PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı Koltuk 1.Haftanın Konuğu RüştüElmas

özdemir
16.11.2008, 13:59
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Evet arkadaşlar, bu bolumu kısaca anlatayım...

Her hafta 1 üyemizi Misafir tutacağız..Siz degerli üyelerimiz sorularınızı yönelticek, ve konuğumuzda yanıtlayacak......

Sevgi ve saygı içinde herkesin sorularini bekleriz.. Haftanın Sonu geldiginde konumuz kilitlenecek ve digerki konugumuzu ALıcaz...

Evet ilk konuğumuz sitemizin kurucucu RüştüElmas Beyefendi olsun..

Ve ben ilk sorumu sorayım...

Üstad Böyle güzel bir site kurmak nereden aklınıza geldi?

kronik
16.11.2008, 14:03
güzel bir fikir ama bir hafta çok uzun bi süre değil mi ? bir hafta boyunca soru yağmuruna tutlumak sıkıcı gelebilir benim fikrim şu süreyi biraz asgariye indirsek diyorum !

özdemir
16.11.2008, 14:05
güzel bir fikir ama bir hafta çok uzun bi süre değil mi ? bir hafta boyunca soru yağmuruna tutlumak sıkıcı gelebilir benim fikrim şu süreyi biraz asgariye indirsek diyorum !

daha kısa olursa istediğimiz soruları soramayız gibi geliyo bana
zira soru sorduğumuz arkadaşlar devamlı forumda olamıyo..

EyüphanAydın
18.11.2008, 14:33
Evet güzel bir konuya değinmişşiniz,1 Hafta biraz uzun ama yinede iyi.

Sorular geliyor ;

Sayın Rüştü Elmas ;

1 - Siteyi açarken ne gibi zorluklar ile karşılaştınız ?

2- İlk açtığınızda böyle bir düzeyli site olabileceğini tahmin ettiniz mi ?

Bu kadar soru :D

ABDULLAH DUMAN
18.11.2008, 14:39
O ZAMAN ÜYELER EN FAZLA 3 SORU SORABİLSİNLER

Arif Coşkun
18.11.2008, 14:43
Özdemir gardaşım,
Bir fikirimi belirteyim

Siz soruları sıralayarakl bir sayfada toplayın
Onu konuk edeceğiniz kişiye yöneltin.
Oda konuyu öğrendiğinde soru sayfasını kopyalar karşılığını doldurur ve başka br sayfada yollar herkesde okumuş olur.
Lakin konuk olan kişi cevaplamadan diğerine geçilmesin kimsede yazmasın yalnışlıkla yazan olursa silinsin bence o şekil sanırım daha iyi olur.

ABDULLAH DUMAN
18.11.2008, 17:00
arif abinin dediği daha doğru
.........................

yerliturkuaz
18.11.2008, 22:24
Güzel bir konu fakat uygulanması için site yöneticilerinin bunu düzene sokması gerekir...

özdemir
19.11.2008, 14:22
valla benim naçizane bir fikrimdi bu.
aslında bir hafta çok uzun bir süre değil
ama ilk konuğumuzu yanlış seçtik sanırım.
sonuçta rüştü elmas bey yoğun birisi . o yüzden sorulara hemen cevap veremez.

ama mesela ilk konugumuz devamlı sitede olan birisi olsaydı çok matrak bişey olabilirdi. maksadımız illaki olağan yaptığı işlerle ilgili sorular değildi. değişik eğlenceli ve matrak sorularla eğlence yapmaktı.

Arif Coşkun
19.11.2008, 14:28
valla benim naçizane bir fikrimdi bu.
aslında bir hafta çok uzun bir süre değil
ama ilk konuğumuzu yanlış seçtik sanırım.
sonuçta rüştü elmas bey yoğun birisi . o yüzden sorulara hemen cevap veremez.

ama mesela ilk konugumuz devamlı sitede olan birisi olsaydı çok matrak bişey olabilirdi. maksadımız illaki olağan yaptığı işlerle ilgili sorular değildi. değişik eğlenceli ve matrak sorularla eğlence yapmaktı.

Bu konuda Eyüphan arkadaşımızın parlak fikirleri olabilir bir görüşürsen sanırım faydalı olabilir

Abdurrahman 58
19.11.2008, 15:20
Özdemir gardaşım,
Bir fikirimi belirteyim

Siz soruları sıralayarakl bir sayfada toplayın
Onu konuk edeceğiniz kişiye yöneltin.
Oda konuyu öğrendiğinde soru sayfasını kopyalar karşılığını doldurur ve başka br sayfada yollar herkesde okumuş olur.
Lakin konuk olan kişi cevaplamadan diğerine geçilmesin kimsede yazmasın yalnışlıkla yazan olursa silinsin bence o şekil sanırım daha iyi olur.

arif abime katılıyorum.Konuk üyeye soru soracak olan üyelerimiz size özel mesaj atsın sizde sorular bittikten sonra konuk üyeye yöneltin o soruları.sonra konuk cevapladıktan sonra soru cevap olarak röportaj gibi buraya yazın.
iyi düşünmüşsünüz tebrik ederim ayrıca.

EyüphanAydın
26.11.2008, 14:59
Bu konuda Eyüphan arkadaşımızın parlak fikirleri olabilir bir görüşürsen sanırım faydalı olabilir

Bu konu hakkında fikirlerim elbette var :)

Örneğin bu haftaki konuğu şeçmeden önce herkez o hafta kimi görmek istediğini yazarsa daha iyi olur.

Örneğin ben arif çoşkun abimizi istedim,Benden sonra 10 kişi daha arif abiyi istedi.

Ancak diğer arkadaşlarda başkasını istiyor örneğin SivasLady 11 oyla kazandı,O hafta onu yapalım böyle böyle devam ederse iyi olur diye düşünüyorum.

Arif Coşkun
26.11.2008, 15:06
Şimdi , Sivaslady:10 - Ben:10 oy tek oyda sendemi yazı turaylamı belirlenecek onumu demek istedin:D

EyüphanAydın
26.11.2008, 16:00
Şimdi , Sivaslady:10 - Ben:10 oy tek oyda sendemi yazı turaylamı belirlenecek onumu demek istedin:D

Yok abicim :) öyle bişey belirli bir gün belirlencek aynı anketler gibi..Nasıl anketler'in kapanma tarihi var ise,

Bu konuda kilitlencek,ardından üyeler kimleri kırmızı koltukta görmek istedi ise o üye kırmızı koltuğa oturacaktır.

Eğer eşitlik olursa bunada Sitemiz'in admini belirleyecek olmadı konu tekrar açılıp açık oy'a tutulacaktır.

Arif Coşkun
26.11.2008, 22:31
Yok abicim :) öyle bişey belirli bir gün belirlencek aynı anketler gibi..Nasıl anketler'in kapanma tarihi var ise,

Bu konuda kilitlencek,ardından üyeler kimleri kırmızı koltukta görmek istedi ise o üye kırmızı koltuğa oturacaktır.

Eğer eşitlik olursa bunada Sitemiz'in admini belirleyecek olmadı konu tekrar açılıp açık oy'a tutulacaktır.

Eeee haydi bakalım kolay gelsin:)

EyüphanAydın
27.11.2008, 13:36
Eee arif abi bu iş sana kaldı :) Çünkü senin sitede yetkin var...Düzeltme,silme,bölme :D

Artık hayata geçirsek diyorum :)