Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜNLÜLER SİVASLILAR.NET HAKKINDA NE DEMİŞ ?
EyüphanAydın
15.10.2008, 00:54
İbrahim Tatlıses
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
İbrahim TATLISES ; Urfa’da SivasLılar.net mi vardı da biz mi üye olmadık..Tüm Sivaslılar.nettekilerİ çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorlar özellikle GuNay :)
Reha MUHTAR
Reha MUHTAR ;Burdan bütün SivasLılar.net üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Sivaslılar.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.
Reha MUHTAR NOT : FuRKan hocam son açtığım konuyu silmesseniz sevinirim.:)
ANAYASA BAŞKANI
Anayasa Başkanı ;Sivaslılar.net Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
Sivaslılar.Net Moderatör olacak kiş iforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!Ayrıca Rüştü Elmas'ın tebliğine tabib tutulacaktır.
Banu ALKAN
Banu ALKAN ; Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla SivasLılar.net'e renk katacagim, ayol iyiki varsin Sivaslılar.net
Banu Alkan Not : Tatlı yarışmasını kazanamadım ama ilerleyen günlerde bir yarışma daha olucaktır Gürün güzelini geçiceğim :)
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz( abiniz:) ) kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Sivaslılar.netin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu.
EMRAH
Emrah ; Bak Gülcan burasi Sivaslılar.net artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) Sivaslılar.netvar artik bize sahip cikacaklar.
EMRAH NOT :Serd@r abi gülcan'ın mesajlarını silme abi :)
TARKAN
Tarkan ; Seni gidi Sivaslılarrr.Net Yılanı deliğinden çıkarannn Kaderim Püsküllü Belaammm Yakalarsam Mucks :) Sivaslılar.netteki üyelerimize Selamlar olsun herkezi öpüyorum.
TARKAN NOT :Sitenizi çok beğendim,biraz geç üye oldum ama sonunda üyeliğim başladı.Rüştü Elmas bey Sizden sitede görev bekliyorum . Navigatör yapın beni :)
MUHSİN YAZICIOĞLU
Muhsin Yazıcıoğlu ; Selamlar olsun size . Selamlar olsun herkeze . Yeni şeçimi sitede geçireceğim :) Artık siyaseti bırakıyorum amacım Sitede iyi bir yerlere gelmek :)
Muhsin Yazıcıoğlu Not : 2 Senedir siteyim Tarkan hemen dün geldi Navigatörlük istiyor.Benimde 2500 mesaj var Bende adminlik istiyorum.:)
TracyMcGrady58
15.10.2008, 01:03
Güzel paylasim olmus. Ellerine saglik bacanak :D. Hakan abi sanada yakin bi süpriz yapacaz burda :D
Abdurrahman 58
15.10.2008, 01:03
helal olsun eyübüm süper olmuş :) daha fazla sanatçıların sözlerinide ekleyebilirdin:)
RüStü ElmaS
15.10.2008, 01:08
Bravo Eyüphan gardaş,
gerçekten güzel bir çalışma, güzel bir fikir.
Ne diyeyim, eline sağlık, devamını bekliyoruz :)
EyüphanAydın
15.10.2008, 01:38
HAYRETTİN YERLİKAYA
Hayrettin Yerlikaya ; Artık futbol'un son yıllarını yaşıyorum.Elimde başka meslek yok ! Bari biraz sitede online olimde Site görevlilerinin gözüne girim. :)
Acaba dikkat çekmek için ne yapmam lazım ? :D
Abdurrahman 58
15.10.2008, 01:52
Bülent UYGUN ; sivasspor.com'un kardeş sitesi sivaslilar.net'i beğeniyle takip ediyorum.site yöneticilerinden SÖNMEZ abiyide yardımcı antrenörlüğüme getirmeyi düşünüyorum,ben bir sivas aşığıyım.ve teknik drektörlük görevimide ilerde benden dahada yiğido olan sönmez abime bırakacağım!
Not:yeri gelmişken site üyelerinden eyüphan aydın adlı kardeşime bir müjde vermek istiyorum bir aydır İstanbul-Çakmakspor'dan takip ettirdiğim EYÜP'Ü transfer edeceğiz kulübüylede görüşüldü.hayırlı uğurlu olsun
EyüphanAydın
15.10.2008, 01:58
JOSE MOURİNHO
JOSE MOURİNHO :Yaklaşık 2 senedir takip ettiğim bir futbolcu var.Geçenlerde tatile gittiğim Türkiye'de rastladım.
Sivas'ta muazzam bir futboluyla , topa hakimiyetiyle dikkatimi çekti.O zamanlar ben Chelsea'daydım alamadım.
Şimdi inter'in başındayım en yakın zamanda alıcağım.Serrrkan nickli Abdurahman kardeşimize Kaptanlık ve 10 Numarayı taktik ediceğim.
Elbette Sivaslılar.net olmasaydı onu bulmazdım.:)
EyüphanAydın
15.10.2008, 02:12
FLASH FLASH FLASH ! Ünlü ekibimiz dün akşam saatlerinde Sayın Başbakan ve Chp Genel başkanın konuğuydu.
Muhabirlerimiz ; albina58 ( Hakan abi ) ekibiyle Deniz Baykal'ın sorularını bana yetiştirdi.
EyüphanAydın ise Başkanlıktaydı.
Yapılan bu konuşmalarda Güncel haberler ve konular hakkında bilgiler alındı işte o bilgiler sadece [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ılar.net seyirlerinde.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Recep Tayyip Erdoğan ; Herkezi saygı ile sevgiyle karşılıyorum.Geçenlerde Sayın Baykal'ın bir sözü aklımda kaldı.Demişki ; Sivaslılar.net'e Sayın Başbakandan önce üye oldum demiş.
Yaaa bırakın Burada ülke yönetiyoruz BEYLER ! Üyelik tarihlerimize Hakan Özpınar ve Rüştü Elmas ile baktık,hatta kanıtları bile var.Şu anda elimde gördüğünüz belge onların kanıtı.
Ben Sayın Baykal'dan yaklaşık 1 saat önce üye olmuşum.Konuşucak bişey yok artık.Herşey belgeyle ortada.
DENİZ BAYKAL
Deniz Baykal ; Sayın Başbakan haddini bil ! Güncel haberleri hep Sivaslılar.nette takip ediyorum.
Çağırın Rüştü Elmas'ı Almanyadan kayıtlara bakalım.Olmassa burada Hakan Özpınar var ona sorarız.Olmadı Osman Gunay var sorun değil !
Artık senin siteye benim yolumda üye olduğunu göreceksin.Hatırlar mısın ? Msn'de konuşurken istemiştin siteyi.
Msn günlük iletileri silmediysem göstereceğim.
Bendede belgeler var ! Haddini bil.
EyüphanAydın
15.10.2008, 04:06
KUŞUM AYDIN
Kuşum Aydın ; İlk aldığım kuş Sivaslılar.Net sayesinde oldu.Teşekkür ederim.Ayyyy şarkım aklıma geldi
Uzaklara uçma kuşum uçupta gitme vurulursun...Masallara konma kuşumm Ayyy içim cız etti :)
Not : Osman GuNay abi bu mesaj'ım kalsın lütfen ! Ayyy küserim giderim yoksa bu siteden :D
EyüphanAydın
15.10.2008, 04:10
SAADETTİN TEKSOY
Saadettin Teksoy ; Ben ilk Programımı yapmadan önce Sivaslılar.Net'e konuk oldum.Ondan sonra işte ünlü oldum.
Beeennn Saadettin Teksoy .
EyüphanAydın
15.10.2008, 04:14
AJDAR
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 295569/ajdar+an%FDk
Ajdar ; İlk muzumu Sivaslılar.Net sayesinde yedim . :D Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum.Bu siteye girdiğim için :)
Çıkitaaa Muzz , Çikta çikta çikta çikta çikta çikta çikidaaa Çikita Muz...
Gurup olalım gurup , Şurup olalım şurup Sivaslılar.Net'e soralım Grup
NOT : Maddi yardımınıza ihtiyacım var.İkinci albümü çıkartcam.Muz alıcak paramda yok :) Sivalılar.Net sayesinde geçiniyorum.
Yemen Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Saleh
sivaslilar.net ailesinin büyük bir aile olduğunu ifade ederken sözlerine şöyle devam etti
Sonmezisimli üyenin kronick isimli üyenin kahve konusundabaşının etini yediğini , hatta ve hatta kronick ' in sırf sönmez beyefendiye demli bir kahve ikram etmek için ülkemize gelme hazırlıklarını yaptığını istihbarat teşkilatımızın duyum aldığını burada sizlerle paylaşmak istedim dedi
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi 'nden yapılan açıklamaya göre
Türkiye ile Yemen'in tarihten gelen sıcak ilişkilere sahip olduğu ve bu ilişkilerin Türkiye'nin Ortadoğu'ya yönelik aktif politikası çerçevesinde son yıllarda ivme kazandığı belirtildi. Türkiye ile Yemen arasındaki ilişkilerin önemli bir boyutunun ticari ve ekonomik ilişkiler olduğuna işaret edilen açıklamadakronick isimli üyenin Yemen Cumhurbaşkanı ALİ ABDULLAH SALEH'İN resmi davetlisi olarak Türkiye'yi temsil etmesi ,bundan büyük bir onur duyacakları önemle vurgulandı .
ABDULLAH DUMAN
15.10.2008, 08:38
emeğine sağlık kardeşim harika olmuş
sibelYILMAZ
15.10.2008, 08:51
SEN ÇOK YAŞA EMİ GÜLMEKTEN YERLERE YATTIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ KARDEŞİM.....
Abdurrahman 58
15.10.2008, 10:26
FLAŞ FLAŞ!!
Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL bugün sabah 09:00 sularında TBMM 'de yaptığı basın toplantısında Bugün ünlü sivaslılar.net sitesi ziyaret edeceğini belirtti.Gül'ün ayrıca site üyelerinden :SÖNMEZ,Berat Demir,Kaptan58 ve Arif COŞKUN'unla mini chatte kısa bir görüşme yapacağı öğrenildi.
altuntas58
15.10.2008, 10:53
Çok güzel olmuş eyüphan paylaşımınız için sağol
EyüphanAydın
15.10.2008, 11:16
BILL GATES
Bıll Gates ; İnanın bu aralar Windows yazılımı çıkartamıyorum,Nedeni ise ; SivasLılar.Net sitesinin tadı damağımda kaldı.
Bilgisayarı ilk açtığımda hemen sitenize giriyorum ve bir daha çıkamıyorum.Rüştü Elmas beni buraya abone ettin aboneee ...!
NOT ; Bu aralar her üç sitede biraz online olmam lazım.Bu aralar gözüm Rüştü Elmas'ın tahtında :) Alıcağım ondan Adminliği
Arif Coşkun
15.10.2008, 11:39
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
FLAŞ ! FLAŞ ! FLAŞ !
Eyüphan Aydın arkadaşımızın sivaslılar.net!teki çıkışını duyan, gören televole magazin basını bu arkadaşımızı takibe aldığı peşine düştüğü ve kendi bünyelerine kazandırmak için büyük yarış içinde oldukları, 3 gündür kendisine hiçbir şekilde ulaşılamayan Eyüphan Aydın'ı bulabilmek için herşeyi göze aldıklarını söylediler.
Bu çıkışından sonra Eyüphan Aydın'ın birçok kişinin tahtını sarsacağı ve büyük deprem etkisi yapacağı ve bu sarsıntının fizanda bile duyulacağı geriden gelen artçı şok dalgalarla etkisini kaybedileceği söyleniyor.:D
Harikulade bir siteymiş bea,senelerdir bende zaga –makina-tv çoçuğu gibi programlar ile reyting patlaması yaptığımı sanıyordum,asıl patlamayı Eyüphan kardeşim yapmış,Kralsın Eyüphan, kral [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kralı,disko krallığından istifa ediyorum, Eyüphanın tahtını istiyorum.Site Kralı olacağım!!!
EyüphanAydın
15.10.2008, 12:23
Arkadaşlar gerçekten herkez çok güzel ev anlamlı resimler koyup altına iyi yazılar yazıyorlar.Herkezi tebrik ediyorum.
Diğer paylaşımlarınızı bekliyorum.
yerliturkuaz
15.10.2008, 12:39
iste bir Sivas`li basarisi daha tebrikler dostum...
FLAŞ FLAŞ!!
Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL bugün sabah 09:00 sularında TBMM 'de yaptığı basın toplantısında Bugün ünlü sivaslılar.net sitesi ziyaret edeceğini belirtti.Gül'ün ayrıca site üyelerinden :SÖNMEZ,Berat Demir,Kaptan58 ve Arif COŞKUN'unla mini chatte kısa bir görüşme yapacağı öğrenildi.
bana yüeği yetmez değilmi; çünkü ben belgeli siyaset yapıyorum :))) hehehehe
Svs_Crazy_58
15.10.2008, 12:46
Eyuphan Bıde Sivasspor.com"a Yap:D...
EyüphanAydın
15.10.2008, 13:47
GOOGLE ARAMA MOTURU
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] tp://[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Google ; O kadar senedir arama motoruyum Sivaslılar.net'e hayran oldum.Hele Sivaslıların orada yardımlaşması-kardeşliği-dostluğu gözüme takıldı açıkcası.:)
Bir arama motoru olarak kıskanmadım değil.
Kaptan-58
15.10.2008, 13:59
Mustafa YILDIZDOĞAN : Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı güzide şehirimiz olan Sivasımızın güzide sitesi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] i bende yakından takip ediyorum. vatan sevdalısı yiğidoların birlik ve beraberliğini gördükçe bu vatanı kimsenin bölemeyeceğini düşünüyor ve mutlu oluyorum. Allah sizin gibi vatan sevdalısı yiğit insanları yolundan şaşırtmasın.. Allah bizi bu vatanda bayraksız vede ezansız bırakmasın. Allah'a emanet olun...
Kaptan-58
15.10.2008, 14:02
FLAŞ FLAŞ!!
hayırdır inşallah.. galiba sınır ötesi operasyon hakkında görüşme yapıcaz.... :)
tatli-dilli
15.10.2008, 14:13
bana olsa olsa rakip hülya avsar ya da türkan soray olur, gözlerim yeter be : )))
gürün_güzeli
15.10.2008, 14:40
bana olsa olsa rakip hülya avsar ya da türkan soray olur, gözlerim yeter be : )))
e benimkiler de yeter :) :) bir rakip de ben istiyorum :) ;)
he he hiç güleceğim yoktu banu alkan beni geçecekmiş :D :D geçsin bakalım :D
RüStü ElmaS
15.10.2008, 20:40
Bu güzel renkli yazıları bizlerle paylaşan başta Eyüphan olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Hepside birbirinden güzel ve eğlenceli . :)
mini chat i büyütmek lazım. Bu kadar insan sığmaz gibime geliyor hani ben ne bilirimki daha yeniyim ama eskiler bir el atıversin. Bir iki koltuk masa falan:)
Abdurrahman 58
15.10.2008, 22:09
mini chat i büyütmek lazım. Bu kadar insan sığmaz gibime geliyor hani ben ne bilirimki daha yeniyim ama eskiler bir el atıversin. Bir iki koltuk masa falan:)
Yok abi zaten ayak üstü bir iki bişey söyleyip gidecekmiş büyük ihtimalle eğer sohbet uzarsa bir iki minder atarız:)
EyüphanAydın
16.10.2008, 13:34
HAKAN ŞÜKÜR ( KRAL )
Hakan Şükür ; Futbolu Galatasarayda bıraktıktan sonra,yabancı ülkede sürdürebilirim.
Tabikide Türkiyede gündemde olan haberleri takip edemeyeceğim.Saolsun Rüştü Elmas Sivaslılar.Net'i kurdu ve takip edebiliyorum.
Birde GuNay nickli üye 4 defa beni banladı.Artık konu açmaktan korkuyorum.
EyüphanAydın
16.10.2008, 23:07
DAVID BECKHAM
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] f-UXF.jpg
Davıd Beckham ; İngiltere futbol oynarken sitenin ismini duymuştum.Üye olamadım misafir olarak giriyordum.
İlerleyen günlerde İspanyaya transfer olunca İspanyadaki hatlarda sorun olduğu için siteyi takip edemedim.
Çok şükürki Amerika'ya geçtiğimde böyle bir sorun yok.Myway sayesinde Amerikada siteye ilgi gösterdim.En yakın zamanda krallık koltuğuna oturucağım.
EyüphanAydın
17.10.2008, 23:22
VEYSEL DALMAZ
Veysel Dalmaz ; Sivas'ı anlatan ve Sivas'ı yaşayan bir çok site gördüm.Elbette hepsi Sivas'ın gelişimi ve oluşumu için çalışmıştır.
Sivas'ı tam anlamıyla anlatan tek site olarak SivasLılar.net'i gördüm ve üye oldum :D
Elbette diğer ünlüler gibi asıl amacım Sitede görev almak değil.Valilik işleri Sivas'ın gelişimi gibi işlerle uğraşırken konu veya mesaj silemem:)
Ama ileride neden olmasın ? :)
NOT ; Sivas Valisi olarak konularımın silinmemesini istiyorum.Rüştü beyyyy
Veysel Dalmaz ; Sivas'ı anlatan ve Sivas'ı yaşayan bir çok site gördüm.Elbette hepsi Sivas'ın gelişimi ve oluşumu için çalışmıştır.
Sivas'ı tam anlamıyla anlatan tek site olarak SivasLılar.net'i gördüm ve üye oldum :D
Elbette diğer ünlüler gibi asıl amacım Sitede görev almak değil.Valilik işleri Sivas'ın gelişimi gibi işlerle uğraşırken konu veya mesaj silemem:)
Ama ileride neden olmasın ? :)
NOT ; Sivas Valisi olarak konularımın silinmemesini istiyorum.Rüştü beyyyy
sayın valimizin aman üyemizin niki neymiş ona göre silinmesin mesajları
EyüphanAydın
17.10.2008, 23:33
sayın valimizin aman üyemizin niki neymiş ona göre silinmesin mesajları
VeyselDalmaz olması lazım :confused: birde Rüştü abiye soralım :)
VeyselDalmaz olması lazım :confused: birde Rüştü abiye soralım :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Abdurrahman 58
17.10.2008, 23:44
SİVAS BELEDİYE BAŞKANI SAMİ AYDIN DİYORKİ:
''Siteye 2005 yılından bu yana misafir olarak giriş yapıyor gizli gizli konuları okuyordum.İtiraf ediyorumki ARTIK DAYANAMIYORUM!Çünkü o kadar harika konular açılıyorki okuyup geçmeye dayanamıyorum artık bende yorum yapabileceğim ama aktive etme linki hala gelmedi!(RÜŞTÜ BEY BİRAZ ÇABUK OLUN LÜTFEN)Birde şikayetim var forum açan üyelere kimse Teşekkür etmiyor.Emeğe saygı gösterelim lütfen.''
Abdurrahman 58
18.10.2008, 23:13
arkadaşlar cumhurbaşkanı geldi,başbakan geldi,valimiz geldi,belediye başkanı geldi ohoo siteyi durdurana aşk olsun:).bundan sonra yapacağınız yorumu 2-3 defa okuyun iice inceleyin sonra gönderin:)
EyüphanAydın
19.10.2008, 01:42
Sitemiz hakkında ne kadarda çok ünlülerin düşüncesi varmış.Helal olsun bizlere
hamitgüneyli
19.10.2008, 01:45
vay kardeş döktürmüşsün ya bravo vallahi ellerine vede yüreğine sağlık kolay gelsin
İbrahim Tatlıses
İbrahim TATLISES ; Urfa’da SivasLılar.net mi vardı da biz mi üye olmadık..Tüm Sivaslılar.nettekilerİ çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorlar özellikle GuNay :)
KUŞUM AYDIN
Not : Osman GuNay abi bu mesaj'ım kalsın lütfen ! Ayyy küserim giderim yoksa bu siteden :D
HAKAN ŞÜKÜR ( KRAL )
Hakan Şükür ; Futbolu Galatasarayda bıraktıktan sonra,yabancı ülkede sürdürebilirim.
Birde GuNay nickli üye 4 defa beni banladı.Artık konu açmaktan korkuyorum.
Eyüphan'cım eline sağlık çok güzel bir çalışma yapmışsın :)
Anladımki bütün ünlü üyeler benden tırsıyor, ama ben ne yaptımda tırsıyorlar onu anlamadım :D
Yapmadığım şeyler üzerime kalacak :D :D
Patron çakdırma,hortum süleyman gibi bir ÜN'ün var,onun hortumu vardı,seninde BAN'ın var:D:D
Valla abi ya, bu nereden bulaştı bilmiyorum ama artık benimle birlikte gidecek :D :D
EyüphanAydın
19.10.2008, 11:57
Valla abi ya, bu nereden bulaştı bilmiyorum ama artık benimle birlikte gidecek :D :D
Abi bencede bu böyle devam eder.Mustafa olsa onu banlasaydın abi :)
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 295569/ajdar+an%FDk
Ajdar ; İlk muzumu Sivaslılar.Net sayesinde yedim . :D Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum.Bu siteye girdiğim için :)
Çıkitaaa Muzz , Çikta çikta çikta çikta çikta çikta çikidaaa Çikita Muz...
Gurup olalım gurup , Şurup olalım şurup Sivaslılar.Net'e soralım Grup
NOT : Maddi yardımınıza ihtiyacım var.İkinci albümü çıkartcam.Muz alıcak paramda yok :) Sivalılar.Net sayesinde geçiniyorum.
bu adamın mesajlarını dahi görmek istemiyorum...
çok komik bi konu tşkler eyüpaydın kardeşim...
EyüphanAydın
20.10.2008, 13:18
Arkadaşlar sizlerde biraz Resimleri konuşturursanız sevinirim.Herşeyi devletten beklemek olma :D
Sweetgirl
20.10.2008, 15:12
emeginize saglik arkadaslar
gercekten cok güzel bir is cikarmissiniz :)
devamini bekleriz
yigidonun_kızı
20.10.2008, 15:24
emeğine sağlık çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler.........
Veli Bircan
20.10.2008, 18:59
EYÜP KARDEŞİM GÜZEL VE KALİTELİ PAYLAŞIM OLMUŞ...emiğine sağlık
Arif Coşkun
20.10.2008, 20:22
Eski başbakan ve cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel, yaptığı bir basın toplantısında sivaslılar.net hakkında şu görüşlere yer verdi.
"Bizim zamanımızda böyle siteler yapmak vardıda bizmi yapmadık" O zamanlar olsaydı, rahmetli Ecevit'in sitesinden 3-5 kat daha böyük olacağı kesindi hemde sitenin kralını yapardık o zaman" dedi.
"sivaslılar.net'i uzun zamandır takip ediyor ve ettiriyorum.,buradaki birlik dayanışma ve beraberliği görünce kıskanmıyor değilim. Binhale bende üye olurum. Sayın Isparta'lı hemşerilerime çağrıda bulunuyorum en kısa zamanda böyle bir site kurmalarını ve Ispartaspor'u da süper lige çıkarmak için ellerinden ne geliyorsa yapsınlar bizim yeğen Murat'ta bu konuyla bizzat ilgilenecek" Şeklinde konuştu. Ve...
Syn. Rüştü Elmas'ada bir çağrıda bulunarak" bu konuda kendilerine yardımcı olmaları durumunda sitelereine 50 bin yeni üye kazandıracklarını" ifade etti,
:D
ABDULLAH DUMAN
21.10.2008, 08:33
SELAM BEN POLAT ALEMDAR SİZLER BANA KISACA POLAT DİYEBİLİRSİNİZ
SİVASLILAR.NET ÇOK SEVDİĞİM BİR SİTEDİR BURAYA GİRİŞ SEBEBİM İSKENDERİ ARIYORUM GÖRENLERİ VEYA BİLENLERİ KURTLAR VADİSİNDE BEKLİYORUM AYRICA SİTENİZDE RÜŞTÜ ELMAS ALTUNTAŞ 58 CAHAR VE RALLİM 58 İ ÖRNEK ALIYORUM HAYTHUYT TAN ÇOK TIRSIYORUM KRONİCK ABLAMIN YEMEKLERİNİ SEVİYORUM KAPTAN 58 İN BİZE YOL GÖSTERMESİNİ İSTİYORUM SİVASSPOR U DA CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM PATRONDAN ÖZÜR DİLİYORUM GEÇEN HAFTA Kİ BÖLÜMDE BİR MESLEKTAŞINI TEMİZLEDİK SİTENİZDEN GÖREVLER BEKLİYORUM MESELA SİLATÖRLÜK YANİ SİTEYE REKLAM İÇİN GİRENİN GİRİP MESAJ YAZMAYANIN ARTİSTLİK YAPANIN TOPUĞUNA SIKMAK ÇOK SEVDİĞİM BİR İŞTİR :D
HEPİNİZE TAŞAKKÜRLER EDİYORUM HADİ BANA MÜSADE DAHA CENDEREYE GİDECEM :D
SELAM BEN POLAT ALEMDAR SİZLER BANA KISACA POLAT DİYEBİLİRSİNİZ
SİVASLILAR.NET ÇOK SEVDİĞİM BİR SİTEDİR BURAYA GİRİŞ SEBEBİM İSKENDERİ ARIYORUM GÖRENLERİ VEYA BİLENLERİ KURTLAR VADİSİNDE BEKLİYORUM AYRICA SİTENİZDE RÜŞTÜ ELMAS ALTUNTAŞ 58 CAHAR VE RALLİM 58 İ ÖRNEK ALIYORUM HAYTHUYT TAN ÇOK TIRSIYORUM KRONİCK ABLAMIN YEMEKLERİNİ SEVİYORUM KAPTAN 58 İN BİZE YOL GÖSTERMESİNİ İSTİYORUM SİVASSPOR U DA CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM PATRONDAN ÖZÜR DİLİYORUM GEÇEN HAFTA Kİ BÖLÜMDE BİR MESLEKTAŞINI TEMİZLEDİK SİTENİZDEN GÖREVLER BEKLİYORUM MESELA SİLATÖRLÜK YANİ SİTEYE REKLAM İÇİN GİRENİN GİRİP MESAJ YAZMAYANIN ARTİSTLİK YAPANIN TOPUĞUNA SIKMAK ÇOK SEVDİĞİM BİR İŞTİR :D
HEPİNİZE TAŞAKKÜRLER EDİYORUM HADİ BANA MÜSADE DAHA CENDEREYE GİDECEM :D
ne tuhaftır ki bu adama ilk kez ggüldüm !
yemeklerimi beğeniyormuş ihya oldum
ABDULLAH DUMAN
22.10.2008, 08:42
+ ajdar ve demireli banlamazsanız bi daha gelmem ha ajdar beni sinir ediyor
demirelde hadi beni derin devlete al deyip tutturuyor he alayımda derinden derinden götür bizi dimi :D
FALÇATA 58
22.10.2008, 10:28
ADAM HAKLI BENDE OLSAM AJDAR DAN DOLAYI GİRMEM :D...........................
Arif Coşkun
22.10.2008, 13:01
Mahmut Tuncer'in yaptığı show programında ilginç olaylar yaşandı.
Programın ilerleyen saatlerinde Mahmut Tuncer bir ara seyircilerin arasında gitti, seyircilerden birisi; "siz sivaslilar.net'i biliyormusunuz hiç ziyaret ettiniz mi" diye sordu?
Mahmut Tuncer müziği kestirerek soru soran kişiye, e nedir lo bana söyle bakalım diye soru sordu.?:)
Seyirci: "Mahmut abi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) diye tıklıyorsun orada herşeyi öğrenir görürsün" dedi. Meraka kapılan Mahmut Tuncer oradakilere" ula getirin bir laptop hele" diye seslendi. Hemen bir laptop getirildi, seyircilerin şaşkın bakışları arasında masaya oturan Mahmut Tuncer hemen linki tıklayarak siteye daldı. Bakışlarını kaçırmadan dakikalarca siteye bakarken "ya ben bu siteye bayıldım" dedi
Ve gerçekten bayılmaya başladı, Mahmut Tuncer alttaki resimde bayılırken ve onu tutmaya çalışan seyirciler görülüyor:D
Daha sonra stüdyoda bulunan sağlık görevlilerin yardımıyla ayılan Mahmut Tuncer bir süre dinlendikten sonra yardımcısını yanına çağırarak,"yav sen ne biçim adamsın, böyle bir site vardıda neden haber vermedin" dedikten sonra yardımcısını stüdyo içerisinde kovalamaya başladı,üç tur attıktan sonra kabin dışında yakalayan Mahmut Tuncer yardımcısının kafasına mikrofonla üç kez dank....dank...dank... diye vurdu.:)
Sonra stüdyoya dönen Mahmut Tuncer: "yav ne harika bir siteymiş.Orada samimyeti, kardeşliği, dostluğu arkadaşlığı gördüm bu beni çok mutlu etti ve çok sevindirdi, herkes bu siteyi görmeli" dedi.
"Ve buradan söz veriyorum dedi, sivaslilar.net site içinde evlenemeyenler varsa bana gelsinler ben onları ne yapar ne eder mutlaka evlendiririm" dedi.:D
ABDULLAH DUMAN
22.10.2008, 13:05
Programın ilerleyen saatlerinde Mahmut Tuncer bir ara seyircilerin arasında gitti, seyircilerden birisi; "siz sivaslilar.net'i biliyormusunuz hiç ziyaret ettiniz mi" diye sordu?
Mahmut Tuncer müziği kestirerek soru soran kişiye, e nedir lo bana söyle bakalım diye soru sordu.?:)
Seyirci: "Mahmut abi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]) diye tıklıyorsun orada herşeyi öğrenir görürsün" dedi. Meraka kapılan Mahmut Tuncer oradakilere" ula getirin bir laptop hele" diye seslendi. Hemen bir laptop getirildi, seyircilerin şaşkın bakışları arasında masaya oturan Mahmut Tuncer hemen linki tıklayarak siteye daldı. Bakışlarını kaçırmadan dakikalarca siteye bakarken "ya ben bu siteye bayıldım" dedi
Ve gerçekten bayılmaya başladı, Mahmut Tuncer alttaki resimde bayılırken ve onu tutmaya çalışan seyirciler görülüyor:D
Daha sonra stüdyoda bulunan sağlık görevlilerin yardımıyla ayılan Mahmut Tuncer bir süre dinlendikten sonra yardımcısını yanına çağırarak,"yav sen ne biçim adamsın, böyle bir site vardıda neden haber vermedin" dedikten sonra yardımcısını stüdyo içerisinde kovalamaya başladı,üç tur attıktan sonra kabin dışında yakalayan Mahmut Tuncer yardımcısının kafasına mikrofonla üç kez dank....dank...dank... diye vurdu.:)
Sonra stüdyoya dönen Mahmut Tuncer: "yav ne harika bir siteymiş.Orada samimyeti, kardeşliği, dostluğu arkadaşlığı gördüm bu beni çok mutlu etti ve çok sevindirdi, herkes bu siteyi görmeli" dedi.
"Ve buradan söz veriyorum dedi, sivaslilar.net site içinde evlenemeyenler varsa bana gelsinler ben onları ne yapar ne eder mutlaka evlendiririm" dedi.:D
çok güzel olmuş eline sağlık.........
EyüphanAydın
22.10.2008, 16:46
MECNUN ODYAKMAZ
Mecnun Odyakmaz ; Çatıda olduğuma bakmayın.Devre arasında bir işim çıktı.Telefon ile görüşme yaptım.
Birden devre başlayana kadar İnternet kullanmak geldi içimden.Hemen Lobime geçtim Bilgisayarımı açtım.
Elbette ilk Messenger'imi açtım.Ardından hemen İnternet'i açıp [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]ılar.net internet sitesine baktım.
Aralarda dolaşırken çok sempatik ve ilginç yorumlar okudum.Sitede en çok gözüme takılan üye olarakta ' AJDAR ' ı şeçtim.
...Lennyynn AJdar siteye üye oldun bana niye haber vermedin.:mad: Neyse sonunda siteyi buldum ya o önemli.
DİP NOT ;Rüştü Elmas Bey nerelerdesin hiç gözükmüyon.Aaaa tabi unuttum Türk İnisiyatif Grubu (TİG) Başkan Yardımcılığına seçilmişsin hayırlı uğurlu olsun,arayamadım malum hep çatılarda geziyorum :D
EyüphanAydın
22.10.2008, 17:38
Arkadaşlar sizlerdende gelen konuşmayaları bekliyoruz.
kötü kalpli kraliçe ,hergün olduğu gibi yine o günde aynasının karşısındaydı aynaya bakarak demiş ki ;
-Ayna ayna söyle bana var mı benden güzeli bu dünya da ?
ayna dile gelmiş ve
-Evet sevgili kraliçem SİVASLİLAR.NET sitesinde güzelliği tatlıdili ile seni bile tahtından edebilecek bir prenses görüyorum .Niki TATLIDİLLİ
Hiddetlenen kraliçe ;
-olamaz benden güzeli bu dünyada olamaz ! diye bağırmış
(sanmayın ki masal anlattım bu bir gerçek hikayedir )
ABDULLAH DUMAN
23.10.2008, 10:07
LUIS ARAGONES
AAAAH AAAH ŞİMDİKİ AKLIM OLSA [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] TE MODETÖRLÜK YAPARDIM
SEN KALK FENERİ YÖNETMEYE ÇALIŞ OLURMU BE ARTIK BENİ NET E DE ALMAZLAR
İSPANYAYADA GİDEMEM
BURADAN YÖNETİCİLERE SESLENİYORUM LÜTFEN BANA İŞ VERİN KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞIRIM LÜTFEN PLEASE
tatli-dilli
24.10.2008, 08:55
yerim seni yerim ya, o senin benden kat ve kat olan kalp güzelliginden kaynaklanan birsey ablacim...
senin yaninda benim lafim dahi olamaz...
EyüphanAydın
24.10.2008, 15:00
OOOO Valla herkez birbirinden güzel Paylaşımlar yapmış.Benimkileri geçmişler.Herkeze teşekkürler.
EyüphanAydın
24.10.2008, 17:19
ÇAKMAKSPOR FUTBOLCULARI !
Çakmakspor Futbolcuları ; Siteyi EyüphanAydın sayesinde takip ediyoruz.Bazen Eyüphan'ın nicki ile siteye girsekte yorum yazmıyoruz.
İyikide siteye üye olmuşuz.Hatta ve hatta Site için bir gün idmana gitmedik topluca :D
Abdurrahman 58
24.10.2008, 17:39
RÜŞTÜ REÇBER
Merhaba arkadaşlar ben Beşiktaş kalecisi RÜŞTÜ REÇBER.Zorlu Sivasspor maçı öncesinde bir teklifte bulunmak istiyorum.Bana sitede mod.luk verirseniz 3 gol yiyeceğim.Lütfen kabul edin.Adaşım Rüştü Elmas abimin ellerinden öpüyorum.
EyüphanAydın
24.10.2008, 23:04
Arkadaşlar paylaşımlara devam ediyoruz.
EyüphanAydın
25.10.2008, 10:08
Paylaşım yok mu arkadaşlar :D Artık benden geçti sizlere devrettim
EyüphanAydın
26.10.2008, 10:30
En yakın zamanda yeni resimlerle buluşucaktırız.
sivaslibebeq_
26.10.2008, 15:48
ya herşey ii güzelde müslüm babayı unutmusun eyüphancım bu moralimi bozdu ama güzel olmus eline sağlk
Arif Coşkun
26.10.2008, 16:49
ya herşey ii güzelde müslüm babayı unutmusun eyüphancım bu moralimi bozdu ama güzel olmus eline sağlk
Eyüphan çok çalıştı yoruldu:D
İyi bir senaryo yazayımda onuda ben yapayım:D
Türkiye'yi Eurovision'da kimin temsil edeceği düğümü sonunda çözüldü. Bir ara Hepsi grubunun adı geçerken Şebnem Ferah ile Hadise arasında gidip gelen TRT sonunda kararını Hadise'den yana kullandı.Bunun üzerine bir basın açıklaması yapan HADİSE;
Şarkı sözlerini kendisi yazacak olan güzel sanatçı, şimdiden kolları sıvadı. TRT’ye 3 şarkı hazırlayıp sunacak olan Hadise, “Ülkemizi temsil edeceğim için çok heyecanlıyım. Güzel bir derece alacağımı düşünüyorum ,SİVAS'lı olmaktan ve SİVASLİLAR.NET üyesi olmaktan gurur duyuyorum o geceki şarkımı ise SİVASLİLAR.NET ailesine armağan ediyorum '' dedi.
Arif Coşkun
27.10.2008, 12:51
OLAY! OLAY! OLAY!
Sivaslilar.net in gizli hayranı olduğu ortaya çıkan, siteyi sürekli olarak misafir üye olarak ziyaret eden Müslüm Gürses, siteye "MüslümBaba" nickiyle bir süre giriş yaptıktan sonra, gösterdiği davranış ve haraketler nedeniyle mod.lar tarafından takibe alınan Müslüm Gürses aşırı şekilde alkollü olduğu anlaşılınca mod.lar tarafından süresiz bir şekilde banlandığı anlaşıldı.
Üsttekii resimde Müslüm Gürses bunu öğrenince pc başında "İsyanım var" şarkısını söylerken:D
Daha sonra siteye bir türlü giremeyeceğini anlayınca cinnet geçiren Müslüm Baba monötöre vurmaya başladığı ve "bunu bana yapmamalıydınız" diye haykırdığı ve yakınlarınca zor teselli edildiği öğrenildi.
Üstteki resimde monötöre vururken görülüyor.:D
Üstteki resimde çok üzgün olduğu anlaşılan.
Daha sonra sakinleyen ve kendine gelen Müslüm Baba birkez daha şansını denemek istedi ve siteye girmeye çalıştı ancak banının kalkmadığını görünce çok üzüldüğü ve buradan mod. arkadaşlara bir çağrıda bulunmak istiyorum.
"BENİM BANIMI KALDIRIN" diyerek olduğu yerde çöktü kaldı:D
Üstteki resimde de Arif Coşkun 7.Noter Nihat Beyan ve Müslüm Baba anlaşmaya imza atarken görülüyor.:)
Banın bu şekilde kalkmayacağını anlayan Müslüm Baba site sakinlerinden Arif Coşkun'u arayarak bir görüşme talebinde bulunmuş ve buluşma gerçekleştiketen sonra birlikte 7.Noter Nihat Beyan'a giderek "bir daha alkollü siteye giriş yapmayacağım" bunun için noter huzurunda imza atıyorum şeklinde açıklama yaparak site mod.larınada şöyle çağrıda bulundu.
"Bakın değerli site.mod.leri. Günay, Sweetgirl,Sivaslilady,Altundas ,Furkan,Serdar kaldırın şu banı artıkkkkkkk...
Canlarımmmmmm benimmmmmm...... Okeeyyyyyyyyyyyyyyyyy........."
:D:D
ellerine ,beynine sağlık abicim mükemmel olmuş . [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
EyüphanAydın
27.10.2008, 13:20
OLAY! OLAY! OLAY!
Sivaslilar.net in gizli hayranı olduğu ortaya çıkan, siteyi sürekli olarak misafir üye olarak ziyaret eden Müslüm Gürses, siteye "MüslümBaba" nickiyle bir süre giriş yaptıktan sonra, gösterdiği davranış ve haraketler nedeniyle mod.lar tarafından takibe alınan Müslüm Gürses aşırı şekilde alkollü olduğu anlaşılınca mod.lar tarafından süresiz bir şekilde banlandığı anlaşıldı.
Üsttekii resimde Müslüm Gürses bunu öğrenince pc başında "İsyanım var" şarkısını söylerken:D
Daha sonra siteye bir türlü giremeyeceğini anlayınca cinnet geçiren Müslüm Baba monötöre vurmaya başladığı ve "bunu bana yapmamalıydınız" diye haykırdığı ve yakınlarınca zor teselli edildiği öğrenildi.
Daha sonra sakinleyen ve kendine gelen Müslüm Baba birkez daha şansını denemek istedi ve siteye girmeye çalıştı ancak banının kalkmadığını görünce çok üzüldüğü ve buradan mod. arkadaşlara bir çağrıda bulunmak istiyorum.
Üstteki resimde de Arif Coşkun 7.Noter Nihat Beyan ve Müslüm Baba anlaşmaya imza atarken görülüyor.:)
Banın bu şekilde kalkmayacağını anlayan Müslüm Baba site sakinlerinden Arif Coşkun'u arayarak bir görüşme talebinde bulunmuş ve buluşma gerçekleştiketen sonra birlikte 7.Noter Nihat Beyan'a giderek "bir daha alkollü siteye giriş yapmayacağım" bunun için noter huzurunda imza atıyorum şeklinde açıklama yaparak site mod.larınada şöyle çağrıda bulundu.
"Bakın değerli site.mod.leri. Günay, Sweetgirl,Sivaslilady,Altundas ,Furkan,Serdar kaldırın şu banı artıkkkkkkk...
Arif abi tek kelime mükemmel olmuş :D Ellerine sağlık :)
Arif Coşkun
28.10.2008, 15:27
Eyüphan çok yorulduğu için onun yerine ben bir çalışma yaptım, moralin bozulmasın bak şimdi moralin yerine gelecektir:D
ABDULLAH DUMAN
28.10.2008, 15:32
OLAY! OLAY! OLAY!
ABİ BAYAĞI UĞRAŞIYORSUN SEN ANLAŞILAN
süper olmus vallahi paylasim icin tesekürler.....
Arif Coşkun
28.10.2008, 16:43
ABİ BAYAĞI UĞRAŞIYORSUN SEN ANLAŞILAN
Değmemişmi uğraştığıma yoksa beğenmedinmi;)
ABDULLAH DUMAN
30.10.2008, 16:32
HAYRETTİN YERLİKAYA SİTEMİZİN ABİSİ RALLİM 58(RECEP ABİ)NİN SORULARINI YANITLDI
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] jpg ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[/QUOTE]
RALLİM 58:SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUN Bİ BEKLENTİN Bİ İSTEĞİN VARMI SİTEMİZDEN
MEMLEKETİMİZİN SİTESİ İLLAKİ GİRİYORUZ AHHHH AH NE VARDI BENİM GENÇLİĞİMDE AÇILSAYDI ŞU SİTE 1 DK ÇIKMAZDIM BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORUM SİZLERDEN İSTEĞİM ORGANİZELERİ KAÇIRMAYIN BU SİZLERİN FAYDASINA OLUR DEDİĞİM GİBİ BENİM GENÇLİĞİMDE OLACAKTIKİ BEN 1 ORGANİZEYİ KAÇIRIYORMUYUM
SİZİN GELMEDİĞİNİZ İFTARA BİLE GELDİM DAHA NE OLSUN FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA SİTEDE GÖREV YAPABİLİRİM
EyüphanAydın
30.10.2008, 17:03
Arkadaşlar hepiniz birbirinden güzel çalışmalar yapmışşınız :D Valla kıskandım
zehra kartal
30.10.2008, 22:53
kardeş gzl olmuşta sivaslı şarkıcılarımız neden yok mesela orhan ölmez,onur şan,çılgın sedat ve diğerleri gibi emeğine sağlık
Maşallah hepsi birbirinden güzel ve etkileyici olmuş :D
Elleriniz dert görmesin :)
Arif Coşkun
31.10.2008, 14:01
kardeş gzl olmuşta sivaslı şarkıcılarımız neden yok mesela orhan ölmez,onur şan,çılgın sedat ve diğerleri gibi emeğine sağlık
Olur elbetteki onlar içinde yaparız, istek üzerine yapıyoruz zaten isteyin yeter :D
gürün_güzeli
31.10.2008, 14:05
eee arif abi bana da yap bidene o zamann bende istiorummm :D
Arif Coşkun
31.10.2008, 14:14
eee arif abi bana da yap bidene o zamann bende istiorummm :D
Olur elbette memnuniyetle kimden olsun senin favori sanatçın yada ünlü kim acaba söyle bakalım ;)
gürün_güzeli
31.10.2008, 14:26
Olur elbette memnuniyetle kimden olsun senin favori sanatçın yada ünlü kim acaba söyle bakalım ;)
ya ismim zaten sibelcan :D ama adamım oğuz aksaç......................... ....
EyüphanAydın
03.11.2008, 13:28
Arif çoşkun abimizden tekrar güzel bişeyler bekliyoruz :)
Arif Coşkun
03.11.2008, 14:00
Arif çoşkun abimizden tekrar güzel bişeyler bekliyoruz :)
İnşallah bakalım en kısa zamanda:)
EyüphanAydın
06.11.2008, 13:49
İSMAİL YK
İsmail Yk ;BombaBomca.com albümünden sonra en yakın zamanda SivasLılar.net adlı bir albüm çıkartıcaktırım.
Siteye daha yeni üye oldum.Geçenlerde ' ÇILGIN SEDAT ' Sivaslı hemşehrimiz olduğu için beni aradı.Uzun uzun konuştuk Sonra üye olmaya karar verdim.
Site çok güzel en yakın zaman zarfında biraz ' online ' olup sitede görev bekliyecek ilk isimlerden olmak istiyorum.
NOT ;Site yönetimi 11 Kasım 2008 tarihinde Siteye üye oldum yani bugün ilk konumu açtım hemen sildiniz.Tamam anladık site yönetimi çok hızlı çalışıyor ama biraz insaf :)
gardasin.58
06.11.2008, 16:20
eyuphan aydin gardasa bu guzel paylisinlar icin tesekur ederim ve yenilerini bekliyoruz.
ABDULLAH DUMAN
06.11.2008, 16:28
HAYRETTİN YERLİKAYA SİTEMİZİN ABİSİ RALLİM 58(RECEP ABİ)NİN SORULARINI YANITLDI
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] jpg ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
RALLİM 58:SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUN Bİ BEKLENTİN Bİ İSTEĞİN VARMI SİTEMİZDEN
MEMLEKETİMİZİN SİTESİ İLLAKİ GİRİYORUZ AHHHH AH NE VARDI BENİM GENÇLİĞİMDE AÇILSAYDI ŞU SİTE 1 DK ÇIKMAZDIM BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORUM SİZLERDEN İSTEĞİM ORGANİZELERİ KAÇIRMAYIN BU SİZLERİN FAYDASINA OLUR DEDİĞİM GİBİ BENİM GENÇLİĞİMDE OLACAKTIKİ BEN 1 ORGANİZEYİ KAÇIRIYORMUYUM
AMA GERÇEKTEN YANITLADI :D...........................
SİZİN GELMEDİĞİNİZ İFTARA BİLE GELDİM DAHA NE OLSUN FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA SİTEDE GÖREV YAPABİLİRİM [/QUOTE]
EyüphanAydın
07.11.2008, 19:12
Başka ünlülerimiz hakkında bişey yazan yok :) Acaba ünlümü kalmadı.
Arif Coşkun
07.11.2008, 20:16
Başka ünlülerimiz hakkında bişey yazan yok :) Acaba ünlümü kalmadı.
Var var yakında hoş bir şey daha geliyor:D
EyüphanAydın
08.11.2008, 12:51
Var var yakında hoş bir şey daha geliyor:D
Tamam abi en yakın zamanda yeni yeni ünlüler ile bekliyoruz.
FALÇATA 58
10.11.2008, 12:25
(MELEK BAYKAL ELİNE GEÇİRDİĞİ BİR MİKROFONLA SİVASLİLAR NET AİLESİNE AÇIKLAMADA BULUNDU)
SELAM BEN PEMBE ABLANIZ ANAM SUGAR ABİLERİM ABLALARIM FORUMDAN ÇİÇEK ALMAYIN ANAM BENDEN ALIN MİS KOKULU ÇİÇEKLERİ EVLERE SERVİS YAPIYORUZ
ŞU ANDA DURUMUM ÇOK KÖTÜ FORUMDA ÇİÇEKLERE BEN BAKSAM OLMAZMI ALATURADA İSTEMEM ANAM
TEKLİFİMİ İYİ DÜŞÜNÜN
HADİ BANA MÜSADE DAHA ÇOK YERE GİTMEM LAZIM
FALÇATA 58
10.11.2008, 14:13
FORUMDAKİ ÇİÇEKLER BEDAVA SENDE BEDAVAYA VERİYORSAN OLUR :D
EyüphanAydın
10.11.2008, 15:04
Yine birbirinden güzel paylaşımlar görmekteyim.Tebrikler.
ABDULLAH DUMAN
10.11.2008, 16:12
(MELEK BAYKAL ELİNE GEÇİRDİĞİ BİR MİKROFONLA SİVASLİLAR NET AİLESİNE AÇIKLAMADA BULUNDU)
SELAM BEN PEMBE ABLANIZ ANAM SUGAR ABİLERİM ABLALARIM FORUMDAN ÇİÇEK ALMAYIN ANAM BENDEN ALIN MİS KOKULU ÇİÇEKLERİ EVLERE SERVİS YAPIYORUZ
ŞU ANDA DURUMUM ÇOK KÖTÜ FORUMDA ÇİÇEKLERE BEN BAKSAM OLMAZMI ALATURADA İSTEMEM ANAM
TEKLİFİMİ İYİ DÜŞÜNÜN
HADİ BANA MÜSADE DAHA ÇOK YERE GİTMEM LAZIM
durdun durdun iyiy yerden vurdun ömer
EyüphanAydın
11.11.2008, 13:30
Arkadaşlar yeni ünlüler ile ilgili bilgiler bekliyoruz...! Yapanlar yapsınlar ama :D Yapmayanlardan daha çok bekliyoruz.
altuntas58
11.11.2008, 16:02
1960 ve 70’lerde Pele kulübü Santos ve Brezilya Milli Takımı’yla Dünya’yı dolaştı. 22 yıllık futbol kariyerinde 1.281 gol kaydetti. Pele adı öyle bir hal aldı ki dönemin insanları görmeden de hakkında söylenen herşeye inanmaya başladı. O’nun fanatikleri O nereye giderse O’nunla seyehat etti. O dönemde Pele’nin yarattığı etki ancak Muhammad Ali’de görülebiliyordu!Şimdilerde yine futbol oynasaydım bu şansımı SİVASSPOR'DAN yana kullanmak isterdim ama çok şansız olduğumu dünyaya erken gelmekle anlamış oldum diyerek SİVASSPORDA oynayamamanın üzüntüsüyle derin bir of cekmiştir sivaslılar.nete Brezilyadan gizli üye olarak takip ediyorum ne yalan söylüyüm sivaslılar.net sayesinde sivassporuda sivasıda tanıdım bu siteye hayranlığım her gecen gün daha çok artıyor
Arif Coşkun
11.11.2008, 17:23
Birtane matrak birşey yaptım,
Az sonra geliyor, umarım beğenirsiniz:D
gürün_güzeli
11.11.2008, 17:46
Birtane matrak birşey yaptım,
Az sonra geliyor, umarım beğenirsiniz:D
hani bana da yapcaktın abiii......................... ......
EyüphanAydın
11.11.2008, 17:50
Sibel abla sıranı bekle :)..........
gürün_güzeli
11.11.2008, 17:55
Sibel abla sıranı bekle :)..........
o bana kaç hafta önce söz vermişti sıra mı kaldı şimdiye .......................
EyüphanAydın
11.11.2008, 17:57
o bana kaç hafta önce söz vermişti sıra mı kaldı şimdiye .......................
Tamam abla kızma :) Olmazsa ben yaparım
gürün_güzeli
11.11.2008, 18:04
Tamam abla kızma :) Olmazsa ben yaparım
tamam :) ;)............................ .........
Arif Coşkun
11.11.2008, 18:43
OLAY ! DARBECİYE DARBE İNDİ..!
Aldığımız duyumlar ve istihbarat verilerine göre haraket etmemiz neticesinde,sitemize karşı yapılacak sinsi darbe planlarını suya düşürdü. Eski Cumhurbaşkanlarından Kenan Evren'in sitemize karşı büyük bir darbe planı içerisinde olduğu ve bunu adım adım aşama kaydederek bitrme aşamasındayken, büyük gizlilik içerisinde takibini sürdüren ve Sivasspor'u çok seven, sivaslilar.net üyesi olduğu anlaşılan
Eski MİT daire başkanı, Mahir Kaynak'ın sayesinde sitemize indirilemeye ramak kala darbeye dur demesini bildik. Uzmanların açıkladıklarına göre, “olası bu darbede sivaslilar.net sitesinin büyük zarar göreceği ve uzun zamanda toparlanması imkansız gibi birşeydi” dedi. Hepimize büyük geçmiş olsun...:D
MAHİR KAYNAK'IN AÇIKLAMASI:
sivaslilar.net üyesi “Albina58” arkadaşımızın Mahir Kaynak'la gerçekleştirdiği roportajda şu açıklamalarda bulundu.
Eski MİT daire başkanı, Mahir Kaynak şöyle dedi;
“Benim Sivas'lı çok dostlarım var, ve Sivas'lıları çok seviyorum.Bir Sivasspor hayranıyım.Sivasspor'a zarar verecek biri ,beni karşısında bulur.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kuruldu kurulalı da bu sitedeyim ,olan biten herşeyden haberim var. Darbeci Kenan Evren'de hain emellerini gerçekleştirmek üzereyken bana yakalandı. Elimde çok ciddi belgeler var, bunu ancak yargı temizler” dedi
Mahir Kaynak ''sadece şimdi şunu söyleyebilirim ,K.Evren çok önce askerlik yıllarında Sivas'lı bir üstdüzey subaydan gıcık kaptığı ve böylelikle Sivas'lıları pek sevmediğini biliyorum, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]'in olağanüstü çıkışından sonra,sırf bunun için böyle bir girişimde bulunmuş olabilir söyleyecekerim şimdilik bu kadar'' dedi.
KENAN EVREN KENDİNİ SAVUNDU:
Yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi,
“Çok değerli Sivasspor'lular ve sivaslilar.net üyeleri.
Siz benden böyle Bir şey bekleyebilirmisniz? Netekim ben sadece internette sörf yapıp, tablom için güzel çıplak kadın pozları bakıyordum sadece. O esnada bir siteye girdim, meğersem sivaslilar.net miş. Mahir'le karşılaştım.
Bana “sen ne arıyorsun burada” dedi?
Bende hiiiiççç yolu şaşırdım dedim galiba...
Bir müddet sitede Mahirle dolaştık, pek çok kişiyle tanıştık, Kaptan58 diye biriyle hayli sohbet ettik askerlik anılarını vs. anlattı bana.
Daha sonra bana Mahir Kaynak site hakkında görüşlerin ne diye sordu ?
Bende dedimki nitekim, bu site çok büyümüş bu siteyi 6-7 eyalete bölmek gerek.Yönetmesi o zaman daha kolay olur bu şekilde moderatör arkadaşlar çok yorulur.
Bu sözüme Mahir Kaynak çok kızdı “sen bittin” dedi bana ve kayboldu , Mahir'le görevde olduğu zamanda onunla fazla anlaşamamıştım. Bu yüzden bana bu şekilde bir rapor hazırlamıştır.Ben suçsuzum.” Şeklinde kendini savundu.
Üstteki resimde bir savunma raporu hazırladığını ve bunu her an vermeye hazır olduğunu, söyledi.:D
ŞİMDİ NE OLACAK?
Sitemiz yönetimi acil bir toplantı düzenleyerek, konuyu yargıya götürmeyi ve “adalet ne derse o olur biz ona razıyız” açıklamasını yapacaklar.
Sitemiz üyelerinden Berat Demir'in başbakan R.Tayyip Erdoğan'la aralarının çok iyi olduğu ara sıra aile ziyaretlerinin de olduğunu biliyoruz.
Bunun üzerine Berat Demir başbakanlığa çıkarak Başbakan R.T. Erdoğan'la bir görüşme yaptı, Erdoğan'dan konuyla bizzat ilgilenmesini ve K.Evren'e “Al tablonu mablonu git lan”
demesini istedi.
Üstteki resimde Berat Demir Başbakan R.Tayyip Erdoğan'la görüşme yaparken görülüyor.
:D:D:D
EyüphanAydın
11.11.2008, 19:15
Arif abi mütiş olmuş Vallahi.
Bu arada albina58 Hakan abimizde inceden inceden görüşmeler yapıyormuş baksanıza :D
Hele Berat abi Başbakan ile ne zaman görüşme yaptın ? :D
Arif Coşkun
11.11.2008, 19:34
Aslında unuttuğumdan değil, kusura bakma gürün_güzeli
senin bahsetiğin konuda güzel bir şey gelmedi aklmıa basit birşeyde olsun istemedim ama yine de düşünüyorum güzel bir şey yapmayı.Sözüm söz.
Ertugrul
11.11.2008, 20:35
Arif ağbi yine profesyönel bir çalışma yapmışsın, seneryo ve oyuncu seçimi muhteşem. Emeğine sağlık abicim, ağbi artık senin buradaki çalışmalarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
fertelliyim
12.11.2008, 09:47
Bunların hepsi birbirinden süper olmuş Emeğinize Yüreğinize sağlık
Arif Coşkun
12.11.2008, 13:24
ŞİMDİ NE OLACAK?
Sitemiz yönetimi acil bir toplantı düzenleyerek, konuyu yargıya götürmeyi ve “adalet ne derse o olur biz ona razıyız” açıklamasını yapacaklar.
Sitemiz üyelerinden Berat Demir'in başbakan R.Tayyip Erdoğan'la aralarının çok iyi olduğu ara sıra aile ziyaretlerinin de olduğunu biliyoruz.
Bunun üzerine Berat Demir başbakanlığa çıkarak Başbakan R.T. Erdoğan'la bir görüşme yaptı, Erdoğan'dan konuyla bizzat ilgilenmesini ve K.Evren'e “Al tablonu mablonu git lan”
demesini istedi.
Üstteki resimde Berat Demir Başbakan R.Tayyip Erdoğan'la görüşme yaparken görülüyor.
Başbakan ile sivaslilar.net in sorunlarını BAKANLAR KURULU gündemine alınmasını görüştüm. Başbakan önümüzdeki ilk bakanlar kurulunda sorunların gündeme geleceğini bana bizzat söylemiş bulunuyor. Ayrıca Arif Abiyi İçişleri bakanı yapmasını önerdim. Arif Abi önümüzdeki aylarda bakanlığa hazırlan:)
Ayrıca sivaslilar.net e 2009 yılı bütçesinden 200 milyon ytl kaynak aktarılmasını başbakana ilettim. Şimdilik müjdelerim bu kadar. Görüşmemizin detaylarını ilerleyen günlerde açıklamaya devam edebilirim.:D:D
Arif abi emeğine sağlık bomba olmuş harikasın abi.:)
Abooovvvv... büyük gelişmeler var desene:)
Ben hemen antramalara başlayım o halde:D
berat sanki sen Ümit Karan'ı andırıyomusun banamı öyle geliyo;)
EyüphanAydın
13.11.2008, 13:00
Yine yeni ünlüler ile aranızda olucaktırız...!
ABDULLAH DUMAN
13.11.2008, 17:49
OLAY ! DARBECİYE DARBE İNDİ..!
Aldığımız duyumlar ve istihbarat verilerine göre haraket etmemiz neticesinde,sitemize karşı yapılacak sinsi darbe planlarını suya düşürdü. Eski Cumhurbaşkanlarından Kenan Evren'in sitemize karşı büyük bir darbe planı içerisinde olduğu ve bunu adım adım aşama kaydederek bitrme aşamasındayken, büyük gizlilik içerisinde takibini sürdüren ve Sivasspor'u çok seven, sivaslilar.net üyesi olduğu anlaşılan
Eski MİT daire başkanı, Mahir Kaynak'ın sayesinde sitemize indirilemeye ramak kala darbeye dur demesini bildik. Uzmanların açıkladıklarına göre, “olası bu darbede sivaslilar.net sitesinin büyük zarar göreceği ve uzun zamanda toparlanması imkansız gibi birşeydi” dedi. Hepimize büyük geçmiş olsun...:D
MAHİR KAYNAK'IN AÇIKLAMASI:
sivaslilar.net üyesi “Albina58” arkadaşımızın Mahir Kaynak'la gerçekleştirdiği roportajda şu açıklamalarda bulundu.
Eski MİT daire başkanı, Mahir Kaynak şöyle dedi;
“Benim Sivas'lı çok dostlarım var, ve Sivas'lıları çok seviyorum.Bir Sivasspor hayranıyım.Sivasspor'a zarar verecek biri ,beni karşısında bulur.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] kuruldu kurulalı da bu sitedeyim ,olan biten herşeyden haberim var. Darbeci Kenan Evren'de hain emellerini gerçekleştirmek üzereyken bana yakalandı. Elimde çok ciddi belgeler var, bunu ancak yargı temizler” dedi
Mahir Kaynak ''sadece şimdi şunu söyleyebilirim ,K.Evren çok önce askerlik yıllarında Sivas'lı bir üstdüzey subaydan gıcık kaptığı ve böylelikle Sivas'lıları pek sevmediğini biliyorum, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]'in olağanüstü çıkışından sonra,sırf bunun için böyle bir girişimde bulunmuş olabilir söyleyecekerim şimdilik bu kadar'' dedi.
KENAN EVREN KENDİNİ SAVUNDU:
Yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi,
“Çok değerli Sivasspor'lular ve sivaslilar.net üyeleri.
Siz benden böyle Bir şey bekleyebilirmisniz? Netekim ben sadece internette sörf yapıp, tablom için güzel çıplak kadın pozları bakıyordum sadece. O esnada bir siteye girdim, meğersem sivaslilar.net miş. Mahir'le karşılaştım.
Bana “sen ne arıyorsun burada” dedi?
Bende hiiiiççç yolu şaşırdım dedim galiba...
Bir müddet sitede Mahirle dolaştık, pek çok kişiyle tanıştık, Kaptan58 diye biriyle hayli sohbet ettik askerlik anılarını vs. anlattı bana.
Daha sonra bana Mahir Kaynak site hakkında görüşlerin ne diye sordu ?
Bende dedimki nitekim, bu site çok büyümüş bu siteyi 6-7 eyalete bölmek gerek.Yönetmesi o zaman daha kolay olur bu şekilde moderatör arkadaşlar çok yorulur.
Bu sözüme Mahir Kaynak çok kızdı “sen bittin” dedi bana ve kayboldu , Mahir'le görevde olduğu zamanda onunla fazla anlaşamamıştım. Bu yüzden bana bu şekilde bir rapor hazırlamıştır.Ben suçsuzum.” Şeklinde kendini savundu.
Üstteki resimde bir savunma raporu hazırladığını ve bunu her an vermeye hazır olduğunu, söyledi.:D
ŞİMDİ NE OLACAK?
demesini istedi.
VALLA EN GÜZELİ BU OLMUŞ .....:D.......................
EyüphanAydın
13.11.2008, 18:33
Evet Abdullah kardeş...! Arif abimiz çok iyi konulara ev sahipliği yaptı :D
umitbsr58
15.11.2008, 21:37
cok guzel paylasımLar saoLun...
abdurrahim_58
15.11.2008, 22:18
allah sizin iyilignizi versin hemi guzel olmus ozellıkle emrah:D:D:D
ofgurleyuk78
15.11.2008, 22:57
Ne güzel herkes bir şeyler demiş.............
EyüphanAydın
16.11.2008, 01:05
Ne güzel herkes bir şeyler demiş.............
Diyecek tabi,
Anlamadığınız için zannedersem olay yaratmak istiyorsunuz...! Herkez beğendi bir tek siz beğenmediniz demekki sorun sizde ;)
gürün_güzeli
23.11.2008, 14:34
eee tık yok ortalıkta :) ...........................
Arif Coşkun
23.11.2008, 14:39
Azıcık daha sabır yolda..................:D
gürün_güzeli
23.11.2008, 14:50
temem :D .............................. ...............
Azıcık daha sabır yolda..................:D
sabır sabır ya sabır :) meraktan yarılacam şimdi abi yaaa
Arif Coşkun
23.11.2008, 15:40
Sibel Can Sivas'lıları coşturdu...:D:D
Osman Günay'ın röpertajı...:D
SİVAS'TAN BİR SİBEL CAN GEÇTİ
Sibel Can'ın Sivas'lılar için yaptığı jestin nedeni anlaşıldı..
OG- Efendim verdiğiniz bu konserle Sivas'lıları sevince boğan bu jestinizin hakkında bize ne diyeceksiniz?
SC- Öncelikle şunu belirteyim, başta hiç aklımda olmayan bir şeydi, Benim çocuklar Emir ve Emirhan sürekli bilgisyarda oyunlar felan oynar belli süre izin verirdim. Son zamanlarda bilgisayarda fazla kalma istekleri doğdu. Habire anne biraz daha, biraz daha derken bu süre hayli uzayınca şüphelenmeye başladım. Ondan sonra, bunları gizlice takip etmeye başladım. Bilgisayarcıma çocuklardan ahbersiz bir program yükleterek nerelere gidiyorlar diye bakmaya başladım. Hayyyy Allahhımm. Bir süre takip ettikten sonra benden saklayarak gizli gizli girdikleri yeri öğrenince çok şaşırdım.
OG- Neresiymiş efendim o site?
SC- sivaslilar.net diye bir site
OG- Ne yaptınız peki bu durumda?
SC- Başta Bir şey demedim canımmmm... Bir süre daha takip ettim orada kimlerle konuşuyor kimlerle yazışıyor birer birer not aldım. Baktım çok hoş bir ortam, herkes büyük küçük seviye o biçim ses çıkarmadım tabiiii. İşin garibi bende üye oldum buraya ve çıkamaz oldum oradan bir türlüü çok ilginç ama değilmii hahaahaaaaaa...
Ayyyyyy çok ilginçççç ne oldu biliyormusunuzz hahahahhaaaaaa:)
OG- Ne oldu efendim?
SC- Yaaaaa söylesemmikiii ya söylemem lazım söylemezsem olmaz:))) o sitede gürün_güzeli diye bir nickle çok güzel sohbetlerimiz oldu, Benim zaten hayranımmış. Aynı zamnda da İsimlerimiz aynıymış adaşmışız buda çok ilginç geldi bana... Çok sevdim kendisini, uzun bir süre sohbetimiz devam etti, bende alıştımmı şimdi bu nicke ve siteye.. Çocuklara izin süresi fazla vermezken ben bu süreyi çok aşmaya başladımm hahahahhaaaaa.... Ayolllll konserlerimi bile kaçırmaya başaldımmmmm hahahhahahhaha
OG- Çok ilginç olamsına rağmen güzel bir durum :) Sonra efendim.?
SC- Çok ilginç şeyler oldu, sitede gürün_güzeli beni Sivas'a davet etti ayyyyy çok rica etti. “Sibel abla buraya davet ediyorum seni, annem çok güzel yöresel yemek ve tatlılar yapar, sana ikram ederim “ dedi. Ayyyy o kadar samimi ve içtendiki kıramadım söz vermek zorunda kaldım,Peki dedim o halde gelmişken saz ekibimide getireyim Sivas'lılara birde konser hediye edeyim dedim, ayyyyy bir görsen gürün_güzeli çok memnun oldu çok sevindi, böyle Bir şey yaptığım için çok mutluyum çok seviyorum Sivas'lıları ve sivaslılar.neti buradan onları selamlıyor ve hepisni öpüyorum.
OG- Bize zaman ayırıp bu ropertajı kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz efendim.
SC- Ayyyyyy rica ederim ne demek efendim herkeseee çokkkk selamlarr..
gürün_güzeli tatlı ikram etmeyi beklerken...:D
Konser öncesi, Sivas Belediye başkanı Sami Aydın Sibel Can'a hoşgeldiniz dedikten sonra yapılan bir yöresel tatlıdan ikram ediyor.
Ve elinde ki kutuyla sırada bekleyen gürün_güzeli annesinin özel olarak Sibel Can için yaptığı tatlıyı tattırmak için beklerken görülüyor.
Başkanımız ve Bülent Uygun'da birer ufak teşekkür konuşması yaptıktan sonra tatlı tatma sırasını beklerken görülüyorlar.
berat_demir'in Sibel Can'dan ricası...:D
Sibel Can önce kent turuna çıktı, kentin hemen hemen her köşesini dolaştı.
Ve ufak mini bir toplantı yapıldı.Kenti nasıl buldunuz diye soruldu?
Sibel Can: “Kentinizi çok beğendim çok gelişmiş ve oldukçada büyümüş.Özellikle Aksu Projesini çok beğendim kente değişik bir hava kazandırmış” dedi,
Bu esnada Sivas yatırım kazanmalı adı altında çalışmaları olduğunu belirten berat_demir isimli bir gönüllü Sivas sevdalısı olduğunu söyledi ve Sayın Sibel Can Sivas'a yatırım yapmayı düşünmezmisiniz diye sordu,?
Bunun üzerine ”Sibel Can eşimle düşünelim bunu ama bunu çok isterim birgün burada bir işsahası açmayı yatırım yapmayı çok istiyorum, siz bunu oldu bilin dedi. Bunun üzerine orda bulunan kalabalık bunu iyi akıl edip sordun diye berat_demiri çılgınca dakikalarca alkışladılar.:D
Eyüphan Aydın'ın İsteği...:D
Daha sonra Sibel Can'dan imza almak için çeversinde büyük bir kalabalık oldu, bir müddet imza dağıttıktan sonra sitemiz üyelerinden isminin Eyüphan Aydın olduğunu ve Fanatik bir hayranı olduğunu belirtip “Sibel Abla senden bende söz istiyorum bize gelmeni çok istiyorum, benim annemde çok güzel yemek ve tatlı yapar sana onlardan kendi ellerimle yedirmek istiyorum” dediğinde kocaman bir kahkaha patlatan Sibel Can “ayolll siz beni obezmi yapacaksınızz ayyyy yandımm bennnn” dedii. “Fakat böyle şeker bir çocuğun isteğini kırmak istemiyorum ayy Allahım ben ne yapacağımm şimdiii hahahahaahhhaa” çok güldü. Ve peki dedi sizede uğrarım deye söz alınca Eyüphan Aydın oleyyyyyyy diyerek yanından ayrıldı.:D
Bak bakalım gürün_güzeli beklediğini değdimi iyi eğlenceler;)
Arif Coşkun
23.11.2008, 16:41
Eeeee varda şimdide sen yok................:)
abi ellerine ,gözlerine ,beynine sağlık harikasın sen yaaa
gürün_güzeli
24.11.2008, 15:14
Eeeee varda şimdide sen yok................:)
Allahım ianmıyorum çok teşekkür ederim çok süper omuş yaa bayıldımmm...hele benim kilo da amma varmış haa :D :D
RüStü ElmaS
24.11.2008, 15:47
Arif abi ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Yani ancak bu kadar güzel olurdu :)
Bu bölümü okudukça gülmekten kendimi alamıyorum, hepsi birbirinden güzel çalışmalar.
Tekrardan bu güzel çalışmaları yapan arkadaşları kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Devamını bekliyoruz :)
gürün_güzeli
24.11.2008, 15:50
gerçekten çok güzel olmuş hem sibelcan ile adaşım da ben :)
Arif abi, süpersin diyorum başkada birşey diyemiyorum :D
Site aracılığı ile tekrardan Sibel Can'a röpertajımızı kabul ettiği için teşekkürlerimi iletiyorum :D
Bizi izlemeye devam edin :p
ellerıne saglık guzel olmuıs...
Arif Coşkun
24.11.2008, 18:22
Arif abi ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Yani ancak bu kadar güzel olurdu :)
Bu bölümü okudukça gülmekten kendimi alamıyorum, hepsi birbirinden güzel çalışmalar.
Tekrardan bu güzel çalışmaları yapan arkadaşları kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Devamını bekliyoruz :)
Rica ederim Rüştü bey,
Bende sizlerin teşekkürlerine teşekkür ederim;)
Yeni sürprizler heran olabilir," bizi izlemeye devam edin" :D
Sweetgirl
24.11.2008, 18:31
eline saglik abi :D :D :D :D :D :D
cok güzel olmus yaa :)
bu arada en ilginc seyi unutmussun be abim
gürün güzelinin ismiyle alakali
Arif Coşkun
24.11.2008, 18:46
eline saglik abi :D :D :D :D :D :D
cok güzel olmus yaa :)
bu arada en ilginc seyi unutmussun be abim
gürün güzelinin ismiyle alakali
Beğenmene sevindim:) O iginç şeyi evet ne yazıkki unutmuşum fakat gecikmelide olsa o hatayı düzelttim teşekkürler.:)
Arif Coşkun
24.11.2008, 19:10
Allahım ianmıyorum çok teşekkür ederim çok süper omuş yaa bayıldımmm...hele benim kilo da amma varmış haa :D :D
Eeee son zamanlarda Sibel Can'a hazırlık yaparken annenin tatlılarından biraz fazla kaçmış galiba, onun bir etkisi olamazmı;)
sandalli
24.11.2008, 20:06
Olay budur, ellerine, yüregine saglik abi.
titizyiğido
24.11.2008, 20:44
GARDAŞ MÜKEMMEL OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK
EyüphanAydın
24.11.2008, 20:51
OG- Efendim verdiğiniz bu konserle Sivas'lıları sevince boğan bu jestinizin hakkında bize ne diyeceksiniz?
SC- Öncelikle şunu belirteyim, başta hiç aklımda olmayan bir şeydi, Benim çocuklar Emir ve Emirhan sürekli bilgisyarda oyunlar felan oynar belli süre izin verirdim. Son zamanlarda bilgisayarda fazla kalma istekleri doğdu. Habire anne biraz daha, biraz daha derken bu süre hayli uzayınca şüphelenmeye başladım. Ondan sonra, bunları gizlice takip etmeye başladım. Bilgisayarcıma çocuklardan ahbersiz bir program yükleterek nerelere gidiyorlar diye bakmaya başladım. Hayyyy Allahhımm. Bir süre takip ettikten sonra benden saklayarak gizli gizli girdikleri yeri öğrenince çok şaşırdım.
SC- Başta Bir şey demedim canımmmm... Bir süre daha takip ettim orada kimlerle konuşuyor kimlerle yazışıyor birer birer not aldım. Baktım çok hoş bir ortam, herkes büyük küçük seviye o biçim ses çıkarmadım tabiiii. İşin garibi bende üye oldum buraya ve çıkamaz oldum oradan bir türlüü çok ilginç ama değilmii hahaahaaaaaa...
OG- Ne oldu efendim?
SC- Yaaaaa söylesemmikiii ya söylemem lazım söylemezsem olmaz:))) o sitede gürün_güzeli diye bir nickle çok güzel sohbetlerimiz oldu, Benim zaten hayranımmış. Aynı zamnda da İsimlerimiz ve soyadımız aynıymış buda çok ilginç geldi bana... Çok sevdim kendisini, uzun bir süre sohbetimiz devam etti, bende alıştımmı şimdi bu nicke ve siteye.. Çocuklara izin süresi fazla vermezken ben bu süreyi çok aşmaya başladımm hahahahhaaaaa.... Ayolllll konserlerimi bile kaçırmaya başaldımmmmm hahahhahahhaha
SC- Çok ilginç şeyler oldu, sitede gürün_güzeli beni Sivas'a davet etti ayyyyy çok rica etti. “Sibel abla buraya davet ediyorum seni, annem çok güzel yöresel yemek ve tatlılar yapar, sana ikram ederim “ dedi. Ayyyy o kadar samimi ve içtendiki kıramadım söz vermek zorunda kaldım,Peki dedim o halde gelmişken saz ekibimide getireyim Sivas'lılara birde konser hediye edeyim dedim, ayyyyy bir görsen gürün_güzeli çok memnun oldu çok sevindi, böyle Bir şey yaptığım için çok mutluyum çok seviyorum Sivas'lıları ve sivaslılar.neti buradan onları selamlıyor ve hepisni öpüyorum.
OG- Bize zaman ayırıp bu ropertajı kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz efendim.
Konser öncesi, Sivas Belediye başkanı Sami Aydın Sibel Can'a hoşgeldiniz dedikten sonra yapılan bir yöresel tatlıdan ikram ediyor.
Ve elinde ki kutuyla sırada bekleyen gürün_güzeli annesinin özel olarak Sibel Can için yaptığı tatlıyı tattırmak için beklerken görülüyor.
Başkanımız ve Bülent Uygun'da birer ufak teşekkür konuşması yaptıktan sonra tatlı tatma sırasını beklerken görülüyorlar.
Sibel Can: “Kentinizi çok beğendim çok gelişmiş ve oldukçada büyümüş.Özellikle Aksu Projesini çok beğendim kente değişik bir hava kazandırmış” dedi,
Bu esnada Sivas yatırım kazanmalı adı altında çalışmaları olduğunu belirten berat_demir isimli bir gönüllü Sivas sevdalısı olduğunu söyledi ve Sayın Sibel Can Sivas'a yatırım yapmayı düşünmezmisiniz diye sordu,?
Bunun üzerine ”Sibel Can eşimle düşünelim bunu ama bunu çok isterim birgün burada bir işsahası açmayı yatırım yapmayı çok istiyorum, siz bunu oldu bilin dedi. Bunun üzerine orda bulunan kalabalık bunu iyi akıl edip sordun diye berat_demiri çılgınca dakikalarca alkışladılar.:D
Daha sonra Sibel Can'dan imza almak için çeversinde büyük bir kalabalık oldu, bir müddet imza dağıttıktan sonra sitemiz üyelerinden isminin Eyüphan Aydın olduğunu ve Fanatik bir hayranı olduğunu belirtip “Sibel Abla senden bende söz istiyorum bize gelmeni çok istiyorum, benim annemde çok güzel yemek ve tatlı yapar sana onlardan kendi ellerimle yedirmek istiyorum” dediğinde kocaman bir kahkaha patlatan Sibel Can “ayolll siz beni obezmi yapacaksınızz ayyyy yandımm bennnn” dedii. “Fakat böyle şeker bir çocuğun isteğini kırmak istemiyorum ayy Allahım ben ne yapacağımm şimdiii hahahahaahhhaa” çok güldü. Ve peki dedi sizede uğrarım deye söz alınca Eyüphan Aydın oleyyyyyyy diyerek yanından ayrıldı.:D
Tek kelime 10 Numara olmuş arif abi :)
Arif Coşkun
25.11.2008, 13:14
Hemen acilen rejime başlaman gerekiyor :D:D
gürün_güzeli
25.11.2008, 13:18
Hemen acilen rejime başlaman gerekiyor :D:D
he heben kilo almak istyorum zaten yaaa..... :(
abi soyadım can deil ama yinede düzeltmene rağmen eyce olmuş:D
benim adım sibelcan zaten soyadım farklı :D
Arif Coşkun
25.11.2008, 13:27
he heben kilo almak istyorum zaten yaaa..... :(
abi soyadım can deil ama yinede düzeltmene rağmen eyce olmuş:D
benim adım sibelcan zaten soyadım farklı :D
Efendim senaryonun sonuna doğru sizinle iletişim kopukluğu yaşadığımızdan bazı aksaklıklar olduğu için özür dileriz, hatamızı düzelttik sanırım:D
SivasLady
25.11.2008, 13:27
ooo döktürmüssünüz yine eline yüregine saglik arif abi
harikasin valla :D fotolari görüsün yikildim :D
gürün_güzeli
25.11.2008, 13:39
OG- Ne oldu efendim?
SC- Yaaaaa söylesemmikiii ya söylemem lazım söylemezsem olmaz:))) o sitede gürün_güzeli diye bir nickle çok güzel sohbetlerimiz oldu, Benim zaten hayranımmış. Aynı zamnda da İsimlerimiz aynıymış adaşmışız buda çok ilginç geldi bana... Çok sevdim kendisini, uzun bir süre sohbetimiz devam etti, bende alıştımmı şimdi bu nicke ve siteye.. Çocuklara izin süresi fazla vermezken ben bu süreyi çok aşmaya başladımm hahahahhaaaaa.... Ayolllll konserlerimi bile kaçırmaya başaldımmmmm hahahhahahhaha
he he he he he he he :) :) .....................
EyüphanAydın
25.11.2008, 13:44
Arif abi bu konu seninle çoşuyor abi :)
Teşekkürler.
omercoskun
02.12.2008, 17:46
sitemizin yönetim başkanı sayın rüştü elmas ve almanya cumhurbaşkanı euro 2008 de birlikte maç izleyip sivaslılarnet hakkında görüş alış verişinde bulundular sivaslılarnet in almanyada bu kadar rağbet görmesinden duyduğu memnuyeti dile getiren almanya cumhurbaşkanı merkel bende sitenize 2006 dan beri üyeyim fakat almanyada kurduğunuz asib in toplantılarına bile beni çağırmıyorsunuz diye rüştü elmasa sitemde bulunduğu öğrenildi
Arif Coşkun
02.12.2008, 18:22
sitemizin yönetim başkanı sayın rüştü elmas ve almanya cumhurbaşkanı euro 2008 de birlikte maç izleyip sivaslılarnet hakkında görüş alış verişinde bulundular sivaslılarnet in almanyada bu kadar rağbet görmesinden duyduğu memnuyeti dile getiren almanya cumhurbaşkanı merkel bende sitenize 2006 dan beri üyeyim fakat almanyada kurduğunuz asib in toplantılarına bile beni çağırmıyorsunuz diye rüştü elmasa sitemde bulunduğu öğrenildi
Güzel olmuş gardaş fikrine emeğine sağlık :D Tebrikler yine bekleriz;)
EyüphanAydın
02.12.2008, 18:23
Ömer abi güzel bir fikir teşekkürler.
omercoskun
02.12.2008, 19:16
Güzel olmuş gardaş fikrine emeğine sağlık :D Tebrikler yine bekleriz;)
saol arif abi ilk çalışmam ama devamı gelecek inşallah
Sweetgirl
02.12.2008, 19:16
emegine saglik cok güzell olmus :D
devamini bekleriz
Ömer maşallah nazar değmesin, Arif Abiye rakip olmuşsun :)
Merkel banlandıktan sonra farklı isimlerle girmeye devam ediyor :D
Yüzsüz ve gurursuz işte ;) :D
yigidomustafa58
14.12.2008, 16:08
Eyüphan kardeşim mükemmelsin çok güzel olmuş...
Duruma bakılırsa sibel can sivası değil sivas sibel can'ı sallamış :)
bugüne kadar açılmış gelmiş geçmiş en güzel başlık olmuş espriler süper,
tebriklerrrrrrr
devamını diliyorum arkadaşlar çok keyifli
EyüphanAydın
15.12.2008, 14:43
Arif abicim :) En yakın zamanda iyi bir konular açalım :D
Arif Coşkun
15.12.2008, 15:28
Tamam Eyüphan'cığım sürprizler yakında, hemde büyük bir bomba:D
EyüphanAydın
15.12.2008, 15:36
Tamam arif abi sana güvenim sonsuz :)
EyüphanAydın
20.12.2008, 13:16
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] .com/2008/06/abdullatifsener.jpg
Abdüllatif Şener ; Parti kurma yolunda büyük adımlar ile ilerliyorum.Siyaset artık benim işim olarak görmüyorum:)
Bir sitede 'Görevli' olarak başlamak istiyorum.Hem Sivaslıyım,Sivaslılar.Net benim için uygun olduğunu düşündüm.
love_me_58
22.12.2008, 00:39
helal olsun harikasın emeğine sağlık;)
Rallim58
22.12.2008, 00:46
Eyüphancığım son dakika gelişmesi olarak bilgi vereyim. Sayın valimizinde artık Sivas'ta kalması kesinleşti. Az önce açıklanan kararnamede Sivas'ta kaldığı netleşti. Bir resimden konuşturma da sayın valimizin kalmasının anısına yaparsın artık.
EyüphanAydın
22.12.2008, 00:48
Çılgın Sedat ; Müzik yaşantıma son verdim,Futbol ile ilgileniyorum.Zeytinburnu Spor Kulübü ile 1 yıllık sözleşmem var.
Sözleşmem bittikten sonra Sitede olmaktan gurur duyarım :) Elbette herkez gibi Modlukta en büyük adayım.
EyüphanAydın
22.12.2008, 00:59
Eyüphancığım son dakika gelişmesi olarak bilgi vereyim. Sayın valimizinde artık Sivas'ta kalması kesinleşti. Az önce açıklanan kararnamede Sivas'ta kaldığı netleşti. Bir resimden konuşturma da sayın valimizin kalmasının anısına yaparsın artık.
Sayın ; Veysel Dalmaz ( 1 )
Veysel Dalmaz ; Atandığım günden beri çok şey geçti,Neler yaşadık neler gördük.Artık emekli olma zamanı geldi.
Devir teslim zamanı geldi,malum yaşlandık:rolleyes: Birazda Vali olduğum zamanda yapmış olduğum işleri Sanal alemden takip ediceğim.
Bunun en güzel takip ediceğim yer ise elbette ; Sivaslılar.Net
Sayın Rüştü Elmas Sivas Valiliği yapmış bulunmaktayım artık bana bir kıyak geçerek Site yönetimine alırsın?:confused:
Neyse dur hemen konulara güzel mesaj yazayım,Birazda konu açarsam kesin ama kesin site yönetiminde olurum.
Aldım elime sazımı,Bundan sonra hem Sivaslılar.Net'e mesaj yazacağım hemde canım sıkılınca Saz çalacağım.
Hemen size bir atışma sunayım ;
Veysel alır eline sazını
Yetineceksin bu dünyada azını
Bu devirde çekemem ben kadın nazını
Sivaslılar.Net Mod olmak dileğiyle!
Bende her marifet bulunmakta MAAŞALLAH! Nazar değmesin.
EyüphanAydın
26.12.2008, 15:31
Fatih Sultan Mehmet ; Bizim zamanımzıda ' İnternet mi ' vardı.Ah canım yıllar ah,İstanbul'u fet etmekten vakit bulamadıkki sanal ortama girek.
Yinede sonunda buldum,Sitemizi çok seviyorum.
Dilsad Hatun
27.12.2008, 19:57
hepside harika olmu$ ...emegi geçen herkezin ellerine saglik
EyüphanAydın
04.01.2009, 18:37
hepside harika olmu$ ...emegi geçen herkezin ellerine saglik
Teşekkür ederiz,bu çetin yorumunuz için.
EyüphanAydın
13.01.2009, 15:52
Padişah ; Vezirr Vezirr benim laptop'u getir! Canım sıkıldı biraz İnternette geziceğim.Ha bu arada geçen çok iyi bir çıkış yapan bir site vardı?
Vezir ; Sivasliların kalbinin attığı yer mi Padişahım.
Padişah ; Evet Vezirim.
Vezir ; [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
[URL=[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]][IMG]
Fabio Capello ; Bu ingiltereden hic birsey olmaz ben en iyisi Sivasspor´un basina geceyim.
FABIO CAPELLO NOT : Ben Sivas´a tasiniyim hic degilse sivasli hemserilerimle [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]´te sohbet ederim ve kafami dinlerim
mhmt.alperen
19.01.2009, 17:39
teşekkürler komik olmuş :D:D
hahahahahaha kardeşlerim ellerinize sağlık on numara olmuş :D:D:D:D
Klimasuyu
06.05.2009, 22:49
İbrahim Tatlıses
Reha MUHTAR
Reha MUHTAR ;Burdan bütün SivasLılar.net üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Sivaslılar.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.
Reha MUHTAR NOT : [B]FuRKan hocam son açtığım konuyu silmesseniz sevinirim.:)
ANAYASA BAŞKANI
Anayasa Başkanı ;Sivaslılar.net Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.!
Sivaslılar.Net Moderatör olacak kiş iforum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.!Ayrıca Rüştü Elmas'ın tebliğine tabib tutulacaktır.
Banu ALKAN
Banu ALKAN ; Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla SivasLılar.net'e renk katacagim, ayol iyiki varsin Sivaslılar.net
Banu Alkan Not : Tatlı yarışmasını kazanamadım ama ilerleyen günlerde bir yarışma daha olucaktır Gürün güzelini geçiceğim :)
Bülent Ersoy
Ayoll Ablaniz( abiniz:) ) kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Sivaslılar.netin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu.
EMRAH
Emrah ; Bak Gülcan burasi Sivaslılar.net artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan) Sivaslılar.netvar artik bize sahip cikacaklar.
EMRAH NOT :Serd@r abi gülcan'ın mesajlarını silme abi :)
NOT : SİZLERDE ÜNLÜLERİN BURAYA SİTEMİZ HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ YAZABİLİR AYRICA GÜNCEL TUTABİLİRSİNİZ.
benim hiç bilgisayarım olmadı ki abi....
emre: - oğlum bjk den teşvik primimi aldın koşsana biraz !
david de souza:- sus lan sus malamat edecen bizi Allah etmeye
emre:- böyle bir haber yalan bile olsa yiğidolar bizi sivaslilar.net sayesinde tüm Türk ve dünya basınına rezil ederler
David de souza: biliyom ellam ki hele bir kronik varmış ki orda eline bir geçersek emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir eli maşalıymış
Arif Coşkun
08.05.2009, 15:12
emre: - oğlum bjk den teşvik primimi aldın koşsana biraz !
david de souza:- sus lan sus malamat edecen bizi Allah etmeye
emre:- böyle bir haber yalan bile olsa yiğidolar bizi sivaslilar.net sayesinde tüm Türk ve dünya basınına rezil ederler
David de souza: biliyom ellam ki hele bir kronik varmış ki orda eline bir geçersek emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir eli maşalıymış
Çok güzel olmuş tebrikler, devamını bekleriz. Burayı unutmuşuz ya canlandıralım biraz :)
Klimasuyu
08.07.2009, 04:57
"Hazır Sivas*a gitmişken Sivaslılar.nete de üye olayım orda gizli gizli iktidarı eleştirirken kendiminde propogandasını yaparım"...
sabah sabah bizdemi sivaslılar.net.e üye olsak acaba şaban
Radyom58f
10.09.2009, 12:57
hehe Vj Bülenti Unutmuşsunuz
Ayoll:D Ben Kral Tv yi Bırakcam Sivaslilar.net Dha Güsell:D:D:D
EyüphanAydın
19.09.2009, 01:19
Cem Garipoğlu ; Şu anda Maltepedeki son koğuştayım . Son zamanlarda gündeme epey geldim.
Artık istirahat etmem lazım,Leptop'u aldım siteleri gezim derken Sivaslilar.Net'i gördüm...
Üye olucam ama bir cinayet işlediğim için üye olamıyorum.
En sonunda Rüştü Elmas ve Eyüphan Aydın ile görüştükten sonra ' Sanal Alemdede ' Ban olayı yani Hapis Cezası aldım.
Not ; Bu yazı Cem Garipoğlunu kınamak amaçla yayımlanmıştır . Hayatta bir anlık öfkenin neler getireceğini bilmeyenler için !
Eyüphan Cem ortalarda yokken sen niye saklanıyordun :D :D
Nerelerdeydin :)
EyüphanAydın
19.09.2009, 01:25
Murat Başaran ; Merhaba arkadaşlar ... Sitenizde online olmaktan gurur duyuyorum.O kadar yer gezdim,o kadar şarkı,beste yaptım,O kadar insan gördüm ama bu Sivaslilar kadar delikanlı,sıcak insanlar görmedim.
Sizleri gerçekten çok sevdim ve ısındım.Acaba sizlerde bana karşı öyle misiniz ? Sivaslilar beni sever mi ? Dinler mi ?
Bu siteye üye olmadığımda geçen günlerime yanıyorum.Elimden gitarı bırakıcam sanatçılığıda bırakmayı düşünüyorum.
Artık yaşımız geçti :D Siteye gelip buraya vakit ayırmak istiyorum...
Eee biraz online olup alt forum yöneticiliği kaparım heralde :D
EyüphanAydın
19.09.2009, 01:33
Aman aman aman :confused: Gunay abicim burada konuşmayalım . Bahçeşehirde bir kafeye gidelim mi :rolleyes: ?
Şimdi ikimizden biri erkenden çıkmalıydı,Veee Cem erkeklik yapıp 7 ay kaçtıktan sonra ortaya çıktı :mad::D
Bende dayanamadım Siteye geldim ... Ama bu birazcık öylesine,Yakında devamlılığı olan bir Eyüphan Aydın gelioyrrr ;)[/B]
ne biliyim bişiyler anlattılar ama inanmadığım için pek kulak vermedim
valla biliyorumki lafda kalacak şimdiye kadar kim hangi sözünü yerine getirdiki tv 58e dizi
sözü veriyorlar kim inanır tabiki kadir inanır.
EyüphanAydın
19.09.2009, 01:58
Eyüphan Cem ortalarda yokken sen niye saklanıyordun :D :D
Nerelerdeydin :)
Amanınnn amanınnn amanınnn Vay başımıza gelenler ... Osman abicim :confused: ne yaptın ? Yerimiydi abi bu konunun konuşulması ?
Gel abi bahçeşehirde bir kafeye gidelim?:confused: Olmassa avukatım aracılığıyla sucuk ekmek yemeye gidelim:)
Bende ortalığa çıkmayacaktım aslında,Cem erkeklik yapıp 7 aydır kaçtı ve sonunda dayanamadı hasrete ait olduğu yere geri döndü.
Bende Cem ortalığa çıkar çıkmaz siteye gelim dedim:D
niye len niye çıkamdın şimdiye kadar ortaya hee döviyimmi şimdiseni
rahmetli şaban aklıma geldide o güdüğe diyordu .
EyüphanAydın
11.12.2009, 21:17
niye len niye çıkamdın şimdiye kadar ortaya hee döviyimmi şimdiseni
rahmetli şaban aklıma geldide o güdüğe diyordu .
Döv ablacım :) döv geldim işte
EyüphanAydın
14.12.2009, 16:12
Anayasa Mahkemesi : Dtp kapandı,bundan sonra parti kapatmayız.Site kapatacağız,sistemde değişiklik yaptık.
Ona göre Sivaslilar.net ayağını denk al:rolleyes:
ömer yalcin
14.12.2009, 16:19
beni niye eklemedinz bende bizim evde cok ünlüyüm yaw :) :) :)
EyüphanAydın
14.12.2009, 16:23
beni niye eklemedinz bende bizim evde cok ünlüyüm yaw :) :) :)
Seninde bir yazını yaparız birazdan abicim :)
EyüphanAydın
19.12.2009, 13:19
[img][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez][img]
EyüphanAydın : Bende bir ünlüyüm,bu konuya değişiklik katmak için yazdım :)
EyüphanAydın
25.12.2009, 14:11
Müslüm Gürses ; Siteye uzun zamandır giremediğimden dolayı böyle isyanlardayım.Kusuruma bakmayın.
Zannedersem resimdede belli oluyor.En yakın zamanda aktif olup,Alt forum yöneticiliğine adayım
EyüphanAydın
25.12.2009, 15:36
Ünlülerimize kimse ilgi göstermiyor.
EyüphanAydın
30.12.2009, 23:54
Noel Dayı: Ho,ho,ho,ho Merhaba arkadaşlar,Yeni yıla Sivaslilar.nette girmeyi düşünüyorum.
Bu sene hediye dağıtmayacağım :D Sivaslilar.net dururken,ne işim var hediyelerle.Çocuklarda hediye istemesin ve beklemesin.
Gelsin siteye,site zaten büyük hediyelerle dolu.
Site yönetiminden sadece yılbaşına özel görevlerde bekliyorum :) Ayrıca yeni yılınız mübarek olsun.
EyüphanAydın
02.01.2010, 01:33
Yaşlı Teyze : Gözlerimden akan yaşı kimse görmedi,yönetim bile görmedi.Bi sitede görev vermediler ne hala geldim.:D
EyüphanAydın
02.01.2010, 01:34
Kuğular: Hepimiz siteye yeni katıldık,merhaba arkadaşlar :)
EyüphanAydın
03.01.2010, 21:16
Sezer Badur ; Sivas'tan ayrılabilirim ama bu siteden asla.Sivasspor gelir geçer ama bu site asla :)
Yeni takımımdan aldığım parayla yakında sitenize rakip olucağım ;) Rüştü bey haberiniz olsun
EyüphanAydın
10.01.2010, 21:42
Fatih Ürek ; Ay ay ay,Sivaslilar.net :) Kurban olurum sana . Ben geldim,Fired ile birbirimize benziyoruz ama o taş gibi ben ise biraz daha ılımlı :D
Fired Çakmaktaş; Fatih fatih fatih ! Allah cezanı vericek fatih.Her zaman her yerde bana benzediğini dile getiriyorsun.
Siteye üye olduğumdan beri sende siteye takılıyorsun.Aramızda fark var,Ceza'nın şarkısını dinlemeni tavsiye ediyorum ' FARK VAR' .
Ben Fired Çakmaktaşım ' TAŞ GİBİYİM' Sen Fatih Ürek ' ILIMLI ERKEKSİN:D' Neyse fazla konuyu açmayayım Banlıcaklar.
çiltaş_58
17.03.2010, 13:29
Cem Yılmaz Twitter ında şöyle dedi :
cm_ylmz
Çocukken biz taşralılar için en büyük mutluluk, haber bülteninde şehrimizin adının geçmesiydi. “Baba koşun, Sivas dedi”
çiltaş_58
17.03.2010, 13:31
konu başlıgını yanlış okumuşum :D olsun
Arif Coşkun
28.05.2012, 10:24
Ah Eyphan ahhhh. Kulakların çınlasın sen nerelerdesin. En beğendiğim konulardan biriside buydu. Ne kadar eğlenirdik. Birbirinden güzel (komik) konular işlemiştik.:)
Okumayanlar için tafsiye edilir eminim çok eğleneceksiniz..
ÖnceVatan_58
28.05.2012, 23:47
5. 6. 8. 11. 13 Sayfalar süper ötesi emeklerinize sağlık, harika çok güldümm:D
vicente58
28.05.2012, 23:59
Buna bayıldım bende:)
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.