PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAİR SABİHA SERİN’E İKİ FARKLI ANLAMLI ÖDÜL VERİLDİ

Sivaslilar.Net
15.11.2008, 11:23
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Sivas’lı Araştırmacı-Yazar Sabiha Serin'in Uluslar arası 5.Antalya Şairler Buluşması kapsamında düzenlenen SEVİM ERDOĞAN TEZEL ÖDÜLÜ Şiir yarışmasında birincilik ödülü aldığı bildirildi.
İçerisinde on altı adet şiirinin bestelendiği “Efsane” adlı şiir kitabı bulunan Sabiha Serin, yaptığı açıklamada, Antalya Güllük Şiir Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Antalya Şairler Buluşması'nın beşincisinin 7-9 Kasım 2008 tarihleri arasında Antalya-Göynük'te gerçekleştirildiğini söyledi.

Etkinliklere yurt içi ve yurt dışından 145 şair katıldığını ifade eden Serin, kendisinin de Şair Sevim Erdoğan Tezel anısına düzenlenen şiir yarışmasında birincilik ödülüne layık görüldüğünü belirtti. ESERLERİ, ESERLERİNDEKİ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE TUTKUSU, KİŞİSEL YAŞAMINDAKİ GÜZİDE ÇİZGİ, Barış, dostluk, sevgi ilkeleri dikkate alınarak yapılan ÖDÜL yarışması geçen yıl SAADET ÜN ’e verilmişti. Bu yıl ise SEVİM ERDOĞAN TEZEL Ödülü SABİHA SERİN ’e verildi
.
Sabiha Serin Bu etkinlikte aynı gün ödül gecesinde ŞAYEP ( Karaman Şair Yazar ve Edebiyatçılar Birliği Grubu) tarafından TÜRKÇE’YE gösterdiği hassasiyet nedeniyle
Karaman Şair-Yazar ve Edebiyatçılar Birliği Ödülü olarak TEŞEKKÜR BELGESİ ve rozet ile
Ödüllendirilmiştir.

Ödüllerini düzenlenen törenle aldığını ifade eden Serin, aynı gün iki farklı ödül almaya layık görülmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Bizlerde [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ailesi olarak Sabiha Hanım'ı kutluyoruz.

Arif Coşkun
15.11.2008, 11:29
Çok güzel şiirleri var, sivaslilar.net'te bizlerle paylaştığı için kendisine çok teşekkür ediyor ve kutluyorum.Eline emeğine sağlık. Başarılarının devamını diliyorum.

FurkaN
15.11.2008, 11:53
Sabiha Hanım'ı tebrik ediyorum. Şiirleri gayet güzel ve bence ödülü hak ediyordu. Yeni hazırlanmakta olan Sivaslı Şairler Antolojisi'nde şiirlerini görmek bizleri mutlu eder.

FALÇATA 58
15.11.2008, 13:59
TEBRİKLER BAŞARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

seva
15.11.2008, 14:03
kutluyorum.Eline emeğine sağlık. Başarılarının devamını diliyorum.

yerliturkuaz
15.11.2008, 21:53
Sebiha Hanımı bu başarısından dolayı kutluyorum Türk kadının da neler başarabileceğini bir kez daha kanıtlamış oldu.....

Şiirlerini bizlerle paylaşmaya devam ederse seviniriz...

ofgurleyuk78
15.11.2008, 22:45
Tebrik ediyorum ama hiç şiirini okumadığımı da üzülerek söylüyorum. Bir şiirini buraya yazabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Arif Coşkun
16.11.2008, 10:09
Tebrik ediyorum ama hiç şiirini okumadığımı da üzülerek söylüyorum. Bir şiirini buraya yazabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Şun kendisi sitede umarım bunu görür okur ve yazar şiirini

Sabiha Serin
16.11.2008, 13:08
Bugün sabah yeni bestelenen bir şiirimi ekledim sitemize ama sanırım görmediniz,tekrar buraya ekliyorum. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim
Selam,sevgi ve saygılarımla...

HOŞÇAKAL GİDİYORUM

Uyan artık sevgili sen bu tatlı rüyadan
Son gücümü toplayıp ben veda ediyorum
Bir tek resmindir kalan bana bu hatıradan
Bir el salla sevdiğim, hoşçakal gidiyorum

Geç bulup tez kaybettim sevginden hiç bıkmadan
Duydum ya sesini yâr gözlerine bakmadan
Feryat ederek ahım dağa taşa çıkmadan

Bin bir ömre değerdi seninle olduğum an
Bahar olmuş neyleyim saçımı yolduğum an
Bil ki sensiz günlerim sararıp solduğum an

SABİHA SERİN

Güfte : Sabiha Serin
Besteleyen: Yılmaz Tatlıses

Bu şiirim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sitesinde oylama ile haftanın şiiri oldu ve
daha sonra yine oylama ile ayın bestelenecek şiirleri arasında ikincilik alıp
besteciler.com sitesi sahibi Yılmaz Tatlıses tarafından bestelenmiştir.
Dinlemek isteyenler [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] sitesinde ana sayfada resmimin üzerindeki
Hoşçakal yazısını tıkladığında arabesk tarzında yeni bestelenen eserimi dinleyebilir.
Aynı şiirim Ozan Fedai Koç tarafından Türk Halk Müziği dalında da bestelenmiştir.
Şu anda bestelenen eserlerim onaltı olmuştur.

tatli-dilli
16.11.2008, 13:12
yürekten tebriklerimi sunuyorum size,
bu duygulari biriktirip dillendirebilmek,
dogru kelimeleri dogru cümlelere yerlestirebilmek göründügü kadar kolay degil,
bunu basaripta ödül alabilmek ayrica bir hüner,
yüreginize saglik...

SivasLady
16.11.2008, 19:38
Sabiha hanimi tebrik ederim
Sivasli hemserilerimizin ödüllendirilmeleri bizi gururlandiriyor
nice ödüllere diyelim :)

Sweetgirl
16.11.2008, 19:47
Tebrik ederim Sabiha abla.
Basarinizin devamini dilerim.

altuntas58
17.11.2008, 16:28
Sivas’lı Araştırmacı-Yazar Sabiha Serin'in Uluslar arası 5.Antalya Şairler Buluşması kapsamında düzenlenen SEVİM ERDOĞAN TEZEL ÖDÜLÜ Şiir yarışmasında birincilik ödülü almış olması bir sivaslı olarak bana gurur vermiştir değerli araştırmacı-yazarımız Sabiha serin kardeşimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim

HaZaN
18.11.2008, 09:07
Sabiha ablacım tebrik ediyorum başarılarının davamın diler; yazan ellerin okuyan gözlerine dert görmesin, ağzına va yüreğine sağlık seninle bir Sivaslı olarak gurur duyuyorum iyki varsın.

Sevgi ve Saygılarımla

Çolaklı
22.11.2008, 00:23
Degerli arkadaşım Sabiha Serin tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.Saglıcakla.