Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. Geleneksel Ankara İftar Görüntüleri
SEMİH-58
14.09.2008, 00:00
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Sazıyla Sözüyle Reşit Amca
Semih-58 /// Mesut Koçak
Afiyetle Yemegimizi yedik şükürler olsun.çayımızıda içtik semaverde sohbetimizide ettik en koyusundan.
Gelenlere çok teşekkür ediyorum.
Söz veripde gelmeyenlerde şu mübarek günde kalitelerini gösterdiler. biz ne bir eksik ne bir fazla yolumuza hep devam edecegiz...
Bu Bir Sivasspor.com Başkentli Yigidolar Organizasyonudur...
Copyright © 2008 - Başkentli Yigidolar
arikarinkuchi
14.09.2008, 00:05
çok güzel bir ortam yapmışsınız
inş. böle devam eder
söz verip gelmeyenlerde ayıp etmişler
madem gelmiceksiniz
nie adınızı yazdırıyorsunuz
altuntas58
14.09.2008, 00:08
Ankaradaki sivaslı kardeşlerimin bu güzel iftar yemeğinde buluşup bir araya gelmeleri ne kadar güzel darısı biz istanbuldaki kardeşlerimize bu organizasyonda emeği gecen arkadaşlarımı tebrik eder afiyet olsun derim seneye yeni organizasyonlarında buluşmak dileklerimle
ANKARADAKI IFTAR YEMEGINE KATILAN SIVASA VE SIVASSPORA GÖNÜL VEREN SAYGI DEGER ARKADASLARI EN ICTEN DILEKLERIMI ILE KUTLUYORUM VEDE BU GUZEL MÜBAREK GÜNDE ANKARADAKI EMEGI GECEN SAYGI DEGER ARKADASLARI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM CALISMALARINDAN ÜSTÜN BASARILAR DILERIM .SAYGILARIMLA...
süper süper birlik beraberlik icerisindeki bu guzel görüntüler son derece onur ve kivanc verici seylerdir.Tebrikler Ankarali yigidolara :SAYGILARIMLA...
Çok güzel ve neşeli bir ortamda gerçekleşmiş iftar yemeğiniz katılanlara Teşekkür ediyorum zira birlik ve beraberliğimizi her fırsatta göstermeliyiz.
Söz veripte gelmeyenlere gelince acil ve çok önemli mazeret dışında katılmayanlar cidden ayıp etmişler.Neyse gelenler hayır ve kısmetten nasiplendiler,afiyet olsun sizlere...
SEMİH-58
14.09.2008, 03:46
daha geniş bir katılım arzu ediyorduk ama pek olmadı yinede bunada şükür...
RüStü ElmaS
14.09.2008, 09:19
İşte Türkiye’ mizin başkentinde Yiğidolarımızın gerçekleştirdiği bir iftar organizasyonumuz.
Bu birlik ve beraberlik ortamını bizlere fotoğraflarla dahi olsa yaşattığınız için teşekkür ediyorum.
Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese başta Semih kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Harcanılan emeklerin boşa gitmediğini böylece hepimiz görmüş oluyoruz.
Ramazan’ ın bereketini, güzelliklerinide buraya taşımış oldunuz.
Tüm katılımcılara tekrardan teşekkür ediyoruz, ve bidahaki organizasyonlarımızda görüşmek üzere diyoruz.
gürün_güzeli
14.09.2008, 13:03
bu da çok güzel olmuş allah sizlerin deioruçlarını kabul etsin..devamı seneye inş:)
SivasLady
14.09.2008, 13:06
:) ooo sizinkide keyifli gecmis
bol muhabbet nese eglence dolu
baglamasi ile renk katan abimizede cok tskler
gercekten memleket havasi vermistir:)
resimler icin tskler
Katılan herkese ve buluşmada çok emeği geçen Semih'e teşekkürler,
Reşit abinin dinletisi eşliğinde çayları yudumlamak apayrı bir duygu olsa gerek...
tatli-dilli
14.09.2008, 15:43
umarim cok cok güzel gecmistir ki öyle de gözüküyor zaten, gönül birlikte olmak isterdi...
katılanların hepsinde yaşamları boyunca iz bırakacak hatırladıkça yüzlerinde gülümseme bırakacak bi iftar gecesi olmuş .Yıllar boyunca devam etmesi dileği ile ............
zinkide keyifli gecmis
inş bi daha hep beraber olsun...
SEMİH-58
15.09.2008, 03:16
zinkide keyifli gecmis
inş bi daha hep beraber olsun...
inşallah sizlerle beraber olur ablam Hep beraber oluruz bir gün Allah nasip ederse...
SEMİH-58
18.09.2008, 14:34
YENİ FOTOGRAFLAR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]|0|8CAE7D30C65F460|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]|0|8CAE7D2C1F540C0|
bu yeni fotograflarda emegi geçen Keskin abimize Teşekkür ederiz...
SEMİH-58
18.09.2008, 18:15
yeni resimlerde güzel olmuş emeginize saglık...
SEMİH-58
18.09.2008, 18:44
yeni fotograflarda emegi geçen keskin abimize teşekkür ederiz...
TracyMcGrady58
18.09.2008, 18:49
Resimler cok güzel. Paylasim icin tesekkürler
agumus_58
18.09.2008, 23:30
güzel bir organizasyon oldu.
emeği geçen herkesi tebrik ederim.
darısı nice bu tür organizelere...
Reşit Yılmaz
19.09.2008, 14:40
SEVGİLİ YİGİDOLAR.2008 YILI ANKARA İFTAR BERABERLİĞİNDEN DUYDUĞUM MUTLULUĞU BURADA TEKRAR İFADE ETMEK İSTERİM.GÖNLÜM İSTERKİ GÜZEL HEMŞEHRİLERİMİZİN YEDİDEN YETMİŞE HEPSİ TEK YUMRUK OLSUNLAR.
YÜREKLERİNDEKİ SEVGİ MUHABBET ACI TATLI YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞMA İMKANLARIMIZ OLSUN.BEN SİVAS TOPRAĞININ BİR ÇOCUĞU OLMANIN ONUR VE GURURUNU HAYATIMIN HER DEVRESİNDE YAŞADIM.BU DUYGULARIM HALA YÜREĞİMDE AYNI SICAKLIKLA YERİNİ KORUYOR.İNANIN SAMİMİYETLE VE GÖNÜLLE ATILAN HER ADIMDA RAHMET VE BEREKET VARDIR.İNANIN YEMEKTE SEVGİLİ YİGİDOLARIN HEYECANLARI GÖZLERİNE YANSIMIŞTI NERDEYSE AĞLAYACAKTIM AMA KENDİMİ TUTTUM.SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM YİGİDOLAR.ALLAH VARLIĞINIZI BİRLİĞİNİZİ DİRLİĞİNİZİ ARTIRSIN.HEP PAYLAŞIM İÇİNDE OLALIM VE BİRBİRİMİZDEN KOPMAYALIM.AÇTIMOLA ŞU SİVAS'IN GÜLÜ YAPRAĞI ÇEKTİ BİZİ GURBET ELİN SUYU TOPRAĞI.HEPİNİZİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.ANKARA'DA SİVASSPOR MAÇINDA BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİMLE.ŞİMDİDEN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM.YÜCE RABBİMDEN YÜREĞİNİZİN YAŞAMA SEVİNCİYLE DOLMASINI DİLİYORUM SEVGİLİ SİVAS'ILAR.
SEMİH-58
19.09.2008, 16:28
SEVGİLİ YİGİDOLAR.2008 YILI ANKARA İFTAR BERABERLİĞİNDEN DUYDUĞUM MUTLULUĞU BURADA TEKRAR İFADE ETMEK İSTERİM.GÖNLÜM İSTERKİ GÜZEL HEMŞEHRİLERİMİZİN YEDİDEN YETMİŞE HEPSİ TEK YUMRUK OLSUNLAR.
YÜREKLERİNDEKİ SEVGİ MUHABBET ACI TATLI YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞMA İMKANLARIMIZ OLSUN.BEN SİVAS TOPRAĞININ BİR ÇOCUĞU OLMANIN ONUR VE GURURUNU HAYATIMIN HER DEVRESİNDE YAŞADIM.BU DUYGULARIM HALA YÜREĞİMDE AYNI SICAKLIKLA YERİNİ KORUYOR.İNANIN SAMİMİYETLE VE GÖNÜLLE ATILAN HER ADIMDA RAHMET VE BEREKET VARDIR.İNANIN YEMEKTE SEVGİLİ YİGİDOLARIN HEYECANLARI GÖZLERİNE YANSIMIŞTI NERDEYSE AĞLAYACAKTIM AMA KENDİMİ TUTTUM.SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM YİGİDOLAR.ALLAH VARLIĞINIZI BİRLİĞİNİZİ DİRLİĞİNİZİ ARTIRSIN.HEP PAYLAŞIM İÇİNDE OLALIM VE BİRBİRİMİZDEN KOPMAYALIM.AÇTIMOLA ŞU SİVAS'IN GÜLÜ YAPRAĞI ÇEKTİ BİZİ GURBET ELİN SUYU TOPRAĞI.HEPİNİZİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.ANKARA'DA SİVASSPOR MAÇINDA BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİMLE.ŞİMDİDEN BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM.YÜCE RABBİMDEN YÜREĞİNİZİN YAŞAMA SEVİNCİYLE DOLMASINI DİLİYORUM SEVGİLİ SİVAS'ILAR.
iftar organizasyonuna katıldıgınız için can-ı gönülden teşekkür ederim ellerinizden öperim reşit amca inşallah hersene beraber iftar yaparız...
Reşit Yılmaz
24.09.2008, 08:46
Sevgili Semih'im güzel hemşerim.Dilek ve temennilerine aynen katılıyorum.Biz bu sevdayı büyüklerimizden atalarımızdan miras olarak aldık.Merhum Kırım Mücahidi Gaspıralı İsmailin bir güzel sözü var derki BİR OLALIM,İRİ OLALIM,
DİRİ OLALIM. Sevgili YİGİDOLAR bu sevdanın takipçileri ve mirasçıları.Bunu nefsimizle yaşamanın haz ve tadını böyle organizasyonlarda bize tattırdığınız için size teşekkür ederim.Bende başta sen olmak üzere YİGİDOLARIMIZIN gözlerinden öperim.
Burada bir güzel sözüde hatırlatmaktan geçemeyeceğim.Yine atalarımızdan alınma güzel bir sözdür. MARİFET İLTİFATA TABİDİR. Sağlıcakla kal güzel SİVAS'lım.YİGİDOM.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.