PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BİBERLİ EKMEK

kronik
03.10.2008, 20:01
Dedim ya bir poşet ekmek hamuru verdiler diye pizza yaptım hamurun yarısından fazlası duruyor dedim bi de biberli ekmek yapim bunun için
1-kurusoğan(büyük boy)
1-domates
3-acı pul biber
4-biber salçası
5-susam
gerekli olan malzemelerimiz
önce hamurumuzu ceviz büyüklüğünde bezelere ayırıyoruz
diğer yandan kurusoğanı domatesi robotta çekip ,salçasını ,tuzunu ve susamını ekliyoruz .
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

sonra bezelerimizi merdane ile açıp tepsiye yerleştiriyor ve üzerinie hazırladığımız salçalı sosu bol bol sürüyoruz artık fırına girmeye hazırlar

işte bu da fırında pişip çıkmış hali çay saatleri için pratik ve güzel bi taddır herkese afiyet olsun yiyenlere yani sizde artık :D:D:D

bu arada halen hamurum var bitmedi daha

yiğidoturan
03.10.2008, 21:03
eline sağlık çok acıysa ben almayayım acı dokunuyoda

kronik
03.10.2008, 21:09
yok ben acısız yapıyorum genellikle gönül rahatlığı ile yiyebilirsin dokunmaz :D

seheresma
03.10.2008, 22:04
KALAN HAMURU BANA YOLLA CANIM CEKTI KIZ COK GÜZEL GÖZÜKÜYOR.MARIFETLI MASALLAH HIIIIIIIIIIIIM

kronik
04.10.2008, 00:14
yok hamuru göndermiyeyim de, sen misafir ol gel bana

seheresma
04.10.2008, 02:08
yok hamuru göndermiyeyim de, sen misafir ol gel bana
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:D MISAFIR OL GEL BANA BÖREKLER ACARIM SANA PARAM PULUM YOK AMA -------------heheh unuttum devamini ya.......:rolleyes: gelirim insallah bende yanina güzel bir salata birde cay demleriz ok ....................keyfimize bakariz :)

gürün_güzeli
04.10.2008, 12:07
ooo valla buda süper haa:D....................