kronik
12.10.2008, 15:00
MALZEMELER
-1 paket margarin
-1 subardağına yakın sıvıyağ
-1 subardağına yakın pudra şekeri
-1 yumurta
-Vanilya
-Ala bildiğince un
-Saralle
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Margarin sıvıyağ yumurta ve şeker bir kapta karıştırılır.İçerisine alabildiğince un vanilya eklenip yumuşak bi hamur elde edilene kadar ypurulur.daha sonraa hamur tırtıl kurabiye kalıbına konularak küçük çubuklar yapılır orta dercedeki fırındaa üzeri pembeleşinceye kadar pişirilir. fırından çıkan kurabiyeler soğuduktan sonra arasına saralle veyaa marmelat sürülerek servisee sunulur
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ben saralle sürdüm,bikaç tanede fındık kreması sürerek denedim alternatifler çoğaltılabilir
-1 paket margarin
-1 subardağına yakın sıvıyağ
-1 subardağına yakın pudra şekeri
-1 yumurta
-Vanilya
-Ala bildiğince un
-Saralle
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Margarin sıvıyağ yumurta ve şeker bir kapta karıştırılır.İçerisine alabildiğince un vanilya eklenip yumuşak bi hamur elde edilene kadar ypurulur.daha sonraa hamur tırtıl kurabiye kalıbına konularak küçük çubuklar yapılır orta dercedeki fırındaa üzeri pembeleşinceye kadar pişirilir. fırından çıkan kurabiyeler soğuduktan sonra arasına saralle veyaa marmelat sürülerek servisee sunulur
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
ben saralle sürdüm,bikaç tanede fındık kreması sürerek denedim alternatifler çoğaltılabilir