fahrı58
26.08.2008, 00:21
FATMA KÜÇÜK-BİYOGRAFİ
Merhaba Değerli Müzik Severler,
Ben Fatma Küçük, Sivas ilinde dünyaya geldim.1,5 yaşında babamı kaybettim ve baba memleketi olan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesine ailece dönüş yaptık. Altı yaşına kadar burada yaşadım. Daha sonra İstanbul’a geldik. Küçük yaşlarda müziğe başladım. İlk olarak Erdal Plağa 5 adet plak yaptımdaha sonra Uzelli, Türküola ve Şah Plağa 5 adet kaset yaptım. Evlendikten sonra özel nedenlerden dolayı müziği bıraktım. Üç tane çocuğum var ve onlar benim yaşam kaynağım.Sılaya Doğru albümümü yapmamda bana desteği olan eşime, çocuklarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Yıllar sonrada olsa çıktığım bu yolda sevenlerimin beni yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.
Sitemi ziyaret eden ve beni dinleyen tüm hayranlarıma sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
FATMA KÜÇÜK
Mustafa küçüğünde kız kardeşi olan Fatma Küçüğün sılaya doğru albümü çıktı
fatmakucuk.com adresinden kendi söz ve bestlerinden oluşan şarkılarını dinleyebilirsiniz.Kendisine başarılar diliyorum.
GARDAŞ GEL GÖR SİVAS’I
Türkülerin diyarı
Gardaş gel gör Sivas’ı
Yiğitlerle doludur
Anadolu’nun bağrı
Destan olmuş dillere
Coşkun kızıl ırmağı
Heybetli köse dağı
Gardaş gel gör Sivas’ı
Türkü olmuş dillere
Yemliği madımağı
Efsane pir sultanı
Gardaş gel gör Sivas’ı
Kekik kokar dağları
Buz gibi pınarları
Su şehri ovasına
Gel gör yeşil bağları
Göksu çay üzerinden
Akıyor çağlayanı
Büyülüyor insanı
Gardaş gel gör Sivas’ı
Türlü renge bürünmüş
Eğri çimen yaylası
Derde deva havası
Gardaş gel gör Sivas’ı
Hafik Zara İmranlı
Dünya tanır kangalı
Gel gidelim yaylaya
İç bir yayık ayranı
Merhaba Değerli Müzik Severler,
Ben Fatma Küçük, Sivas ilinde dünyaya geldim.1,5 yaşında babamı kaybettim ve baba memleketi olan Giresun’un Şebinkarahisar ilçesine ailece dönüş yaptık. Altı yaşına kadar burada yaşadım. Daha sonra İstanbul’a geldik. Küçük yaşlarda müziğe başladım. İlk olarak Erdal Plağa 5 adet plak yaptımdaha sonra Uzelli, Türküola ve Şah Plağa 5 adet kaset yaptım. Evlendikten sonra özel nedenlerden dolayı müziği bıraktım. Üç tane çocuğum var ve onlar benim yaşam kaynağım.Sılaya Doğru albümümü yapmamda bana desteği olan eşime, çocuklarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Yıllar sonrada olsa çıktığım bu yolda sevenlerimin beni yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.
Sitemi ziyaret eden ve beni dinleyen tüm hayranlarıma sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
FATMA KÜÇÜK
Mustafa küçüğünde kız kardeşi olan Fatma Küçüğün sılaya doğru albümü çıktı
fatmakucuk.com adresinden kendi söz ve bestlerinden oluşan şarkılarını dinleyebilirsiniz.Kendisine başarılar diliyorum.
GARDAŞ GEL GÖR SİVAS’I
Türkülerin diyarı
Gardaş gel gör Sivas’ı
Yiğitlerle doludur
Anadolu’nun bağrı
Destan olmuş dillere
Coşkun kızıl ırmağı
Heybetli köse dağı
Gardaş gel gör Sivas’ı
Türkü olmuş dillere
Yemliği madımağı
Efsane pir sultanı