Orijinalini görmek için tıklayınız : ERKEK VE EV İŞLERİ!!!
Hanımın biri:
–Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister.
Bey boynunu büküp yalvarırsa da dinlemez:
–Ben dinimin bana tanıdığı (hukuki) hakkımı kullanmak istiyorum, diye diretir.
Bunun üzerine bey de mecburen razı olarak şöyle cevap verir:
–Madem öyle, sen de şu orta odayı boşalt da ben de dinimin bana tanıdığı hakkımı kullanıp ikinci hanımı getireyim, senin yapmadığın hizmetleri o yapsın bari!..
Hanımın buna cevabı tek cümleden ibaret olur.
– Sen de hiç şakadan anlamıyorsun! Ev işlerini bırakıp da bunca sevaptan mahrum kalmak ister miyim hiç?
iMAM GAZALİ
Kaptan-58
01.09.2008, 17:01
bunu not edelim.. bigün lazım olabilir... :D
TracyMcGrady58
01.09.2008, 17:08
bunu not edelim.. bigün lazım olabilir... :D
not ettik :D artik o günün gelmesini bekliyoruz :D
Kaptan-58
01.09.2008, 17:40
not ettik :D artik o günün gelmesini bekliyoruz :D
ben evlendiğim zaman bu yazıyo kocaman bi tablo yapıp evin duvarına asmayı düşünüyorum :D :D
fatoş_yvz
01.09.2008, 17:43
hehehe müstehaptıR ben kesın gıcıkLık yapar boşaLtırdım yada onu evden atardım:).............
Mehmet Ali
01.09.2008, 17:49
karşılıklı güzel bir anlaşma.:)
Neymiş efendim;
Dinin kurallarını kimse kendine göre kullanmaya çalışmasın, mutlaka karşı taraf içinde bir kural mevcuttur : ))
tatli-dilli
01.09.2008, 17:53
Neymiş efendim;
Dinin kurallarını kimse kendine göre kullanmaya çalışmasın, mutlaka karşı taraf içinde bir kural mevcuttur : ))
aha bekledigim cevap geldi, baska da bisey beklemezdim zaten : ))
ama kesinlikle katiliyorum...
Hanımın biri:
–Ev işlerini yapmaya madem hukuken mecbur değilim, öyle ise dinimin bana tanıdığı bu hakkımı kullanıyor, artık ev işlerini yapmaktan vazgeçiyorum, diyerek beyine kıymetini bildirecek bir ders vermek ister.
–Madem öyle, sen de şu orta odayı boşalt da ben de dinimin bana tanıdığı hakkımı kullanıp ikinci hanımı getireyim, senin yapmadığın hizmetleri o yapsın bari!..
– Sen de hiç şakadan anlamıyorsun! Ev işlerini bırakıp da bunca sevaptan mahrum kalmak ister miyim hiç?
iMAM GAZALİ
çok mantıklı yakında evlenince kesin lazım olur en azından söylecek sözümüz olur demi :)
ibrahimergin
01.09.2008, 20:34
Hanımın biri:
iMAM GAZALİ
Tam ibretlik bir hikayeymiş :) Hukuk böyle birşey işte, bir kanalda tıkandığın vakit başka bir kanaldan işine geleni yaptırabiliyorsun :D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.