PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Besmele (işleme)...

gul-i_ahmer
04.10.2008, 11:00
Nakislar
Bugün sizlerle işlemiş olduğum besmeleyi paylaşmak istiyorum. Modelini Kanaviçe Dergisinden aldım. İpi DMC siyah. Kumaşını da Tuva Tekstilden aldım. İşlenmesi çok zevkli. Tek renk de olduğu için kolay işleniyor. Henüz çerçeveletmedim. Bu şekilde bir kaç panı daha işlemeyi düşünüyorum. Artık hepsini birlikte çerçeveletirim diye düşünüyorum.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Biraz daha yakından çekilmiş hali. Kumaşı 14 ct etamin kumaşı. Kendinden simli bir kumaş. Bu şekilde tek renk işlenecek panolarda güzel oluyor. İşleyecek olanlara tavsiye ederim.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Çerçevelettiğimde ve diğer panoları da işlediğim de onları da paylaşırım inşallah sizlerle.
Herkese kolay gelsin.

Alıntı-

ayparcam
04.10.2008, 11:42
MasALLAH bacim ellerine saglik cok guzel olmus gercektende benimde yapasim geldi bak oyle bisey olursa buradan alirim ornegini ..Rabbim razi olsun gule gule kullanirsin insALLAH ceyizinde..

gul-i_ahmer
04.10.2008, 11:48
MasALLAH bacim ellerine saglik cok guzel olmus gercektende benimde yapasim geldi bak oyle bisey olursa buradan alirim ornegini ..Rabbim razi olsun gule gule kullanirsin insALLAH ceyizinde..

AMİN BACIM İNŞEALLAH İSLAM TEMELLERİ ÜZERİNDE BİR EVLİLİĞİM OLURDA KULLANMAK NASİP OLUR ÇEYİZİMİ;)