PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Size veda ediyorum....(nikotin)

Nikotin
10.10.2008, 11:35
2-3 hatadır sizle beraberdim....Aldığım ani bir kararla gitmeye karar verdim....Bu gün akşam son kez sizinleyim.Belki size yararım oldu yada olmadı herneyse. Hepinize iyi formlar.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

gul-i_ahmer
10.10.2008, 11:50
neden gidiyorsun güzel paylaşımların vardı sitede rahatsız edici bir durummu gördün;???

Svs_Crazy_58
10.10.2008, 12:05
Saka Yapıyor Olmalısın:)...................

GuNaY
10.10.2008, 12:13
Güzel giriş yapmıştın kardeş, gidişinin sebebi nedir?

seheresma
10.10.2008, 12:33
BENDE SORUYORUM NICIN SIIRLERIN RAHATLATIYORDU BIZI SEBEP GÖSTER ISIN VARSADA ARADA BIR UGRA BURAYA GECEKTEN GIDIYORSAN HAYATIN BOYUNCA BASARILAR DILERIM VE SENI UNUTMAYACAGIZ NIKOTIN::::::::::::[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

EyüphanAydın
10.10.2008, 12:33
ŞaaŞırdımmm Çok ilginç çok ani bir karar oldu.İzninizle gidiş sebebiniz nedir ?

abircan
10.10.2008, 12:45
nikotin zararlıdır ama sigara içene, forumlarda pek bi zararın yoktu arkadaşım :)

fatoş_yvz
10.10.2008, 13:46
geLişin gibi gidişiNde ani oLuyoR demek vardıR bi biLdn demekki ama senınde dedıgın gibi ani bişeyse bi kes daha düşüN neyse giTTigiN yerde kendine çok iyi bakk......

Serd@r
10.10.2008, 14:10
Gelişin muhteşem oldu ama gidişin suskun oluyor hayırdır kardeş???

tatli-dilli
10.10.2008, 14:25
kimse bir yere gitmesin, vedalardan oldum olasi nefret ederim,
burada herkese yer var...

sebebi cok özel degilse, ve seni gitmek mutlu etmicekse gitme,
ama diyorsanki gittigimde daha huzurlu ve mutlu olacagim
o zaman kendi bilecegin istir...

Nikotin
10.10.2008, 18:41
Hepinize iyi akşamlar öncelikle...Hepinizin yazdıklarını okudum ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.Formda bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.Gitme sebebim;

2 sitede grafikerlik yapıyorum.Arkadaşlarla yeni form sitesi yapıyorum.3 tane sitenin portal sayfası ile uğraşıyorum.(biri benim)Bunlara ek olarak yeniden öss ye hazırlanıyorum.Pc tamirlerine gidiyorum.Bunların yanında reel hayatımın gerekleri oluyor.Anlayacağınız çok yoğunum.Bu yoğunlık arasında sivaslilar.net 'e girip faydalı işler yapamam.Yinede boş olduğum vakitler aranızda olmaya çalışırım....

Yeniden hepinize teşekkürler.Saygılarımla....

Nikotin:

Svs_Crazy_58
10.10.2008, 18:45
Hepinize iyi akşamlar öncelikle...Hepinizin yazdıklarını okudum ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim.Formda bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.Gitme sebebim;

2 sitede grafikerlik yapıyorum.Arkadaşlarla yeni form sitesi yapıyorum.3 tane sitenin portal sayfası ile uğraşıyorum.(biri benim)Bunlara ek olarak yeniden öss ye hazırlanıyorum.Pc tamirlerine gidiyorum.Bunların yanında reel hayatımın gerekleri oluyor.Anlayacağınız çok yoğunum.Bu yoğunlık arasında sivaslilar.net 'e girip faydalı işler yapamam.Yinede boş olduğum vakitler aranızda olmaya çalışırım....

Yeniden hepinize teşekkürler.Saygılarımla....

Nikotin:

Grafık Olayını Ayrı Bı Koseye Koyarsak.
Sadece Yorum Yapsanda Yeter:D...

FurkaN
10.10.2008, 18:49
Biz her zaman buradayız ve sizi her zaman misafir ederiz...
Çok yoğun bir hayatın varmış imremdim açıkcası :)...
Şaka bir yana gelişinde gidişinde şaşalı ve gümbür gümbür ....
Güle güle...

seheresma
10.10.2008, 19:12
BENIM KARDESIMDE PC TAMIRCISI YANI BILGISAYAR PROGRAMCISI ISTANBULDA ISINIZ ZOR ABI ...........sana kolay gelsin nikotin............

kronik
10.10.2008, 19:29
sana gitme demeyeceğim
Gene de sen bilirsin ....