Orijinalini görmek için tıklayınız : ENGİN NURŞANİ YOĞUN BAKIMDA !!! ( Dualarımız Seninle )
Genç sanatçı Engin Nurşani dün gece tarfik kazası geçirdi.
Aşık Nurşani'nin oğlu, Engin Nurşani dün gece Elbistan'da verdiği halk konserinin ardından özel aracıyla Kahramanmaraş'a giderken saat 23:00 sularında trafik kazası geçirdi.
Kazanın ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nurşani yapılan müdahelenin ardından yoğun bakıma alındı. Genç sanatçının durumunun kritik olduğu bildirildi.
Haber: Habercem
tatli-dilli
14.09.2008, 21:02
acil sifalar allahtan ümit kesilmez rabbim yardimcisi olsun...
acil sifalar allahtan ümit kesilmez rabbim yardimcisi olsun...
ALLAH ALLAH can
.
madımak_58
14.09.2008, 21:10
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.sevenlerinin duaları inşallah kabul olur...
arikarinkuchi
14.09.2008, 21:26
çok iyi türküler söylüyordu
ALLAH acil şifalar versin
tatli-dilli
14.09.2008, 21:35
cok güzel bir eseri vardi onun, adina bir cizgi cektim...
her nekadar pek fazla benim tarzim olmasa da sesi ve yorumu güzel ve efendi bir kislikti, bakinca hic o sesin ondan cikacagini kimse tahmin edemez ama dede yadigari iste...
cok güzel bir eseri vardi onun, adina bir cizgi cektim...
her nekadar pek fazla benim tarzim olmasa da sesi ve yorumu güzel ve efendi bir kislikti, bakinca hic o sesin ondan cikacagini kimse tahmin edemez ama dede yadigari iste...
Dur bakalım kardeşim hemen öldürdün adamı... :)
Gerçekten efendiliği ile nadir sanatçımız... ALLAH (C.C) acil şifalar bahşetsin.
tatli-dilli
14.09.2008, 21:54
allah gecinden versin ne öldürmeyi aaa...
İNANMIYORUM YA OKUYUNCA ŞOK OLDUM ALLAHIM ŞİFA VERSİN BEN ONU ÇOK SEVİYORUM TÜM DUALARIM ONUNLA CANIM BENİM YA
altuntas58
14.09.2008, 22:39
Aşık Nurşani'nin oğlu, Engin Nurşani dün gece Elbistan'da özel aracıyla Kahramanmaraş'a giderken saat 23:00 sularında trafik kazası geçirmesi bizleri derinden üzmüştür yaralı kardeşimiz ENGİN'E gecmiş olsun der allahtan acil şifalar dilerim
ötükenindelisi
15.09.2008, 01:01
herğün dinlediğim sanatçı çok üzüldüm inşallah bişi olmaz acil şifalar dilerim
Allah acil şifalar versin sevenlerinden ayırmasın İnşaAllah!
sağlığına kavuşur.sevenlerinin duaları inşallah kabul olur...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.