PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayrılırken Son Söz

moon
16.10.2008, 15:36
Aşık olduğunuz kişiden ayrılırken son söyleyeceğiniz söz veya davranışınız ne olurdu?

yerliturkuaz
16.10.2008, 15:48
insan asik oldugu kisiden ayrilamaz ki cunku seven insan asik oldugu kisiyi ne kirar nede incitir...

tatli-dilli
16.10.2008, 15:49
ben hayatimda hic kimseye karsi kin gütmedim, bundan sonra da böyle olur insallah. nasilki birlesmek dogalsa ayrilmakta dogal, tabiki insan sevdiginden ayrilmak istemez asla, ama bazen zaman mekan olaylar insani buna zorlayadabilir, ya da yasanilan olaylar vs. sayet canimi cok acittiysa sevdigim insan, onu bir zamanlar sevmis olmamin hatrina sadece susardim, bu zaten en aci cevap olurdu, aldatilirsam asla onu kaale alip cevap bile vermem e seviyesini bukadar düsürmüs birine ben ne diyebilirimki. beni ince bir noktamdan vurup yaraladiysa davranisim ne olur bilemem. ayrica allah böyle biseyi göstermesin, insan ayrilirkende güzel ayrilmali...

Abdurrahman 58
16.10.2008, 15:59
Kendine iyi bak...
yolun açık olsun!

seva
16.10.2008, 15:59
hiç sevmedim sevemedim çünlü beni sevdiğini sandığım kişilerde hayalkırıklığı yaşadım ben sevdiğim insandan vazgeçmem ama sevmek bazen vazgeçmekmiş ama yinede onlara mutluluklar dilerim hep.... :)

gürün_güzeli
16.10.2008, 16:17
eğer severek ayrılıyorsam;

SEVME BENI, HATIRLA.OZLEME BENI AMA UNUTMA.

eğer kırgın ayrılıyorsam;

HAYATTA KARŞIMA ÇIKAN EN ZAVALLI DÖNEKSİN..

derdim heralde amaaann allah koruusuunnnn :)

fatoş_yvz
16.10.2008, 16:19
bende koLay koLay kımseye veda edemem bitiremem arkşLıgımı ama öyLe bişey oLursadaki inşLh oLmasss kendine iyi bak kLasik bişey oLsn mutLuLukLar başkada gidene söz yakışmaz zaten:)

sibelYILMAZ
16.10.2008, 17:37
Giden gitmiştir gittiği yerde bitmiştir, eğer bir karar verirsem daima onu sonuna kadar uygularım.....

EyüphanAydın
16.10.2008, 17:54
ALLAH BELANI VERSİN ! EN GÜZEL CEVAP.

sandalli
16.10.2008, 18:00
sana söyleyecek söz bulamiyorum, nasil hic birsey olmamis gibi gidebiliyorsun, bana hep söylemislerdi de ben inanmamistim ama bak hakli ciktilar. O`nun cevabi: attilar tuttu olmustu. Sonrasini hatirlamiyorum, ama iyi sözler olmadigi kesin.

elif büşra
18.10.2008, 19:30
gidiyorumm,gidiyorum ama etmiyorum eyvallah.
ayrıldığım kişiyi ne kadar sevdiğime bağlı...........