kronik
26.09.2008, 01:28
PİLAV İÇİN MALZEMELER
1 BÜYÜK SU BARDAĞI PİRİNÇ
1 KURU SOĞAN
1 TAVUK GÖĞSÜ
1 AVUÇ ÇAM FISTIĞI
1 AVUÇ YER FISTIĞI
1 AVUÇ KUŞ ÜZÜMÜ
2 BARDAK SU
TUZ KARABİBER-TARÇIN
HAMURU İÇİN
2 yumurta
5 kaşık yoğurt
yarım paket margarin
yarım su bardağı sıvıyağ
un 1 PAKET KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
TAVUK GÖĞSÜNÜ KÜP KÜP DOĞRAYIP KAVURUYORUZ KURU SOGANLARI DA KAVURDUKTAN SONRA FISTIKLARI KUŞ ÜZÜMÜNÜ VE ÖNCEDEN HAŞLAYIP KABUKLARINI SOYDUĞUMUZ YER FISTIKLARINI TENCEREYE EKLİYOR VE ONLARIDA KAVURDUKTAN SONRA PİRİNÇLERİ EKLEYİP KAVURUP SUYUNU KOYUYORUZ VE PİLAVI DEMLENMEYE BIRAKIYORUZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ÖTE YANDAN HAMURUN MALZEMELERİNİ KARIŞTIRIP YOĞUYORUZ VE HAMURU 2 EŞİT PARÇAYA AYIRARAK MERDANE İLE AÇIYORUZ AÇTIĞIMIZ HAMURU KULLANACAĞIMIZ KALIBA SERİYORUZ BEN GENELLİKLE KEK KALIBI KULLANIYORUM SERDİKTEN SONRA İÇİNE PİLAVIMIZI AKTARIYORUZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İKİNCİ PARÇA HAMURUMUZU DA PİLAVIN ÜZERİNE KAPATTIKTAN SONRA ORTASINI KESİP 220 DERECE FIRINDA HAMURLAR KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İŞTE PERDE PİLAVIMIZIN GÖRÜNÜMÜ BÖYLEE........................
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İŞTE BU DA SERVİSDEN ÖNCEKİ HALİ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
BU DA SON HALİ.......................... ..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
1 BÜYÜK SU BARDAĞI PİRİNÇ
1 KURU SOĞAN
1 TAVUK GÖĞSÜ
1 AVUÇ ÇAM FISTIĞI
1 AVUÇ YER FISTIĞI
1 AVUÇ KUŞ ÜZÜMÜ
2 BARDAK SU
TUZ KARABİBER-TARÇIN
HAMURU İÇİN
2 yumurta
5 kaşık yoğurt
yarım paket margarin
yarım su bardağı sıvıyağ
un 1 PAKET KABARTMA TOZU
YAPILIŞI
TAVUK GÖĞSÜNÜ KÜP KÜP DOĞRAYIP KAVURUYORUZ KURU SOGANLARI DA KAVURDUKTAN SONRA FISTIKLARI KUŞ ÜZÜMÜNÜ VE ÖNCEDEN HAŞLAYIP KABUKLARINI SOYDUĞUMUZ YER FISTIKLARINI TENCEREYE EKLİYOR VE ONLARIDA KAVURDUKTAN SONRA PİRİNÇLERİ EKLEYİP KAVURUP SUYUNU KOYUYORUZ VE PİLAVI DEMLENMEYE BIRAKIYORUZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ÖTE YANDAN HAMURUN MALZEMELERİNİ KARIŞTIRIP YOĞUYORUZ VE HAMURU 2 EŞİT PARÇAYA AYIRARAK MERDANE İLE AÇIYORUZ AÇTIĞIMIZ HAMURU KULLANACAĞIMIZ KALIBA SERİYORUZ BEN GENELLİKLE KEK KALIBI KULLANIYORUM SERDİKTEN SONRA İÇİNE PİLAVIMIZI AKTARIYORUZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İKİNCİ PARÇA HAMURUMUZU DA PİLAVIN ÜZERİNE KAPATTIKTAN SONRA ORTASINI KESİP 220 DERECE FIRINDA HAMURLAR KIZARANA KADAR PİŞİRİYORUZ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İŞTE PERDE PİLAVIMIZIN GÖRÜNÜMÜ BÖYLEE........................
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İŞTE BU DA SERVİSDEN ÖNCEKİ HALİ
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
BU DA SON HALİ.......................... ..
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]