Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi milletvekilimiz?
Abdurrahman 58
15.10.2008, 22:49
Sizce hangi milletvekilimiz Sivasımızın sorunlarıyla daha çok ilgileniyor?
MUHSİN YAZICIOĞLU
MEHMET MUSTAFA AÇIKALIN
OSMAN KILIÇ
MALİK ECDER ÖZDEMİR
SELAMİ UZUN
HAMZA YERLİKAYA
EyüphanAydın
15.10.2008, 23:00
Hepside Sivas için çalışmaktadır.Sivas'a hepsinin katkıları olmuştur.Ama gönlümde biri var.
MUHSİN YAZICIOĞLU REİS HER ZAMAN KALBİMİZDESİN.
titizyiğido
15.10.2008, 23:45
tabiki muhsin yazıcıoğlu ama layık olduğu yere bi türlü gelemedi bunda biz sivaslılarında büyük payı var ona yeterince sahip çıkmıyoruz bence
Al birini vur ötekine,Hiç birine oy vermedim,iyi ki de vermemişim,yine vermeyeceğim.Sivas vekilsiz desem yeridir.
Abdurrahman 58
16.10.2008, 00:35
Muhsin YAZICIOĞLU milletvekillerimiz arasında sivasa en düşkün vekilimizdir.
Abdurrahman 58
16.10.2008, 00:40
MALİK ECDER ÖZDEMİR adlı milletvekilimizin adını bugün anketi açarken gördüm valla.milletvekili olduktan sonra sivasa gelmişmidir acep..!_?
Sivas'a düşkün olmak ayrı şey Sivas için çalışmak apayrı... Şu ana kadar hakkıyla çalışan yoktur....
Abdurrahman 58
16.10.2008, 00:46
Düşkün olmak derken çalışmayıda içine kattım zaten.!çok çırpınıyor Muhsin Yazıcıoğlu sivas için.en azından;DMO(devlet malzeme ofisi)nin taşınmaması için neler yaptığını çok iyi biliyoSUNuz.demek istediğimiz hiç değilse çırpınıyor bi istek var içinde.bunları yapmazsa aldığı oyların haram olacağını biliyor!zerresine kadarda helal olsun aldığı oylar
ADAM GİBİ ADAM çünkü!!!
yiğidoturan
16.10.2008, 01:38
eskiden bir reklam vardı
YOK BİRBİRİMİZDEN FARKIMIZ BİZ OSMANLI BANKASIYIZ DİYE
partilerin vekilleri de aynı (çünkü milletin vekili değil bunlar genel başkanın şeçtiği milletin sayısını belirlediği partilerin vekilleri)
Şu ana kadar hiçbiri konuşmanın ötesine geçmedi...
albina58
16.10.2008, 03:26
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Yukarıdaki linkte,daha önce sitemizde açılmış bir topic bulunmaktadır.
bu topicde kısa çalışmaları hakkında bilgi edinebiliriz.Ona göre değerlendirme yapabiliriz.Araştırdığımızda,y ine sitemizde müdavim olan arkadaşlar hatırlayacak,''2007 YE DAMGASINI VURAN OLAYLAR '' Topicindede,milletvekillerimiz hakkında geniş bir tartışmanın olduğunu görürüz.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
Ayrıca;Hiçbir parlementerimi başarılı bulmuyorum,kaldıki ikdidara mensup dört parlementerimiz olduğu halde,kent olarak başta dikimevi olmak üzere bir çok kaybımız oldu.
Bozuk plak gibi her agzımızı açtığımızda dikimevi diyoruz da başka birşey demiyoruz,yokmu vereceğin başka örnek.Olabilir,en bariz veriler başta verdiğimiz göç,sıkıldım.
Ben hiçbir parlmenteri ve bürokratik idareciyi başarılı bulmuyorum.Belki valimiz bu kategoride olsaydı olabilirdi,zira işadamlarını toplayıp avrupa'ya geziye gitmişti,ordan müteşebbis yatırımcıları davet edip getirmişlerdi.
Enazından,İlimiz dışında yaşayan vatandaşlarımızın ilgisine mazhar olabilselerdi yine yeterdi.
altuntas58
16.10.2008, 10:16
Ben şu anda başarılı milletvekili göremiyorum iktidar vekillerinin yapamadığını muhalifet milletvekili nasıl yapsın dolayısıyla hiç bir vekilimiz şu anda Sivasımıza yararlı olamaıyor
gul-i_ahmer
16.10.2008, 10:23
TABİKİ KOCA REİS MUHSİN YAZICIOĞLU
ANKETE GEREK YOK :)
Svs_Crazy_58
16.10.2008, 12:06
HİÇBİRİ:mad::mad:............. ............................
Arif Coşkun
16.10.2008, 12:12
Vallahi işin doğrusu ben Sivas milletvekillerini,
M. Yazıcıoğlu'nu uzun yıllar BBP başkanı olduğu için basından ancak takip edebiliyorum.
H.Yerlikaya'yıda yaptığı spordan dolayı tanıyorum.
Onun dışındakiler kim ne yapar ne zaman Sivas'a gider gelir yaptığı çalışma nedir Sivas'a ne kazandırmışlardır hiç bilmiyorum.
Ben yaşadığım kendi bölgemdeki milletvekillerinide tanımıyorum.Kim hangi partiden kim ne yapar, yaptıkları şey sdece "Mecliste salla başı al maaşı" başka birşey yaptıklarını sanmıyorum.
Seçim zamanı boy boy resimlerini görürüz,o zaman halka kul köle olurlar, ama seçim biter ondan sonra vatandaş onlar için bir yabancıdır ve tanınmaz listesine girer.
Abdurrahman 58
16.10.2008, 16:12
İnşallah tüm milletvekillerimiz en kısa zamanda sivasımız için önemli girişimlerde bulunurlar.
COBANYILDIZI
23.12.2008, 15:51
Muhsin YAZICIOĞLU milletvekillerimiz arasında sivasa en düşkün vekilimizdir.
haklısın sivasa düsküln olduğu için yozgatta ve maraşta fabrika kuruyo ve sivasa bir civi bile cakmıyo
dun de oy atmadım bugunde atmadım gerekır ıse yarında atmam cunkı sıvasa layık bır mılletvekılı adayı goremıyorum tek calısan vardı oda abdullatıf sener idi o gitti kayseri sivas kara yolu yapımı nerede ise durdu denecek seviyede agır işliyo
DUYGUSAL DEİL MANTIKLI YAZALIM LÜTFEN
Hiç birini sevmiyorum.Sivas için çalıştıklarını düşünmüyorum.Sivas'ı sevdiklerini de sanmıyorum.
Sivas için çalışan Abdullatif Bey vardı onu da AKP harcadı zaten.
Boş yere tartışmaya gerek yok.Hiç bir partiye tek oyu nasip olmamış biri olarak diyorum ki vekillerimizin hepsi fiyasko bence.
Muhsin Bey partisi için gitti.Bu aşikar.
Mustafa Açıkalın da sırf kendi siyasi hedefleri doğrultusunda vekil oldu,Sivas umrunda bile değil.
Hamza yerlikaya'nın niye vekil olduğunu hala anlayabilmiş değilim.:)
Akk'nin diğer iki adayı da aynı şekilde Sivas için gitmedi.
Zaten Malik Ecder de Sivas'ın CHP'ye her seçimlerde verdiği bir adet kontenjanı doldurdu.Malik değil de kim olursa olsun,hatta Sivas2ı hayatında görmemiş biri olsun yine seçilirdi.Chp'li omak böyle bir şey çünkü.:)
Arif Coşkun
23.12.2008, 16:19
Arkadaşlar yorumlarınız hakaret içerikli olmasın lütfen, burada sadece görüş belirtilmeli, karşıklıklı hakarate varacak boyuda getirmeyelim.
Kibrisli
23.12.2008, 17:47
Bence Malik Ecder ÖZDEMİR, Sivas'ta görmedim diyenlere söyleyeyim ben daha 3 gün önce gördüm, bundan önce de yazmıştım başka bir konuda, kahvede halkla tavla oynayan, markette bile raslayabileceğiniz, dikimevi konusunda önayak olan bir vekil, İstanbul'daki Sivas'lıları da örgütlemeye çalışan sadece Sivas için değil Türkiye'nin her yerindeki Sivaslılar için çalışan, aynı zamanda Türkiye'nin sorunları hakkındada çalışmaları olan Muhsin Bey'le birlikte çalışmalaralı ile basında en çok yer alan Vekilimiz. Çok sıcak ve halkın içerisinde olan birisidir, belki halk gibi olduğundan, çevresinde koruma ya da yalaka olmadığından, halktan birisi sanıp farketmemişsinizdir.... Yeterli midir? Kesinlikle değildir, Malik Bey de dahil olmak üzere tüm vekillerin daha çok çalışması gereklidir.
Bu arada Malik Bey Sivasspor'un maçlarına da gider ama diğer vekiller gibi anons yapılmasını istemez, izin vermez.
Saygılarımla....
selocan58
23.12.2008, 18:41
tam tahmın ettığım gibi muhsi yazıcıoğlu götürüo anketi:)
Bu konuda CHP'lier Malik Bey'i,AKP'liler kendi vekilerini,BBP'lilerse MUhsin Bey'i destekliyor.
Demek ki bu konu kısır bir konu.Ortada gerçekten bir yorum yok.Bu başlıkta yorumlar şu veya bu partlili olarak değil,Sivaslı ağzıyla yapılmalı,aksi takdirde bir faydası yok.
Kibrisli
23.12.2008, 19:41
Bu konuda CHP'lier Malik Bey'i,AKP'liler kendi vekilerini,BBP'lilerse MUhsin Bey'i destekliyor.
Demek ki bu konu kısır bir konu.Ortada gerçekten bir yorum yok.Bu başlıkta yorumlar şu veya bu partlili olarak değil,Sivaslı ağzıyla yapılmalı,aksi takdirde bir faydası yok.
:) ben siyasetin içerisinde birisiyim, CHP'li de değilim, Sivas'lı vekillerin neler yaptığını devamlı izliyorum, geçmişte de başka bir konuda Ecder bey hakkında düşüncelerimi yazmıştım hatta Şener'i de çok beğendiğimi söylemiş, Ecder Bey'in de halkın içinden birisi olduğunu söylemiştim.Burada CHP'ye ya da Vekiline değil benim Ecder Bey'in halk adamı görüşüme ters bir "Sivas'ta göremiyoruz, anketi hazırlarken ilkkez gördüm" sözünü görünce cevap verme gereği duydum. Partizanlık yok, onun dahil hepsinin yetersiz olduğunu düşündüğümüde söyledim, söylediklerinizi üstüme almama gerek yok değil mi? :)
Rallim58
23.12.2008, 19:51
Önce iyiyi bulaydık ta sonra en iyiyi seçerdik. Al birini vur ötekine.
Meclis karşısından kaçyüz milyara aldığı daireyi öve öve bitiremeyen de ben iyi vekilim der, oğluna, kızına, damadına özel kadro getirten de ben iyi vekilim der.
İyisini bulamadım ki en iyisini belirteyim.
:) ben siyasetin içerisinde birisiyim, CHP'li de değilim, Sivas'lı vekillerin neler yaptığını devamlı izliyorum, geçmişte de başka bir konuda Ecder bey hakkında düşüncelerimi yazmıştım hatta Şener'i de çok beğendiğimi söylemiş, Ecder Bey'in de halkın içinden birisi olduğunu söylemiştim.Burada CHP'ye ya da Vekiline değil benim Ecder Bey'in halk adamı görüşüme ters bir "Sivas'ta göremiyoruz, anketi hazırlarken ilkkez gördüm" sözünü görünce cevap verme gereği duydum. Partizanlık yok, onun dahil hepsinin yetersiz olduğunu düşündüğümüde söyledim, söylediklerinizi üstüme almama gerek yok değil mi? :)
Tamam öyle diyelim.
O zaman şöyle diyeyim.
Mesela polislik sınavına girebilmek için asgari 70 kilo şartı var diyelim.
Malik Bey 65 kilo olduğu için,bir diğeri 60 kilo,diğeri 55,diğeri 40 kilo oldukları için elendi.
Söyler msini aralarındaki fark ne?
Hiç birinin kilosu işe yaramadı.:)
Kibrisli
23.12.2008, 20:14
Tamam öyle diyelim.
O zaman şöyle diyeyim.
Mesela polislik sınavına girebilmek için asgari 70 kilo şartı var diyelim.
Malik Bey 65 kilo olduğu için,bir diğeri 60 kilo,diğeri 55,diğeri 40 kilo oldukları için elendi.
Söyler msini aralarındaki fark ne?
Hiç birinin kilosu işe yaramadı.:)
Yetersiz olduklarını bende söylüyorum hatta AKP'nin iki vekiline hiç oy yok :) Ama Ecder bey hakkındaki bir tek konuya tepki gösterdim çünkü o konuda tamamen farklı düşünüyorum, bence de hiçbirisi yeterli değil vekillerimizin, heleki iktidar vekilleri asıl iş onlarda ama ben bir kere olsun kürsüde görmedim, bir kere olsun şunun için çaba harcıyorlar diye bir habere raslamadım tek yaptıkları Başbakan ya da bakanlar geldiğinde yanında boy göstermek, muhalefet vekillerinin ikiside sadece onların yıkacakları konusunda uyarıyor durdurmaya çalışıyor fakat alternatif sunmuyorlar, yetersizler...
Ben olacaktım ki vekil....İnşallah zamanı geldiğinde:)
O zaman konu başlığındaki "en iyi vekilimiz kim?" sorusu bize kötünün iyisini mi soruyor.?
:)
çılgın_türk
23.12.2008, 23:23
bence en iyisi kamer genç sıkacan diyor adam iki tane kafalarına .. haklı valla sıkacan hepsinin kafasına kafası türkiye için çalışanları getirecen oralara ....
akkayalı18
25.12.2008, 14:29
Ne akp'li nede bbp'liyim ama suanki milletvekillerinden en aktif olanı Muhsin yazıcıoğlu'dur.bunu kimse inkar edemez.
...Yeni Saadet... zafer inananların olacaktır.
Dilsad Hatun
27.12.2008, 20:38
Her$eye ragmen REis MUHSİN YAZICIOĞLU diyorum
Her$eye ragmen REis MUHSİN YAZICIOĞLU diyorum
sana katılıyorum arkadasım...kımsenın sivas ıcın bırşey soyledıgını duymadım ben ara sıra selami uzun konusuyor dıgerlerının adını bıle duyamadık henuz....
gezgin_58
27.12.2008, 21:52
valla bende diyorumki hepsi yalanci bulunlarin iki siyaset televizyona cikip onlari izleyen milyonlarca kisi dusunmezden birbirlerine ******** diyorlar nasil bir siyaset anlayisi bilemiyorum
barikat58
31.12.2008, 10:16
en iyisi osman kılıç hocam en iyi o yatar.okulda müdürümüzdü hep odada yatardı şimdide mecliste
altuntas58
08.01.2009, 21:40
Bence sivasısımızın milletvekillerinin yazıcıoğlu dışında hiç birisi sivasa hizmet etmiyor salla başı al maaşı hesabı yapıyorlar bizde bu takım tutar gibi parti tutma zihniyeti oldukğu müddetce bu hep böyle gelmiş böyle gider
İyisi yoktur hepimiz gayet iyi biliyoruz.. Hizmet noktasında hepsi sıfır..
ofgurleyuk78
02.02.2009, 18:48
Kayseriye yapılanları bir görseniz.. Milletvekilleri nasıl çalışırmış görmek lazım.. Bizimkiler artist. Maçlara bile başka takım kaşkol ve bereleri ile geliyorlar..
İstanbulda geçen gün yeni bir metro hattı açılışı vardı..
Ve açılışta protokolde bir akepeli vekil..
Kim olsa iyi?
Selami Uzun..:)
Kendi memleketinde açılış olmayınca oralarda katılıyor garibim..:)
sivaslıgenç
02.02.2009, 23:27
Doğryu konuşmak gerekirse HiçBiri.Hizmette hepsi sıfır hele Hamza Yerlikaya adı duyulmuş ama Sivasta çıt çıkmıyor.İnşallah bundan sonra daha iiy olur.
Malik beyin mecliste Sivas ilgiligi verdiği teklifler çok güzel,Sivas ile ilgili en çok teklif veren vekil Malik bey o yüzden içlerinde şehri en iyi temsil edende o
Merkez_Alperen
03.02.2009, 00:02
Muhsin Yazıcıoğlu...Muhsin Yazıcıoğlu...Muhsin Yazıcıoğlu!
sivasli_canan
05.02.2009, 16:11
Başbuğ Muhsin Yazıcıoğlu her zamanki gibi süpürmüşşşş
ramazan_d
09.02.2009, 15:15
bana göre hepsi aynı kefede kendi cepini düşünnen ihya olur millet neyimize
abdussvs
09.02.2009, 15:59
Tabiki Muhsin YAZICIOĞLU en iyi çalışan Sivasımızın gerçek Vekili...
fevzireiscoşkun
09.02.2009, 16:13
sormak bile abesle işdiğal elbette SAYIN GENEL BAŞKAN MUHSİN YAZICIOĞLU
Niye abesle iştigal etsin ki?Herkes Sayın YAzıcıoğlunu ya da diğerlerini desteklemek zorunda mı?
Ben de hepsinin aynı olduğunu düşünüyorum mesela..Abese mi iştigal ettim..?:S
sivasli_canan
09.02.2009, 17:27
Anket' herşeyi açıklıyor.Yoruma gerek yok
163 kişinin katıldığı anket hiç bir şeyi açıklamaz!!!
sivasli_canan
09.02.2009, 18:25
çokta güzel açıklıyor herşey ortada!!!
163 kişiden 107'si Muhsin Yazıcıoğlu demiş.
sivas geneli bir anket yapılsada sonucun aynı olacağından eminim ! !
Sivas genelinde anket yapmaya lüzum mu var..?
Seçimler anketin hası işte..:)
Muhsin Bey'in Sivas için yaptıklarını yazıp da beni bilgilendirirsen belki ben de oyumu verebilirim yani neden olmasın?
Ama sen anlat ki ben de iyice bileyim neler yapmış Sivas'a
sivasli_canan
09.02.2009, 18:45
Muhsin YAZICIOĞLU'nu Tüm Türkiye tanır!
''HAKSIZ OLDUĞUM DAVADA MİLYONLARIN ÖNÜNDE YÜRÜMEKTENSE;HAKLI OLDUĞUM DAVAMDA TEK BAŞIMA YÜRÜRÜM!''(Muhsin YAZICIOĞLU)
Yukardaki sözü .............................. Yazıcıoğlunun nasıl biri olduğunu ve neden hala %2'lerde dolaştığını anlarsınız.Arkasında sömürücü holdingler,abd uşağı para babası'VATANSIZLAR' olmadığı için Sivasa maddi olarak birşey yapmamıştır.Ama manevi olarak sivas'a verdiği desteği eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur!
Manevi olarak desteği ben de çok iyi veriyorum..
Ahmet de veriyor,Mehmet de..
Onun partisi beni ilgilendirmez..
İsterse partisi yüzde 50 oy alsın..
Ben Sivas'a ne yaptığına bakarım..
Beni ne kadar temsil edebildiğine bakarım..
Diğer vekiller gibi Yazıcıoğlu da Sivas için kaydadeğer birşey yapmamıştır..
Ha yok yaptı diyorsan buyur anlat!
sivasli_canan
09.02.2009, 18:51
Peki sen manevi olarak ne yaptın sivas için anlatta bilelim!
ha o ahmet'le mehmetide çok iyi tanıyoruz biz.Seçimden seçime sivasa gelen akp milletvekilleri olmalı bahsettiğiniz ?..
1.Ben kendimi övmedim..Ama sen Muhsin beyi övdüğüne göre anlatacak birşeylerin olması lazım!!
2-O vekil bense sıradan Sivaslı..Benim Sivas için ne yaptığımdan ziyade onun ne yaptığı önemlidir..Halkın karşısına çıkıp ben oy istemiyoum..Kim istiyor peki?..Onlar..
Ne için istiyorlar..?Beni ,Sivas'ı layığıyla temsil etmek için..
Ha benim Sivas sevgimi beni tanıyan herkes çok iyi bilir..Her yerde Sivasımı savunur Sivassporun her maçına giderim,öğrencilerime neden Sivas'ı ve Sivasspor'u sevmeleri gerektiğini anlatır,Sivasın kültürünü,önemli şahsiyetlerini yetiştirdiği değerleri öğretirirm..Sanırım insanlara,genç yüreklere Sivas ve Sivasspor sevdası aşılamak büyük manevi bir katkı olsa gerek...
Peki sen manevi olarak ne yaptın sivas için anlatta bilelim!
ha o ahmet'le mehmetide çok iyi tanıyoruz biz.Seçimden seçime sivasa gelen akp milletvekilleri olmalı bahsettiğiniz ?..
Şu forumda yazdığım tüm mesajları araştır,acaba Ak Partili ya da CHPli vekileri öven tek mesajım var mı acaba...:)
Ben onları öven bir yazıma şahit olmadım,sen oldunsa bimiyorum..:)
Benim için hepsi aynı,birinin diğerinden farkı yok!!
sivasli_canan
09.02.2009, 19:23
O zaman ne mutlu size beyfendi.Muhsin yazıcıoğlunun sivasa verdiği manevi desteklerden sadece birini söyleyeceğim.Hatırlarsanız Hakkari Şemdinli-Aktütünde Sivaslı bir askerimiz şehit olmuştu.Şehidimizin Sivas Ulu camiindeki cenaze törenine Muhsin yazıcıoğlundan başka hiçbir sivas milletvekili katılmamıştır! İyi günde değil kötü günde lazım bize BÜYÜKLERİMİZ!
sivasli_canan
09.02.2009, 19:30
Neyse ben kendi çapımda Başbuğumu azda olsa anlatmaya çalıştım.Madem eleştiriyorsunuz Genel başkanımızı ; parti genel merkezimiz : Ankara - Tuna caddesi üzerinde.Gidersiniz yanına yüzüne karşı söylersiniz 'o kadar sivas sevdalısıysanız'
Malik beyin mecliste Sivas ilgiligi verdiği teklifler çok güzel,Sivas ile ilgili en çok teklif veren vekil Malik bey o yüzden içlerinde şehri en iyi temsil edende o
SAYIN.MALİK.ÖZDEMİRİ.cok.iyi.t anıyorum.cok.guzel.kişilikli.b ir.insandir.
Fakat.sivasla.ilgili.teklif.ve riyor.ama.verdigi.teklifler.ik tidari.kotulemekten.başka.birş ey.degil...yani.sivasa.katkısı .oldugunu.dusunmuyorum.verdigi .teklif.
madımak.otelini.muze.yapalım.v armı.başka.bildiginiz.varsa.so yleyin.bizde.bilelim
Arif Coşkun
09.02.2009, 20:22
Bir laf vardır "zenginin malı züğürtün çenesini yorar" diye.
Arkadaşlar, vekil seçilmişler 5 yıl boyunca 8-10 bin TL nakit maaş garanti. Ellerini sıcak sudan soğuk suya vurmuyorlar, amaçları bir dahaki seçimde tekrar seçilebilmek, ya garibanı yoksulu kimsesizi kim düşünecek. Onlar hayatlarını yaşarken siz burada onların yüzünden birbirinize giriyor, kalp kıracak duruma geliyorsunuz.
Herkes benimki iyi diyecektir, gerçekten çalışan katkısı olan zaten bellidir. Onu halk değerlendirir notunu verir.
Neyse ben kendi çapımda Başbuğumu azda olsa anlatmaya çalıştım.Madem eleştiriyorsunuz Genel başkanımızı ; parti genel merkezimiz : Ankara - Tuna caddesi üzerinde.Gidersiniz yanına yüzüne karşı söylersiniz 'o kadar sivas sevdalısıysanız'
Sen başbuğ gözüyle baktığın için mükemmel geliyor,bense sadece vekil gözüyle bakıyorum...
Cenazeye katılmak vekil için bir icraatse,5 vakit namaz kılan hocayı vekil yapalım,ortalık icraatten geçilmesin..:)
ramazan_d
09.02.2009, 23:18
Muhsin YAZICIOĞLU'nu Tüm Türkiye tanır!
''HAKSIZ OLDUĞUM DAVADA MİLYONLARIN ÖNÜNDE YÜRÜMEKTENSE;HAKLI OLDUĞUM DAVAMDA TEK BAŞIMA YÜRÜRÜM!''(Muhsin YAZICIOĞLU)
Yukardaki sözü .............................. Yazıcıoğlunun nasıl biri olduğunu ve neden hala %2'lerde dolaştığını anlarsınız.Arkasında sömürücü holdingler,abd uşağı para babası'VATANSIZLAR' olmadığı için Sivasa maddi olarak birşey yapmamıştır.Ama manevi olarak sivas'a verdiği desteği eleştirmeye kimsenin hakkı yoktur!
gerçektende abd uşakları.... sayın muhsin yazıcıoğlu . tırnağı bile olamazlar evet isteseydiiii herhangi bir partiyle anlaşılırdııı ama şereflikiiiiiii bunu yapmazzz
sivasli_canan
11.02.2009, 19:19
Sen başbuğ gözüyle baktığın için mükemmel geliyor,bense sadece vekil gözüyle bakıyorum...
Cenazeye katılmak vekil için bir icraatse,5 vakit namaz kılan hocayı vekil yapalım,ortalık icraatten geçilmesin..:)
Siz beni anlamak istemiyorsunuz.
Veya Muhsin Yazıcıoğlunu kabullenmek istemiyorsunuz.
Ben sana dedimki Yazıcıoğlundan memnun değilsen,sivas milletvekilliğini yapamıyor diyorsan orda burda eleştirme git yanına (gidebiliysan tabi) o kadar cesaretliysen,o kadar milliyetçi ve memleketini seven biriysen yüzüne karşı söyle
Kibrisli
11.02.2009, 19:27
gerçektende abd uşakları.... sayın muhsin yazıcıoğlu . tırnağı bile olamazlar evet isteseydiiii herhangi bir partiyle anlaşılırdııı ama şereflikiiiiiii bunu yapmazzz
Muhsin Bey Sivas için vekilliğini yeterince yapamıyor diye düşünüyorum ben de... Ancak yapmıyor demiyorum yapamıyor diyorum çünkü sadece Sivas vekili değil, bir partinin genel başkanı o bakımdan tüm Türkiye ile ilgili çalıştığından yeterince ilgi gösteremiyor Sivas'a... Ancak, herhangi bir parti ile anlaşırdı da demeyelim çünkü geçmişte Anap'la anlaşıp onların listesinden aday olduğunu da hatırlayalım.. Tabii bunun içinde haklı bir gerekçesi vardır...
Ben şunu bilir şunu söylerim... Ecder bey, Muhsin Bey ve geçmişte Şener bu üçlü Sivas için çalışan insanlar ancak yetersizler... Nedenleri de ortak sayılabilir... Ecder Bey tek CHP vekili, İnsan hakları komisyonunda önemli bir görevi var mecliste o komisyonla çok yoğunlaşıyor, Şener başbakan yardımcısıydı, Muhsin Bey'de parti genel başkanı tek vekil aynı Ecder bey gibi... Ben yetersiz buluyorum hepsini ama kötünün iyisi şu anda Ecder Bey'le Muhsin Bey... Dikimevi ile ilgili olarak bu ikili çok iyi bir şekilde ortak ve uyumlu çalışmışlardı fakat güçleri İktidar vekillerine yetmedi...
Saygılar...
Muhsin Bey Sivas için vekilliğini yeterince yapamıyor diye düşünüyorum ben de... Ancak yapmıyor demiyorum yapamıyor diyorum çünkü sadece Sivas vekili değil, bir partinin genel başkanı o bakımdan tüm Türkiye ile ilgili çalıştığından yeterince ilgi gösteremiyor Sivas'a... Ancak, herhangi bir parti ile anlaşırdı da demeyelim çünkü geçmişte Anap'la anlaşıp onların listesinden aday olduğunu da hatırlayalım.. Tabii bunun içinde haklı bir gerekçesi vardır...
Ben şunu bilir şunu söylerim... Ecder bey, Muhsin Bey ve geçmişte Şener bu üçlü Sivas için çalışan insanlar ancak yetersizler... Nedenleri de ortak sayılabilir... Ecder Bey tek CHP vekili, İnsan hakları komisyonunda önemli bir görevi var mecliste o komisyonla çok yoğunlaşıyor, Şener başbakan yardımcısıydı, Muhsin Bey'de parti genel başkanı tek vekil aynı Ecder bey gibi... Ben yetersiz buluyorum hepsini ama kötünün iyisi şu anda Ecder Bey'le Muhsin Bey... Dikimevi ile ilgili olarak bu ikili çok iyi bir şekilde ortak ve uyumlu çalışmışlardı fakat güçleri İktidar vekillerine yetmedi...
Saygılar...
Ne Muhsin Bey'in partisi,ne Malik Bey'in başka görevleri,Ne Açıkalının bakanlık için uğraşması umrumda..
Sivas'ın vekilleri Sivas için ne yapıyor bu önemli..
Hiçbiri hiçbir işe yaramıyor. Sivasa en büyük fayda Abdullatif Şener in maliye bakanlıgı döneminde olmuştur. Ondan sonra kaç tane milletvekili seçildiyse hiçbirinin en ufak bir faydası olmamıştır. Hatta zararı bile olmuştur ( Sivassporun maçlarına FB beresiyle gitmek gibi)
talipnida
16.02.2009, 20:29
İŞTE BENİM MEMLEKETLİM SİZLER SİZ SİVASLISINIZ SİZLER DOST SUNUZ
Kibrisli
26.02.2009, 04:53
Valla ben Selami Uzun'a taktım... :) En iyisi kim bilmem ama en kötüsü Selami Uzun bence...
Saygılar..
ZALIM_58
26.02.2009, 12:59
BENCE MUHSİN YAZICI OGLU ÇÜNKÜ GEÇEK BİR SİVASLI VEDE SİVAS G-HAYRANI AMA İSTEDİGİ YERE GELEMEDİ BUNDADA SİVASLILARIN ÇOK PAYI VAR AMA BEN İNANIYORUMKİ İSTEDİGİ YERE GELSİN SİVAS İNİN ÇOK ŞEYLER YAPACAK
Siz beni anlamak istemiyorsunuz.
Veya Muhsin Yazıcıoğlunu kabullenmek istemiyorsunuz.
Ben sana dedimki Yazıcıoğlundan memnun değilsen,sivas milletvekilliğini yapamıyor diyorsan orda burda eleştirme git yanına (gidebiliysan tabi) o kadar cesaretliysen,o kadar milliyetçi ve memleketini seven biriysen yüzüne karşı söyle
Yüzüne çıkıp söylesem ne olur ki..
"Tamam çaresine bakacağız..Bizi iktidar yaparsanız,bunların hpsini çözeceğiz " diyecek..
Buna gerek yok..Halk sandıkta kimi görmek istiyorsa onu seçiyor zaten..Bizler de saygı duymak zorundayız..:rolleyes:
altuntas58
26.03.2009, 00:48
Bence sivasımıza faydalı millet vekili en iyi millet vekili ama ben sivasımıza faydalı millet vekili göremiyorum hepsi cukkayı doldurma peşinde
Dark Force
26.03.2009, 05:28
Selami uzun ve muhsin yazıcıoğlu Mehmet mustafa açıkalını sivasta seçimler dışında hiç görmedim seçimlerde varlığını fakettim......
sensetik
26.03.2009, 10:32
muhsin başkan dışında bu memlekete hizmet etmeye çalışan kimse yoktu..herkes kendi sevdasında...birde seçim zamanı kasıla kasıla sivasa gelmeleri yokmu bişey yapmış gibi...ayıp ya..
arikarinkuchi
28.03.2009, 09:07
rahmetli :(
muhsin yazıcıoğlu tabiki
sivas için uğraşan sivasın iyi bir yerlerde olması için çalışan çok değerli bir insandı
altuntas58
28.03.2009, 10:32
Sivasımıza hizmet yapabilmek için iktidar milletvekili olmak lazım bildiğimiz gibi bizim iktidar yanlısı milletvekillerimizin faydası olmadığı gibi zararı oluyor bir nevi kuklalık yapıyorlar sayın başbakan dün akşam NTVde secilenleri başkanların değil halkın belirlediği partiyiz diyor ama bu dediği sözde kalıyor yoksa biz hamzaları,selami uzunları,acıkalınları vs,vs leri secmezdikki işte şimdide sami aydın beyi seven isteyen hiç yok ama dayatarak tekrar secimlere koydu bu ne pehriz bu ne lahana turşusu dolayısıyla iktidar milletvekillerimiz calışmıyor
hamitgüneyli
28.03.2009, 23:58
SİVASLILARA YİĞİTLİK NERDEN GELİYOR DESELER BUNLARIN BAŞINDA MUHSİN BAŞKAN DESEM YANLIŞ OLMAZ HERALDE HER YERDE BELİRTİRDİ SİVASLI OLDUĞUNU ÇÜNKÜ O BİR YİĞİDO YUDU ALLAH SANA VE DAVA ARKADAŞLARINA CENNET KAPILARINI AÇSIN
altuntas58
29.03.2009, 09:34
Sivasımız değerli bir yiğidosunu kayıp etti hepimizin başı sağolsun
sinan-58
29.03.2009, 10:58
yine bir önemli şahsiyetin değerini kaybettikten sonra anladık ama artık geç kalındı her zamanki gibi kimse muhsin başkanı ağzına almazdı şimdi onun için gözyaşı dokuluyor ama biz sivaslılar başkana bir sivas belediyesini çok gorduk bu saatten sonra sivası kazansada anlamı kalmadı artık boyle bir kişi daha zor gelir
MUHSİN YAZICIOĞLU olduğuna inandığım kişi..
kasparix
02.04.2009, 03:38
vallahı de billahide cennet mekan Muhsin yazıcıoğluydu...düşünüorum 3 kurus etmeyen diğer vekilleri yanında kıyas bile edilemeyecek vekıllerı....nerdesınız ey vekıller...artık yok umıdım de yok sıvasımızdan onun gıbısı yetişsin buram buram anadolu koksun memleket vatan desin ..yok yoook...sivas değerlerini kaybetti...tez yetişsin bacılar gardaslar...bu ülkü sahipsiz kalmasın....izmir de 3 çocuk olsun biri istanbula biri ankara ya gönderilsin naraalrı atılırken biz neden Muhsınler gibi yetişmeyelim yetişdirmeyelim gardslar bacılar...sahip çıkalım BU DAVA BATMAZ BU DAVA OLMEZ....YİĞİTÇE MERTÇE EĞER VARIM DİYORSANIZ....O bir asımdı onun nesliydi babasının yanına defnedildi...asımlar yetişin bu bayrak artık sizin....
altuntas58
02.04.2009, 11:13
Sivasımızın yetiştirdiği değerli bir siyasetciyi koca resi,büyük başkanı kayıp ettikten sonra kıymetini anladık bence en iyi milletvekilimiz sayın muhsin yazıcıoğluydu
abdullaholuç
01.05.2009, 01:34
üşüyoruz be koca reis.bzi bıraktn gttin.allah mekanını cennet eylesn
altuntas58
01.05.2009, 02:03
Muhsin başkandan sonra hiç bir vekilimiz sivas için calışmıyor en kötüsü hangisi derseniz iktidar vekilleri derim
metin 07
01.05.2009, 05:38
Tabi ki M.YAZICIOĞLU*ydu rahmetli,mekanı cennet olsun...
Hepsi iyidir hepsinin yeri başkadır yok o daha çok iyidi bu daha iyidi diyerek kiymetli siyasi adamlarımızı kaybedince anlıyoruz kiymetini hepside iyi hepsinin yerinide dolduramaz kimse...
Ufuk Uras :) yazmamıslar gerci ama...
altuntas58
06.05.2009, 17:56
Ufuk Uras :) yazmamıslar gerci ama...
Sen ortalığı karıştırmak içinmi bu vatan hainini yazıyorsun:confused::confused: :confused:
58_SEMİH_58
06.05.2009, 19:49
Sivasmızın qörev Yapan MiLLetvekiLi mi VAr ??? :confused:
Sivasmızın qörev Yapan MiLLetvekiLi mi VAr ??? :confused:
oradaki yazılanların nereliler :D
muhsin yazıcoğlu vardı rahmetli oldu
abdullatif şenerde emekli oldu
olanlarda bişey yapmıyor zaten
Muhsin Yazıcoğlu zaten Sivasin En sevilen en güvenilir Sivas için emek veren liderlerden biridir...
Muhsin başkandan sonra hiç bir vekilimiz sivas için calışmıyor en kötüsü hangisi derseniz iktidar vekilleri derim
senin düşüncelerine aynen katılıyorum kardeşim
~EmiN~58~
04.06.2009, 14:16
En iyi milletvekilimiz MUHSİN YAZICIOĞLU ama ben yanlış belledim:confused:
Tabiki Muhsin YAZICIOĞLU en iyi çalışan Sivasımızın gerçek Vekili, çalışıyordu ki isminden bu kadar bahsediliyordu diğerlerinin ismi bile duyulmamaış Abdüllütif Şener hariç .
Mekanı Cennet Ruhu Şadolsun.
Bizim vekilimiz var mıydı yahu?
Kör ölür badem gözlü olur, Kel ölür sırma saçlı olur.
altuntas58
06.06.2009, 10:23
Bu gün itibariyle sivasımıza hitmet amaclı vekilimiz yok ne yapmaya gittiler derseniz hepimizin malumu zengin olmaya gittiler
Bu gün itibariyle sivasımıza hitmet amaclı vekilimiz yok ne yapmaya gittiler derseniz hepimizin malumu zengin olmaya gittiler
köşeyi dönüncede kaybolurlar zaten katıldım sana abi
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.