PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehidin Evine Ateş Düştü

Sivaslilar.Net
05.10.2008, 00:09
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma uzman erbaş Bahattin Erturhan'ın (29) şehit düştüğü haberi, Sivas'taki baba evini üzüntüye boğdu.

Eşinin görevinden dolayı Ankara'da yaşadığı öğrenilen şehit Erturhan'ın Sivas'ın Kılavuz Mahallesi'ndeki baba evine acılı haber yetkililer tarafından verildi. Haberi alan şehidin babası Mehmet, annesi İsmihan, üvey annesi Emine, kardeşleri Ayşe ve Ahmet Erturhan ile yakınları üzüntüye boğuldu. Ağıtlar yakan anne İsmihan ile gözyaşlarını tutamayan babası Mehmet Erturhan ve fenalık geçiren yakınlarına olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. Teröre lanet okuyan şehidin yakınlarını askeri personel ve yetkililer sakinleştirmeye çalıştı.

Şehidin ağabeyi Ahmet Erturhan, kendisini sakinleştirmek isteyen İl Jandarma Komutanı Kıdemli Kurmay Albay Hakan Doğan'a, kardeşinin 2 yıl görev süresinin daha olduğunu, bu süreyi kendisinin gönüllü olarak doldurmak istediğini belirterek, bölgeye gönderilmesi talebinde bulundu.Olayı duyan şehidin akrabaları ve komşuları da acılı aileye taziye ziyaretinde bulunarak, destek oldu. Şehit Bahattin Erturhan'ın Ankara'da yaşadığı, sağlık görevlisi olan eşi Fatma Erturhan'ın da bu ilde bulunduğu öğrenildi. Şehidin 2.5 yaşında Sılanur adında kızının bulunduğunu belirten yakınları, eşinin 5 aylık hamile olduğunu söylediler.

sedat yildiz
05.10.2008, 01:20
anadolu halki böyle teror yandaslarini secerse daha cok kuzular gider

LaEdri
05.10.2008, 01:24
Zaten çok bilmiş stratejistlerimiz var.Onlar herşeyi biliyor baksanıza onlara göre pkk son çırpınışlarıı yapıyor .Allahtan çırppınıyorlar biraz kendilerini toparlasalar herhalde bir saldırıda Allah korusun 70 i götürecek

seheresma
05.10.2008, 01:36
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
KANIN YERDE KALMAYACAK SEN RAHAT UYU BAHATTIN ASKER.................

Serd@r
05.10.2008, 03:56
Askerimize Allahtan rahmet ailesinede sabırlar diliyorum,çok acılı ve zor bir durum ama bizler için şehadet şerbeti içmek şereftir.
Allah birdaha böyle acılar yaşatmasın bizlere!

ayparcam
05.10.2008, 11:24
RABBIM ailesine sabir ve yetanetli olmalarini nasib eyler insALLAH..Sehidim siirinde diledigin gibi ahiretin olur insALLAH..

abdussvs
05.10.2008, 12:38
BÜTÜN ŞEHİDLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE VE VATANIMIZA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM...

halil özturk
05.10.2008, 12:48
allah sınır boylarında ülke için canını verenleri müjdeliyor.SEHİT.diyor.sorgu ve sualden muaf tutuyor ve onlara ölü demeyiniz onlar yaşıyor diyor.sehitlerimize allahtan rahmet kalanlarada sabrı cemil nasip etsin.ülkemizin başı saolsun

sivaslibozo
05.10.2008, 17:57
Ölen Sehitlerimize Allahtan rahmet ailesine sabir diliyorum, bu arada söylemeden gecemiyecem, bugun kü AVRUPA HÜRRIYET gazetesinde ölen sehitlerimizin resimleri yer alirken, Sivasli askerimizin resmi yokdu.
Bu olaya anlam veremedim....belki bir bileniniz vardir.

seheresma
05.10.2008, 20:26
SEHIT OLUP OLMADIGI BELLI DEGIL :CENAZESI BULUNAMAMIS KACIRILMIS OLABILIRMIS UMARIM SAGDIR;[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

sandalli
05.10.2008, 20:36
Almanya da ve avrupanin bircok ülkesinde teröre acikca destek saglayanlar bu acilara göz yumuyor, ölen öldügü ile kaliyor, intikam vaatleri sözde kaliyor, ates düstügü yeri yakiyor, siyasiler oy hesabi yapiyor, terör lanetlenmekle kaliyor, yikilmis anne babalar, dul kalmis esler ve yetim yavrucaklar ve daha hayatin baharinda canini bu vatan icin veren yigitler unutulup gidiyor. Bu millet yücedir ve birgün hem terörden hemde teröre göz yumanlardan hesap soracaktir, sabrimizi zorlamayin, yapamiyorsaniz birakin yapabilecekler yapsin. Sehitlere Allah tan rahmet, kederli ailelerine sabir ve bassagligi diliyorum.

abircan
06.10.2008, 00:47
1984 de sen doğmamıştın bahattin bu pislikler silaha sarıldığında, 24 yıldır kökü kaznamadı gitti bu terörün, bu gidişle nereye kadar böyle onuda allah bilir, umarım demokratik bir çerçevede kürt sorununa akıllı mantıklı bir çözüm gelir, bu kayıplar son bulur, kökü dışarda bu pisliklerin aldıkları tüm dış destekler, ekonomik, silah lojistik destekleri ciddiyetle üstüne gidilip kurutulmalı, inadına kürt-türk kardeşliği vurgusu yapılarak terör altedilmelidir artık, ülkemiz artık bu kan kaybına son vermelidir, nur içinde yatsın tüm şehidlerimiz

srilanka
06.10.2008, 09:37
arkadaşlar öncelikle tüm şehitlerimize ALLAHtan rahmet,geride kalanlarada sabır diliyorum.ALLAH diğer tüm askerlerimizi korusun sizlere arkadaşım sivasta askerlik yapacak nasıl biryer diye sormuştum ya;acemiliği bitti şimdi hakkari yüksekovada askerliğine devam edecek onun gittiği gün 15askerimiz şehit oldu ben hepsine çok üzülüyorum ALLAH yardımcıları olsun.bi arkadaşımız doğudaki insanlarımız terör yandaşlarını seçerse demiş.arkadaşım sen nerden biliyorsun doğudaki insanlar seçiyor?bende şuan doğudayım sizler kadar bizdde terörü lanetliyoruz.dikkat ettiyseniz hep genelde doğulu askerler şehit oluyor

Kaptan-58
06.10.2008, 09:42
ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET. AİLESİNE VE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM....

gul-i_ahmer
06.10.2008, 10:30
ONLARA ÖLÜ DEMEYİNİZ ŞÜPHESİZ ONLAR DİRİDİLER AMA SİZ BUNU ANLAYAMAZSINIZ-AYETİ KERİME

ŞİMDİ ONLAR ŞEHİDLERİN SEYİDİ HAMZANIN YANINDALAR
ŞİMDİ ONLAR ŞEHİDLERİN BABASI HATİBULENSAR HATIBULRESUL DİYE TANINAN RESULUN HATİBİ SABİT BİN KAYSIN YANINDALAR..
HA YEMAME HA UHUD HA BEDİR HA MUTE HA TÜRKİYE!!NE FARKI VAR BUNLARIN BİRBİRİNDN ÖNEMLİ OLAN İSLAM SANCAĞINI TAŞIMAK DEĞİLMİ???

SELAM RESULUN DUASINI ALANLARA VE YAŞAMAYI BİLİP GÜZEL ŞEHİTLİK MAKAMIYLA ŞEREFLENENLERE...

Abdurrahman 58
06.10.2008, 10:47
arkadaşlar öncelikle tüm şehitlerimize ALLAHtan rahmet,geride kalanlarada sabır diliyorum.ALLAH diğer tüm askerlerimizi korusun sizlere arkadaşım sivasta askerlik yapacak nasıl biryer diye sormuştum ya;acemiliği bitti şimdi hakkari yüksekovada askerliğine devam edecek onun gittiği gün 15askerimiz şehit oldu ben hepsine çok üzülüyorum ALLAH yardımcıları olsun.bi arkadaşımız doğudaki insanlarımız terör yandaşlarını seçerse demiş.arkadaşım sen nerden biliyorsun doğudaki insanlar seçiyor?bende şuan doğudayım sizler kadar bizdde terörü lanetliyoruz.dikkat ettiyseniz hep genelde doğulu askerler şehit oluyor

arkadaşım %90'ı destekliyor!desteklemese bu*****ler bu kadar organize olamaz!

tatli-dilli
06.10.2008, 10:53
dün o lanet olasi teröristlere icimden gecen bütün küfürleri ettim allah onlari bildigi gibi yapacaktir eminim...

icimiz kan agliyor, artik kelimeler ve sözler anlamsiz kaliyor, dursun bu siddet akmasin hic kimsenin kani, ben dayanamiyorum artik duyunca okuyunca görünce...

srilanka
06.10.2008, 13:21
arkadaşım %90'ı destekliyor!desteklemese bu*****ler bu kadar organize olamaz!

ya anlamıyorum siz nasıl böyle bir yüzdelik veriyosunuz?bir kaçtane ***yandaşları var onlar televizyonlarda çıktı bazı şehirleri yerle bir etti aralarına çocukları katarak kendilerini kalabalık gösterdiler diye %90 savunuyor diyosunuz ALLAH hepsini ıslah etsin ama sizde lütfen öyle büyük bir genelleme yapmayın.yanlış bişey sölediysem affola...bende birçok kürt vatandaşımızda terörü ve terörü savunanları lanetliyoruz

altuntas58
06.10.2008, 13:36
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma uzman erbaş Bahattin Erturhana allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim