Kaptan-58
18.09.2008, 10:44
ACİL UYARI:
BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kul-lanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul et-me artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
Birçok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönde-riyorum.
AYRICA;
Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞF-ETTİLER .
Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.
Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDİNİZ' ADI ALTINDA BİR PPS iLE GELİ-YOR.
Ø AÇTIGINIZ TAKDİRDE , 10 SANİYELİK BİR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DİYE BİR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ, ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇİYOR,
Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.
Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLA-YIN.
Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDAN YAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
Emin KARAOĞLU
İçişleri Bakanlığı Kontrolörü
0 505 466 22 51
BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kul-lanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor
Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul et-me artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.
Birçok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönde-riyorum.
AYRICA;
Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞF-ETTİLER .
Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.
Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDİNİZ' ADI ALTINDA BİR PPS iLE GELİ-YOR.
Ø AÇTIGINIZ TAKDİRDE , 10 SANİYELİK BİR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DİYE BİR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ, ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇİYOR,
Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.
Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLA-YIN.
Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDAN YAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
Emin KARAOĞLU
İçişleri Bakanlığı Kontrolörü
0 505 466 22 51