PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce en iyi transfer´hangisi?

CrSivaslim58
31.08.2008, 12:00
İbrahim Dağaşan (Bursaspor)
Herve Tum (Bursaspor)
Da Silva Bilica (Clusj)
Faruk Bayar (Kasımpaşa)
Tayfun Emre (Malatyaspor)
Eyüp Kadri (Trabzonspor)
Murat Yılmaz (Orhangazi )
Tayfun Eliaçık ( Kahramanmaraş)
Hiçbiri

;););););););););)

HaSiVasLıM58
31.08.2008, 12:29
Aslında şu iyi bu kötü Transfer demek işin açıkcası pek doğru değil(en azından benim düşüncem)En basit Lincol dediler Medya 2 Ay yazdı çizdi Tr'ye gelmiş en iyi Forvet dendi Tr'ye gelmeden eski kulübünde şanlı şerefli inanılmaz bir geçmişe sahipti hatta ve hatta Şampiyon yapdı ..Ama Tr'de yerden yere vuruluyor gitmesi isteniliyor..Pini Felix Balili Kayseri'De Sivas'ta oynadığı gibi asla oynayamadı en güzel kariyerlik yıllarını diyebilirimki şu an sivasspor'da yapıyor..Veyahutta Muhammet ali hani bizim saçından jölesi eksik olmayan Muhammet ali D.bakır'a gitti bir şey veremedi ve Sivas'ta geçen sezon harikalar yarattı..Anderson Rize'ye gitti Rizespor'da Taraftar en kısa zamanda beğendi..Onun ben şunu derim Parayı zamanında verirsen Futbolcuya gerek maddi gerek manevi anlamda refah serim bir atmosfer oluşturursan yeri geldiğinde şakalaşıp bir bir başkan yeri geldiğinde saygı beklerse eğer belli bir orantı ve çizgide daima o kazanır o kulüp kazanır..Düşünün yanınızdaki çalışan işçilere Ramazan geldi örneğin Ramazan Kumanyası Bayram İkramiyesi Doğalgaz parası senede belirli aralıklarla ikramiyesi bir patronun bir genel müd.'ün işçisine sıcak yaklaşma sonucu inanın bana kendi işinden farksız kılar o işverini her zaman yüceltir..Onun için nasıl işçine bakarsan Futbolcunda aynı şekil Yukarda belirttiğim Sosyal imkanlara sahip hiç bir işçi işi bırakmak asla istemez ..Ve hatta ve hatta sabah giriş saatleri işin titiz pürüzsüz çıkması işine sadakat ve bağımlılığı asla elinden bırakmaz ama asla..Çünkü oda biliyor Hayatta bu tür şanslar eline geçerse o şans hayatı değişeceğiniz yeni bir çehre oluşacağını ve elbetteki biliyor o iş gb şans elinden kaçarsa bir daha eline asla geçemeyeceğiniz dizlerini dövse dahi..Onun için Futbolcuna bakarsan eğer o futbolcuyu kovsan dahi asla gön-de-re-mez-sin:D

TracyMcGrady58
31.08.2008, 13:15
Bilica aralarinda en istikrarlisi. Ibrahim Dagasan'da iyi bir transfer. Herve Tum henüz takima alisamadi gibi. Faruk Bayar'da bekledigimizden iyi bir performans gösterdi ilk Kayseri macinda, Kocaeli macini takip edemedim

CrSivaslim58
31.08.2008, 13:45
Bence İbrahim Dağaşan (Bursaspor)

EceL
02.09.2008, 00:10
İbrahim Dağaşan: En iyisi ibo, Bu elaman ortalari süper, azimli bu sezon başarılı olacak.

jacop162000
02.09.2008, 00:14
tabiki HERVE TUM & İBRAHİM DAĞAŞAN..... ama HERVE TUM manyak bi adam.