Orijinalini görmek için tıklayınız : HAMBURGTAKI 14-09-2008 IFTAR PROGRAMINDAKI RESIMLERIMIZ
SAYIN SAYGI DEGER ARKADASLAR VE KARDESLERIMIZ HEPINIZI HAMBURGTAN SLMLIYORUZ VE SEVGI SAYGI DILEKLERIMIZI GÖNDERIYORUZ HAMBURGTAKI IFTAR PROGRAMIZA KATILIMCI BAYAGI YÜKSEK OLDU 150 KISILIK SIVASLI VE SIVASLI OLMAYAN KATILIMCI OLDU AYRICA AVRUPA SIVASALILAR BIRLIGINE VE HAMBURG FC NEUENFELDE SIVASSPOR KÜLÜBÜ ARTI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] OLARAK BU ORGANIZEYI GERCEKLESTIRDIK HERKESE TSKLERIMIZI ARZ EDERIZ.SAYGILARIMIZLA
[B][I][COLOR="Blue"]sivasspor[/COLO[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][/URL]
SITEMIZDEN DEGERLI KARDESIMIZ AUDI NIKLI SERHAT
SivasLady
14.09.2008, 22:06
Allah kabul etsin
emegi gecenlerin hepsinin eline, katilanlarinda ayagina saglik
artik en kisa zamanda resimler bekleriz
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
MEVLÜT FC NEUENFELDE SIVASSPOR BASKANIMIZ SAYIN NECMI TOPCU ISTANBULDAN SEREF KONUGUMUZ SITEMIZIN GUNAY ARKADASIMIZIN YAKIN ARKADASI TOLGA VE NECDET VE BEN ENGIN58, ARIF,SITEMIZIN DIGER ÜYELERINDEN NEJMI58 AYNI ZAMANDA FC NEUENEFELDE SIVASSPOR FUTBOL TAKIMIMIZIN KAPTANI, YASIN .SITEMIZIN DIGER TANINMIS ÜYESI AUDI NIKLI SERHAT .VE DIGER SERHAT KARDESIMIZVEDE KADIM TOPLU HALDEYIZ KENDI SIVASSPORUMUZUN LOKALIN BALKONDA TOPLU OLARAK
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) iftar vakti oldu toplu halde namaz
TOPLU HALDE IFTARIMIZI YAPIYORUZ BAYANLARDA YAN ODAMIZDA IFTARLARINI YAPIYORLAR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) audi yani serhat ben Engin58 benim damat mehmet ve istanbuldan seref konugumuz üyemiz Tolga
altuntas58
14.09.2008, 22:49
ALMANYADAKİ KARDEŞLERİMİZİN İFTAR YEMEKLERİ AFİYET OLSUN ALLAH TEKRARINI NASİP ETSİN EMEĞİ GECENLERDEN (ENGİN KARDEŞİM) ALLAH RAZI OLSUN
navruz58
14.09.2008, 22:50
güzel olmus abilerim allah kabul etsin engin abi sen fotorafda varmisin
[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][IMG]IFTAR MENÜMÜZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) IFTARDAN SONRA FC NEUENEFELDE SIVASSPOR KULÜBÜNDE CAYLARIMIZI YUDUMLUYORUZ
tatli-dilli
14.09.2008, 23:35
aaaaaaa akrabam da var resimlerin birinde : )))
Rallim58
14.09.2008, 23:40
Emeği geçenleri yürekten kutluyorum...
Katılımcılara da teşekkür ediyorum...
Tebrikler Engin kardeş.
SEMİH-58
15.09.2008, 00:28
Başta Engin58 Dayım olmak üzere emegi geçen tüm organizetörlere teşekkürlerimi sunarım Allah inşallah devamını nasip eyler...
serhat_58
15.09.2008, 00:32
evet cok guzel oldu arkadaslar bende ordaydim engin abi vardi:)
akraban kim tatli-dilli ?
benmi yoksa:D
güzel olmuş Allah orucunuzu kabul etsin!,katılımcı Ağabeylerim ve Kardeşlerime teşekkür ediyorum!
ARKADASLAR BEN TSK EDERIM ÖNEMLI OLAN SIVAS VE SIVASSPOR ICIN MADDI MANEVI HAMBURG BÖLGESI OLARAK HER ZAMAN TAM DESTEK VERMEYE HAZIR VE NAZIRIZ HERSEY GUZEL SIVASIMIZ ICIN BIRLIKTEN KUVVET DOGAR BIZLER TSK EDERIZ.SAYGILARIMIZLA
böyle toplu halde gerçekten çok güzel olmuş ALLAH inş bi daha nasip eder....
Bu güzel iftar programimiza katilan tüm dostlarimiza tesekkür ediyoruz. Insallah Allah tekrarinida nasib eder.
hele birde iftardan önce izledigimiz Sivas-Bursa macindanda 3-1 galib ayrildikya... gel keyfim gel
tatli-dilli
15.09.2008, 13:03
evet cok guzel oldu arkadaslar bende ordaydim engin abi vardi:)
akraban kim tatli-dilli ?
benmi yoksa:D
yok sen degilsin, en azindan benim bir bilgim yok : ))
Hakikaten sıradışı ve orjinal bir organizasyon olmuş.
Engin Abi ile msn den sık görüştüğümüzden, bu organizasyonun
üzerine ne kadar titrediğini ve nasıl çırpındığını iyi biliyorum.
Anlaşılan o ki; emekler boşa gitmemiş,
ve de ortam olarak ta çok nezih bir tercih yapılmış.
Camilerin sadece namaz kılma mekanları değil;
sosyal içerikli misyonu da olduğunu çok ince bir mesaj ile
hatırlatmış oldular.
Katılımın yüksek olması ve de Bursa galibiyeti de organizasyonun
bir anlamda ödülü ve madalyası gibi olmuş.
Emeği geçenlere, katılımcılara ve paylaşımlara teşekkürler.
bizler tsk ederiz insallah bir sonraki iftarlarimizda yine bulusuruz:saygilarimla...
Katılımda güzelmiş, ortamda bir harika, insanın canı çekmiyorda değil,
Engin abi bu güzel iftarı hazırladığın ve arkadaşım Tolga'yıda iftara götürdüğün için çok teşekkür ederim.
İftar sonrası maçın yanında çay muhabbetide baya güzel olmuş... Hele birde galibiyet ohh demeyin keyfinize...
Engin abi Tolga bizim gollerde sevindimi :D :D
Katılımda güzelmiş, ortamda bir harika, insanın canı çekmiyorda değil,
Engin abi bu güzel iftarı hazırladığın ve arkadaşım Tolga'yıda iftara götürdüğün için çok teşekkür ederim.
İftar sonrası maçın yanında çay muhabbetide baya güzel olmuş... Hele birde galibiyet ohh demeyin keyfinize...
Engin abi Tolga bizim gollerde sevindimi :D :D
Rica ederim gunay canim ben tsk ederim lafimi olur kurban oldugum ha biz golleri attigimizda tolga sevindi sevinmezmi nede olsa bir atasözü vardir gir atin yaninda duran ya huyundan yada suyundan kapar yani tolgada aynen öyle oldu bizleri gördügünden gunayim ama sunu diyim cok cana yakin icten bir arkadasin var gunayim cok iyi birisi tolga gercektende
gürün_güzeli
15.09.2008, 19:32
resimlerin hepsi süper allah kabul etsin iftarınızı ve orucunuzu.............
tatli-dilli
16.09.2008, 07:17
@ Engin58
Engin abi dün beni okadar güldürdünki allah da seni dayima güldürsün emi, cok tatlisin sen ya... Bi ara kuzeni arim da söylim seni gördüm diye : ))
valla bende çok beyendim içi gidiyor insanın keşke bende katılabilseydim buradaki organizasyona :confused:bu arada yemekler gerçekten çok güzel görünüyordu hanımları yaptı evde merak ettim valla
HaSiVasLıM58
16.09.2008, 10:19
ARKADASLAR BEN TSK EDERIM ÖNEMLI OLAN SIVAS VE SIVASSPOR ICIN MADDI MANEVI HAMBURG BÖLGESI OLARAK HER ZAMAN TAM DESTEK VERMEYE HAZIR VE NAZIRIZ HERSEY GUZEL SIVASIMIZ ICIN BIRLIKTEN KUVVET DOGAR BIZLER TSK EDERIZ.SAYGILARIMIZLA
Engin abi gerçekten çok güzel mükemmel bir birliktelik dayanışma örneği sergilemiş olup;iftar davatine katılan herkesden ALLAH Razı olsun hele hele gurbetteysen sıladaysan bu birlik dayanışmanın önemini sanırım sizlere sormak gerek neticede sılayı hasreti özlemi çeken bilir abi harbiden BÜYÜKSÜN Abi yakışır süper bir organizeye imza atmışsın oooo tavuklar sarmalar çorbalar salatalar tatlılar v.s v.s sonra çaylar menü çok şükür geniş herkese bol bol yetmiştir ALLAH Razı olsun abi senden inan ayakta alkışlıyorum abii İnşallah Tr ye birgün gelirseniz bizde yaparız gerek iftarımızı gerek sahurumuzu gerekse Ramazan sonrası bir yemeğimizi candan içten muhabbetimizi inşallah bir gün nasip olur.. Abi tek beğenmediğim bir nokta var oda idare edeceğiz hani dedim saçlara Jöle sürecektin:D:D:Dama neyse abi yine Karizmasın sen:)Bu arada abi en büyük rakamsal olarak katılımı sanırım hamburg gerçekleştirdi :rolleyes:.Son Skor durumu şöyle..:)
1.)Hamburg:mad:Off yaaa:D
2.)İstanbul;)
3.)Sivas:)
4.)Ankara
5.)Gelsenkirchen
6.)Abd
7.)....
8.)
9.)
7-8-9 Mersin Fransa İzmir de yapılacak organizasyon gerçekleşmedi henüz şu an yenilmezlik ünvanını elinde bulunduruyorsun:D dedim ben İst hamburg avantaja kalır:DAma sen epey farklı bir galibiyete imza atmışsın abi :rolleyes:Şike felan yok değilmi abi;) ama seneye sıkı bir çalışma yapıp bomba gb Transferler gerçekleştireceğiz:rolleyes: hem menü zenginisiniz:Dhemide Bomba gb taraftarın var abi:DOleyyyyy oleyyyyyy çektirseydin çayları yudumlarken bariiiii kıskandık beaa abi ne edersin
HaSiVasLıM58
16.09.2008, 10:30
valla bende çok beyendim içi gidiyor insanın keşke bende katılabilseydim buradaki organizasyona :confused:bu arada yemekler gerçekten çok güzel görünüyordu hanımları yaptı evde merak ettim valla
Tabi....Tabi....Tabi.....İstan bul'a katıldın kesin burayada katılırsın :rolleyes:Almanya nedirki şurdan şuracık ya ;)10 dakikada bir otobüs kalkıyor:D
MeLody58
16.09.2008, 10:39
Allah tekrarını nasip etsin inşallah :)
______________________________ __
:D:DVALLA GİDRİM BAK :D HEM BEN BURDAKİ ORGANİZASYONA KATILSAYDIM KEŞKE DEDİM;) HEE BURAYI FETHETTİM YA ORASI KALDI
Engin abi gerçekten çok güzel mükemmel bir birliktelik dayanışma örneği sergilemiş olup;iftar davatine katılan herkesden ALLAH Razı olsun hele hele gurbetteysen sıladaysan bu birlik dayanışmanın önemini sanırım sizlere sormak gerek neticede sılayı hasreti özlemi çeken bilir abi harbiden BÜYÜKSÜN Abi yakışır süper bir organizeye imza atmışsın oooo tavuklar sarmalar çorbalar salatalar tatlılar v.s v.s sonra çaylar menü çok şükür geniş herkese bol bol yetmiştir ALLAH Razı olsun abi senden inan ayakta alkışlıyorum abii İnşallah Tr ye birgün gelirseniz bizde yaparız gerek iftarımızı gerek sahurumuzu gerekse Ramazan sonrası bir yemeğimizi candan içten muhabbetimizi inşallah bir gün nasip olur.. Abi tek beğenmediğim bir nokta var oda idare edeceğiz hani dedim saçlara Jöle sürecektin:D:D:Dama neyse abi yine Karizmasın sen:)Bu arada abi en büyük rakamsal olarak katılımı sanırım hamburg gerçekleştirdi :rolleyes:.Son Skor durumu şöyle..:)
1.)Hamburg:mad:Off yaaa:D
2.)İstanbul;)
3.)Sivas:)
4.)Ankara
5.)Gelsenkirchen
6.)Abd
7.)....
8.)
9.)
7-8-9 Mersin Fransa İzmir de yapılacak organizasyon gerçekleşmedi henüz şu an yenilmezlik ünvanını elinde bulunduruyorsun:D dedim ben İst hamburg avantaja kalır:DAma sen epey farklı bir galibiyete imza atmışsın abi :rolleyes:Şike felan yok değilmi abi;) ama seneye sıkı bir çalışma yapıp bomba gb Transferler gerçekleştireceğiz:rolleyes: hem menü zenginisiniz:Dhemide Bomba gb taraftarın var abi:DOleyyyyy oleyyyyyy çektirseydin çayları yudumlarken bariiiii kıskandık beaa abi ne edersin
tsk ederim insallah Türkiye geldigimde ilk duragim Istanbul olacak Istanbuldaki SIVASSPOR TARAFTAR DERNEGIMIZ DEGERLI BASKANINI YÖNETIMI ÜYELERINI ZIYARET EDECEGIM ISTANBULDADA GUZEL BIR PROGRAM YAPARIZ HERSEY SIVAS VE SIVASSPOR *** ICIN BIRLIKTEN KUVVET DOGAR .HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK.TÜM GÜZELIKLERE HEP BIRLIKTE.SAYGILARIMLA...***
@ Engin58
Engin abi dün beni okadar güldürdünki allah da seni dayima güldürsün emi, cok tatlisin sen ya... Bi ara kuzeni arim da söylim seni gördüm diye : ))
Tsk ederim yigit bacim Allah razi olsun önemli olan yarim elma gönül alma cok tsk ederim ayrica hamburgtaki kuzeninede tabiiki görüstügünde diyebilirsin :)))
GELECEK ICIN DAHA GUZELLIKLERI INSALLAH BIRLIK BERABERLIK ICERISINDE BÜTÜN BÖLGELERIMIZ ILE BIRLIKTE BÖYLE GUZEL SEVINC YUMAKLARINI HER ZAMAN YASIYACAGIZ CÜNKÜ BIZLER BIR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] VE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] AILESI OLARAK HEPIMIZ GUZEL OLAN HERSEYE LAYILIGINIZ SITEMIZ YUVAMIZ KATILIMCILAR ISE AILEMIZ OLDU BIZ BIR AILEYIZ SIZLERIDE COK SEVIYORUZ IYIKI VARSIN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] VE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .SAYGILARIMLA...***
sandalli
18.09.2008, 18:36
Paylasimin ve organizasyon icin cok tesekkürler, bende katilmayi cok istedim ama Tv de Sivasspor maci vardi, herkesden Allah razi olsun.
HaSiVasLıM58
18.09.2008, 19:24
GELECEK ICIN DAHA GUZELLIKLERI INSALLAH BIRLIK BERABERLIK ICERISINDE BÜTÜN BÖLGELERIMIZ ILE BIRLIKTE BÖYLE GUZEL SEVINC YUMAKLARINI HER ZAMAN YASIYACAGIZ CÜNKÜ BIZLER BIR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] VE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] AILESI OLARAK HEPIMIZ GUZEL OLAN HERSEYE LAYILIGINIZ SITEMIZ YUVAMIZ KATILIMCILAR ISE AILEMIZ OLDU BIZ BIR AILEYIZ SIZLERIDE COK SEVIYORUZ IYIKI VARSIN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] VE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .SAYGILARIMLA...***
Abi asıllllll sen iyiki varsın senin gibi abilerimize ihtiyacımız var hemide çok abi ALLAH Razı olsun ALLAH Kabul etsin yemeğinizi Sofranda RABBİM Halill İbrahim bereketi versin Rızkın kesen her daim bollllllllll olsun abi İiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiikiii iiii varsın abiiiiiii inşallah bir gün bir arada bizim evde güzel iftarımızı yada Ramazana gelmesede yemeğimizi yeriz çayımızı yudumlarız candan içten samimi neşeli muhabbetlere dalarız ..Benim gönlüm handır 'Dostuma her zaman açık kapılı odam vardır'Malım canım dostuma her zaman kurbandır 'İstanbul'dada bir evin her zaman vardır abi...Biz konuştumu dilimizle yüreğimizle içden tüm samimiyetimizle yüreğimizden konuşuruz abi inşallah bir gün hep birlikte bir CAN Olmak nasip olur abiiiii..!
Abi asıllllll sen iyiki varsın senin gibi abilerimize ihtiyacımız var hemide çok abi ALLAH Razı olsun ALLAH Kabul etsin yemeğinizi Sofranda RABBİM Halill İbrahim bereketi versin Rızkın kesen her daim bollllllllll olsun abi İiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiikiii iiii varsın abiiiiiii inşallah bir gün bir arada bizim evde güzel iftarımızı yada Ramazana gelmesede yemeğimizi yeriz çayımızı yudumlarız candan içten samimi neşeli muhabbetlere dalarız ..Benim gönlüm handır 'Dostuma her zaman açık kapılı odam vardır'Malım canım dostuma her zaman kurbandır 'İstanbul'dada bir evin her zaman vardır abi...Biz konuştumu dilimizle yüreğimizle içden tüm samimiyetimizle yüreğimizden konuşuruz abi inşallah bir gün hep birlikte bir CAN Olmak nasip olur abiiiii..!
ALLAH RAZI O LSUN YIGIT GARDASIM INSALLAH ISTANBULA GELDIGIMDE MUTLAKA BIRLIKTE OLACAGIZ COK TSK EDERIM BASTACISIN CANINIY EDIGIM
Paylasimin ve organizasyon icin cok tesekkürler, bende katilmayi cok istedim ama Tv de Sivasspor maci vardi, herkesden Allah razi olsun.
CANIN SAGOLSUN HEMSERIM INSALLAH BIRGÜN HARBURGTA RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRA HARBURG PHÖNIX CENTERDE BULUSUP KAHVEMIZI ICERIZ CANINI YEDIGIM TOPRAGIM BENIM
Veli Bircan
19.09.2008, 23:30
MÜBEREK BİR GÜNDE MÜBAREK BİR MEKANDA GURBETTE HEMŞERİLENLERİNLE İFTAR YAPMANIN TADI BİR AYRI OLSA GEREK..RESİMLER İFTARIN GÜZELLİĞİNİ GÖSTERİYOR...
ENGİN ABİ ELLERİNE SAĞLIK RESİMLER ÇOK GÜZEL...İNŞALLAH SENİNLE BİR İFTAR YAPMAK NASİP OLUR
MÜBEREK BİR GÜNDE MÜBAREK BİR MEKANDA GURBETTE HEMŞERİLENLERİNLE İFTAR YAPMANIN TADI BİR AYRI OLSA GEREK..RESİMLER İFTARIN GÜZELLİĞİNİ GÖSTERİYOR...
ENGİN ABİ ELLERİNE SAĞLIK RESİMLER ÇOK GÜZEL...İNŞALLAH SENİNLE BİR İFTAR YAPMAK NASİP OLUR
cok tsk ederim sansarim insallah bir gün bir araya geliriz neden olmasin
abi o yemeklerin olduğunu bilseydim ben kalkar gelirdim sivastan...:)
allah kabul etsin
abi o yemeklerin olduğunu bilseydim ben kalkar gelirdim sivastan...:)
allah kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN GARDASIM INSALLAH SIVASA GELDIGIMDE HEP BIRLIKTE BIR ARAYA GELIP DAHA GUZEL OLANINI YAPARIZ COK TSK EDERIM YIGITERIM BENIM SAGOL VAROL AMIN CÜMLEMIZINKINI
gel abi gel..başımızın üstündesin her zaman
gel abi gel..başımızın üstündesin her zaman
INSALLAH CANINI YEDIGIM AZ KALDI ZATEN ALLAHIN IZNI ILE TSK EDERIM
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.