Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımcı Olurmusunuz??
Svs_Crazy_58
01.10.2008, 16:52
Pc İle İlgilı Bır Problem Var.
Bır Kac Tane Yukledım.
Oyuna Gırdıgımde Bılgısayar otomatık Olarak Yenıden Baslıyor Sorun Ne Olabılır:confused:.
yardımcı Olurmusunuz
gürün_güzeli
01.10.2008, 16:54
kısacası geçmiş olsun virüs mü girdi acabaaa????
Svs_Crazy_58
01.10.2008, 17:05
kısacası geçmiş olsun virüs mü girdi acabaaa????
vırus Fln Yoq.................
Svs_Crazy_58
01.10.2008, 17:33
Yardımcı Olabıecek Kımse Yok mu :(...
sitemizin proğram uzmanı ve yeni hackerı na bi özel mesaj at istersen kendileri nikotin oluyorlar oldukça iddialı bu konuda
Buyur kardesim hemen yardimci olayim tabiiki!!!!!!
patron virüsü, eğer sistem geri yüklemeyi çalıştırabilirsen kurtarırsın herşeyi yok yapamazsan vay haline :S sistem geri yükleme için önce güvenli kip te bi aç, sonra reset at bu kez pc açılacak, bu arada sistem geri yüklemeyi çalıştırmalısın, yok çalıştıramazsan bir veya ikinci sonraki pc açısında system32 hatası alacaksın ki, o zaman daha da uzar, bu sefer yine patron virüs silme işlemini yapman gerekirki, çok teferrüatlıdır.
dostum f8 ile gelen menüde hatalarda otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak de sonra yeniden başlat pc yi onüne mavi ekran gelecektir yüksek ihtimal buradan hangi donanımın ya da bu donanıma ait hangi sürücünün bu hataya neden oldgu bilgisine ulaşabilirsin bu donanımı ya da sürücüsünü kaldırıp yeniden yuklemek sorunu cozebiliyor kimi zaman ama bazen de sistem dosyalarına zarar vermiş olabiliyor o zaman 2 cözüm kalıyor birincisi xp cd ile repair ekranında CHKDSK /p ile sistemi taratmak ve eger giderilebilecek hatalar warsa gidermek ve son çözüm ne yazık ki format bunu söylemekten nefret ediyorum ama baska çözümü yok..
Ram'in yetmitor.Bu kadar....
---------------------
Svs_Crazy_58
01.10.2008, 18:53
dostum f8 ile gelen menüde hatalarda otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak de sonra yeniden başlat pc yi onüne mavi ekran gelecektir yüksek ihtimal buradan hangi donanımın ya da bu donanıma ait hangi sürücünün bu hataya neden oldgu bilgisine ulaşabilirsin bu donanımı ya da sürücüsünü kaldırıp yeniden yuklemek sorunu cozebiliyor kimi zaman ama bazen de sistem dosyalarına zarar vermiş olabiliyor o zaman 2 cözüm kalıyor birincisi xp cd ile repair ekranında CHKDSK /p ile sistemi taratmak ve eger giderilebilecek hatalar warsa gidermek ve son çözüm ne yazık ki format bunu söylemekten nefret ediyorum ama baska çözümü yok..
Yardımların Icın sagol Abıcım:)
İyi Bayramlar...
Rica ederim !!!! canim kardesim
Svs_Crazy_58
01.10.2008, 18:58
Okulda Bılgasayar Hocasına Sordum Cevaplayamadı.
Ben de Cozum Olarak Burayı Buldum...
Evet olabilir ben yillarca sesli chat calistirdigim icin iyi kötü dostum o yönden birseylerde tecrübe edindik,Ayrica seninde bayramini kutlar esenlikler dilerim.Gözlerinden öperim !!!!
gürün_güzeli
01.10.2008, 19:02
---------------------
engin abicim sen boşuna yazmışsın bak tek cvpla bitiyormuş herşey :D:D
engin abicim sen boşuna yazmışsın bak tek cvpla bitiyormuş herşey :D:D
:))) Öylemi dersin :)))
canin sagolsun dermisim bende :)) Hayirli bayramlar bacim benim
gürün_güzeli
01.10.2008, 19:11
:))) Öylemi dersin :)))
canin sagolsun dermisim bende :)) Hayirli bayramlar bacim benim
önemli değil abicim senin de bayramın mübarek olsun ( sen benim ne demek istediimi anladın) :)
önemli değil abicim senin de bayramın mübarek olsun ( sen benim ne demek istediimi anladın) :)
Anladim bacim :))) Tsk ederim bacim amin cümlemizin insallah bacim
Svs_Crazy_58
01.10.2008, 19:14
---------------------
2 Gb Ram VAr Dah Nasıl Yetmesın Hard Dısk te 320 Gb...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.