PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal'dan karara ilk tepki

yakamozz
31.07.2008, 11:26
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Deniz Baykal'ın başkanlığında, Anayasa Mahkemesinin AK Parti hakkındaki kararının açıklanmasının ardından kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Baykal, Anayasa Mahkemesi'nin AK Parti'nin kapatılmaması yönünde verdiği kararı değerlendirdi.

İşte Baykal'ın karar sonrası açıklamaları;

"10 üye AK Parti'nin laikliğe karşı odak olduğuna karar vermiştir. Bu bir krizdir. Anayasa Mahkemesi krizi tespit etmiştir, krizi çözememiştir." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü;

"AK Partinin ciddi bir şekilde öz eleştiri yapması lazımdır. Bundan sonra aynı şekilde devam etmeleri söz konusu olamaz. AK Parti'den olumlu yönde bir değişim bekliyoruz. Demokratik yöntemleri bulup işletmeleri gerekir."

Kaptan-58
31.07.2008, 11:39
ya ben bu baykala acıyorum.. kendisini komik duruma düşürmekten başka bişey yapmıyo garibim.... :D :D

güleyşa_58
31.07.2008, 11:47
Hala şokta kendileri, reddedilmeye alışkın olmayan ve beklediği sonucu elde edemeyen ancak böyle olur. Dileriz bir an önce atlatır, bir de akıl veriyor yaa :)

Sweetgirl
31.07.2008, 11:48
Baykal Rodos'dan ne zaman döndü yaaa
Masallah ne cabuk Rodos'a yüzüp geldi :)

goktan58
31.07.2008, 11:53
aklınca muhalefet yapıyor ama ulkeyı karıstırmaktan baska bı ıse yaradıgı yok....

yakamozz
31.07.2008, 11:55
Ah Baykal Ahhhhh!!!
Kınalar elinde kaldı,
Tüüüühhhhh be baykal....
Az kaldıydı kına yakmaya ama!!!!!!!

Şimdi sırada ne var baykal,
Yani nerelere neye saldıracanki
Yine kaos oluşturacan....

Ama karşında sımsıkı bi rakibin var,
Aman dikkat!!!...

Arif Coşkun
31.07.2008, 11:58
Bir oy daha evet çıksaydı AKP tarihe karışaçaktı.Artık dikkat etmesi gerekir.
Demokrasilerde parti kapatmak hoş karşılanmayan bir şeydir.
Senin benim onun bunun yargısı yok, yüksek yargıya inanıyorsak çıkacak sonuç ne olursa olsun saygı duymaktan başka yapılacak şey yok.Herkes saygılı olmalı.

yakamozz
31.07.2008, 12:04
Evet sezar bey pardon sezer dicektim:) eski cumhurbaşkanımız sezerin atadığı 8 üyenin hepsi nasıl oldu da akparti nin kapatılması lehinde oy kullanmadı.Hayret!!!Demek ki o üyelerden bazıları doğru yolu görmüş ve ona göre karar vermişler:).Zaten burda çıkan sonuca herkes saygı duyuyor.Bu kararın içeriği hakkında yorum yapan sizsiniz arif bey....

Arif Coşkun
31.07.2008, 12:08
Evet sezar bey pardon sezer dicektim:) eski cumhurbaşkanımız sezerin atadığı 8 üyenin hepsi nasıl oldu da akparti nin kapatılması lehinde oy kullanmadı.Hayret!!!Demek ki o üyelerden bazıları doğru yolu görmüş ve ona göre karar vermişler:).Zaten burda çıkan sonuca herkes saygı duyuyor.Bu kararın içeriği hakkında yorum yapan sizsiniz arif bey....

Senin yaptığın farklı bir yorummu içeriği ne demek berat bey.
Size göre olumsuz, kapatma yönünde bir sonuç çıksaydı, buradaki yorumalrını çok merak ediyorum, saygının "s" sini görebilecekmiydik acaba ne dersin;)

yakamozz
31.07.2008, 12:19
Bir kere benim adım berat değil yakamozz:)
bakın bu da benim dünkü yorumum ne demişim,

Anayasa Mahkemesi verdiği bu kararla demokrasi yolunda önemli bir adım atmıştır.Halkın seçimle tek başına iktidar yaparak başa getirdiği bu partiye karşı hazırlanan uyduruk bir iddianameyi Anayasa mahkemesi redderek halkın bir nebze olsun kendisine olan güvenini tazelemiştir.Anayasa Mahkemesini verdiği bu karardan dolayı kutluyorum.Ülkemiz için bu kararın çok hayırlı olacağını düşünüyorum.14 marttan bu yana süren siyasi belirsizlik burada sona ermiştir.

kalın puntolu yazdıklarıma özellikle bakın:)

yakamozz
31.07.2008, 12:25
Git artık.
Yeter artık.
Lütfen bii git yaa..
Gidersen,
Adaklar,
Kurbanlar bile az gelir.
Bi git,
Fil kesecem.
Dinazor kesecem.
Yeterki git.
Bi git yeter.
Çekil artık,
Türkiyenin önünden....

Arif Coşkun
31.07.2008, 12:31
Bir kere benim adım berat değil yakamozz:)
bakın bu da benim dünkü yorumum ne demişim,

Anayasa Mahkemesi verdiği bu kararla demokrasi yolunda önemli bir adım atmıştır.Halkın seçimle tek başına iktidar yaparak başa getirdiği bu partiye karşı hazırlanan uyduruk bir iddianameyi Anayasa mahkemesi redderek halkın bir nebze olsun kendisine olan güvenini tazelemiştir.Anayasa Mahkemesini verdiği bu karardan dolayı kutluyorum.Ülkemiz için bu kararın çok hayırlı olacağını düşünüyorum.14 marttan bu yana süren siyasi belirsizlik burada sona ermiştir.

kalın puntolu yazdıklarıma özellikle bakın:)

İsim karıştırdığım için pardon yakaomoz kardeş affedersin (yaşlandık artık):)
Güzel demişsin tebrikler ancak yinede sonuçtan sonra söylenen bir cümle,işte aksi bir sonuç çıksaydı bu cümleyi söyleme erdemliğini görebilecekmiydim diyeydi sorum, ama olsun o cümlelerde hoş cümleler.

yakamozz
31.07.2008, 12:38
Güzel demişsin tebrikler ancak yinede sonuçtan onra söylenen bir cümle,işte aksi bir sonuç çıksaydı bu cümleyi söyleme erdemliğini görebilecekmiydim diyeydi sorum, ama olsun o cümlelerde hoş cümleler.

sorun değil arif bey

Anayasa Mahkemesinin verdiği kararları eleştirmek başka birşey saygı duymak başka birşey.Ben Anayasa Mahkemesinin bundan önceki verdiği kararları evt eleştirdim.Çünkü bu ülkede hiç bir kurum veya kuruluş eleştirilmez değildir,olamaz da.Olursa bu zaten hukuk devleti olamaz.Evet yargı bağımsızdır doğru.Ancak bağımsız olması verdiği kararları eleştirmemek anlamına gelmez.;)

4Eylul
31.07.2008, 12:47
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

;)

_DuMaN_58
31.07.2008, 12:48
Güzel karikatürlerdi :)

yakamozz
31.07.2008, 12:49
çok güzel olmuş abi paylaşım için saol:)

fertelliyim
31.07.2008, 13:12
Baykal şimdi ne yapacak ? Bakın benden demesi sonra demedi demeyin yarın obürgün Anayasa Mahkemesi Üyelerini AKP yi kapatmadılar diye Anayasa Mahkemesine şikaat edip dava açarsa hiç şaşırmayın :D nasıl olsa yolu çok iyi biliyor yabancılkta çekmez

yakamozz
31.07.2008, 13:30
Hala şokta kendileri, reddedilmeye alışkın olmayan ve beklediği sonucu elde edemeyen ancak böyle olur. Dileriz bir an önce atlatır, bir de akıl veriyor yaa :)

güleyşa onların hayatları akıl vermekle geçiyor zaten o yüzden kendilerinin akılları başlarında değil;)

haythuyt
31.07.2008, 14:18
AH BAYKAL VAH BAYKAL
KENDINI BOSKIRA SAL
COK BEKLERSIN BASBAKANLIGI
SEN YAYLADA OTLAT DAVARI

BU KARAR SANA KAPAK OLSUN
YAPILAN ISLER ELINE YUZUNE DURSUN
NE ISTIYON BU MILLETTEN
SEN EN IYISI YER AYIRT KENDINE SULTAN AHMETTEN

SONMEZ
31.07.2008, 14:40

Senin yaptığın farklı bir yorummu içeriği ne demek berat bey.
Size göre olumsuz, kapatma yönünde bir sonuç çıksaydı, buradaki yorumalrını çok merak ediyorum, saygının "s" sini görebilecekmiydik acaba ne dersin;)

Güzel demişsin tebrikler ancak yinede sonuçtan sonra söylenen bir cümle,işte aksi bir sonuç çıksaydı bu cümleyi söyleme erdemliğini görebilecekmiydim diyeydi sorum, ama olsun o cümlelerde hoş cümleler.

AAAAH SEZAR AAAH...
AAAAH BAYKAL AAHH...
AAAAH ARİF ABİ AAAH...
AAAAH YAKAMOZ AAAH...

KİMİ ŞOKTAN ELİ AYAĞI KARIŞIR;
KİMİ DE YAŞLILIK LİMANINA DEMİR ATAR...!

ARİF ABİ SENİN Kİ YAŞLILIKTAN DEĞİL;
YAĞMURDANDIR ABİ YAĞMURDAN... :)

DENİZ BEY ARTIK SANA DA MİLLET
BAY-KAL DİYEMİYOR...!
BAY-GİT DİYOR ARTIK...
LÜTFEN BAYIM-KALMA
LÜTFEN BAYIM-GİT..!

4Eylul
31.07.2008, 21:32
"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" K. ATATÜRK :)

Arif Coşkun
04.08.2008, 16:02
Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr

Sevgili küfürbazım...

SEN anlamazsın...

Fikirler, düşünceler, tartışmalar kafa denilen organ ister. Senin çokça sözünü ettiğin organlarla anlayamazsın.

Ben seni tanırım.

Sevgili küfürbazım...

(............)

Bak; Anayasa Mahkemesi'nin "Laiklik karşıtı eylemlerin odağı (yani merkezi) olduğuna" karar verdiği Başbakan ertesi gün (yani dün) neredeydi?..

Yüksek Askeri Şûra'nın başında...

Oradaki görevlerinden birisi de "laiklik karşıtı görüşlerin odağı" olmuş askerlerin Ordu'dan uzaklaştırılmasıdır, inanır mısın?..

Bu seni hiç rahatsız etmez...

Tıpkı devletin en yüce mahkemesinin, "devletin temel ilkesini yıkmanın odağı (merkezi) olduğuna" karar vermesi, sonra da ona "Devleti sen yönet" denilmesi gibi...

Bu da seni düşündürmeye yetmez...

*

Okumazsın...

Düşünmezsin...

Sormazsın...

İktidarın evlere çorba dağıtmasından onların "bulunmaz" olduğuna karar verirsin de... 14 milyon insanın niye belediyelerin bir tas çorbasına muhtaç olduklarını hiç mi hiç sorgulamazsın...

İşin bana küfretmek, sevgili küfürbazım...

Kömür dağıtılıyor diye sevinirsin...

Ama bu cennet yurdun üzerinde yaşayan her üç aileden birisinin niye devletin yarım ton kömürüne muhtaç olduğunu kendi kendine sormak aklına gelmez.

Ben biliyorum; şimdi "Bu eski iktidarların suçu" diyeceksindir...

Eminim...

1950'den bu yana, cenneti yoksulların cehennemi haline getiren iktidarlara sanki sen oy vermemişsin gibi...

Demirel'den, Tansu Çiller'e kadar...

Erbakan'dan, Mesut Yılmaz'a kadar...

*

Aslında bu cennetin sorunu sensin...

Uygar ülkelerin insanlarının asla vazgeçemedikleri ve ülkelerinin uygar olmasını sağlayan o "ilgi, bilgi, ilke, yurttaşlık ahlakı, ses, tavır, akıl, fikir" sende yok...

Yeteneğin bu:

Kaypak kaypak küfretmek, sevgili küfürbazım...

yakamozz
06.08.2008, 00:17
Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr

Sevgili küfürbazım...

SEN anlamazsın...

Fikirler, düşünceler, tartışmalar kafa denilen organ ister. Senin çokça sözünü ettiğin organlarla anlayamazsın.

Ben seni tanırım.

Sevgili küfürbazım...

(............)

Bak; Anayasa Mahkemesi'nin "Laiklik karşıtı eylemlerin odağı (yani merkezi) olduğuna" karar verdiği Başbakan ertesi gün (yani dün) neredeydi?..

Yüksek Askeri Şûra'nın başında...

Oradaki görevlerinden birisi de "laiklik karşıtı görüşlerin odağı" olmuş askerlerin Ordu'dan uzaklaştırılmasıdır, inanır mısın?..

Bu seni hiç rahatsız etmez...

Tıpkı devletin en yüce mahkemesinin, "devletin temel ilkesini yıkmanın odağı (merkezi) olduğuna" karar vermesi, sonra da ona "Devleti sen yönet" denilmesi gibi...

Bu da seni düşündürmeye yetmez...

*

Okumazsın...

Düşünmezsin...

Sormazsın...

İktidarın evlere çorba dağıtmasından onların "bulunmaz" olduğuna karar verirsin de... 14 milyon insanın niye belediyelerin bir tas çorbasına muhtaç olduklarını hiç mi hiç sorgulamazsın...

İşin bana küfretmek, sevgili küfürbazım...

Kömür dağıtılıyor diye sevinirsin...

Ama bu cennet yurdun üzerinde yaşayan her üç aileden birisinin niye devletin yarım ton kömürüne muhtaç olduğunu kendi kendine sormak aklına gelmez.

Ben biliyorum; şimdi "Bu eski iktidarların suçu" diyeceksindir...

Eminim...

1950'den bu yana, cenneti yoksulların cehennemi haline getiren iktidarlara sanki sen oy vermemişsin gibi...

Demirel'den, Tansu Çiller'e kadar...

Erbakan'dan, Mesut Yılmaz'a kadar...

*

Aslında bu cennetin sorunu sensin...

Uygar ülkelerin insanlarının asla vazgeçemedikleri ve ülkelerinin uygar olmasını sağlayan o "ilgi, bilgi, ilke, yurttaşlık ahlakı, ses, tavır, akıl, fikir" sende yok...

Yeteneğin bu:

Kaypak kaypak küfretmek, sevgili küfürbazım...

Yaw bu kömür de ne kömürmüş arkadaş altından mı yoksa:)Madem kömür dağıtılarak oy alınıyor neden diğer partiler de dağıtmadı acaba diğer partilerin akılsızlığı işte.1950 den önce cennet mi vardı.Alla Alla:).Ne yönden cennet acaba.Milletin seçtikleri iktidara saygı duyuldu mu acaba, zırt pırt darbeleri ben mi yaptım.Arif abi senin yorum gücün yok mu da köşe yazarlarını bizlerle muahatap ediyorsun, bu ne kopyacılıkdır böyle yaw;)...

Arif Coşkun
06.08.2008, 19:49
Yaw bu kömür de ne kömürmüş arkadaş altından mı yoksa:)Madem kömür dağıtılarak oy alınıyor neden diğer partiler de dağıtmadı acaba diğer partilerin akılsızlığı işte.1950 den önce cennet mi vardı.Alla Alla:).Ne yönden cennet acaba.Milletin seçtikleri iktidara saygı duyuldu mu acaba, zırt pırt darbeleri ben mi yaptım.Arif abi senin yorum gücün yok mu da köşe yazarlarını bizlerle muahatap ediyorsun, bu ne kopyacılıkdır böyle yaw;)...

Bu yılki cari açık ne kadardı,yakamoz kardeşim bilgin varmı? Yanılmıyorsam Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en büyük cari açığı. Eldekini avuçtakini hazırı sat yine borçlu yine cari açık hat safhada. Halkın bin bir güçlükle yemeyip içmeyip yatırdığı vergiyi, babasının malı gibi üç beş oy uğruna ona buna çay çorba kömür dağıt, insanları avantacılığa beleşçiliğe alıştır.Ki ben o dağıtılan kumanyaların gerçek mağdurlara gittiğinede pek kanaatkar değilim, gözü açıklar varken, eş dost akraba derken zor biraz.
Elbetteki yorum gücüm var, yorum gücü olmadığından değil yakamoz kardeşim, bizim amca böyle güzel bir yazı yazınca :) (şaka şaka sadece isim ve soyad benzerliği) ama gerçekte amcamın adı Bekir Coşkun'du. Bende saygı değer site sakinleriyle paylaşmak istediğimdendir.Yoksa başka bir şeyden değildir:)

yakamozz
06.08.2008, 20:01
Bu yılki cari açık ne kadardı,yakamoz kardeşim bilgin varmı? Yanılmıyorsam Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en büyük cari açığı. Eldekini avuçtakini hazırı sat yine borçlu yine cari açık hat safhada. Halkın bin bir güçlükle yemeyip içmeyip yatırdığı vergiyi, babasının malı gibi üç beş oy uğruna ona buna çay çorba kömür dağıt, insanları avantacılığa beleşçiliğe alıştır.Ki ben o dağıtılan kumanyaların gerçek mağdurlara gittiğinede pek kanaatkar değilim, gözü açıklar varken, eş dost akraba derken zor biraz.
Elbetteki yorum gücüm var, yorum gücü olmadığından değil yakamoz kardeşim, bizim amca böyle güzel bir yazı yazınca :) (şaka şaka sadece isim ve soyad benzerliği) ama gerçekte amcamın adı Bekir Coşkun'du. Bende saygı değer site sakinleriyle paylaşmak istediğimdendir.Yoksa başka bir şeyden değildir:)

Abi peki senin dış ticaret hacmin ne kadar oldu ona göre bir oranlama yapsana gelişmekte olan tüm ülkelerde açık vardır bu gayet normal.Ancak bu açığı karşılama gücün nedir,asıl bunu sorgulaman lazım.Sen de bazıları gibi borcu söyleyip borcu karşılama gücünü sormayanlara benziyorsun.Onda da olduğu gibi Türkiye nin borcu arttı ama borcu karşılama gücü kat be kat arttı.Zaten eğer borca dayanarak bu ülke battı diyorsak o zaman amerika da battı, Japonya da battı.Çünkü dünyanın en borçlu ülkeleri bunlar.Abi madem kömür dağıtılarak oy alınıyor diğerleri de yapsın ne o çok mu zor:)Abi bu arada sen de gizliden gizliye amcanın reklamını yapıyorsun burada ama neyse;)

Arif Coşkun
06.08.2008, 20:35
Abi peki senin dış ticaret hacmin ne kadar oldu ona göre bir oranlama yapsana gelişmekte olan tüm ülkelerde açık vardır bu gayet normal.Ancak bu açığı karşılama gücün nedir,asıl bunu sorgulaman lazım.Sen de bazıları gibi borcu söyleyip borcu karşılama gücünü sormayanlara benziyorsun.Onda da olduğu gibi Türkiye nin borcu arttı ama borcu karşılama gücü kat be kat arttı.Zaten eğer borca dayanarak bu ülke battı diyorsak o zaman amerika da battı, Japonya da battı.Çünkü dünyanın en borçlu ülkeleri bunlar.Abi madem kömür dağıtılarak oy alınıyor diğerleri de yapsın ne o çok mu zor:)Abi bu arada sen de gizliden gizliye amcanın reklamını yapıyorsun burada ama neyse;)

Nasıl artar yakamoz kardeşim, borçla borç ödüyoruz.Yıllık İMF ye ne kadar faiz ödediğimizi biliyormusun.Yalnış anlama ben sadece bugünkü hükümeti sorumlu tutmuyorum bunla.Gelmiş geçmiş hükümetler hepsi borca sarılmış,çareyi zamda bulmuş dargelirli işçi memur emeğinden kısarak maaşlar ufaldıkça ufalmış,alım gücü hergeçen yıl dahada azalmış.Anlayacağın tefeci IMF programlarını kullanmaktan vatandaşın adeta kanı emilmiş ve emilmeye devam ediyor.
Ben bir ülkenin borcundan çok kişi başı milli gelirine bakarım kıyasladığın ülkelerle bir bizimkini kıyasla bakalım ne çıkıyor.
Değerli bakanımız Syn.Tüzmen bir konuşmasında ihracat rekoru kırdığımızı açıklarken, Bir gazetecinin: Ama sayın bakanım bunun yanırsına ithalat rekoruda kırmış oluyoruz ithalat ihracat oranından çok daha fazla deyince, orasını karıştırma deyip geçiştirmiştir.
Piyasa açıcı politikalar üretemezseniz"üç kağıt ekonomisi" yle bu işler olmaz.Borsa,faiz ve dolar.Üretmeden tüketmek kazanmak,işsizliği getirir piyasalar haraketlenmez esnaf kan ağlar kirasını veremeyecek duruma düşer.O kömürü, çorbayı , çayı avantadan dağıtmak yerine, iş sahaları yapsınlar işsizliği giderecek projelere harcasınlar.Yoksa birşey dediğimiz yok.Herkes dağıtır ama bunun birde sonu var.Fes düştü kel göründü misali olur sonra.
Reklam içinde kusura bakma yakamoz kardeşim meslek icabı,sanırım ondan;)

yakamozz
06.08.2008, 21:20
Nasıl artar yakamoz kardeşim, borçla borç ödüyoruz.Yıllık İMF ye ne kadar faiz ödediğimizi biliyormusun.Yalnış anlama ben sadece bugünkü hükümeti sorumlu tutmuyorum bunla.Gelmiş geçmiş hükümetler hepsi borca sarılmış,çareyi zamda bulmuş dargelirli işçi memur emeğinden kısarak maaşlar ufaldıkça ufalmış,alım gücü hergeçen yıl dahada azalmış.Anlayacağın tefeci IMF programlarını kullanmaktan vatandaşın adeta kanı emilmiş ve emilmeye devam ediyor.
Ben bir ülkenin borcundan çok kişi başı milli gelirine bakarım kıyasladığın ülkelerle bir bizimkini kıyasla bakalım ne çıkıyor.
Değerli bakanımız Syn.Tüzmen bir konuşmasında ihracat rekoru kırdığımızı açıklarken, Bir gazetecinin: Ama sayın bakanım bunun yanırsına ithalat rekoruda kırmış oluyoruz ithalat ihracat oranından çok daha fazla deyince, orasını karıştırma deyip geçiştirmiştir.
Piyasa açıcı politikalar üretemezseniz"üç kağıt ekonomisi" yle bu işler olmaz.Borsa,faiz ve dolar.Üretmeden tüketmek kazanmak,işsizliği getirir piyasalar haraketlenmez esnaf kan ağlar kirasını veremeyecek duruma düşer.O kömürü, çorbayı , çayı avantadan dağıtmak yerine, iş sahaları yapsınlar işsizliği giderecek projelere harcasınlar.Yoksa birşey dediğimiz yok.Herkes dağıtır ama bunun birde sonu var.Fes düştü kel göründü misali olur sonra.
Reklam içinde kusura bakma yakamoz kardeşim meslek icabı,sanırım ondan;)

Abi bizim ımf ye borcumuz 2002 de 23 milyar dolar iken şimdi 7 milyar dolara kadar düştü.Borç bu durumda artmıyor aksine azalıyor.23 milyar doların faiziyle 7 milyar doların faizi aynı olur mu abi.Abi milli gelir 2002 de 184 milyar dolar iken şimdi 700 milyar dolara çıktı.Yani senin borcun artıkça milli gelirin de arttı, borcu karşılama oranın da arttı.Çünkü kamu net borç stokun %64 lerden %29 lara kadar indi.japonya ile amerika dan örnek verdim çünkü dünyanın en borçlu ülkeleri onlar.Sen sadece borç arttı bu ülke batar diyorsan bu ülkeler çoktan batmalı.Ama onların gsmh sı da artıyor tıpkı türkiye gibi.Türkiye çünkü son 5 yılda ortalama %6 lık bir büyüme hızı yakaladı.Abi borsa,faiz,dolar piyasanın iyi veya kötü olduğunu gösteren parametrelerdir.Bunlar çok önemlidir.Şu an borsa da faiz de dolar da türkiye için umut verici durumdalar.İş sahaları da açılıyor ama bunu görmek için göz lazım.Dünyanın en önemli şirketleri artık türkiye de şirketler açıyor o kadar insanımız bu şirketlerde çalışıyor.Türkiye artık cazibe merkezi olma yolunda.Kimsenin kömür falan dağıtarak oy aldığı yok.Bu ülkede yapılan hizmete saygı var.Oyüzden oy alınıyor ama tabi bu bazılarının işne gelmiyor o var.Olsun kimse kimseyi inandırmak zorunda değil diyorum ya madem oy almak o kadar kolay diğerleri de aynısını yapsın.;)

seva
06.08.2008, 21:40
baykalı sevmiyorum baykal gibileride hiç sevmiyorum...