Orijinalini görmek için tıklayınız : GARİP AMA GERÇEK
ABDULLAH DUMAN
25.09.2008, 20:03
ARKADAŞLARIYLA KUMAR OYNAMAYA GİDEN KOCASINA, EŞİ İŞTE BU AYAKKABILARI YAPTIRMIŞ...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
dark_yamtar58
25.09.2008, 20:21
Süper ya vallahi böyle birşey cumartesi pazar bizede lazım..Ne yapsın kadın başka bir çıkış yolu bulamamış.
ABDULLAH DUMAN
25.09.2008, 20:47
GÖRÜNÜŞE GÖRE İŞE YARAMIŞ:D:D..........
Sweetgirl
25.09.2008, 20:54
ben sahsen inanamiyorum bunun ayakkabi amacli yapildigina
daha dogrusu kadinin düsüncesine göre yapildiysa bile
erkek o kadar aptalmiki?
giymez olur biter :D
kesin sacma bir rekor kirmak icin yapilan birseydir
Arif Coşkun
25.09.2008, 21:28
Bi nevi ceza gibi bir şey bu, senmisin kumar oynayan haydi git şimdide oynada görelim:D
Adam kolay kolay o ayakkbıları giymezde kesin uyurken giydirmiştir eşi;)
ABDULLAH DUMAN
26.09.2008, 09:11
erkek o kadar aptalmiki?
HERKES TÜRK ERKEĞİ DEĞİLKİ UZAK DOĞUDA KADINLARDAN TIRSIYODUR ERKEKLER :D:D
fatoş_yvz
26.09.2008, 09:33
erkek o kadar aptalmiki?
aynen vaLLa türk erkegi gıymez öyLe saçma sapan şeyLeri çarptımı ayakkabıyı kafasında kıraR vaLLa:D gercı ayakkabıya benzer bı halide yok ama çoçuk yatagı gıbı:))))
seheresma
26.09.2008, 11:06
Süper ya vallahi böyle birşey cumartesi pazar bizede lazım..Ne yapsın kadın başka bir çıkış yolu bulamamış.
:DOLURBU ABI YA HAKLI DEGIL KADIN;BIRAKSIN ADAMIN YAKASINI;YALNIZ BEN KAVEYE GITSIN DEMIYORUM:ZATEN HAFTA ICI CALISIYORSUNUZ;HAFTA SONU GEZMEYE HAKKINIZ OLDUGUNU DUSUNUYORUM:)
ayparcam
26.09.2008, 11:35
:DOLURBU ABI YA HAKLI DEGIL KADIN;BIRAKSIN ADAMIN YAKASINI;YALNIZ BEN KAVEYE GITSIN DEMIYORUM:ZATEN HAFTA ICI CALISIYORSUNUZ;HAFTA SONU GEZMEYE HAKKINIZ OLDUGUNU DUSUNUYORUM:)
Iyi valla calisiyorlar diye gitsin gezsinler oylemi herseyin bir usulu bir gercegi var degil mi hafta sonu alsin ailesiyle gezsin dolassin evinin eksikleriyle ugrassin oyle gezmek istiyorsa evlenmeseydi gezerdi belki ozaman aylak aylak..Evlilik bu evlendiyse bunlari gozu onune getirerek evlenecek..Yok nereye gittigini bilmeyecek esi gidecek gezecek gelecek evine uslu uslu oturacak.. Ailesiyle hic gezmek yok. Calisacak tatillerde kendisini gezdirecek, calisiyor yoruluyor diye, ohh boyleside biraz sadece kendisi icin yasayan kisi olur..
Bekar olsada gezip kumar oynamasi lazim degil bu dunyasini yiktigi gibi ahiretini yikiyor boyle yaparak..
Allah'im hidayet versin boylelerine eslerinede sabir versin..
Bizim turk erkekleri giymez boyle bisey bende katiliyorum arkadaslara ama kendi sucunu anliyorsa bu yonden olmasada baska yonlerden yapabilir..Hatasini anlayisla karsilayan turk erkekler icin gecerli olabilir
seheresma
26.09.2008, 11:41
[QUOTE=ayparcam;314922]Iyi valla calisiyorlar diye gitsin gezsinler oylemi herseyin bir usulu bir gercegi var degil mi hafta sonu alsin ailesiyle gezsin dolassin evinin eksikleriyle ugrassin oyle gezmek istiyorsa evlenmeseydi gezerdi belki ozaman aylak aylak..Evlilik bu evlendiyse bunlari gozu onune getirerek evlenecek..Yok nereye gittigini bilmeyecek esi gidecek gezecek gelecek evine uslu uslu oturacak.. Ailesiyle hic gezmek yok. Calisacak tatillerde kendisini gezdirecek, calisiyor yoruluyor diye, ohh boyleside biraz sadece kendisi icin yasayan kisi olur..
Bekar olsada gezip kumar oynamasi lazim degil bu dunyasini yiktigi gibi ahiretini yikiyor boyle yaparak..
Allah'im hidayet versin boylelerine eslerinede sabir versin..
Bizim turk erkekleri giymez boyle bisey bende katiliyorum arkadaslara ama kendi sucunu anliyorsa bu yonden olmasada baska yonlerden yapabilir..Hatasini anlayisla karsilayan turk erkekler icin gecerli olabilir[/ :rolleyes: SENIN ESININ ISI RAHAT GALIBA :BENIM ESIM COK STSRESLI BIR ISTE CANIM;HEM BEN NE ZAMAN ISTERSEM GEZDIRIR :CIKMIYOKI EVDEN BENDE KAFAMI DINLEYIM BIRAZ;SEHER SUNU GETIR BUNU GETIR OOOOOOOOOOOOOF OOOOOOOOOOOOF:D
ayparcam
26.09.2008, 12:01
Yanlislikla iki kez mesaj gondermisim o yuzdende burasini degistirdim bu ne oldu boyle sasirdim? :S
ayparcam
26.09.2008, 12:03
:rolleyes: SENIN ESININ ISI RAHAT GALIBA :BENIM ESIM COK STSRESLI BIR ISTE CANIM;HEM BEN NE ZAMAN ISTERSEM GEZDIRIR :CIKMIYOKI EVDEN BENDE KAFAMI DINLEYIM BIRAZ;SEHER SUNU GETIR BUNU GETIR OOOOOOOOOOOOOF OOOOOOOOOOOOF:D
Ya ne demezsin benimkide ayni evden cikmaz hic hemde hic iside kolay ama yine stresli neymis calisiyormus calistigi icinde stresli olurlarmis sadece bunun oldugunu bildigi icin stresli davraniyor..Aslinda bahane ama neyse
güleyşa_58
26.09.2008, 12:05
Ellerde ne hanımlar varmış yaa :):)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.