PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAHVALTILIK ÇITIR

kronik
01.09.2008, 23:19
Malzemeler :
1-Yarım kilo lor peyniri
2-1 yumurta
3-3 yemek kaşığı un
4-1 çay kaşığı tuz
5-1 kase susam
6-Kızartmak 1 su bardağı sıvıyağ
YAPILIŞI:
Susam hariç bütün malzemeyi karıştırıp yoğurun isteğinize göre şekil verin (ben köfte şeklinde yapıyorum) fazla büyük olmasın .Sonra susama bulayıp kızgın yağda kızartın

DürbüN
02.09.2008, 00:08
YARDIMIN ICIN COK TSK EDERIM KRONICK EMEGINE VERMIS OLDUGUNU BINBIR GUZEL LEZIZ CESITLI TARIFLERE

Sweetgirl
02.09.2008, 00:20
burda köfte seklinde derken canim sulu köfte büyüklügünde demiyorsun degilmi :rolleyes:
(saka)

en iyisi söyle ceviz büyüklügünde felan desen olurmu???
yani bir misal ver ben anlamadim cünkü :D

seva
09.11.2008, 11:27
Her zaman elimizin altında olan iki malzemeyle harika bir lezzet yakalamak mümkün. Güzel şeyler için ille de birçok malzeme kullanmak gerekmiyor. Yaz aylarında yetişen domates ve biberin tadını vermese bile kışında yapılabilecek oldukça basit ve iştah açıcı bir sos. Bir kaç biberiniz ve iki domatesiniz varsa kahvaltı yanında sunabileceğiniz hoş bir lezzet.

Peynir ve haşlanmış veya kızarmış patatesle yediğinizde müthiş bir uyum sergilediklerini göreceksiniz. Ama ben sosu sade olarak ekmeği bandıra bandıra yemesini severimJ İşte tarif.

Malzemeler:

5-6 adet yeşil biber

2-3 adet domates

1/2 kahve fincanı kadar zeytinyağı

1 çay kaşığı tuz

Yapılışı:

Tavaya zeytinyağı konup kızdırılır. Biberler doğranıp ilave edilir ve hafif kızartılır. Bir yandan da domatesin kabukları soyulup doğranır. Yumuşayan bibere ilave edilir, tuz eklenir. Domatesler pişince ocaktan alınır. Peynir ekmek yanında sıcak olarak yenir

yapmışınızdır...

özdemir
10.11.2008, 08:24
kahvaltı ne zamana hazır olur :)