PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması

izmirliyigido
16.09.2008, 00:04
Arkadaşlar önemli olan bir araya gelip, bu güzel ayın feyzini hep beraber yaşamak adına düzenlemeyi düşündüğümüz fakat bir türlü kararlaştıramadığımız "GELENEKSEL İZMİRLİ YİĞİDOLAR 2. İFTAR YEMEĞİNİ" herkese (özellikle öğrenci kardeşlerimize) kolaylık ve hesaplı, karşı tarafta oturan hemşehrilerimize zorluk olmasın diye yine geçen sene olduğu gibi Sivas'lı hemşehrimiz Orhan kardeşimizin restaurantında yapmaya karar verdik.

Biliyorsunuz, hem tarih, hem yer, hemde fiyat konusu herkes tarafından uygun olması karar vermemizi çok zorlaştırdı ve geciktirdi programımızı ama inşallah bu sefer bir aksilik olmadan gerçekleştireceğiz.

Sivas'lıları bir arada göreceğiz, SİVASSPOR'umuzun bize verdiği hazzı ve gururu bir arada yaşayacağız ve bu mübarek ayın güzelliğini bir İzmir akşamında beraber tadacağız.

Herkesin katılımını bekliyoruz. Ailelerle gelen olursa onlarada kapımız açık ben ailemle geleceğim.

Menü

1. İftar tabağı (Zeytin, hurma, kayısı)
2. Salata
3. Ezme
4. Çorba (Seçmeli domates, mercimek, ezogelin veya işkembe)
5. Et yemeği (Döner, İskender, Adana veya Piliç ızgara)
6. Sütlü Tatlı
7. Kola veya fanta
8. Çay veya kahve (İkram)

Fiyatı: Kişi başı 12,00 YTL.

Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Buca Belediyesi yanı)
Tarih: 25.09.2008 - Perşembe
Saat: 19:00

İletişim Numarası: 0532 360 71 00 - Yalçın KINIK (izmirliyigido)

tatli-dilli
16.09.2008, 08:16
ayyyyy ne güzel olurdu izmirde iftar, cok severimde izmiri.

simdiden güzel bir iftar dilerim tüm katilacak olanlara...

35fulya58
16.09.2008, 08:33
İzmir'deki Sivas'lı abilerimle, ablalarımla ve büyüklerimle bir araya geleceğimiz için şimdiden heyecan duyuyorum. İnşallah kalabalık bir gurup oluştururuz.

tykinik58
16.09.2008, 08:59
Bu güzel iftar geleneğini düzenleyen canım kardeşime teşekkür ediyor katılan tüm herkese de hayırlı ramazanlar ve eğlenceli hoş sohbetli bir akşam diliyorum.
İzmir'in o güzelliğiyle ramazanın güzel bir akşamında aranızda olmak çok güzel olurdu ama bizler de Sivas'tan sizlerleyiz. Afiyet olsun ramazan ayı hepinize hayırlar ve bereket getirsin.
Sivas'tan selamlar......

izmirliyigido
17.09.2008, 09:16
Bu güzel iftar geleneğini düzenleyen canım kardeşime teşekkür ediyor katılan tüm herkese de hayırlı ramazanlar ve eğlenceli hoş sohbetli bir akşam diliyorum.
İzmir'in o güzelliğiyle ramazanın güzel bir akşamında aranızda olmak çok güzel olurdu ama bizler de Sivas'tan sizlerleyiz. Afiyet olsun ramazan ayı hepinize hayırlar ve bereket getirsin.
Sivas'tan selamlar......

Keşke sizde aramızda olsaydınız. İnşallah ileride beraber oluruz.