PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mUtLuLuK nErEdE?

*AHISKALI*
29.09.2008, 18:28
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

KÜÇÜK MUTLULUKLAR

Küçük derelerdir büyük nehirleri oluşturan
Küçük mutluluklar, küçük, küçücük derelerdir
Büyük nehri ararken üzerinden atladığın
Arkana dönüp de bakmadığın

Küçük mutluluklar;
Çıtır çıtır Kızılay simitidir, çayın yanında
Aniden radyoda karşına çıkan şarkı
Kar yağınca tatil olan okul

Başarılı bir rejimin birinci günü
Sokakta sevebildiğin kedi
Yürüyen güvercinin kafası
Tenekedeki fesleğen

Kurumuş çamaşırlar, bir kış ikindisi
Geri gelen elektrik
Hamdi'nin hikayeleri
Annenin yemeği
Tamir ettiğin alet
Yeşil t-shirtün, yatarken giydiğin
Bir dostun başarısı, neler çektiğini bildiğin

Elini sımsıkı tutan minik el
Dudağında ıslık yürüdüğün yol
Birden çıktığın yolculuk

Sana açılan kapılar
Sana kapıyı açanlar
Hoş gelenler
Hoş buldukların

Yalnız kalabilmek - dilediğinde
Kavuşabilmek - özlediğinde

kronik
29.09.2008, 20:18
Mutluluk ;
mutluluk insanın içinde
belki her yerde belki de hiç bir yerde
mutluluk
tamamen iç dünyanla ilgili mutlu olmak için o kadar çok sebeb varken halen mutsuz olmakta inad ediyorsan demekki duygusallıktan uzaklaşmışsın demektir .eğer ruhsuzluk ruhunu kuşatmış ise hiçbirşey seni mutlu edemez

çiğdem kaya
29.09.2008, 21:27
bence mutluluk hayallerde.ben hayal kurunca mutlu oluyorum.yanı sonuc olarak ıcımızde galıba.yasadıgımız nesıl bızı makınelere saklayıp kendımızden bıle uzaklasırıyor yalnızlıga ıtıyor.eve goz attım kardesım bılgısayar basında bende babam tv ızlıyor hepımız evdeyız ve saatlerdır bırbırımızle bır kelıme dahı konuşmadık.nerede gaz lambasının etrafında toplanılıp ordan burdan konusulan devırler.aılenın aıle gıbı kenetlendıgı canın acıdıgında herkesın sahıt oldugu zamanlar.sımdılerde neler yasıyoruz aılemızden kım bılıyorkı bazen kendımız bıle farkedemıyoruz.

tatli-dilli
30.09.2008, 08:44
bana göre mutluluk bakmasini ve hissetmesini bildigin her yerde vardir.

mutlu olmak icin sebep mi yok, su an bu satirlari yazabiliyor isem
mutlu olmam lazim parmaklarim oldugu icin,
ve yazdiklarimi okuyorsam bir kat daha da mutlu olmam lazim okuyabiliyorsam,
ve okuduklarimi algilayabiliyorsam daha da cok mutlu olmam lazim diye uzar gider bu konu,
mutlu olmak sükretmeyi bilmektir, sükretmesini bilen biri de zaten mutlu biridir.

ara sira pasif depresif hallerimiz olabilir, ama mutluluk en güzel hisslerden biridir.
insan mutlu olursa huzurlu yasar, huzurlu insan akillica isler yapar,
akilli insan karsindakini de huzurlu ve mutlu hissettirir...

seheresma
30.09.2008, 11:49
:D:);)BEN COK MUTLU BIR INSANIM BANA GÖRE GÜLMEYI COK SEVIYORUM COK GÜLDÜGÜMÜ SÖYLERLER;CANIM SIKILINCA KAVGA ETMEYE CALISIRIM AMA BASARAMAM KÜSMEYI;KALBINI SAKIN VE KINDEN NEFRETTEN UZAK TUTARSANIZ SEVGIYLE SAYGIYLA GECINIRSENIZ CEVRENIZLE BIR AILENIZ VARSA MUTLUSUNUZ DEMEKTIR HELEDE ALLAH KALBINIZDFEN HIC CIKMIYORSA YOLUNUZ ACIKTIR SEVGIYLE KALIN HOSCAKALIN DEGERLI DOSTLARIM BEN SIZLERI COK SEVIYORUM :D:);)

hamitgüneyli
30.09.2008, 12:25
mutluluk mutluluk mutluluğun adı bile güzel bazan küçük şeyler bile mutlu eder insanı bazansa yetinmeyiz daha vazla şeyler isteriz ama engüzel mutluluk ve zenginlik sağlıktır cenebı allah hiç kimsenin sağlığını vehuzurunu bozmasın inşallh