Orijinalini görmek için tıklayınız : Şemdinli'de Hain Saldırı
Sivaslilar.Net
04.10.2008, 09:27
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
PKK'nın dün akşam Şemdinli'deki Aktütün karakoluna saldırdığı ve çatışmalarda 15 askerin şehit olduğu 2 askerin de kayıp olduğu açıklandı...
PKK, dün akşam saatlerinde Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Karakolu'na saldırdı. Çatışmalarda 1astsubay, 6 uzman erbaş ve 8 er şehit oldu. 2 uzman erbaştan da haber alınamadığı açıklandı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne PKK’lı teröristlerce yapılan saldırıda 15 askerin şehit olduğu bildirildi.
23 TERÖRİST ÖLDÜDÜRÜLDÜ!
Bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dün yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu, 23 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henüz temas kurulamadığını, 2 askerin de durumunun ağır olduğu belirtildi.
Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak tarafından bu sabah bir basın toplantısı ile yapılan açıklamada, Irak'ın Kuzeyi'nde saldırıların devam ettiği, belirtilen rakamların artabileceği ifade edildi.
Çatışmalarda yaralanan askeri personelin uçakla Ankara'ya getirildiğini belirten Tuğgeneral Gürak, ilerleyen saatlerde yeni açıklamalar yapılacağını sözlerine ekledi.
ABDULLAH DUMAN
04.10.2008, 10:08
ALLAH ONLARIN BU YAPTIKLARINI YANLARINA BIRAKMASIN
Kaptan-58
04.10.2008, 10:10
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET. AİLESİNE VE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM..
BU PKKYI DOLAYLI YOLDAN BESLEYENİNDE, KOLLAYANINDA, DESTEK VERENİNDE ALLAH BİN BELASINI VERSİN İNŞALLAH.. ALLAH PKKLILARI VE YANDAŞLARINI DÜNYA VE AHİRETTE CAYIR CAYIR YAKSIN İNŞALLAH... ŞEREFSİZLERRRRRRR..........
Kaptan-58
04.10.2008, 10:11
PKK köylü Cuma'dayken saldırmış!
Hainler, Irak sınırında bulunan Aktütün Köyü'ndeki Sınır Jandarma Sınır Karakolu'na saldırıyı köylüler Cuma Namazı'ndayken gerçekleştirmiş.
Hakkâri'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün köyündeki Jandarma Sınır Karakolu'na dün öğle saatlerinde bir grup terörist tarafından roketli ve uzun namlulu silahlarla ateş açması üzerine çıkan çatışmada 15 asker şehit oldu.
Alınan bilgilere göre, PKK'lı teröristler Şemdinli'ye 70 km uzaklıktaki Irak sınırında bulunan Aktütün Köyü'ndeki Sınır Jandarma Sınır Karakolu'na saldırıyı dün Cuma Namazı saatinde gerçekleştirdi. Köylülerin namazda olduğu sırada, Irak'tan sızan kalabalık bir grup terörist karakola roketli ve ağır silahlarla hedef aldı. Yaklaşık 400 kadar askerin konuşlu bulunduğu karakolda bulunan askerler karşılık verdi. Çıkan çatışmanın yaklaşık 4 saat kadar sürdüğü belirtildi.
Çoğunluğu, teröristlerin ilk ateşinden olmak üzere 1'i astsubay, 6'sı uzman çavuş olmak üzere 15 asker şehit oldu. 2 uzman çavuştan ise hala haber alınamadığı bildirildi. Çatışmada 23 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
Bölgeye havadan karadan yapılan takviye destekten sonra saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin Kuzey Irak topraklarına doğru kaçtığı belirtildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyonların devam ettiği öğrenildi. Çatışmada çok sayıda askerin de yaralandığı ve yaralı askerlerin helikopterlerle Hakkari ve Van Askeri hastanelerine taşındığı bildirildi.
Aynı karakola 9 Mayıs günü yağmurlu bir gece yaklaşık 200 kişilik bir terörist grup saldırıda bulunmuştu. Saldırıda 6 asker şehit olmuştu. Saldırı sonrası kaçan teröristlerle yaşanan sıcak temasta 19 terörist ölü ele geçirilmişti.
Hiç sasırmadım onlar için Cuma ,Ramazan,Bayram ne farkeder imansız imansızdır.
Arif Coşkun
04.10.2008, 13:54
Elim kolum zorlanarak yazıyorum!!!
25-30 yıldır hep aynı şeyler.Hep böyle ölenlerin peşinden rahmet dileyip,ahlanıp sızlanıp gözyaşlarınamı boğulacağız?
Arkadaşlar lütfen yorumumu politik bulup beni suçlamaya kalkmayın.
Bu ülkeyi kimler yönetiyor? Sözüm sadece bu hükümete değil.Gelmiş geçmiş yönetime aday olmuş görev almış herkese.Neden sağlıklı bir çözüm üretilemiyor!!!
Siz hiç duydunuzmu? Felan bakan, felan müdür, felan yönetici, felan zengin,kelli felli, kalbur üstü insanların çocuğunun şehit düştüğünü. Cenazelere dikkat edin, hep yoksul semtlerden, hep fakir fukara gariban çocuğuna bir çorap bile alamayan ailelerin evlatları.
Ateş düştüğü yeri yakar, her ne kadar bizlerde üzülsekte malesef bir anne bir baba kadar bu acıları hissedemeyiz.
Ergeneokon istibaratına verilen önem kadar, bu pkk köpeklerine verilseydi saldırılar önlenemezmiydi??? Bu ne ya!!! Eskiden bir ikiydi, şimdi 10-15 şehit veriyoruz!!!
Yazık günah yaa, bir insanı yetiştirmek 20 yaşına getirmek kolaymı? Meclis yan gelip yatma yerimi?
İktidarı, muhalefeti sen çok çaldın ben az çaldım tartışması yapacağına enerjinizi bu terör belasına neden vermiyosunuz?
Çünkü ölen sizden yakınalrınızdan değil!!!
Neden bir çözüm üretilemiyor, neden bir şeyler yapılmıyor, neden sorgulamıyoruz çözüm bulacağım diyen gelen insanları??
Daha kaç yıl bekleyeceğiz, daha ne kadar şehitler vereceğiz?
Kafam karmakarışık!!! Allah şehitlerimizi rahmet eylesin, Allah yakınlarına büyük sabır versin, Ülkem üzerinden oyun oynayanların Allah belasını versin başka birşey demiyorum!!!
MELİLA 58
04.10.2008, 15:29
YA YETER ARTIK YA YETER İŞKENCE YAPMAK GELİYOR ONLARA İÇİMDEN
Abdurrahman 58
04.10.2008, 20:03
Elim kolum zorlanarak yazıyorum!!!
25-30 yıldır hep aynı şeyler.Hep böyle ölenlerin peşinden rahmet dileyip,ahlanıp sızlanıp gözyaşlarınamı boğulacağız?
Arkadaşlar lütfen yorumumu politik bulup beni suçlamaya kalkmayın.
Bu ülkeyi kimler yönetiyor? Sözüm sadece bu hükümete değil.Gelmiş geçmiş yönetime aday olmuş görev almış herkese.Neden sağlıklı bir çözüm üretilemiyor!!!
Siz hiç duydunuzmu? Felan bakan, felan müdür, felan yönetici, felan zengin,kelli felli, kalbur üstü insanların çocuğunun şehit düştüğünü. Cenazelere dikkat edin, hep yoksul semtlerden, hep fakir fukara gariban çocuğuna bir çorap bile alamayan ailelerin evlatları.
Ateş düştüğü yeri yakar, her ne kadar bizlerde üzülsekte malesef bir anne bir baba kadar bu acıları hissedemeyiz.
Ergeneokon istibaratına verilen önem kadar, bu pkk köpeklerine verilseydi saldırılar önlenemezmiydi??? Bu ne ya!!! Eskiden bir ikiydi, şimdi 10-15 şehit veriyoruz!!!
Yazık günah yaa, bir insanı yetiştirmek 20 yaşına getirmek kolaymı? Meclis yan gelip yatma yerimi?
İktidarı, muhalefeti sen çok çaldın ben az çaldım tartışması yapacağına enerjinizi bu terör belasına neden vermiyosunuz?
Çünkü ölen sizden yakınalrınızdan değil!!!
Neden bir çözüm üretilemiyor, neden bir şeyler yapılmıyor, neden sorgulamıyoruz çözüm bulacağım diyen gelen insanları??
Daha kaç yıl bekleyeceğiz, daha ne kadar şehitler vereceğiz?
Kafam karmakarışık!!! Allah şehitlerimizi rahmet eylesin, Allah yakınlarına büyük sabır versin, Ülkem üzerinden oyun oynayanların Allah belasını versin başka birşey demiyorum!!!
abi çok yerinde tespitler yapmışsın
abi onlar ancak meydanlara ip atmayı bilirler,abd uşaklığı yapmayı bilirler,iktidarın açığını yakalamayı bilirler,apo itini paşalar gibi beslemeyi bilirler HİÇ BİRİDE ŞU TERÖRÜ TAMAMEN YOK EDELİM DEMEZ.HEPSİ PASTADAN PAYINI ALMA DERDİNDELER.BU OLAYLAR OLUNCADA 2 DAKKALIK BİR KINAMA MESAJI YAYINLARLAR OLDU BİTTİİ.DEDİĞİN GİBİ ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYORİNŞALLAH YÜREKLİ BİR ADAMGELİRDE ŞU HAİNLERİN KÖKÜNÜ KURUTUR!
arikarinkuchi
04.10.2008, 21:09
adi herifler
Şehitlerimize Allahtan rahmet .yakınlarına sabır diliyorum.Milletimizin başı sağ olsun.
hamitgüneyli
04.10.2008, 22:51
ilk haberi net den aldım şok oldum kahramanlarımıza allah tan rahmet diler ailelerine sabırlar ihsan eylesin yarabbim tüm ülkemizin başı sağolsun hepimizin ciğeriyandı ulan ********ler haysiyetsizler allah belanızı versin inşallah
Onların hepsi cangardaş Allah yakınlarına sabır ihsan eylesin. Arkadaşlar şehitlerden bir taneside Sivaslı...
gercektende yüregimiz yandi Allah rahmet etsin ailelerinede sabirlar versin mekanlari cennet olsun .Ama o kansizlar sunu bilsinlerki hepsi bir gün battip yok olup gidecekler .VATAN BÖLÜNMEZ BAYRAK INMEZ YA SEV YA TERKET HER TÜRK ASKER DOGAR[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
seheresma
05.10.2008, 00:17
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet ailesi ve büyük Türk milletinede başsağlığı diliyorum.
Mekanları cennet olsun İnşaAllah!
seheresma
05.10.2008, 14:05
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) vatan icin canim feda ,TÜRKÜM ;TÜRKÜM ;TÜRKÜM daha yaziyimmi?
gurunlumezun58
05.10.2008, 14:15
içim yanıyo ne yazacamı bilemiyom
4 tane çapulcuylamı baş edemiyoz anlamıyom
gülsuna58
07.10.2008, 13:50
Allah hepsinin belasını verir inşallah . şehitlerimizin mekanı cennet olsun
yerliturkuaz
14.10.2008, 13:34
Bu kafayla devam ettigimiz surece daha cok sehitler verecegiz daha cok analar aglayacak...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.