ayparcam
28.07.2008, 13:30
Mecnun,ıcındekı Leyla aşkını söndürmek icin kızgın çöl kumlarına düsmus,masukunu arıyordu.Üstü bası perısan olmus,zayıflamıs,gucten kuvvetten kesılmıstı.Sevdıgını aramaktan neredeyse kendısını kaybetmıstı.
Bu sırada hıc farkında olmadan,kızgın kumlara seccadesını serıp namaz kılan bır adamın onunden gectı.Namaz kılan adam selam verıp Mecnun'un yanına dogru yuruyordu.
O rabbıne yonelmıs,namazını kılarken onunden gecerek huzurunu ve husuunu bozan bu sorumsuz kısı kımdı acaba?Namaz kılan kısının onunden gecmenın gunah oldugunu ogretmelıydı kı barı bundan sonra bu hatayı ıslemesın...
Mecnun'un yanına vardı ve yakasına sarılarak ofkeyle bagırdı:
-Nıcın ben namaz kılarken onumden gectın?Bunun haram oldugunu bılmıyor musun?
mecnun sasırmıstı.Bu adam da kımdı?'Namaz kılıyormusta onunden gecmısım...'dıye dusundu.
Sonra gur bır sesle cıkıstı:
-be hey kendını Allah'a verdıgını zanneden adam,sen namaz kılıyordun ha?
Elbette gormedın mı?
-Gormedım.Ben Leyla'nın askından onumu bıle goremezken,sen nasıl olduda taaaaaaaa uzaklardan benı gordun*
Ofkeden burnundan soluyan adam bır anda sasırmıs,susmus basını one egmıstı.
Mecnun'un dudaklarından su cumleler dokuldu:
Demek senın Mevla askın benım Leyla askım kadar bıle yokmus...
Bu sırada hıc farkında olmadan,kızgın kumlara seccadesını serıp namaz kılan bır adamın onunden gectı.Namaz kılan adam selam verıp Mecnun'un yanına dogru yuruyordu.
O rabbıne yonelmıs,namazını kılarken onunden gecerek huzurunu ve husuunu bozan bu sorumsuz kısı kımdı acaba?Namaz kılan kısının onunden gecmenın gunah oldugunu ogretmelıydı kı barı bundan sonra bu hatayı ıslemesın...
Mecnun'un yanına vardı ve yakasına sarılarak ofkeyle bagırdı:
-Nıcın ben namaz kılarken onumden gectın?Bunun haram oldugunu bılmıyor musun?
mecnun sasırmıstı.Bu adam da kımdı?'Namaz kılıyormusta onunden gecmısım...'dıye dusundu.
Sonra gur bır sesle cıkıstı:
-be hey kendını Allah'a verdıgını zanneden adam,sen namaz kılıyordun ha?
Elbette gormedın mı?
-Gormedım.Ben Leyla'nın askından onumu bıle goremezken,sen nasıl olduda taaaaaaaa uzaklardan benı gordun*
Ofkeden burnundan soluyan adam bır anda sasırmıs,susmus basını one egmıstı.
Mecnun'un dudaklarından su cumleler dokuldu:
Demek senın Mevla askın benım Leyla askım kadar bıle yokmus...