PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nikah Salonu Daha Modern Oldu!

Sivaslilar.Net
13.10.2008, 23:24
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Belediye Nikah Salonu, yapılan yeni düzenlemelerle Sivas'a yakışır ve daha modern bir hale dönüştürüldü.

Her yıl binlerce insanı ağırlayan Belediye Nikah Salonu, daha modern bir yapıya dönüştürüldü. Belediye Sivas için son derece önemli ve gözde mekanlardan birtanesi olan Nikah Salonu'nu düzenlemek ve daha iyi bir hale getirmek için geçtiğimiz günlerde düğmeye basmıştı. İlk olarak dış cephe düzenlemeleriyle işe başlayan Belediye, ardından salonun çevresindeki duvarları ve demirlikleri kaldırdı. Nikah salonunun çevresini kaldırım taşları ile döşeyen Belediye, araç park alanının daha da geliştirdi ve daha hoş bir görüntü ortaya çıkarttı.
Bununla kalmayan çalışmalar Nikah salonunun içerisinde de devam ederken, salonun içerisi bakımdan geçirildi. Yeni boya ve taban taşları yerleştirildi. Personel ve idarecilerin odalarında da çalışmalar yapılırken, nikahın kıyıldığı salonda da eksiklikler giderildi.
Nikah Salonunda yapılan çalışmaların bunlarla da kalmayacağı belirtilirken, nikah salonunun yeni halini gören vatandaşlar belediye ye teşekkür etti.
Son derece modern ve kullanışlı bir görünüme kavuşan Nikah salonu bundan sonraki konuklarını son derece güzel bir ortamda ağırlayacak. Çalışmaların tamamının ise 15 gün içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

yerliturkuaz
14.10.2008, 10:53
Sivas`imiz modernlesmek adina bir cok yenilige ihtiyaci vardir bence...

altuntas58
14.10.2008, 11:05
Ben bayramda sivastaydım yapılan değişiklikleri gördüm çok iyi olmuş emeği gecenlerin hepsine teşekkürler

EyüphanAydın
14.10.2008, 20:02
Elbette her zaman gelişen ve değişen Sivas ilimiz bu senede çok değişmelere ev sahibi oldu.İnşallah hayırlı uğurlu olur.

Burada tüm Bekarlarımız'ın Nika'ı kıyılmasıy dileğiyle.:)

seva
14.10.2008, 21:32
sivas için en iyisi çok güzel olur düğünlerde olduğu gibi eğlenceli hale gelir...

hamitgüneyli
19.10.2008, 00:27
hayırlara vesile olur inşallah ALLAH herkese ömüüüürboyu mutluluklar versin