PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrail: İran'ın Nükleer Tesislerine Saldırmaya Hazırız

eyupk
08.08.2008, 01:32
İsrail: İran'ın Nükleer Tesislerine Saldırmaya Hazırız

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

İtalyan Corriere della Sera gazetesine demek veren İsrail savaş bakanı Ehud Barak, "Nükleer İran Dünya düzeni için...

07/08/2008

İtalyan Corriere della Sera gazetesine demek veren İsrail savaş bakanı Ehud Barak, "Nükleer İran Dünya düzeni için büyük bir tehlikedir. İran'a karşı bütün seçenekler açık ve hazır" diyerek İran'ın nükleer tesislerine saldırmaya hazır olduklarını söyledi.

İran'a karşı ekonomik yaptırımların şiddetlendirilmesini isteyen İsrail savaş bakanı Barak "bununla birlikte bütün seçenekleri de masada tutmalıyız. Eğer onlar bizi provoke edecek veya bize saldıracak olursa, ordumuz karşılık vermeye hazırdır. En az zararla en iyi sonuç almak için en etkili başvuracaktır" dedi.

Ehud Barak, İran'ın nükleer enerji programından zerre kadar geri adım atmayacağını belirtmesine karşılık olarak da "İran bütün dünyanın karşısında durarak mesajını vermiş oldu: aldat ve geri çevir. Onların amacı atom bombası elde etmektir" dedi.

Temmuz 2006 savaşında Hizbullah karşısında alınan ağır yenilgi üzerine duran Barak "iki yıl önce deneyimli bir liderliğin olmamasının bedelinin nasıl ödendiğini gördük. Bununla birlikte bugün iyi bir anlayışla aynı şeyin tekrarlanmasını önleme durumundayız" diyerek İsraillileri birlik olmaya çağırdı.

İSRA HABER

eyupk
08.08.2008, 01:33
Geleceğiniz varsa göreceğinizde var. Şunu kafanıza iyi sokun ey alçak yahudiler İran Irak gibi değildir bunu iyi bilin... İranı asla Irak gibi yapamıycaksınız asla. Kahrolsun kafirler... Müslümanın müslümandan başka dostu yoktur ALLAHu Ekber. Şimdi kafire karşı zamanıdır kardeşlerim. Şimdi şiisiyla, sünnisiyle, alevisiyle birlik olma zamanıdır. Kafirler bizleri ayrı gördükçe seviniyorlar. Müslümanların birlik olması dileğiyyle...

ayparcam
08.08.2008, 09:47
Geleceğiniz varsa göreceğinizde var. Şunu kafanıza iyi sokun ey alçak yahudiler İran Irak gibi değildir bunu iyi bilin... İranı asla Irak gibi yapamıycaksınız asla. Kahrolsun kafirler... Müslümanın müslümandan başka dostu yoktur ALLAHu Ekber. Şimdi kafire karşı zamanıdır kardeşlerim. Şimdi şiisiyla, sünnisiyle, alevisiyle birlik olma zamanıdır. Kafirler bizleri ayrı gördükçe seviniyorlar. Müslümanların birlik olması dileğiyyle...

insALLAH kardes RABBIM herseyi goren ve herseyi isitip bilendir herseyden haberdardir..O herzaman dogruyu bilenlerle beraber ..

seva
08.08.2008, 12:20
cesaretiniz yok ... gibi korkmaktasınız ve hala nutuk atıp duruyorsunuz erkeklik,cesaret laf,la değil sözü faliyete dökmekle olur ama olurda saldırmaya kalkarsanız size eli yetmeyen gece gündüz dua,yla eli yeten mücahidlerde sizi ceset torbasına doldurmakla meşgul olacaklardır. mücahidlerim Allah başarı versin Allah,ın yardım eli esenlik eli üzerinize olsun

sivaslı_gız
08.08.2008, 13:52
köpeklerle yapacağımız asıl savaş onların ürünlerini almamak,gençlerimizin önce Allah rızası için sonrada vatanları için okumaları asıl savaş budur.
televizyona çıkan 2-3 barış isteyen kadının suratında israile yardım yapan avon marka kozmetik ürünü kullanmış ne anladım ben bunun barış çağrısından.
kampüs önlerinde savaşa hayır hakrolsun pkk kahrolsun israil diye bağran bi kaç genç protesto bittikten sonra ''ya kanka hadi mcdonals a akalım bi big menü yiyelim'' dio
bu yine israile yardım eden bi kuruluş şimdi bağırarak savaşmanın sırası deil arkadaşlar.Allah kardeşleriimizin yardımcısı olsun.