PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAMBURGTA IFTARA DAVET EDIYORUZ HERKESI

Engin58
07.09.2008, 20:30
HAMBURGTAKI IFTARIMIZA HERKESI DAVET EDIYORUZ
TARIH:14-09-2008
ADRES:ISLAMISCHE GEMEINDE
NEUENFELDE
FAHRDEICH 19 21129 HAMBURG
TEL:040 -7457581
IRTIBAT :Engin58 ve NECMI GÜRALTUNKESER
IFTARIMIZ ÜCRETSIZDIR .SAYGILARIMIZLA...ORGANIZE AVRUPA SIVASLILAR BIRLIGI HAMBURG SUBESI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .NET ALMANYA HAMBURG FC NEUENFELDE SIVASSPOR FUTBOL TAKIMI YÖNETIMI .SAYGILARIMIZLA...******

seva
07.09.2008, 20:37
hayırlı iftarlar abicim.................

HaSiVasLıM58
07.09.2008, 20:52
O Tarih ve günde İstanbul'ta İftar Davetimiz var abii yanlış gün ve saat gel şunu 1 Gün ön Tarihe atalım bende geleyim eee nede olsa Ücretsizmiş Abi:DAfiyet olsun Muhabbetiniz Sofranız Mert Bereketli olsun ..

Sweetgirl
07.09.2008, 21:00
ooo bakarmisin neden bizdede yok diyordunuz :)
alin sizede bir iftar imkani iste
hayirli iftarlar dilerim

sonbahar5803
07.09.2008, 21:03
Hayırlı iftarlar hepinize.

Uçak biletimi site karşılarsa ben de seve seve katılırım. :D

Engin58
07.09.2008, 22:10
TSK EDERIZ HERKESI BEKLERIZ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ve Hamburg FCNEUENFELDE SIVASSPOR TAKIMI ORGANIZASYONU.SAYGILARIMIZLA

serhat_58
07.09.2008, 22:27
nasip olursa ben de ordayim engin abi

Engin58
07.09.2008, 22:29
INSALLAH SERHATIM BEKLERIZ TABIIKI HERKES DAVETLIDIR

FurkaN
07.09.2008, 22:46
Almanya'da bu kadar Sivaslı'nın bulunduğu bir ülkede sadece bir yerde iftar organizasyonu yapılması zaten beklenemezdi... Bu organizasyonu düzenleyen abilerimize teşekkürler...

RüStü ElmaS
07.09.2008, 23:08
Hamburg' dada iftar organizasyonleri devam etmekte.

Hamburg çevresindeki Sivaslıları bu organizasyona bekliyoruz.

Engin abimize bu güzel organizasyonu düzenlediği ve hazırladığı için teşekkür ediyorum.

Engin58
07.09.2008, 23:10
Hamburg' dada iftar organizasyonlarımız devam etmekte.

Hamburg çevresindeki Sivaslıları bu organizasyona bekliyoruz.

Engin abimize bu güzel organizasyonundan dolayı teşekkür ediyorum.

BEN TSK EDERIM CANIM GARDASIM RÜSTÜ SIZLERINDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN KIVANC DUYARIZ .SAYGILARIMIZLA .[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Engin58
08.09.2008, 19:23
ISTANBULDAN GUNAY KARDESIMIN BIR ARKADASI SALI GÜNÜ HAMBURGA GELIYOR HAMBURGTAKI IFTARIMIZA ISTIRAK EDECEK

Mert5858
08.09.2008, 19:26
Bende Gelsenkirchendeki Iftar Organizasyona Gidecegim.

InsALLAH Hamburgdada Katilim Cok Olur.

altuntas58
08.09.2008, 19:33
Avrupadaki yiğido kardeşlerimizin organizasyonları hayırlı uğurlu olsun emeği gecenlerden allah razı olsun

TracyMcGrady58
08.09.2008, 20:20
Ne yazikki bu programada katilamiyacam. fazla uzak olmamasina ragmen gelme imkanim yok :D

GuNaY
09.09.2008, 00:32
Engin abi bu sabah ev arkadaşımı Hamburg'a yolcu ediyorum. Artık 6 ay süreyle sizlere emanet :)
Hemen adapte olması için öncelikle İftara alıp götürmenizi bekliyorum :)
Kendisi Edirne'li olmasına rağmen bizim iftar organizasyonlarına yabancı değil ;)
Son iki iftarımızda yerini alarak bizleri yalnız bırakmadı, ee bu senede sizlerin arasında olması nasipmiş :D
Sen listeye ekleyiver abi
GuNaY'ı temsilen Tolga Kayacan :D :D

Engin58
09.09.2008, 00:45
Engin abi bu sabah ev arkadaşımı Hamburg'a yolcu ediyorum. Artık 6 ay süreyle sizlere emanet :)
Hemen adapte olması için öncelikle İftara alıp götürmenizi bekliyorum :)
Kendisi Edirne'li olmasına rağmen bizim iftar organizasyonlarına yabancı değil ;)
Son iki iftarımızda yerini alarak bizleri yalnız bırakmadı, ee bu senede sizlerin arasında olması nasipmiş :D
Sen listeye ekleyiver abi
GuNaY'ı temsilen Tolga Kayacan :D :D

DEGERLI KARDESIM GUNAY ÖNCELIK ILE SLMLAR TABIIKI SENIN ARKADASIN BIZIMDE ARKADASIMIZDIR BASIMIZIN ÜZERINDE YERI VARDIR ELIMDE GELEN BÜTÜN IMKANI TOLGA KARDESIME YAPMAYA HAZIRIM YARIN INSALLAH HAMBURG HAVALIMANINDA BILAKIS KENDIM GIDIP TOLGA KARDESIMIZI KARSILIYACAGIM VEDE PAZAR GÜNÜKI IFTARADA KENDIM GÖTÜRECEGIM TOLGA KARDESIMIZ SEREF VERECEKTIR BÖYLE BIR KARDESIMIZIN ARAMIZDA BULUNMASI BIZLERE KIVANC VERIR BEN COK TSK EDERIM.SAYGILARIMLA...

GuNaY
09.09.2008, 00:52
DEGERLI KARDESIM GUNAY ÖNCELIK ILE SLMLAR TABIIKI SENIN ARKADASIN BIZIMDE ARKADASIMIZDIR BASIMIZIN ÜZERINDE YERI VARDIR ELIMDE GELEN BÜTÜN IMKANI TOLGA KARDESIME YAPMAYA HAZIRIM YARIN INSALLAH HAMBURG HAVALIMANINDA BILAKIS KENDIM GIDIP TOLGA KARDESIMIZI KARSILIYACAGIM VEDE PAZAR GÜNÜKI IFTARADA KENDIM GÖTÜRECEGIM TOLGA KARDESIMIZ SEREF VERECEKTIR BÖYLE BIR KARDESIMIZIN ARAMIZDA BULUNMASI BIZLERE KIVANC VERIR BEN COK TSK EDERIM.SAYGILARIMLA...

Abicim yapacakların için şimdiden Tolga'nın adına ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Arkadaşımın yad ellerde güvende olduğunu bilmekte yeter :)
Allah Razı Olsun...

Engin58
09.09.2008, 01:11
Abicim yapacakların için şimdiden Tolga'nın adına ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Arkadaşımın yad ellerde güvende olduğunu bilmekte yeter :)
Allah Razı Olsun...

Rica ederim ben tsk ederim canim kardeslerim Gunay ve Tolga .Amin cümlemizden

tatli-dilli
09.09.2008, 08:42
hazir kuzenlerim varken hamburgta bende mi katilsam : ))

ne yazikki zaman sorunu gibi bir problemim var yoksa gönül her iftarda birlikte olmak isterdi...

Engin58
10.09.2008, 00:08
hazir kuzenlerim varken hamburgta bende mi katilsam : ))

ne yazikki zaman sorunu gibi bir problemim var yoksa gönül her iftarda birlikte olmak isterdi...

Bacim bekleriz tabiiki buyurun tsk ederiz bacim düsünceniz icin

Engin58
10.09.2008, 16:54
TÜRKIYEDEN GELECEK ÖZEL MISAFIRIMIZI DÜN ÖGLEN HAMBURG HAVAALIMANINDAN KARSILADIK HAMBURGTA 6 AY KALACAK AYRICA HAMBURGTAKI PAZAR GÜNKI IFTAR YEMEGINE KATILIMDA BULUNACAK AVRUPA SIVASLILAR BIRLIGI VE SIVASLILAR .NET HAMBURG FC NEUENFELDE SIVASSPOR YETKILILERI ILE FIKIR ALIS VERISIDE BULANACAK IFTAR YEMEGIMIZDE COK KALABALIK BIR KITLE IFTAR YEMEGINE KATILIM DA OLACAGINI SIMDIDE N SÖYLÜYÜM

navruz58
14.09.2008, 03:55
abicim beni niye davet etmiyorsun saygilarimla engin yurtoglu

Engin58
14.09.2008, 04:51
NAVRUZ TABIIKI BUYUR GEL NE DEMEK GENEL OLARAK DAVETIMIZ HERKES ICIN YANI BEKLERIZ

HaSiVasLıM58
14.09.2008, 08:11
Abi seni TÜRKİYE Almanya baş konsolosu yapsak diyorum:D ya inan bana sen çelik ağlar üzerine kurulmuş bir köprü kurarsın bize :)bu arada bugün gerçekleşecek olan ALLAH Nasip ederse İftarınızı şimdiden RABBİM Kabul etsin bollllllllllllllll neşeliiii muhabbetliiiii memleket hasret sılaaa özlemmmm ee:Dsporrr:Deeeee helgalı :Deee wikebe li:D:Dmuhabbetler dilerim abiiiiiiiiii ALLAH Neşenizi daim etsin sofranız bereketiniz mert olsun Afiyet şeker ballll olsun ......heee bu arada saçlarıda jölele haaaa dediğimi unutma:D