PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün yazılarım burdan...(Nikotin)

Nikotin
02.10.2008, 18:13
Suskun heyelanlı gecelerde asitli kola ve bol nikotinli saatler içerisinde seni hayal ederken pat diye aklıma beni reddettiğin geldi.Senden hep olumsuz yanıtlar alan bu bünye bilmem daha ne kadar dayanır...

Uykusuz kaldığım dört duvarlı dumanlı odamda perişan yatağımın gariban yastına başımı koyduğum zaman yine sen gelirsin aklıma...

Yakınlığın öyle uzakki bana biraz daha yanaşsam sana deryalarından bir dahaçıkamamaktan korkuyorum...

Gözlerinde bir daha buluşmak üzere şimdilik bu yazıyada elveda...

Nikotin
02.10.2008, 21:53
SİVAS;

Seni her ne olursa olsun,neresinden bakarsam bakayım,seni iyi görmek istesem bile, hangi ucundan tutmaya çalışırsam çabalarsam elimde değil sevemiyorum seni sevmiyorum.

Yiğido şehri seni bütürlü sevemedim?Neden mi?Eğer cevap beklersen bu adama haksızlık etmiş olmazmısın?

Kışın aşırı bir soğukluk sanki sadece beni üşütüyormuşun gibi...Saçımın telinden ayak barmağıma kadar üşütüyorsun beni.Kabanımın cebinden çıkardığım sigaramı yakma esnasın sanki beni sigara iştiğim için nasihat veren annem misali...Biraz estirirsin,bir türlü bakkaldan aldığım çakmağı yakamam işte...Yine sen galipsin.

Yüreğimdeki miktarı belirsiz bana ait olmayan acılar gibi acıtır işde kimi şair sana karı yakıştırmış.

Sivas'a öyle yakışırdıki kar asfaltlar lazer misali buz parıldayıp tutar.Resmi yalanlar...Sana kar öyle yakışırki duygu bile artık sana iltifat etmemden kıskanmaya başlar...Hem sana iltifat hem seni sevmemek...Neden böyle oluyor?

Şehirlerin yiğidi ülkemin o kadar güzel şehri.Birçok şehir bundan yoksun.Cumhuriyetin temelinin atıldığı şehir...

Böyle acayip duygularla ben yaşarım her an seninle...

seheresma
03.10.2008, 00:07
SEVGILI NIKOTIN KARDESIM SIIRIN COK GÜZEL DUYGULU;FAKAT SORUM OLACAK BEN BIR SIVASLI OLARAK MERAK EDYORUM GERCEKTEN COKMU SOGUK ORASI SIVASA GITMEYELI 22 SENE OLDU ;senin siirinle beraber gecmise dogru gittim biraz onlarda icimde kalsin saygilar

Nikotin
05.10.2008, 17:36
SEVGILI NIKOTIN KARDESIM SIIRIN COK GÜZEL DUYGULU;FAKAT SORUM OLACAK BEN BIR SIVASLI OLARAK MERAK EDYORUM GERCEKTEN COKMU SOGUK ORASI SIVASA GITMEYELI 22 SENE OLDU ;senin siirinle beraber gecmise dogru gittim biraz onlarda icimde kalsin saygilar

Erzurum'dan bile soğuk.Özellikle geçen sene burda olanlar bilirler...

Nikotin
05.10.2008, 19:02
Gözlerinden devam ediyorum...

Kalk artık yeter.Artık bana bir tek cümle söyle...Bana küskünlüğünü bitir...Biraz sirkelen..Tek noktalı bir paragrafla bana seni seviyorum de!

Tertemiz ve beyaz bir sayfa yazıyorum garip duygularla saf ümitlerle yazının sonunu görmeden yazıyorum. Yalnız sana boyun eğiyor bu bıkkın cümleler ,seninle canlanıyor,seninle hatta abı-hayat buluyor.

Yazıyorum;nağmeler acı bir iniltiyle meşgul,ben ise perşan bir şekilde seni beklemekle...

Üzerimde acı bir Nikotin kokusu öyle bekliyorum...

seheresma
05.10.2008, 21:20
BUDA COK GÜZEL SAIRMISIN NIKOTIN::::::::::::::::::::::: :::::::::::::

Nikotin
05.10.2008, 22:02
BUDA COK GÜZEL SAIRMISIN NIKOTIN::::::::::::::::::::::: :::::::::::::

Yazdığından pek bi şey analamadım ama.Güzel şeyler diyorsun galiba.

seheresma
06.10.2008, 01:51
Yazdığından pek bi şey analamadım ama.Güzel şeyler diyorsun galiba.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:rolleyes:-AAAAAAAAAAAA SANADA IYILIK YARAMIYOR TABIKI IYI SEyLER DIYORUM DIGER SIIRINIDE OKUDUM VE GÜZEL OLDUGUNU SÖYLEMEK ISTEDIM AYRICA sairmisin nikotin diye soru sordum umarim simdi anlasilir espiri niyetine yani:D

Nikotin
06.10.2008, 17:43
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:rolleyes:-AAAAAAAAAAAA SANADA IYILIK YARAMIYOR TABIKI IYI SEyLER DIYORUM DIGER SIIRINIDE OKUDUM VE GÜZEL OLDUGUNU SÖYLEMEK ISTEDIM AYRICA sairmisin nikotin diye soru sordum umarim simdi anlasilir espiri niyetine yani:D

Kendi çapımda karalıyorum...Öyle işte.

Nikotin
06.10.2008, 19:33

Yazıyorum okuyanın kim olduğunu,okuyanın nerde olduğunu bilmeden yazıyorum;

Sen giderken her şeyimi götürdün.Kalbim,ruhum,aklım... Uyandığım hiç bir vakit seninle uyandığım herhangi bir gün olamaz ki.Allah'ım kanatları yok ama gönderdiğin melek başka şehre gidiyor ve gitti...

Yüzlerim yanıyor bakışlarında ki serinlik bilmem ne kadar uzak bana...

Uyuyamıyorum işde bu son günüm yine gidiyosun.

Gidiyosun,gözlerim buğulu bir şelilde öyle seni düşünüyorum...

Nikotin
07.10.2008, 19:49
Garip duygular

Oku artık;bu parmaklar senelerdir hiç durmadan sürekli başkalarına bir şeyleri anlatmak için yazıyor yazmaya devam ediyor...Bıkmadan yazdım kimi zaman belki birilerinin bir gün işine yarar diye...Yaradı mı birilerine bilmiyorum ama bana yaradığı kesin çünkü hala bir şeyler yazıyorum...

Sen bende yada ben sende olan bir zaman düşlüyorum... Şimdi izmaritim kültablamı sevmiş duman iltifat ediyor, nikotin onlara hayran...Sevenler yan yana işte...

Romantik yada şairane değil bu yazılar belki yüreğimin iniltisi.Hiçbir zaman demedim diyemedim bunları başkasına...Asabice bir duruş sergiledim her anımda....

Yazıyorum;nağmeler acı bir iniltiyle meşgul,ben ise perşan bir şekilde seni beklemekle...

Öylesine bir yazı işde.

Nikotin
07.10.2008, 20:40
Yanlızlık anatomisi;

Bana artık karanlıksın,aydınlığım değil.Karanlığında kayboldum artık.Dağların dorukları kadar yanlızım...

Yağmurlar damlıyor gecenin gözlerinden...Issız yerde ağlayan bir adam gibi...

Dudaklarımda unutulmuş bir asker türküsü...Karanlıkta seni arar ellerim.Yüreğim gönlümün konduğu yeri arıyor durmadan.Kim bilir şimdi nerdesin?

kronik
07.10.2008, 22:34
günde kaç paket sigara içiyorsun ?
sevgili nikotin ??????

Abdurrahman 58
07.10.2008, 22:42

Sen giderken her şeyimi götürdün.Kalbim,ruhum,aklım... Uyandığım hiç bir vakit seninle uyandığım herhangi bir gün olamaz ki.Allah'ım kanatları yok ama gönderdiğin melek başka şehre gidiyor ve gitti...

Yüzlerim yanıyor bakışlarında ki serinlik bilmem ne kadar uzak bana...

Uyuyamıyorum işde bu son günüm yine gidiyosun.

Gidiyosun,gözlerim buğulu bir şelilde öyle seni düşünüyorum...

işte bu yazın beni nikotine sevk eder!gece gece deştin yaramı beabi

Nikotin
08.10.2008, 13:01
günde kaç paket sigara içiyorsun ?
sevgili nikotin ??????

Belli olmuyor.O gün ki ruh halima bağlı....Tabi 4-5 paket içmiyoruz.Nede olsa insanız.

kronik
08.10.2008, 13:42
Yağmurlar damlıyor gecenin gözlerinden...

güzel bir cümle ...... ..............................

Nikotin
08.10.2008, 18:30
Beğendiğine sevindim...........:rolleyes:

Abdurrahman 58
08.10.2008, 18:42
yeni yazılarını bekliyoruz....................

Nikotin
08.10.2008, 19:56
Küsüyorum artık;

Hüsrana çevirdin hayatımın baharını.Oysa ay gibi parlardı gülüşlerin gönlümün gecelerinde.

Güne hasretle bakıyor artık gözlerim...

Anlatma artık bunları nikotin.Sessiz ve gamsız bir akşam olsun.Zamanı düşlerle uğrlamaya çalışan rüyalar gibi.

Yine gittin son ümitlerde eriyip mahvoldu.Bu iniltili yazılarda üzülen yine nikotin oldu...

Avunmak isterken bir gece yine öylesine bir fasıl oldu...

fatalmuro
08.10.2008, 21:12
kanka yazılar süper olmuş
başarılarının devamını dilerim bol şans

Nikotin
08.10.2008, 21:14
kanka yazılar süper olmuş
başarılarının devamını dilerim bol şans

Pm atmışın la diyorum bu kim dün söylediğim site buydu oğlum.Kanka senden kurtulamıyacakmıyım?:)Oğlum 7 senedir reel de beraberiz.Sanalada atıldık beraber hadi hayırlısı.Bu arada yorum için teşekkürler...Yazıları bizimkilere deme oğlum:D

54_askerim_54
08.10.2008, 21:34
ya kardeşim ben sana ne diyim ya bi insan bu kadar mı duygulu olur bu kadar mı güzel cümleler kurar hayret ediyorum ya ben çok beyendim hepsi birbirinden güzel ama senkesin bişiler yaşıyosun ki bunları yazıyosun allah devamını getirsin valla başarılar dilerim bizleri mahrum etme bu yazılardan :)

Nikotin
08.10.2008, 21:43
ya kardeşim ben sana ne diyim ya bi insan bu kadar mı duygulu olur bu kadar mı güzel cümleler kurar hayret ediyorum ya ben çok beyendim hepsi birbirinden güzel ama senkesin bişiler yaşıyosun ki bunları yazıyosun allah devamını getirsin valla başarılar dilerim bizleri mahrum etme bu yazılardan :)

Yaşadığımı yazmaya çalışıyorum.Gayette güzel yazılar ortaya çıkıyor en azından yorumlar öyle diyor.

Nikotin
09.10.2008, 21:16
Özlemek;

Yağmur yağıyor.Yine loş odamın soğuk bir köşesine çekilmiş bir şey yazıyorum. Yazdıklarımdan artık hazda alamıyorum....
Şimdi telefon açsam sana, sesini duymak da yetmiyor ki.

Hep aynı cümleler;Nasılsın,Hayat nasıl gidiyor...Sebebini kavrıyamadığım bir ağlamak var içimde.Bunu bir türlü sığdıramıyorum uçsuz bucaksız yüreğime.Arada bi bilgisayarın başına otururken ,sitelerde dolaşırken öylece dalıp gidiyorum;neyi düşünüyorum acaba?Hasret çok fena yarim. Anlamak seni; daha da fena…

Kederim odamın her tarafına sinmiş durumda.İşte böyle,
yürğimde garip bir acı... yazdığım nağmelerle hep seni düşünüyorum...

Nikotin
09.10.2008, 22:53
Geri dön...

Sana çok uzak diyardayım... Yine gecenin ilerleyen saatleri senle beraber yürüdüğümüz sivas kaldırımlarını anımsattı....

Ne kadar sevgimizin üstünden uzunca zaman geçsede yıllandıkca değerlenen aslında hiç eskimeyen bir değersin şimdi.İnsan hergün hergün anımsıyormuş aynı gözleri aynı yüzü...

Yüreğime sığdıramıyorum artık gönlümden geçenleri.Hislerim yazdığım beyaz sayfaya çarpı geri yansıyor çoğalarak...

Senin yazılarını gördüğüm defterimde artık kalp ağrıları başlıyor...Baş edemiyorum artık bunlarla...Özlüyorum seni geri dön...

Nikotin
14.10.2008, 20:02
SEVGİLİYE;

Sana yine yazıyorum....950km öteden.Sen şuanda belki hatırlamazsın beni sevilen vefasız olur derler doğru galiba.

Yazıyorum işte sokaklar cehennem binalar üstüme geliyor sanki.Kar getiren rüzgarlar yine sadece beni üşütüyor...

Sensizliğimin ilk ayı.Garip bir duman sardı odamı.Kalem boynunu büktü,kağıtlarım kefen oldu bana...

Yüreğiminde derin yaralar bırakıyor hasretin.Hekimim çok uzaklarda.Ona artık esef ediyorum galiba....

Yazıyorum cümleler acı bir iniltiyle meşgul ben ise seni perişan bir şekilde beklemekle....

NOT: Arada bir uğrar saçmalarım demiştim.Selametle....Bu yazı(kronick&serrrkan'a gelsin...;beğenirsiniz umarım:))

NIKOTIN/Yüzbaşı

Abdurrahman 58
15.10.2008, 21:59
SEVGİLİYE;

Sana yine yazıyorum....950km öteden.Sen şuanda belki hatırlamazsın beni sevilen vefasız olur derler doğru galiba.

Yazıyorum işte sokaklar cehennem binalar üstüme geliyor sanki.Kar getiren rüzgarlar yine sadece beni üşütüyor...

Sensizliğimin ilk ayı.Garip bir duman sardı odamı.Kalem boynunu büktü,kağıtlarım kefen oldu bana...

Yüreğiminde derin yaralar bırakıyor hasretin.Hekimim çok uzaklarda.Ona artık esef ediyorum galiba....

Yazıyorum cümleler acı bir iniltiyle meşgul ben ise seni perişan bir şekilde beklemekle....

NOT: Arada bir uğrar saçmalarım demiştim.Selametle....Bu yazı(kronick&serrrkan'a gelsin...;beğenirsiniz umarım:))

NIKOTIN/Yüzbaşı

emeğine , yüreğine ,kalemine ,klavyene sağlık!:)
yine süper bir yazı.

Gözde006
23.10.2008, 19:50
Geçekten harika yazılar.Yaşadığını tamamiyle yansıtmışsın ki güzel olmuş.Kız arkadaşın yada eşin çok şanslı.:

seva
24.10.2008, 03:30
SEVGİLİYE;

NIKOTIN/Yüzbaşı

Güzel ifadeler Harika, tek kelimeyle harika.

Gönlüne sağlık kardeşim...

Gözde006
02.11.2008, 21:40
Pilin mi bitti....Hala bi şey yok:):):):)Yazmıyorsunda ondan diyorum:)Sevgilerle:)G:)zde