliğinde yatan 4. Bölük Komutanı Diyarbakırlı Teğmenim Şevki… Arıburnu’nda Anzakların döşediği lağım patlayınca havaya uçanların memleketleri nereydi acaba? Anlatsana neler hissettiğini bizlere?
Anlatsanıza… Sarıkamış’ta birlikte donduğunuzu… Beyaz ölümün bile hiçbirinizi ayırmadığını… Açlıktan bir deri bir kemik kalmış soğuktan kirli gri renge dönüşmüş hareket etmeye mecali olmayan ellerinizle hep birlikte at pisliğinin içinde ağzınıza atacak bir arpa tanesi aradığınızı… Ağrı Patnos’tan Mesut oğlu Yusuf… Afyon Davulca’dan Dedeoğlu İhsan...
Haykırsanıza aslanım tifüs binlercenizi kırıp geçirirken bile ayıramadı ya sizi…
Van - Başkale'den Selahaddin oğlu Duran! Sizler değil miydiniz? Yozgat’lı Ziveroğlu Ahmet’le beraber köyünüzde nişanlınız sözlünüz gözü yaşlı sevdiceğiniz yolunuzu beklerken Galiçya’da Polonyalı kızlara aşık olan… Öz be öz düşmanınız Rusların siperlerine gidip karşılıklı çay içen sonra kendi siperinize dönüp yeniden bombardımana başlayan…
Anlatsanıza o cehennemi sıcaklarda günlerce aç susuz bir halde çölü geçerek bir Donkişot misali Süveyş kanalına saldırdığınızı… Filistin’de Nablus’ta Tulkarim’de Türk Kürt demeden General Allenby’nin süvarilerine hep birlikte teslim olduğunuzu… Esir kamplarında bin yıldır birlikte yaşadığınız vatanınızın evinizin Anadolunuzun hasretiyle yanıp tutuştuğunuzu…
O kadar aşıktınızki bu topraklara
Ordu Perşembe’den Ethem oğlu Rıfkı Tunceli-Hozat’tan Velioğlu İbrahim Samsun’dan İdris oğlu Baki Urfa’dan İbrahim oğlu Abdülkerim…
Trabzon’dan Üsteğmen Ethem oğlu İdris…
Siz değil miydiniz? Mustafa Kemal Paşa hepinizi göreve çağırdığında her bir yandan koşup gelen… Afyon Kocatepe’de hep birlikte Allah’a dua edip işgalci Yunan askerine Dumlupınar’ı dar eden? Ya da Fransızları güneyden kovan?
Lütfen kalkın kahramanlar... Bu ülkenin insanları daha önce alevi-sünni sağcı-solcu diye birbirine düşman edilirken şimdi Türk-Kürt diye mi kırdırılacak?
Sesiniz ta Kandil dağı'ndaki terör kamplarında duyulsun! Söyledikleriniz bu milletin bütün fertlerinin şuuruna işlesin!
Terörist kamplarının hiçbir şekilde sivillere zarar vermeden yok edilmesinin hedeflenmesi gerekirken “Erbil’i dümdüz edelim! Musul’u da Kerkük’ü de alalım!” çığlıkları atan şehit sayısını çok daha artıracak mantık dışı hareketlere çağıranlara ırkçı vurgular yapan teröristle vatandaşını ayıramayıp rencide edici sloganlarını söyleyip yazılar yazanlara karşı da
gerekli cevabınızı verin
Lütfen dirilin artık !
Bu toplum en büyük amacı karşılıklı ırkçılığı körüklemek olan (bunu bugüne kadar her şeye rağmen başaramayan ancak tohumlarını atan) PKK terör örgütünün (ve tabi ki destekçilerinin) oyununa asla gelmemeli!
Öyleyse ne duruyorsunuz mezarınızda…

Tarihçi-Yazar Dr. Tuncay Yılmazer

kronik
30.08.2008, 20:35
Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.

Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu.

İnsanın ciğeri nasıl yanar baba?

Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın.

Ölmediysen nerdesin baba?

Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala.

Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü?

Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkale’de şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var.

O da sen yoksun yanımda.

Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba?

Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba?

Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba.

Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der?

Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba

kronik
31.08.2008, 12:52
atalarımın kanlarını dökerek binlerce şehit vererek aldıkları bu toprakları kimsenin bölmeye gücü yetmedi yetmiycek gerekirse kanımızın son damlasına kadarsavaşmaya hazırızı ATATÜRK ün ve türk milletinin kurtardığı bu toprakları korumak bizlerin görevi
BİR ŞEHİT ÖLÜR BİN ŞEHİT YERİNE GELİR VATAN SAĞOLSUN
şehitlerimizİn aillelerine ALLAH sabır versin
şehitlerimizin mekanı cennet olsun ruhları şaad olsun

Arif Coşkun
02.09.2008, 13:20
Şehitleri toprağa,acıları yüreğimize gömdük.Hep bir ağzıdan dedikki...
HAKKIMIZ HELAL OLSUN
Bu vatan için hayatlarının baharında şehit düşen askerlerimiz,
Serkan,Salim,Bülent ve Yaşar toprağa verildi.Ağıtlar gözyaşlarına karıştı...

Devletin makam aracıyla, PKK gösterisine gittiler.Hep ağızdan dedikki...
HAKKIMIZ HARAM OLSUN
Dünya Barış Günü kutlamaları, Adana'da savaş çığlıkları ile kutlandı.DTP li vekiller, "Apo'lu" mitinge kırmızı plakalı makam aracıyla gidip destek verdiler.

Hainlerin dağda olanları Mehmetçiği şehit ederken, Mecliste olanları da Türkiye'yi arkadan vuruyor."Apo" Posterlerini ve PKK paçavralarının asıldığı örgüt sloganlarının atıldığı mitinglerde teröre destek konuşmaları yaptılar.

YUHHHHHHHH OLSUNNNNNN....

kronik
02.09.2008, 15:17
Şehitleri toprağa,acıları yüreğimize gömdük.Hep bir ağzıdan dedikki...
HAKKIMIZ HELAL OLSUN
Bu vatan için hayatlarının baharında şehit düşen askerlerimiz,
Serkan,Salim,Bülent ve Yaşar toprağa verildi.Ağıtlar gözyaşlarına karıştı...

Devletin makam aracıyla, PKK gösterisine gittiler.Hep ağızdan dedikki...
HAKKIMIZ HARAM OLSUN
Dünya Barış Günü kutlamaları, Adana'da savaş çığlıkları ile kutlandı.DTP li vekiller, "Apo'lu" mitinge kırmızı plakalı makam aracıyla gidip destek verdiler.

Hainlerin dağda olanları Mehmetçiği şehit ederken, Mecliste olanları da Türkiye'yi arkadan vuruyor."Apo" Posterlerini ve PKK paçavralarının asıldığı örgüt sloganlarının atıldığı mitinglerde teröre destek konuşmaları yaptılar.

YUHHHHHHHH OLSUNNNNNN....
BİR ŞEHİT ÖLÜR BİN ŞEHİT YERİNE GELİR VATAN SAĞOLSUN

can_23
02.09.2008, 16:03
lanetleme ile hic bisi kazanilmiyor arkadaslar hic bisi elde edinilmiyor inanin tr bole gelmis bolede devam eder gider insallah dahada kotuye gitmesinde ele baslari ceza evinde ne oluyor hic bisi ye ic yat kalk rahatlik genc yasta arkadaslarimiz sehit oluyor ocaklar yaniyo ama bizim o guzelim ulkemizde can yakan insanlari birakin olu degil canli yakalayinca ne yapiyorki devletimiz sorguluyo misafir ediyo bi kac sene sonra birakiyo
tr de degilde diger bi ulkelerde ole hayinligi yapani aninda cezasini agir bi sekilde odettirirler bende askerlik yaptim ama bilmiyorum baska bisi yazmiyacam

Arif Coşkun
04.09.2008, 14:19
Hainlerin dini imanı yok
Ramazanı iftarda şehit ettiler.
Pkk'lı hainler Bingöl'de iftar saati askeri aracı taradı.Ramazan Demirci ve Eyüp Gürsoy şehit oldu.Ancak şehitlerimizin kanı yerde kalmadı.Dört hain öldürüldü.

ALLAH AŞKINA TERÖR BİTSİN ARTIK
Bir anne düşünün
Yavrusunu 9 ay bedeninde taşıdı,
Yavrusunu dünyaya getirdi,
Ona sevgisini verdi canını verdi,
Ve bu anne...
Canından çok sevdiği yavrusunu, henüz gencecik
fidan gibi yaşta kara toprağa veriyor...
Oğlunun geleceği günü dakika dakika sayarken
oğlunun ölüm haberi geliyor...
Bu annenin acısını kimse bilemez...
Öz oğlunu henüz 20 sinde kara toprağa veriyor...
Evet hergün kahroluyoruz...
Bir vatan evladımızı kaybettik mi hergün
üzüntümüz kat kat artıyor..
Kan dökmeyi burada bitirelim artık, ne olur...
Burada bitsin ne olur...
Gerçekten bıktık artık hergün kahrolmaktan...
Hergün acıya boğulmaktan...
Türkiye gibi;
"Dostlukta, sevgide iyi niyette" Tarih boyunca ve şu anda
Dünyaya nam salmış bir ülke;
Bu acıları yaşamamalı,
Bunu haketmemeli,
Bu üzüntüleri çekmemeli,
Barış istiyoruz,
Kardeşlik istiyoruz,
Sevgi istiyoruz,
Dostluk istiyoruz,
Ağlamak istemiyoruz,
Gülmek istiyoruz,
ALLAH AŞKINA BİTSİN ARTIK...
Ve Allah aşkına bitsin artık...
ALLAHIM duy sesimizi,sen samimi duayı
asla geri çevirmezsin..
Sana yalvarıyoruz...
Şu andan itibaren bu kara günler bitsin artık...
Güzel günler başlasın...
Mutlu günler başlasın artık...
Vatanımıza canımız feda olsun...

Ve buna lafla değil artık kalıcı bir çözüm bulunsun,birşeyler yapılsın.Ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır, başsağlığı dilerim.
Süre 4 Eylüle kadardı sanırım,
Avatarına siyah kurdale koyarak terörü prostesto eden duyarlı arkadaşlara da teşekkür ederiz.

kronik
04.09.2008, 14:57
Evet siyah kurdelalı avatar kullanan tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum

SONMEZ
04.09.2008, 15:49
Tarih boyunca şanlı ecdadımızın şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda,
vatansever ve ulusalcılık adına konseyler oluşturan, çeteler kuran, hem de,
güvenlik teşkilatlarımız içerisinde teşkilatlanan bir yapılanma yaşandığı sürece,
daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim kalır,...

Jitemin kurucusu Deli Küçük, Sabancı suikastcısının Afyon cezaevinde öldürülmesinde,
Ergin kardeşler çetesiyle ve yasadışı bir çok örgüt ile bağlantılı olan generaller,
koktellerde, lobilerde, cirit atmaya devam ettikleri sürece,
daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim kalır,...

Abant toplantılarında, yalı konseylerinde,
neresi bombalanacak, neresi kan gölüne çevrilecek...vs kararlar almak için
vatansever ve ulusalcı amcalar cirit attıkları sürece,
daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim yetim kalır,...

Güneydoğuyu haritamızdan çıkaran, toprak bütünlüğümüzü ve bağımsızlığımızı hiçe sayan,
zürriyetsiz hürriyet düşmanı, ramazan sayfaları yayınlayan hürriyetler yayın hayatlarına devam ettikçe ve de destek gördükçe,

Daha çoook diyeceklerim vardı da;
Daha önce de dediğim gibi;

ŞU MÜBAREK RAMAZAN'IN İLK GÜNLERİNDE,
UZUN BOYLU KİŞİLERİ : UZUN 2000
KISA BOYLU OLANLARI DA : KISA 2000
OLARAK GÖRMEYE VE ALGILAMAYA BAŞLADIĞIM,
YAVAŞ YAVAŞ, İFTAR' A YAKLAŞTIĞIMIZ ŞU SAATLERDE,
ANCAK BU KADARINI YAZABİLİYORUM.

Arif Coşkun
04.09.2008, 17:30
2004 yılının haziran ayı idi sanırım.

Bugün de AK Parti’nin önde gelen Mülkiyeli simlerinden biriyle Gayrettepe’de bir lokantada karşılaştık.

Daha önce üstlendiği ve hükümette alabileceği görevler nedeniyle ona bazı düşüncelerimi ve korkularımı aktarmak istedim.

Dinledi. Ogün, hükümet olarak, mutlaka tedbir almaları gereken birçok problem olduğunu ama bunlardan bir ikisinin çok öncelikli olduğunu söylemiştim. Eğer bu konuda tedbir alınmazsa, dağlar gibi bazı şehirlere de yeniden ‘bayrak dikme’ ihtiyacı hâsıl olacağını söylemiştim.

Beni o günün şartları içinde dikkate almaya değer bulduğunu sanmıyorum. Çünkü o zamanlar, kendileri iktidar olduğu için bir çok meselenin şıp diye çözüleceğine inanıyorlardı.

Ben yine de kendimce önemli bulduğum üç temel konuyu arz etmiştim.

Onların birincisi, bu yazıda işlemeyi düşündüğüm konu idi: Şehirdeki kapkaç, terör ve hırsızlık!

Büyük şehirlerin cadde ve sokaklarının geceleri ‘Kandil Dağı’na döndüğünü, hırsızların hiçbir telaş ve korkuya kapılmadan istedikleri binaya girebildiklerini ve bunlara hiçbir işlem yapılmadığını, polisin ya yetkisizlikten veya yakalananların biri iki saat sonra bırakılmasından dolayı konunun üzerine gitmediğini bu durumun da onları cür’etlendirdiğini söyledim.

Eğer polisin ve devletin bu konuya ilgisizliği devam ederse en fazla beş altı yıl sonra, başta İstanbul olmak üzere, bütün büyük şehrimizin yaşanabilirlik özelliğini kaybedeceğini söyledim…

Bu konuşmayı yaptığım tarihten önce işim gereği, İstanbul’un arka sokaklarında neler olup bittiğini ve İstanbul’a güneydoğu’dan bindirme kapkaç ve hırsız çetelerinin getirildiğini biliyordum…

PKK’nın tek taraflı silah bıraktığını ilan ettiği dönemde idi. Konuyu, eski bir yurt haberci olarak bölgede irtibatlı olduğum bir yığın eski ve yeni gazeteciden hangisi anlattı, şimdi tam hatırlamıyorum ama şöyle demişti:

“Abi, PKK çocukları kaçırıyor. Bazılarını da ailelerinden kiralıyor. Bunları eğitiyor ve İstanbul, İzmir Ankara gibi büyük şehirlerde dilencilik ve kap kaççılık yaptırıyor. Amaç zadece para değil tabii. Bunlar bulundukları yerde PKK’nın gönüllü katılımcıları olacaklar ilerde. Bir de şehir içi taşımacılığına yatırım yapacaklar”

Ve eklemişti: “Ha bir de İstanbul’da her köşe başında çocuklu dilenci kadınlar göreceksin yakında. Onlara da dikkat etmek lazım”

Bir müddet sonra tam da tarif ettiği tipte, yanlarında bir iki çocuk, iyice sarınıp giyinmiş –yaz kış aynı tip giyim- dilenci kadınlar görünce, “eyvah” dedim “Galiba PKK, devletin çok önünde hareket ediyor”

Gerçi daha sonra benim evime de hırsız girdi. Şikayetçi olarak gittiğim karakolda, duvarda asılı büyük bir tabela ile karşılaşınca, “Dedim ki, kardeşim ne ben geldim şikayet etmeye, ne sen beni gördün. Bir şey yapacağınızı da sanmıyorum”

Duvardaki tabela 70x100 cm ebadında “Suçlunun Hakları”nı içeren bir fermandı adeta. Ferman sahibi de İçişleri Bakanlığı!

Suçlunun hakları! Ben polise sordum:

Peki, Mağdurun hakları ne olacak?

Kahkaha attı demeyeyim ama sinirime dokunacak bir gülme ile –tabii polisin aczini ironik bir şekilde ifade etmek için-[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

“Kardeşim, cesaret edip karakola gelebildin ya! dedi.

O zaman Eminönü Karakolu’nda muhatap olduğum hal aklıma geldi. Türk vatandaşı olmaktan utanmıştım!

Bir gün hanımla birlikte Eminönü’nde yürüyoruz. Çantası da çok ağırdı. Alıp sırtıma attım. Ortam çok kalabalıktı. Bir anda biri hızla bana çarptı. Sendeler gibi oldum ama toparlandım. Normal bir çarpma sandım.

Sonra birden aklıma geldi çantaya baktım. Hanımın cüzdan ve telefonu uçmuştu. Karakola gittim kayıt düşmek için.

Polis, “Yapacak hiçbir şeyim yok kardeşim. Çantana sahip ol” demez mi.

Gazeteciyiz ya, öfkelendim, “Birlikte çalışıyorsunuz herhalde!” deyince çıldırdı. Hanım işin kötüye gittiğini görünce kolumdan çekiştirip çıkardı beni dışarıya…

Tabii ki derdim iki masum polis memurunu çekiştirmek değil! Aksine polisi bile aciz bırakmış terör örgütünün bu şehirleri ne hale getirdiğini göstermek!

* * *

Bütün bunları unutmuş gitmiştim.

Yeniden hatırlamama iki şey neden oldu.

Birincisi APO’nun Avni Özgürel’e söylediği, “PKK’yı bitireni bitirirler” sözü. Diğeri de Talabani’nin oğlunun cüretkar tehdidi: “ABD PKK’yı vurursa Türkiye yanar”

Ben ikisinin de doğru söylediğine inanıyorum. İkisinin de bildikleri var.

Öcalan’ın bildiklerini geçenlerde Mehmet Şevket Eygi kaleme almıştı. “PKK Savaşı Bitmez Çünkü Çok Kârlı Bir Sektördür” diyordu Eygi Ve şöyle yazıyordu:

“Eğer devlet PKK’nın kuruluşunun her aşamasından haberdar idiyse, niye devlet bu örgütü kontrol edemedi ve bütün bu süreçte 40 bin insanımız öldü?

Bence kontrol etmek istemediler. Çünkü Güneydoğu bir sektör olmuştu. Eğer PKK hareketi, sana sınırsız örtülü ödenek kullanma ve para dağıtma imkânını veriyorsa... Bazı insanlara da, dehşet estirme gücünü sağlıyorsa... Ki bazı Jitem mensupları ne asker, ne de polisti. Bazıları Yeşil gibi hüdanâbit adamlardı. Bu timlerin içinde, ‘Yolda bizi sollayıp geçen arabaları durdurup içindekileri öldürdük’ diyen adamlar bile vardı. Bir de tabii Güneydoğu’da uyuşturucu işi de çok ciddi bir gelir kapısı haline geldiyse... Sonuçta bütün bu kirli paranın ayakta tuttuğu bazı dengeler var demektir. Güneydoğu’daki bu tablo, Türkiye’de birçok yapıyı besledi.”

Bu iddiaların her biri, hamasi nutuklardan geçilmeyen bir ülkede, hükümetlerin yıkılmasına neden olacak kadar büyük işler! Peki, bizde ne oluyor?

Ne zaman halk “ya ne oluyoruz” dese hemen birileri, orada burada birkaç başı örtülü kız çocuğu bulunup bir kaç irticai faaliyet(!) yaptırıyor, onu da çanakçı medyamız büyük puntolarla afişe ediyor ve iş bitiyor. Vatandaş da “aman irtica gelmesin bari!” deyip susuyor…

* * *

Tabii işin aslı başka! PKK terörü yüz milyarlarca dolarlık bir sektör. Muazzam bir uyuşturucu ticaretini kamufle ediyor. Onun gölgesinde silâh, mühimmat, cephane, patlayıcı kaçakçılığı yapılıyor. Ve tabii, bu savaşın tozu dumanı içinde milyarlarca dolar ‘örtülü ödenek’ dağıtılıyor. Taraflar “birbirine” milyarlarca dolar kazandırıyor. İşte bu yüzden “Bu sektör var oldukça bu savaş bitmez” deniliyor. Bu kadar yağlı ballı bir işi kim bitirir?

Kimse bitirmez. Yeter ki ‘cambaza bak işi’ tutsun!

PKK ipteki cambazdır sadece. Buna inanın ey halkım. İpin ucu kimlerin elinde bilemiyorum ama PKK, sadece ipte oynayan bir cambazdır. Ama önce onu ipten indirmek lazım.

* * *

İmdi derim ki, Ey millet, madem ki ‘ipteki cambazı’ (PKK) düşürmeye niyetlendin, durma, devam et! Bak ipin ucu ta nerelere vardı? Kimler işin içine giriyor, kimler bağırıyor, kimler müdahale ediyor, kimler “aman yapmayın!” diyor, gör.

Ve anla ki bu bir Kürt – Türk kavgası değil. Bu bir hak arama kavgası da değil. Elbette işin içinde bunun bir hak hukuk arama olduğunu sanan saflar vardır.

Apo’nun bir ‘hizmetli’ olduğunu unutma. Uçakta getirilirken niçin “ben de Türk’üm, müsaade ederseniz Türk Devletine hizmet ederim” dediğini ve bunun ne anlama geldiğini düşün! Saddam, Arafat gibi nice isimler geldi geçti bu coğrafyada. Hep ‘hizmetli’(!) idiler.

Unutma ve peşini bırakma! Bu sefer bütün tarafları ürküttün. Ne olur gevşeklik gösterme! İşin peşini bırakma. Bu oyunu bu sefer de bozamazsak gerçekten memleketi kaybederiz. Hele de problemi çözmeyi kafaya koymuş bir cumhurbaşkanı, bir başbakan ve bir genelkurmay başkanı bulmuşken!

İkinci sözüm İşleri Bakanı’na.

Lütfen, şehirlerimizi artık, kapkaç belasından, hırsızlık ve gasptan kurtarın. Polis pekâlâ bunu yapabilir ama eli kolu bağlanmış durumda.

Büyük şehirlerimizin gece hayatı, taşıma sektörü, hizmet sektörü, park ve otopark işletmeleri, hırsızlık ve kapkaç hizmetleri(!) büyük oranda PKK, Köy Korucuları ve onların şehir içindeki uzantıları tarafından organize ediliyor.

Geçtiğimiz dönem ya bilerek ya bilmeyerek bu konuların üzerine hiç gidilmedi. Artık şehirlerimizin bize ait olmasını, geceleri de gezilebilen, evlerinde rahat uyunulabilen kentler olmasını sağlayın…

Şuna inan ki, Taksim meydanındaki kapkaç terörüne, yüz – yüz elli neferli hırsızlık çetelerine son verilmedikçe, Kandil Dağındaki terörü de bitiremezsiniz…

Önce taksime huzur ve güven bayrağı dikin ki, Kandil kendiliğinden temizlensin!

M.Ali BULUT

Belki önceki tarihli bir yazı ama,haklı tarafları oldukça fazla biraz uzun bir yazı ama okumaya değer diye düşünüyorum.

EyüphanAydın
28.11.2008, 19:43
Tüm herkezi Olan bu terör olaylarını ********likleri

kınamak için ortak simge ve avatar kullanımına davet ediyorum....

Şehitler Ölmez VaTan bölünmez.

Not : Avatar için değişik önerisi arkadaşlar.. konu içinde belirtebilirlerse sevinirim..

İMZA ;

Ezan dinmez Bayrak İnmez VATAN Bölünmez.

Şehitler Ölmez VATAN Bölünmez.

Not ; Terörü kınayan sözlerde yazılabilir,sadece bu kampanyaya destek verelim.

seva
28.11.2008, 19:51
Ezan dinmez Bayrak İnmez VATAN Bölünmez.

Şehitler Ölmez VATAN Bölünmez.

Kardelencicegi
28.11.2008, 20:22
Hepimiz Mehmetcigiz...................
Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!

******ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ******

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

VATANSIZLAR INAT VATAN SAG OLSUN......................... ...

Kardelencicegi
28.11.2008, 20:29
Egil kulak ver ceddine, TÜRK`e kefen giydirmek hangi itin haddine,Vatanimizi bölmek isteyen o itlere inat tüm Sehitlerimizin ruhu icin bu mesaji herkes okusun,bu mesaji o itlerde okuyacaktir.SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ VATANSIZLARA INAT VATAN
SAG OLSUN.

navruz58
28.11.2008, 20:32
vatan sana canim feda türkiyem

sandalli
28.11.2008, 21:04
Terörle bir yere varilmayacagini ne zaman anlayacaklar, dökülen kanlar yerde kalmasin.

kronik
28.11.2008, 21:21
Gene hangi dua’yı okudun anne,
Vurulduğum yerde güneş açtı
Yine mi ağlıyorsun anne,
Cennetime yağmur yağdı

Üzülme anne ağlama, sırtımdan yedim kurşunu kalbimden değil.
Öylece duruyor hayallerim, vatanım düşmana yar değil.

İzin günümde be anam.
Yârime mektup yazdım o gün.
Kınalı ellerinin kokusunu özledim demiş,
Bir kalp çizip içine de şafağımı yazmıştım.

Birliğe döndüğümde erkenden yatmış,
Gece beni bir üç nöbetine uyandırmaya gelen çavuşla
Rüyamda seni gördüğüm ve beni uyandırdığı için tartışmıştım.

Sıkı giyin oğlum, hasta olma sakın ve paran varmı diye soruyordun
Bende her zamanki gibi var anne diyordum, var.
Hiç olmadı be anam, hiç olmadı
Nasıl isterdim, ardımda bir yar birde ana bırakmıştım.

Sağ olsun tertibim Cemil memleketinden tütün getirmiş, sigarasız kalmıyorduk.

O gece birlikte gittik nöbete.
Yolda bana 'Sanki bu gece bir şeyler olacak' der gibi bakıyordu
Ama yiğitti söylemiyordu.
Nöbeti devraldığımızda garip bir sızı çöktü benimde içime.
Sanki terli terli su içiyor, seni üzüyordum be anam, öyle bir şeydi işte.

Nasıl oldu anlamadım!
Cemil ' yere yat ' dediğinde çoktan yerde bulmuştum kendimi.
Anlamadım vurulduğumu, sıcacık bir şey hissettim sırtımda
Terliyordum, sanki yaz gelmiş öğlen sıcağı çökmüştü tepeme.

Dudaklarım kurudu birden
Cemil ' dayan ' diyordu, ama ağlıyordu
Gözyaşları yüzüme damladığında verdim son nefesimi.

İşte o an sana ilk ihanetimi ettim anne.
Önce atalarım, sonra yârim canlandı birden gözümde.
Hoş gör be anam, kızma. Bende baba olacaktım
Daha adını bile koymamıştık oğlumuzun, iki ay vardı doğmasına.

Bilmiyorum duyuyor musunuz sesimizi
Korkmayın, ağlamayın, gurur duyun.
Vasiyetimizdir.

Öyle evlatlar yetiştirin ki, adları Mehmet, soyadları Şehit olsun
ALINTI

yerliturkuaz
28.11.2008, 21:26
Senelerce büyük devletler teröre destek verdiler para kaynağı yarattılar askeri eğitim verdiler bu kadar kötü bir dünya yarattılar artık ülkemizde terörün son bulmasını istiyoruz son bulsun aplayan anna baba istemiyoruz....

Abdurrahman 58
25.12.2008, 12:42

Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki Hudut Taburu'na, Suriye sınırındaki nöbet değişiminden dönen askerler, ilçe merkezinden geçerken saldırıya uğradı. PKK'lı teröristlerin çapraz ateşe tuttuğu askeri araçta 3 asker şehit oldu, 4'ü ağır 9 asker yaralandı.

Olay saat 17.50 sıralarında ilçenin en merkezi yeri Nusaybin Caddesi üzerindeki İpekyolu Camii yakınında meydana geldi. Suriye sınırındaki nöbet değişiminden Cizre Hudut Taburu'na dönen askerleri taşıyan araç, ilçenin en merkezi yeri Nusaybin Caddesi üzerindeki İpekyolu Camii önünde pusu kuran PKK'lı teröristlerin saldırısına uğradı. PKK'lı teröristlerin birkaç noktadan çapraz ateşe tuttuğu araçta bulunan 17 askerden henüz kimlikleri ve rütbeleri öğrenilemeyen 3'ü şehit oldu, 4'ü ağır 9 asker de yaralandı. Askeri araçtaki 4 asker ise saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Yaralılar hemen Cizde Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan 4 yaralı, buradaki ilk müdahalenin ardından Sikorsky helikopterlerle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

ŞEHİT ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki Hudut Taburu'na, Suriye sınırındaki nöbet değişiminden dönen askerlerin, ilçe merkezinde saldırıya uğraması sonucu şehit olan askerlerin isimlerinin Emrah Karataş, Zeki Yolcu ve Turan Damgacı olduğu belirtildi.

CUDİ MAHALLESİ'NDE GECE YARISI OPERASYONU

Cizre'nin Nusaybin caddesi üzerindeki İpekyolu camisi önünde dün akşam saat 17.30 sıralarında gerçekleşen saldırıdan sonra ilçe ölüm sesizliğine büründü. Şırnak merkezden gelen özel harekat timleri gece saat 01.30 sıralarında saldırının gerçekleştiği Cudi mahallesinin dar sokaklarına girerek büyük bir operasyon başlattı. Operasyonda, caddelere açılan sokak başlarında çevik kuvvet polisleri ellerinde makinalı tüfeklerle nöbet beklerken, özel harekat timleri ise tam teçhizatları ile dar sokaklardaki şüpheli evlere baskın düzenledi.

Kapısı açılmayan evlerin kapılarını kırarak içeri giren özel harekat timleri bazı şüphelileri gözaltına aldı. Sabıhın ilk ışıklarına kadar süren operasyon kapsamında operasyonun yapıldığı cadde traiğe kapatıldı, operasyon bölgesine kimse yaklaştırılmadı.

SALDIRGANLAR 20 MERMİ SIKMIŞ

Yetkililer, saldırının muhtemelen 2 kişi tarafından gerçekleştirildiğini ve olay yerinde 20 boş kovan bulunduğunu belirterek, "İlk belirlemelere göre saldırganların terör örgütünün dağ kadrosundan geldiğini tahmin ediyoruz. Askerler kamyonet benzeri askeri araçta karşılıklı oturdukları için şehit olan askerlerin saldırganlara arkası dönükmüş. Olay ile ilgili çalışmalar sürüyor, opersyonlar devam ediyor.Şehitlerin kanı yerde kalmayacaktır. Faliller ve onlara yardım edenlerin yakalanması için güvenlik birimleri alarm durumundadır"diye konuştular.

EyüphanAydın
25.12.2008, 13:43
......Hepimizin Başı Sağ Olsun!

Kaptan-58
25.12.2008, 13:56

Abdurrahman 58
25.12.2008, 16:03
AĞLAMA ANA GAYRI TENİME DOKUNUYOR GÖZ YAŞLARIN...
ÜRPERİYORUM...
SON UĞURLAYIŞIN DEĞİLKİ BU.SAVAŞ YENİ BAŞLIYOR DAHA.
DEĞİŞEN SADECE,SADECE ARDIMDAN OKUDUĞUN AYETE'EL KÜRSİ YERİNE,ŞİMDİ FATİHA..
N'OLUR ANA YETİŞİR.KAPANMA TABUTUMUN ÜZERİNE BU KADAR,KAPANMA ANA...
YILDIZLARI GÖREMİYORUM...

Arif Coşkun
25.12.2008, 16:45
Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki Hudut Taburu'na, Suriye sınırındaki nöbet değişiminden dönen askerler, ilçe merkezinden geçerken saldırıya uğradı. PKK'lı teröristlerin çapraz ateşe tuttuğu askeri araçta 3 asker şehit oldu, 4'ü ağır 9 asker yaralandı.

Olay saat 17.50 sıralarında ilçenin en merkezi yeri Nusaybin Caddesi üzerindeki İpekyolu Camii yakınında meydana geldi. Suriye sınırındaki nöbet değişiminden Cizre Hudut Taburu'na dönen askerleri taşıyan araç, ilçenin en merkezi yeri Nusaybin Caddesi üzerindeki İpekyolu Camii önünde pusu kuran PKK'lı teröristlerin saldırısına uğradı. PKK'lı teröristlerin birkaç noktadan çapraz ateşe tuttuğu araçta bulunan 17 askerden henüz kimlikleri ve rütbeleri öğrenilemeyen 3'ü şehit oldu, 4'ü ağır 9 asker de yaralandı. Askeri araçtaki 4 asker ise saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu.

ŞEHİT ASKERLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki Hudut Taburu'na, Suriye sınırındaki nöbet değişiminden dönen askerlerin, ilçe merkezinde saldırıya uğraması sonucu şehit olan askerlerin isimlerinin Emrah Karataş, Zeki Yolcu ve Turan Damgacı olduğu belirtildi.

Bu hain saldırıyı birkez daha lanetliyor, kınıyor, ölen şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına büyük sabırlar diliyorum.

KAHROLSUN TERÖRİSTLER VE ONUN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİ

.

*AHISKALI*
25.12.2008, 17:05
hepimizin başı sağolsun şehitlerimizin mekanı cennet olsun..
2,5 sene az mı gelip geçtim o cizre denen yerden...

sandalli
25.12.2008, 17:05
Terörü sadece kinamak yetmiyor, daha yaptirici seyler yapilmasi lazim, evet vatan icin can feda. bunu hepimiz yapariz ama ise bir son vermek gerek. Dört tane capulcu durumu nerelere getirdi. Sehit ailelerinin acilarini paylasiyor, bassagligi diliyorum, Allah sehitlerimize rahmet etsin, gazilerimize sifa versin.

NE BÜYÜKSÜN Kİ KANIN KURTARIYOR TEVHİDİ...
BEDRİN ASLANLARI ANCAK BU KADAR ŞANLI İDİ...
SANA DAR GELMEYECEK MAKBERİ KİMLER KAZSIN?
GÖMELİM GEL SENİ TARİHE DESEM SIĞMAZSIN.
EY ŞEHİD OĞLU ŞEHİD İSTEME BENDEN MAKBER,
SANA AĞUŞUNU AÇMIŞ BEKLİYOR PEYGAMBER.

Kaptan-58
25.12.2008, 17:22
<< ÖLÜNÜZÜN DİRİNİZİN, HERGÜN BİRİNİZİN, BİRGÜN HEPİNİZİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ >>

seva
26.12.2008, 19:28
terörü kınıyorum bu vatan bölünmez şehitler ölmez..

ofgurleyuk78
26.12.2008, 21:22
AB ye gireceğiz diye 20 yıldır verilen tavizlerin sonucunda bu şere....siz ler iyice şımardılar.
Allah aşkına bunlara dur diyecek bir vatansever yok mu?

Arif Coşkun
29.04.2009, 11:40
Diyarbakır Bingöl Karayolunda Meydana Gelen Mayın Patlaması Sonucu İlk Belirlemelere Göre 10 Askerin Şehit Olduğu Belirtildi.

Olay, Lice'ye 10 kilometre uzaklıktaki Abalı köyü yakınlarında saat 06.30'da meydana geldi. Yol güvenliği için bölgeye giden askerleri taşıyan araç mayına çarptı.

Yol kenarına yerleştirilen ve toplamı 100 kiloyu bulan mayın grubu zırhlı araç geçerken patladıldı. Yaklaşık 100 metre uzunluğundaki kablo ile uzaktan patlatılan bomba iİkisi uzman çavuş sekizi er 10 askerin şehit olmasına yolaçtı.
Bombanın mayınla desteklendiği ancak halk arasında gübre bombası olarak bilinen kilolarca amonyum nitrat da kullanıldığı öğrenildi.

Patlayıcıların yere gömülü olduğu ve PKK ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])'lı teröristlerin kablo sayesinde yolun uzağında gizlenerek pusu kurdukları anlaşıldı.

Bugünkü saldırının gerçekleştirildiği yerin yakınlarında son 1.5 ay içinde toprağa gömülü patlayıcılar güvenlik güçleri tarafından yapılan aramalarda bulunmuştu.

Yetkililer, bölgede operasyonların devam ettiğini açıkladı.

Ne yaparsanız yapın Hain satılmışlar asla amacınıza ulaşamayacaksınız. Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerine büyük sabırlar diliyorum.
Bitisin artık bu nedir, mutlaka bir çözümü vardır, yazıktır bu kadar giden şehit düşen canlara, bu işte kim yetkiliyse kim ne yapacaksa yapsın artık.

YAPILAN BU HAİN ALÇAKÇA SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUM!!!

HaZaN
29.04.2009, 12:03

seva
29.04.2009, 12:13
Bende lanet okuyorum teröre !

Ne kadar acı..20 yıl bak büyüt,hastalığında başından ayrılma,gözünden sakın,geleceğine dair umutlar edin,planlar yap, al bayraklarla askere yolla..bir gece şehit haberini al

ve VATAN SAOĞLUSUN diyebilecek yüreğe sahip ol...

bu toprakları bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek!!

barikat58
29.04.2009, 12:19
hep lanetliyoruz hep kınıyoruz başka bişey yapamıyoruz.eli kolu baglı olmak bu olsa gerek

sivaslı fd
29.04.2009, 12:25

Ya sanki terör denilen kahrolası lanet bizim sitemize giripde onları protesto edip lanetlediğimizimi görecek yada görse bile yüzümü kızaracak utanıp pişmanmı olacak bence bizim elimizden gelen tek şey dua etmek. Duamızı eksik etmeyelim. Birgün olur adalet yerini bulur burda olmazsa ahirette. Ne mutlu onlaraki Şehitlik gibi yüce bir mertebeye ulaşmışlar bu dünya fani önemli olan ahiret. Ya diğer acizler onlar kaç gün yaşayacak sanki eninde sonunda onlarında gideceği yer orası ve götürecekleri tek şey kefenlerinin içindeki günahlarla dolu aciz bedenleri... Orada karşılarına çıkacak olanları ise hiçbirimiz tahmin bile edemeyiz... ŞEHİTLERİMİZ ŞAD OLSUN DALARIMIZLA, LANET TERÖR KAHROLSUN BEDDUALARIMIZLA... FD

barikat58
29.04.2009, 12:28
Ya sanki terör denilen kahrolası lanet bizim sitemize giripde onları protesto edip lanetlediğimizimi görecek yada görse bile yüzümü kızaracak utanıp pişmanmı olacak bence bizim elimizden gelen tek şey dua etmek. Duamızı eksik etmeyelim. Birgün olur adalet yerini bulur burda olmazsa ahirette. Ne mutlu onlaraki Şehitlik gibi yüce bir mertebeye ulaşmışlar bu dünya fani önemli olan ahiret. Ya diğer acizler onlar kaç gün yaşayacak sanki eninde sonunda onlarında gideceği yer orası ve götürecekleri tek şey kefenlerinin içindeki günahlarla dolu aciz bedenleri... Orada karşılarına çıkacak olanları ise hiçbirimiz tahmin bile edemeyiz... ŞEHİTLERİMİZ ŞAD OLSUN DALARIMIZLA, LANET TERÖR KAHROLSUN BEDDUALARIMIZLA... FD

ilginç protesto ettigimizi görmüyorlar ama kahrolsun terör dediginizi görüyorlar

altuntas58
29.04.2009, 12:29
Şahitlerimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim

Kardelencicegi
29.04.2009, 12:41
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Terörü ben LANETLIYORUM.............!!!!! !

sivaslı fd
29.04.2009, 12:46
ilginç protesto ettigimizi görmüyorlar ama kahrolsun terör dediginizi görüyorlar

"Ben lanet terör kahrolsun beddualarımızla" derken; bizim beddualarımız olduğu sürece onların huzur bulamayacağını kastetmiştim. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim kimsenin kalbini kırmak istemem.

Arif Coşkun
29.04.2009, 12:49
Bu acı haberi duyurmak yorumlamak istemezdim hiç.
Yaklaşık 30 yıldır aynı şeyi yapıyoruz, şehitlerimizin arkasından sel olan gözyaşları, dualar klasik başsağlığı mesajları, başka ne yapıyoruz hiç birşey !!!
Şehit askerlerimizin ailelerine dikkat edin iyi bakın kimler ? Varmı içlerinde üstün bürokrat kesimin çocuklarından biri ? Şu otuz yıl içinde varmı şehit düşen bu kesimin çocuklarından biri, işte beni kahreden de bu!!!
Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Bırakın şimdi ergenekon bilmem ne hikayesini, başarısızlıklarınızı bunlarla kapatamazsınız.!!! Ülkem içten içten kanıyor, yanıyor bunu nasıl görmezlikten gelirsiniz!!! Canı yanan siz değilsinzi tabi, o fakir fukara bin bir güçlüklerle bakıp besleyip büyüttüğü biricik evlatların aileleri.!!!
Bırakın bu boş şeylerle uğraşmayı şimdi, Ülkemin en büyük sorunu bu baş belası sorununu çözün, bunu çözmekle siz mükellefsiniz !!! Ülkeyi yönetmek yan gelip yatma yeri değildir, acilen bu konuya çözüm, çare üretin !!! Bu halk oraya 550 tane insanı çözüm çare bulsun diye yolladı..!!!
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!!

sivaslı fd
29.04.2009, 12:55
Yaklaşık 30 yıldır aynı şeyi yapıyoruz, şehitlerimizin arkasından sel olan gözyaşları, dualar klasik başsağlığı mesajları, başka ne yapıyoruz hiç birşey !!!
Şehit askerlerimizin ailelerine dikkat edin iyi bakın kimler ? Varmı içlerinde üstün bürokrat kesimin çocuklarından biri ? Şu otuz yıl içinde varmı şehit düşen bu kesimin çocuklarından biri, işte beni kahreden de bu!!!
Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Bırakın şimdi ergenekon bilmem ne hikayesini, başarısızlıklarınızı bunlarla kapatamazsınız.!!! Ülkem içten içten kanıyor, yanıyor bunu nasıl görmezlikten gelirsiniz!!! Canı yanan siz değilsinzi tabi, o fakir fukara bin bir güçlüklerle bakıp besleyip büyüttüğü biricik evlatların aileleri.!!!
Bırakın bu boş şeylerle uğraşmayı şimdi, Ülkemin en büyük sorunu bu baş belası sorununu çözün, bunu çözmekle siz mükellefsiniz !!! Ülkeyi yönetmek yan gelip yatma yeri değildir, acilen bu konuya çözüm, çare üretin !!! Bu halk oraya 550 tane insanı çözüm çare bulsun diye yolladı..!!!
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkk kılınızı kıpırtatınn birazzzzzzzzzzzz!!!!!!

Çok haklısın abi diline ve yüreğine sağlık...

Kibrisli
29.04.2009, 12:58

Nasıl yani onlar görmeyecek diye lanet etmeyelim mi??? O zaman Teröre Lanet yürüyüşleride yapmayalım... Amaç Türk Milletinin birliğini göstermektir hanımefendi... Hem duanızı edin hem eyleminizi yapın kimse sizi alı koymuyor....
Öbür tarafta zaten ellerim yakalarında olacak bu itlerin amaaaa bu dünyada da askerde 2-3 tane gebertmezsem bende insan değilim.... Biz diyoruz ulusal yas ilan edilsin siz eyleme gerek yok beddua edin yeter diyorsunuz... Öbür tarafta hak yerini zaten bulur ama biz şimdi bu dünyadayız... Bu kadar kadercilikte fazla ama... Birgün adalet yerini buluru beklemek durumunda değiliz... Birlikteliğimizi gösterelim... Canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim doluyor halk sokaklarda siz dua edin yeter diyorsunuz....

Arkadaşlar sizleri internet üzerindeki her profilinizde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bu adresteki resimi paylaşmaya çağırıyorum

Glock23
29.04.2009, 13:01
Sehit olan Askerlerimize Yuce Allahtan rahmet ve Sehitlerimizin Ailelerine bas sagligi dilerim.

sivaslı fd
29.04.2009, 13:45
Nasıl yani onlar görmeyecek diye lanet etmeyelim mi??? O zaman Teröre Lanet yürüyüşleride yapmayalım... Amaç Türk Milletinin birliğini göstermektir hanımefendi... Hem duanızı edin hem eyleminizi yapın kimse sizi alı koymuyor....
Öbür tarafta zaten ellerim yakalarında olacak bu itlerin amaaaa bu dünyada da askerde 2-3 tane gebertmezsem bende insan değilim.... Biz diyoruz ulusal yas ilan edilsin siz eyleme gerek yok beddua edin yeter diyorsunuz... Öbür tarafta hak yerini zaten bulur ama biz şimdi bu dünyadayız... Bu kadar kadercilikte fazla ama... Birgün adalet yerini buluru beklemek durumunda değiliz... Birlikteliğimizi gösterelim... Canım yanıyor, içim acıyor, gözlerim doluyor halk sokaklarda siz dua edin yeter diyorsunuz....

Arkadaşlar sizleri internet üzerindeki her profilinizde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] bu adresteki resimi paylaşmaya çağırıyorum

Yazım yanlış anlaşıldı galiba hemşerim, ben kimseye eylem yapmasınlar, evlerinde oturup dua etsinler demiyorum tabiki herkes elinden geleni yapacak benim demek istediğim sitede kime eylem yapıcaz birbirimizemi? Siyah kurdelayı bizden başka kim görecek? Alalım elimize Bayraklarımızı çıkalım yürüyelim bağıralım çağıralım aksini söyleyen olursa kafasını gözünü kıralım, onları korkutmak ve yok etmek için elimizden geleni yapalım. Sadece içimizdeki VATAN SEVGİSİ ve CESARETİMİZ onları korkutmaya yeter zaten. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum güzel kardeşim hatam varsa şimdiden özür diliyorum.

seva
29.04.2009, 14:58

çözüm bulsunlar değil bulalım sen oturduğun yerde kimse kaldırmaz Herkes kendini kaldırsın Çözüm bulsunlar demek ordan kolayına geliyor herkesin artık bir çözüm bulalım teröristlerini kökünü kazıyalım... HEPİMİZ MEHMETİÇİYİZ SEK BİZİZ KURTARACAK OLAN MİLETİMİZİ.

Arif Coşkun
29.04.2009, 16:19
çözüm bulsunlar değil bulalım sen oturduğun yerde kimse kaldırmaz Herkes kendini kaldırsın Çözüm bulsunlar demek ordan kolayına geliyor herkesin artık bir çözüm bulalım teröristlerini kökünü kazıyalım... HEPİMİZ MEHMETİÇİYİZ SEK BİZİZ KURTARACAK OLAN MİLETİMİZİ.

Bu işi ben çözerim deyip devletten garanti kaymaklı maaşını ben alıp yan gelip yatan değilim seva kardeşim, Bizler vatandaş olarak üzerimize düşen ne ise zaten şehitlerimizle canlarımızla ciğerlerimizle ödüyoruz.
Sadece klasik mesaj yayınlamakla bu işlerin olmayacağını çok iyi biliyorum.Demek istediğim de zaten "laf değil çare, çözüm,icraat," Ne gerekiyorsa yapılsın... Bunu yapacak ne sen nede ben Devletin Yönetim kademesindeki yaparım ederim bitiririm diye gelen kimselerdir.. Biz ancak bayrağımızı asar, ve gider terörü lanetleriz... KAHROLSUN SATILMIŞ HAİN KALLEŞLER.!!!

abdussvs
29.04.2009, 16:55
LANETLER OLSUN TERÖRÜ BESLEYENLERE, LANETLER OLSUN TERÖR BİTECEK DİYEMEYENLERE, LANET OLSUN YAN GELİP YATAN ATANMIŞLARA, SEÇİLMİŞLERE...

gönül3458
29.04.2009, 17:24
TÖRÜRÜ KINAMA FIKRI ÇOK GUZEL ÇOK SAĞOLUN BENDE BİR ASKER ANNSİ OLARAK İÇİM KAN AĞLIYOR NE OLUR ANNELER AĞLASIN BİR ASKER ANNASI OLARAK YAZMAK İSTEDIKLARMI YAZAMIYOM DILIM VARMIYOR ALLAH TÜM ASKERLERİ İÇİNDEDE BENIM KUZUMU KORUSUN BENIM OĞLUM ASKERE GİDERKEN BENİ BEKLE ANNECİM ASLAN GİBI GIDIYORUM ASLAN GİBI DÖNECEM DEDİ VE GİİT BEN ALLAHA EMANET ETTİM ASKERİMI ALLAH HAPİSİNIN YARDIMCISI OLSUN VE KORUSUN DUA ETMEKTEN BAKA YOLUMUZ YOK

TÜM ŞEHİTLERE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞİ DİLIYOM TÜM BU SATIRLARİ BİR ASKER ANNNSI İÇİN YAZMAM ÇOK ZOR AMA İSTEDEDİMKI BENI SIZLERIN ARASINDA OLMAK YAKİŞİR BİR ANNE OLARAK

Siyahnur
29.04.2009, 18:06
PKK'nın askerlerimizi sehit etmesini lanetle kınıyorum.
Bununla birlikte PKK'nın Kürt örgütü olmadıgını hatırlatarak, bu eylemlerden Kürt kardeslerimizi sorumlu tutma hamasetine düsme tehlikesine karsi uyarmak isterim.

Cünkü PKK'nın istedigi zaten güzel vatanımızı bölmektir.
Sehit haberleriyle olusturulan gündem üzerinden Türkcülük yapanlari da PKK'dan farkli görmüyorum, Ins.halkımız birlik ve beraberlikden ödün vermicek.

Lütfen,Terörün Menfi Milliyetcilige Alet Edilmesine Izin Vermeyelim Ins.

seva
30.04.2009, 09:34
Bu işi ben çözerim deyip devletten garanti kaymaklı maaşını ben alıp yan gelip yatan değilim seva kardeşim, Bizler vatandaş olarak üzerimize düşen ne ise zaten şehitlerimizle canlarımızla ciğerlerimizle ödüyoruz.
Sadece klasik mesaj yayınlamakla bu işlerin olmayacağını çok iyi biliyorum.Demek istediğim de zaten "laf değil çare, çözüm,icraat," Ne gerekiyorsa yapılsın... Bunu yapacak ne sen nede ben Devletin Yönetim kademesindeki yaparım ederim bitiririm diye gelen kimselerdir.. Biz ancak bayrağımızı asar, ve gider terörü lanetleriz... KAHROLSUN SATILMIŞ HAİN KALLEŞLER.!!!

KAHROLSUN SATILMIŞ HAİN KALLEŞLER.!

HaZaN
30.04.2009, 09:44

Helal olsun abim söyleyecek tek bir kelime bulamıyorum çok doğru söylemişsin ateş düştüğü yeri yakar.Yine canlar yandi, yine analarımız ağlladı.

KAHROLASI PKK YINE CANLARIMIZI ALDI.BİRLİK BERABERLİK ZAMANI UYAN TÜRKİYE SIRA BİZDE...

Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet yakınlarınada Rabbim sabırlar verisn.

Arif Coşkun
31.08.2009, 09:53
Biz açılım, düşüne duralım, barış isteyelim.

Hain kalleş boş durmuyor, Hakkari Şemdinli'ye bağlı Derecik'te PKK'lı teröristler, operasyona giden askerlere el bombası attı. Patlamada astsubay Çavuş Aydın Güleken(26) Mersin uzman çavuşlar Mehmet Güçlü (22) Mersin Sadık Yenikinci (25) Gaziantep ve Abdullah Erkmen (Ankara) şehit düştü.
El bombalı saldırda bir askerimizde yaralandı.
Hakkari'den gelen haber 30 Agustos bayramında herkesi yasa boğdu.

Bu hain alçakça saldırıyı nefrete kınıyor şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına büyük sabırlar diliyorum.

Salim58
31.08.2009, 10:05
ateş düştüğü yeri yakar.Yine canlar yandi, yine analarımız ağlladı.

KAHROLASI PKK YINE CANLARIMIZI ALDI.BİRLİK BERABERLİK ZAMANI UYAN TÜRKİYE SIRA BİZDE...

Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet yakınlarınada Rabbim sabırlar verisn.

Urumçi
31.08.2009, 21:32
Adamlar istediklerine adım adım ulaşıyor, biz kınaya duralım.

Bugün bu köpekler Kürt Açılımı diye verilen tavizden cesaret alıp yarın daha güçlü karşımıza çıkmayacak mı? Bunu tarih gösterir...

ayten58
31.08.2009, 22:47
ah bekardeşim günlerdir bunu diyorum bende işte ama anlayan yok illada içeriğini görmek istiyolarmış görün bakalım içeriğini ne olacaksa urum içi sizle aynı fikirdeyiz arif kardeşim yürübe güzel kardeşim arkandayız sonuna kadar destekliyoruz seni tebrik ederim seni ve kronik kardeşimi.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

BİZ BİR ÖLÜR BİN DOĞARIZ

PKK SOYTARISI UNUTMA KARŞINDA TÜRK MİLLETİ VAR

BİZİ İSRAİLLE ABD İLE KARIŞTIRMA SAKIN HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRARSIN

DEMEDİ DEME.

tatli-dilli
31.08.2009, 22:50
bu terörün sonuna kadar lanet olsun,
basindan sonuna kadar,
azicik ucundan bu ise bulasanlara varana kadar hepsine lanet olsun,
kendi silahlari ile kendileri vurulurlar insallah,
ne diyeyim yeter artik ya her gün kac sehit haberi okuyoruz,
yüregim dayanmiyor artik yeter ya...

Kardelencicegi
31.08.2009, 23:01
Yeter, Yeter diyoruz ama yetmiyor o cakal soylarina.
Binlerce kez lanet ediyorum Pisliklere.
Analarin yandi yine yürekleri. Canlarindan can koparildi kolaymi.
UYAN TÜRKIYE 30 Kupona alinmadi bu vatan.
RUHUNUZ SAAD OLSUN AZIZ KARDESLERIM.

ayten58
31.08.2009, 23:02
TATLI DİLLİ KARDEŞİM BİRAZDAN SANADA UYARI YAPAR VE KİLİT ALTINA ALIRLAR BIRAK NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER BİZE HAK BUNLAR DUMAN BENİ KİLİTLEDİ CLEYDE UYARI VERE VERE Bİ HAAL OLDU.

Klimasuyu
31.08.2009, 23:04
Terörün de hertürlüsüne, Açılımın da hertürlüsüne karşıyız..!

ömer yalcin
01.09.2009, 00:20
BENDE ICIMIZDEKI TERÖRÜ NALETLIYORUM,

sevgim 58
01.09.2009, 00:29
SEHTILER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZ .....

HaKaaN
01.09.2009, 00:36
Daha ne kadar canımız yanacak bu pislikleri bu sekilde bitiremeyiz biz sırtlarını svazladıkca onlar ustumuze gelıyorlar.....Bunlara bir acılım yapmanın zamanı gelmedimi artık?????

Urumçi
01.09.2009, 09:19
Daha ne kadar canımız yanacak bu pislikleri bu sekilde bitiremeyiz biz sırtlarını svazladıkca onlar ustumuze gelıyorlar.....Bunlara bir acılım yapmanın zamanı gelmedimi artık?????

demekki sırtlarını sıvazladıkça üstlerine geliyorlar, o zaman şöyle bir açılacaksın üzerlerine doğru...

toplumu bölmemek etnik kimliklere ayırmamak, terör ve destekçilerini muhattap almayıp propaganda yollarını tıkamak, sözde aydın kürtçüleri susturmak, kişilerin hepsinin kendisini kürt değil Türk hissetmesini sağlamak gibi bir açılmak lazım bunlara kürt kimliği kazandırmaktan ziyade...

Glock23
01.09.2009, 11:14
demekki sırtlarını sıvazladıkça üstlerine geliyorlar, o zaman şöyle bir açılacaksın üzerlerine doğru...

toplumu bölmemek etnik kimliklere ayırmamak, terör ve destekçilerini muhattap almayıp propaganda yollarını tıkamak, sözde aydın kürtçüleri susturmak, kişilerin hepsinin kendisini kürt değil Türk hissetmesini sağlamak gibi bir açılmak lazım bunlara kürt kimliği kazandırmaktan ziyade...

Hemserim kalbinle dusunerek konusuyorsun, hepimizin yuregi kaniyor sehitlerimiz icin,ailleleri icin, bu teror denilen lanet sey yeteri kadar can aldi ve aliyor. 1985 li yillarda Bulgaristan ayni bu dedigini yapmaya calismadimi Turk asilli musluman vatandaslarimizin isimlerini degistirmeye, Ezan seslerini kistirmaya, geleneklerini yasaklama yoluna bas vurmadimi? Onca yapilan seyden sonra VAtandaslarimiz Oz Benliklerini kaybettimi? Asla!!!!
Cinlilerin Uygur vatandaslarimiza yaptiklarini goze alalim , ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar, Nasil Bir Uygur Vatandasimiz kendini Cinli hisseder. Bu gibi seyler hissettirilemez. Insanin ozbenligi bir hatira degikli hafizalaridan silelim. Bende cogu herkes gibi bekleyip ondan sonra kararimi verecegim bu acilim denilen sey icin. Her seyde bir hayir var deriz ya hani.
Bir tek seyden eminim, bu Vatan asla bolunmez, bu vatanin sinirlarini degistirmeye kimsenin gucu yetmez, disaridan veya icerden. Yuzyillardir oldugu gibi, Turku,Kurtu,Lazi,Cerkezi,Turme ni kardesce yasadi ve yasayacak.
Sizin yazdiklarinizi sakin elestirdigimi sanmayin. Benim herkesin dusuncesine saygim sonsuzdur.
Saygilar

Salim58
01.09.2009, 11:42
Bize silah çeken bizden değildir.bizi aldatan bizden değildir...HADİSİ ŞERİF

terörün her türlüsü terördür şiddetle kınıyorum

Glock23
01.09.2009, 12:04
Bize silah çeken bizden değildir.bizi aldatan bizden değildir...HADİSİ ŞERİF

terörün her türlüsü terördür şiddetle kınıyorum

HEMSERIM, SIZE TUM YUREGIMLE KATILIYORUM VE TERORUN HER TURLUSUNU KINIYORUM!

seva
02.09.2009, 01:27
Türk Askeri Bu Şerefsizlere Yaptıklarının hesabını Ödetecektir.

Urumçi
02.09.2009, 18:13
Hemserim kalbinle dusunerek konusuyorsun, hepimizin yuregi kaniyor sehitlerimiz icin,ailleleri icin, bu teror denilen lanet sey yeteri kadar can aldi ve aliyor. 1985 li yillarda Bulgaristan ayni bu dedigini yapmaya calismadimi Turk asilli musluman vatandaslarimizin isimlerini degistirmeye, Ezan seslerini kistirmaya, geleneklerini yasaklama yoluna bas vurmadimi? Onca yapilan seyden sonra VAtandaslarimiz Oz Benliklerini kaybettimi? Asla!!!!
Cinlilerin Uygur vatandaslarimiza yaptiklarini goze alalim , ne kadar ugrasirlarsa ugrassinlar, Nasil Bir Uygur Vatandasimiz kendini Cinli hisseder. Bu gibi seyler hissettirilemez. Insanin ozbenligi bir hatira degikli hafizalaridan silelim. Bende cogu herkes gibi bekleyip ondan sonra kararimi verecegim bu acilim denilen sey icin. Her seyde bir hayir var deriz ya hani.
Bir tek seyden eminim, bu Vatan asla bolunmez, bu vatanin sinirlarini degistirmeye kimsenin gucu yetmez, disaridan veya icerden. Yuzyillardir oldugu gibi, Turku,Kurtu,Lazi,Cerkezi,Turme ni kardesce yasadi ve yasayacak.
Sizin yazdiklarinizi sakin elestirdigimi sanmayin. Benim herkesin dusuncesine saygim sonsuzdur.
Saygilar

Bizim toplumumuzu örnek gösteriyorsun, peki o zaman sana şunu söyleyim tarihte hiçbir devleti olmamış kırma bir toplumun ayrıştırılması politikasına kurban gidiyorsunuz. Evet Kürt dediğin ırkın menşaesini 1920li yıllara kadar emperyalist batı turani olarak gösteriyordu ve Kazım Karabekir'in Kürt Meselesi isimli kitabını okumalısın (Kazım Paşa'nın da kürt asıllı olduğunu bilerek), günümüzdeki bilimsel araştırmalar ister genetik ister filolojik açıdan ve isterse sosyo-kültürel açıdan baktığın zaman zazaların farsi ve turani bir karışım olduğunu, kirmenci denilen kesimin ermeni, türk, farsi karışımı oldukları ve bunların içinde zazalarda farsinin baskın, kirmencilerde türklük baskın olduğunu ispatlamış bir durumda. Kürt halkı gibi bir kavram oluşturup bunu ayrıştırıcı emelleri için kullanmak ilk olarak İngilizler eliyle oluyor, 1933 yılına kadar başarısız giden bu proje için İngiliz bir bakanın şu meşhur lafı vardır "ben bir de onlara alfabe verdiğimde görün" bugün bölgesel lehçeler bir dil halini alması için elimizden geleni yapıp ayrı bir toplum oluşturmaya çalıştırılıyor buna çanak tutacak projelere ve ayrıştırmaya karşı olduğumuzu betimliyoruz.

Neyse gelgelelim Bulgaristan'daki Türklere, oradaki Türklerin uluslararası hukuk çerçevesinde Türkiye'ye ilticaları soybağı ile mümkündür. Eğitimi Türkiye Cumhuriyeti tarafından güvence altında olan Türk kimliğine sahip vatandaşlardır. İstedikleri takdirde Türk kimliğine girebilirler. Doğumuzdaki insanıda biz bu kimliğin içinde sayıyoruz. Neyse bulgarların yaptığı bulgar vatandaşı kimliğine sokmamak onları, ikinci sınıf vatandaş olarak göstermek ve ayni haklarını nisbiye indirgemek... Yani bir bulgarla bir Türk aynı haklara sahip değil orada. Ayrıca biz doğuda camileri kapatmadık, eğitim haklarını ellerinden almadık. Neyse Çin'deki Uygur kardeşlerimize yapılana gelince bu bir soykırım farkındaysanız. Çinde Uygurlar fabrikalarda angarya işlerde köle gibi kullanılır ve buşekilde çalışmak zorundadırlar. Han denilenlerin aldıklarının yarısını alırlar, Çin üniversitelerine kabul edilmezler Azınlık üniversitelerinde okurlar. Siyasi hiçbir hakları yoktur vs. vs. vs.

Şimdi Türkiye'ye dönelim doğulu bir vatandaşımız her vatandaşımızın sahip olduğu haklara sahip mi? Evet sahip ister siyasi hakları olsun seçilme ve seçme anlamında, ister eğitim hakları olsun Türkiye'nin her eğitim kurumundan faydalanabilmeleri açısından, ister iş açısından olsun devletin her kademesinde görev almaları açısından ve herkesle aynı şartlara tabii tutulması açısından. Uyan arkadaş uyan biz Türkler yapılan haksızlıklar karşısında dağa mı çıktık? Elbette hayır!!!

Şimdi kürt kökenli Türk vatandaşlarına ne imtiyazından bahsediyorsunuz, benle aynı haklara sahip insana ne hakkı verecekmişiz. Senelerce PKK demagojik şeyler attı ortaya, doğulu vatandaşlarımızı sömürdü şimdi bu ikiliği yapmak tüm Türkiye insanına zarardır. Bunu hazırlayıp servis edenler gibi buna destek verenlerinde iki cihanda şehitlerimiz yakasında olacaktır...

Allah rızası için bir parti yandaşlığını bırakında okuyun şu durumu...

yiğidoturan
02.09.2009, 18:20
TERÖRE VE HER TÜRLÜ TERÖRİZME LANET OLSUN ADI HER NE OLURSA OLSUN

Arif Coşkun
19.06.2010, 14:01
Hakkari'de 8 şehit verdik Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınır kesiminde operasyon yapan askerlere bir grup terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada 8 askerimiz şehit düştü.
Hain saldırı Irak sınırındaki Şemdinli İlçesi'nde Günyazı Köyü Tanyolu Mezrası Mezargediği Mevkii'nde meydana geldi. Irak sınırında görevli sınır bölüğüne saat 02.00 sıralarında PKK'lı teröristler silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda 8 asker şehit olyurken, 14'ü yaralandı. Yaralanan askerler Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Nerde Taksim'leri, Tandoğan'ları dolduran praotestocular, bunlar şehit değilmi, başka bir yerin askerlerimi? Bu kadarmı sıradanlaştırıldı şehitlik. Ülkesi için canını dişine takan onun sayesinde vatanında rahatlıkla yaşayan halkın bu vefasızlığını anlamak zor. Zamanında denmişti bunlara elini verirsin kolunu kurtaramazsın, açılım,saçılım diyerek iyice azdırdınız!!! Yeter artık halkın sabrını iyice taşırma noktasına getirdiniz. Çıksın adam gibi açıklama yapsın hükümet "Bu ülkede bir kürt sorunu yoktur, herkes Türk kimliği adı altında eşit haklara sahiptir" diye. Sonrada gereğini yapsın. Yapamıyorsa çeksin gitsin. Hiç duydunuzmu şehit düşenlerin içinde bir vekil, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı çocuğu yada yakını. Tabi ölen şehit düşen gariban yoksul halkın evlatları kimin umrunda!!!
Ölen şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına büyük sabırlar diliyorum.

bilal kose
19.06.2010, 15:11
Milletimizin basi sagolsun sehitlerimize yuce allahtan rahmet ailesine ve turk milletine sabirlar diliyorum.kinamak yetmiyor artik gerekli cevapin verilmesini bekliyorum yeter artik bunlar kinamaktan ne anlar utanmadan ne anlar utanmayi bilen insan kinanmaktan anlar.bunlari ruhuna islemis kopeklik hainlik gitsin yahudi kopekligi yapsinlar.artik bekliyorum bir turk vatandasi olarak istiyorum yolu soysuz olanlara en sert sekilde bu milletin tarine sanina yakisir sekilde cevap verilmesini istiyorum tekrar milletimizin basi sagolsun.

aysima58
19.06.2010, 15:34
evet başbakan senin açılımın bize değil ş..........sizlere faydalı oldu bunun içinmiydi baştan beri açılım diyip tutturman **********************.içimizi yaktın kavurdun gün günü şehit sayısı artıyor yeter artık korkudan millet çocuklarını askere gönderemiyor ciğersiz adam.çünkü ölenler senin evladın değil fakirin fukaranın ne zorluklarla yetiştirip gönderdiği ama sen olsan çürük raporu alır askerden muf ederdin çocuğunu dimi ettinde zaten allah koymasın yanına bu yavruların ahını.bir sen değil senin gibi başta kim varsa onlarada geçerli.

ÖnceVatan_58
20.07.2010, 19:49
Hakkari ve Van'da PKK saldırısı: 7 Şehit
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemeye göre 6 asker şehit oldu. Van'ın Gürpınar ilçesinde de PKK'lılar operasyon bölgesine giden askerlere ateş açtı, 1 asker şehit oldu.

Lanet olsun size size insanlıktan çıkmış it sürüleri, hiçmi vicdan denen şey yok sizde köpek gibi saldırıp kaçmakmı var, sizin ögürlüğünüz batsın insan canına kıyarar gelecek özgürlüğünüz yerin dibine girsin.

Şehit olan mehmetçiklerimizi Allah rahmet eylesin, acılı ailelere büyük sabırlar versin.
Türkiyenin başı sağolsun,

murat tugrul
20.07.2010, 19:53
Türk açılımına az kaldı

filografozan
21.07.2010, 17:13
ben 90-91 snesinde askerde iken varolan terör 26yıldır nasıl bitirilememiş bunada odaklanmalıyız.
bu milleti memleketi bölmeye güç yetirecek hainler daha anasından doğmadı.doğamazda.
ehil insanların eline verilen işler tamamlanarak biter.
birde bugünkü yetkili konumdakileri irdeleyelim.istihbarat geldiği halde gereğini yapmayan kansızlar temizlenmedikten sonra başarı olmaz.
anlaşılan art niyet var.kasıt var....
ama zerre miktarı günahın ve sevabın hakkını verecek olan RABBİM;
bu adi kuklalarında belalarını verecektir birgün....

ÖnceVatan_58
21.07.2010, 17:23
TERÖRÜ,TERÖRİSTİ DESTEKLEYENLERİ VE BUNA İZİN VERENLERİ ENGEL OLMAYANLARI NEFRETLE KINIYORUM.

HasreT
21.07.2010, 17:32
TERÖRÜ KINIYORUZ !!! Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Salim58
21.07.2010, 17:42

murat tugrul
21.07.2010, 20:08
Beraber kardeşçe yaşamak varken.Vatanına milletine onu koruyan ordusuna kurşun sıkacak kadar aşagılık varlıga söyleyecek birşey bulamıyorum.
Turgut özal ben kürdüm cumhurbaşkanı olduysam demekki ayırım yok demişti.
Neden peki bu ihanet bu soysuzluk ben anlayamıyorum şehit haberlerinide aldıkça hepten beynim duruyor.Olaya din boyutundan bakıncada bir insanı öldüren bütün insanlıgı öldürmüş gibidir.Haksız yere cana kıyan ebedi cehennemdedir. diyen dinin insanlarının bu ihanete katılması destek olması inanılır gibi degil .Dedigim gibi ben artık anlayamıyorum bilen varsa anlatsın

seheresma
21.07.2010, 20:10
terörden nefret ediyorum insallah birgün son bulur

sandalli
21.07.2010, 20:17
Sadece kinamak yetmiyor, bitirilmesi icin ne gerekiyorsa yapilmali. Lanet olsun hepsine.

Arif Coşkun
21.07.2010, 20:19
Beraber kardeşçe yaşamak varken.Vatanına milletine onu koruyan ordusuna kurşun sıkacak kadar aşagılık varlıga söyleyecek birşey bulamıyorum.
Turgut özal ben kürdüm cumhurbaşkanı olduysam demekki ayırım yok demişti.
Neden peki bu ihanet bu soysuzluk ben anlayamıyorum şehit haberlerinide aldıkça hepten beynim duruyor.Olaya din boyutundan bakıncada bir insanı öldüren bütün insanlıgı öldürmüş gibidir.Haksız yere cana kıyan ebedi cehennemdedir. diyen dinin insanlarının bu ihanete katılması destek olması inanılır gibi degil .Dedigim gibi ben artık anlayamıyorum bilen varsa anlatsın

Murat Bey,
Kürt Açılmı topicinde bu konuları çok yazdık çizdik gerçi ama,
Ben bu iddiamı halen sürdürüyorum. Bu ülkede bir kürt sorunu yok. Var diyenin kusura bakmasın ama ben iyi niyetinden şüphe ederim. Ben 47 yaşındayım şu ana kadar hiç bir resmi yada gayri resmi bir kuruluşta sen türkmüsün kürtmüsün denmedi?
Ben Türküm diye bir ayrımcılık bir avantaj görmedim. Zaten ülkenin yapısı gereği her türk vatandaşı eşit haklara sahiptir diye anaysal korunma altına alınmış. Bunları ortalığı karıştırmaktan başka birşey değil. Bugün açılım diye kürt hakkı ne ise bilmiyorum henüz ne açılımı ne hakkı bilen varsa paylaşsın lütfen bizde bilelim en imiş bu açılım... Hak ne ise verdiniz bitecekmi sanıyorsunuz, elini ver kolunu isteyceklerdir. Onların şartlarıda belli şurtlarıda belli açık açık artık tv.lerde bile yazarları artık rahatlıkla dile getiriyor. Dilim varmıyor söylemeye.

murat tugrul
21.07.2010, 21:05
Murat Bey,
Kürt Açılmı topicinde bu konuları çok yazdık çizdik gerçi ama,
Ben bu iddiamı halen sürdürüyorum. Bu ülkede bir kürt sorunu yok. Var diyenin kusura bakmasın ama ben iyi niyetinden şüphe ederim. .

Egeyi akdenizi sahil boyunca çok kez dolaştım esnafların dükkan sahiplerinin çalışanların tamamına yakını kürt öyle bir piyasa oluşturmuşlarki azınlık türkler olmuş bugün bana sorsanız kimin açılıma ihtiyacı var diye türklerin derim. orada istanbuldan gitme türkün dükkanına girdik az kalsın dayak yiyecektik.Dedim ne oluyor ne yapıyorsunuz. Dükkan sahibi aman susun dedi yoksa şimdi camı çerçeveyi indirirler.Bende satıp gidecem artık dedi.kimin açılıma ihtiyacı var sizce. İşte benim anlayamadıgım kilitlendigim bu malımızı alıyorsunuz.canımızı alıyorsunuz,hadi isteyin alamadıgınız başka ne kaldı

ŞAHBEY
21.07.2010, 21:52
gerçekten bende şahit oluyorum aynen öyle yanında kürtce konuşuyorlar ne diyolar anlamıyorsun bunu gören yokmu acaba ..

Pusula_58
22.07.2010, 11:35
Ülkemin her türlü imkanlarından faydalan en yüksek makama gel ondan sonrada çık haktan hukuktan bahset Yerin Dibine Girsin sizin özgürlük savaşınız masum insanları katletmekle devletin askerine kurşun sıkıp kaçmakla ne elde edeceksiniz.
Yazıklar olsun size leş kargaları,

Arif Coşkun
15.07.2011, 15:06

Bu hain alçakça saldırıyı nefretle kınıyorum artık ne gerekiyorsa yapılmalı. Böyle bir hak arama şekli asla olamaz! Olsa olsa bu alçaklık, hainlik, küstahlık, düşmanlık ve ülke üzerine oyanan bir oyun olur. O gencecik canlara kıyarak hak elde edilemez!
Bundan dolayı onları haklı gösterip, açılımdı, yok demokratik haktı gibi hikayalerle milletin kafasınıda karıştırmazlar. Bu ülkede herkese her şey eşittir ve her Türk vatandaşı istediği her makama gelebilmektedir.Yasalarla korunmuştur asla bir ayrım yoktur. Bunlara daha fazla tavize gerek yok. Hükümetin yapacağı şey, bir açıklama yapacak. Diyeceği şey şu: "Bu ülke Cumhuriyet çatısı altında bir bütündür, her Türk vatandaşı eşit haklara sahiptir, asla bir ayrım yoktur, bu ülkede bir kürt meseleside yoktur, herkes yasalara uymak zorundadır"
Ve bunun iç, dış bağlantıları belirleyip ne gerekiyorsa yapmalı, gerekirse daha radikal kararlar alınmalı, bunu yapabilmek için hükümetin daha milli bir duruş milli bir birlik oluşturması lazım, o çıkarılan çatlak sesleride susturmalı. AKP si CHP si MHP si her vatansever bu konuda "Milli Birlik" adında bir çatı oluşturmalı, o tarafa bu tarafa çekmekle bu işler son bulmaz. Yoksa bir 30 yıl daha geçse değişen bir şey olmaz.
Hayatlarını kaybeden mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, acılı ailelere sabır yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

OSMAN ECE
15.07.2011, 17:11
ben muğla bodrumda ikamet ediyorum 25 senedir burdayım çevreyi çok iyi tanıyorum
milasın en zengin iş adamları kürt marmaris bodrum türk bükü göl köy yalı kavak
yarısı kürt esnaf iş adamı turizimci yani ben burda hiç bir kürt sorunu görmedim
kürt sorunu diye hiç bir şey yok esas türk sorunu var doğudan geliyor geldiği gün iş buluyor bizim türk gençlerinin çoğu işsiz çünkü bir çok iş yerleri kürtlerin elinde
bu bir bahane ortamı germek bulandırmak türkiyeyi zarara uğratmak doğudaki savaş masrafı
günlük bir afrıkada aç kalanların tamamını doyurur bizim birgünlük masrafımız yunan istanın yıllık geliri yaklaşık bu kudurmuş köpeklerin çoğu ermeni ağa babalarıda belli

NECMEDDİN ÖZBEK
15.07.2011, 19:50
ben muğla bodrumda ikamet ediyorum 25 senedir burdayım çevreyi çok iyi tanıyorum
milasın en zengin iş adamları kürt marmaris bodrum türk bükü göl köy yalı kavak
yarısı kürt esnaf iş adamı turizimci yani ben burda hiç bir kürt sorunu görmedim
kürt sorunu diye hiç bir şey yok esas türk sorunu var doğudan geliyor geldiği gün iş buluyor bizim türk gençlerinin çoğu işsiz çünkü bir çok iş yerleri kürtlerin elinde
bu bir bahane ortamı germek bulandırmak türkiyeyi zarara uğratmak doğudaki savaş masrafı
günlük bir afrıkada aç kalanların tamamını doyurur bizim birgünlük masrafımız yunan istanın yıllık geliri yaklaşık bu kudurmuş köpeklerin çoğu ermeni ağa babalarıda belli

bu yorumun üzerine söylenecek te söz yok sağolasın sayın ece

NECMEDDİN ÖZBEK
15.07.2011, 19:56
Sadece kinamak yetmiyor, bitirilmesi icin ne gerekiyorsa yapilmali. Lanet olsun hepsine.

illegal bir oluşumu kınamak onlara legalite kazandırmak anlamına gelir evet sayın sandallı kınamak değil lanetlemek gerekir lanet olsun yüz bin kere

Kardelencicegi
15.07.2011, 21:10

Vicdani karalari lanetliyorum.
Bu mübarek günde ALLAHA havale ediyorum.
13 tane fidanimiza kiyanlarin elleri kökten kirilsin...

Kardelencicegi
15.07.2011, 21:16
Biz ölür şehit oluruz.şehit derler ALLAH´ ta peygamber de cenneti müjdeler.

Sizin ölülerinize .................. Derler.

YILDIZDAĞ
15.07.2011, 23:53
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] _5964977_4428535_n.jpgŞehidler imize Allah'tan Rahmet, Yakınlarına ve Tüm Türk Milletine Başsağlığı Diliyorum.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

murat tugrul
16.07.2011, 13:46
Allah şehitlerimize rahmet etsin .Yakınlarınada sabırlar ihsan etsin.Ülkemizin milletimizin başı sagolsun.

Heronlar var bir dünya gelişmiş erken uyarı sistemleri var uydudan gözetliyoruz .

Hala neden çözüm bulamıyoruz. dagdaki binlerce insanı tespit edip yok edemiyorsak yazık bize
Bir kişiden bahsetmiyoruz binlerce hiç birisimi görünmüyor termale yakalanmıyor.

Herzaman kızdıgımız israilin intikamcı misliyle saldırı yapan birliklerinden neden kurmuyoruz.Artık ülkemizin zaruri ihtiyacıdır.Bir kişi için bir ülkeyi yerle bir ettiler.
Bizlerse çaresizce agıtlar yakıyoruz.
Bir türk dünyaya bedel diyorduk .Hani bittimi kimse kalmadımı. Nerde o Türk

OSMAN ECE
16.07.2011, 14:02
Allah şehitlerimize rahmet etsin .Yakınlarınada sabırlar ihsan etsin.Ülkemizin milletimizin başı sagolsun.

Heronlar var bir dünya gelişmiş erken uyarı sistemleri var uydudan gözetliyoruz .

Hala neden çözüm bulamıyoruz. dagdaki binlerce insanı tespit edip yok edemiyorsak yazık bize
Bir kişiden bahsetmiyoruz binlerce hiç birisimi görünmüyor termale yakalanmıyor.

Herzaman kızdıgımız israilin intikamcı misliyle saldırı yapan birliklerinden neden kurmuyoruz.Artık ülkemizin zaruri ihtiyacıdır.Bir kişi için bir ülkeyi yerle bir ettiler.
Bizlerse çaresizce agıtlar yakıyoruz.
Bir türk dünyaya bedel diyorduk .Hani bittimi kimse kalmadımı. Nerde o Türk

murat bey kardeşim güzel sıralamışsınızda emeğine sağlık diyorum
fakat heronlar verdiği raporu ve görüntüyü hiçe sayarlarsa bunlar çoban denilirse birileri tarafından bir kurula telefon edilip bu heronları ya düşürün yada başka bir yöntem bulun bizimkileri çok rahatsız ediyor diye konuşmalar geçip bizim yetgililerimiz buna göz yumarsa heron napabilir heronun görevi haber vermek bu olayları halen görmezden gelip üstünü örtmeye çalışanlar var ve o insanların gözündede adları suçsuz birer kahraman

murat tugrul
16.07.2011, 14:39
murat bey kardeşim güzel sıralamışsınızda emeğine sağlık diyorum
fakat heronlar verdiği raporu ve görüntüyü hiçe sayarlarsa bunlar çoban denilirse birileri tarafından bir kurula telefon edilip bu heronları ya düşürün yada başka bir yöntem bulun bizimkileri çok rahatsız ediyor diye konuşmalar geçip bizim yetgililerimiz buna göz yumarsa heron napabilir heronun görevi haber vermek bu olayları halen görmezden gelip üstünü örtmeye çalışanlar var ve o insanların gözündede adları suçsuz birer kahraman

Sagol osman abi çok dogru söylüyorsun.

Biz bir devletsek neyi gerektiriyorsa yapmak zorundayız.Askerin ihmali varsa polis gücü olusturmalı özel birlik oluşturulmalı yani bir şekilde kontrolü ele almak lazım.
İçimizde kanı bozuk mutlaka vardır.Ama hepimizinde kanı bozuk degildir birileri bu olaya el atmalı
Bu olay futboldaki şikeye benzemez
İçimizde çevremizde bizleri parçalamak için bekleyen sırtlanlar oldugu sürece saglam ve dik durmamız gerekiyor

OSMAN ECE
16.07.2011, 15:40
Sagol osman abi çok dogru söylüyorsun.

Biz bir devletsek neyi gerektiriyorsa yapmak zorundayız.Askerin ihmali varsa polis gücü olusturmalı özel birlik oluşturulmalı yani bir şekilde kontrolü ele almak lazım.
İçimizde kanı bozuk mutlaka vardır.Ama hepimizinde kanı bozuk degildir birileri bu olaya el atmalı
Bu olay futboldaki şikeye benzemez
İçimizde çevremizde bizleri parçalamak için bekleyen sırtlanlar oldugu sürece saglam ve dik durmamız gerekiyor

dik durmak yetmiyor murat bey can alıcı yerinden vurmamız lazım?
mecliste köpek besleyen tek ülke biziz daha nerde neyi arıyoruz

murat tugrul
16.07.2011, 15:50
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

BBurçak
16.07.2011, 17:39
yeter artık terörist adı altında olup insan dahi olmayanlar yeter bu ülkenin dili dini bir kimse bu bayrağı indiremez vazgeçin yaptığınız o insanlığa yakışmayan eylem adı altında askerlerimizi hayince vurmayı o elleriniz kırılsın o anaların gözünden döktüğünüz yaşlarda boğulun siz insan olamazsınız RABBİM SONUMUZU HAYREYLESİN........

okyay58
16.07.2011, 17:47