Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayramda bol tükettiğimiz tatlıların kalori listeleri
Bayramların en özel konuklarıdır tatlılar... Günler öncesinden evlerde hummalı bayram hazırlıkları başlar... Baklavalar, revaniler yapılır, bayram ziyareti yapacak konuklar için... Peki, bayramda bolca tükettiğimiz bu leziz tatlıların her bir posiyonu kaç kalori biliyor musunuz??? İşte bayram tatlılarının kalorileri...
BAYRAM TATLILARI VE BİR PORSİYONLUK KALORİ LİSTESİ...
Baklava: 350 kal.
Künefe: 430 kal.
Revani: 220 kal.
Sütlaç: 180 kal.
Kazandibi: 130 kal.
Güllaç : 230 kal.
Meyve tabağı: 100 kal.
Sütlaç: 180 kal.
Neredeyse tüm bayram boyunca tükkettiğim tek yiyecek...
Bayağı kalori aldım demek ki...
Söylemesi ayıp fazlasıyla Baklava ve kalori değeri belirtilmemiş kadayıf tatlısı...
kalori sorunum olmadığı için problem yok benim açımdan
ebubekir çakmak
08.10.2008, 13:52
neden hep bayramda tatlı yaparlar bunu bi anlamdım giiti şimdi bi tepsi baklava olsaydı kötü mü olurdu
seheresma
08.10.2008, 14:17
inanmiyorum sana banucum ne gerek vardi simdi bunlara o yedigim yalayip yuttugum baklavalar kadayiflar sütlaclar,.....ooooooooooooo.. .bogazimda kaldi kaloriyi yazmasaydin keske senin formun yerinde galiba bana nisbet yapiyorsun dimi hahhaaaaaa tesekürler hepsi birer espiriydi .....[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
inanmiyorum sana banucum ne gerek vardi simdi bunlara o yedigim yalayip yuttugum baklavalar kadayiflar sütlaclar,.....ooooooooooooo.. .bogazimda kaldi kaloriyi yazmasaydin keske senin formun yerinde galiba bana nisbet yapiyorsun dimi hahhaaaaaa tesekürler hepsi birer espiriydi .....[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Afiyet olsun,can boğazdan gelir bizimkisi latife olsun işte...Aaa çok kalorili ben diyetteyim diyenlere eğer sağlık sorunu yoksa acıyorum,güzellik mi?damak tadımı deseler önce damak tadımı seçerim :D
TracyMcGrady58
16.10.2008, 01:29
Ne yalan söylim ben yedim yiyebildigim kadar :D Can bogazdan gecer, felsefemdir. Eh birazda spor yaptimmi fazla dokunmuyor :D
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.