Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
ömer yalcin
04.05.2010, 22:10
DÜNYAYA BIR DAHA GELSEM YINE SENI SEVERDIM
DÜNYAYA BIR DAHA GELSEM YINE SENI SEVERDIM
allah gonlune gore versin omer
ömer yalcin
04.05.2010, 22:17
merci hanim agam seninde öyle.......
eyw sagol omer rabbim hepimizin gonlune gore versin benim gonlumde evlatlarim var
ömer yalcin
04.05.2010, 22:54
BIZ SEVMESINIDE GEREKIRSE ÖLMESINIDE BILIRIZ BE GÜLÜM
bahar5834
04.05.2010, 23:35
Uğrunda birgün ölmek gerekirse; senin için ölmek ölmelerin en güzeli..........
ömer yalcin
05.05.2010, 00:33
hayirli geceler tatli rüyalar................
kircicegi58
05.05.2010, 06:48
sen cok iyi birsin seni cokkkkk seviyorummmmmmm
sevdiysem ben o güzeli sevdim kimene
ömer yalcin
05.05.2010, 14:25
NABERSIN CICIM.......:):):)
Ya gözlerin aklımda
Yada aklım adında
Ya hayalin karşımda
Ya Sesin kulagımda
Ya ben çıldırıyorum
Yada çok seviyorum
Ya sevmek çok güzel
Yada sevilen çok özel.
ömer yalcin
05.05.2010, 14:50
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
rüzgar79
05.05.2010, 15:07
Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin
ömer yalcin
05.05.2010, 17:35
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin.
YÜCE RABBIM HER SEYIN IYISINI HAYIRLI VE GÜZELI NASIP ETSIN CANIM, BIZE VE DÜNYAYA
Arif Coşkun
05.05.2010, 18:26
Konu başlığındanda anlaşıldığı gibi, konuyu açan arkadaşımız "Sevdiğinize bugünkü cümleniz" demiş, "Sevdiğinize akşama kadar ne söylerdiniz" dememiş, Ben mi yanlış okudum başlığı acaba?
Biraz sabırlı ve abartısız olursak daha iyi olacağı ve arkadaşımızın konusunada uymuş oluruz diye düşünüyorum.
Kimsenin özgür iradesini yasakladığımız gibi bir şey yok, sitemizin sadece sohbet, eğlence amaçlı olmadığını hatırlatmak ve Sivas'ın gerçek değerlerine, sorunlarına sahip çıkmak, bölgesel ve kültürel varlıklarını haber niteliğinde üyelerimzile paylaşmak, tartışmak çözümler üretmek adına alınan bir karardır.
Kısa bir süre bu konuyu kapatıyorum, daha sonra tekrar açılacaktır, aynı tutum devam ettiği taktirde süresiz kapatılacaktır.
ömer yalcin
08.05.2010, 14:12
Sana ölürüm ..............................
Bugün es geçeyim yarın söylerim..:)
ömer yalcin
09.05.2010, 01:02
ALLAHINI HIC BIR ZAMAN UNUTMA,ONDAN GELDIK YINE ONA GIDECEGIZ
Sen beni ne kadar seviyorsan ben seni daha fazla seviyorum......
benseni çok seviyorum seni kırıp üzdüysen senden özür diliyorum canım
Annem, anneler günün kutlu olsun, seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Annem, anneler günün kutlu olsun, seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
rüzgar79
09.05.2010, 12:07
annecigim anneler günün kutlu olsun canim benim:)
ömer yalcin
09.05.2010, 12:19
Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...
burak5866
09.05.2010, 12:26
artık yorum yazmıyorum.seni çok seviyorum ve sevmeye devam edeceğim sen beni sevmesende.her an kalbimdesin ve hep seni düşünüyorum ve kendimi üzüyorum artık dayanamıyorum.seni unutmam lazım bunu anladım ama bunu da yapamıyorum.
ömer yalcin
09.05.2010, 12:41
artık yorum yazmıyorum.seni çok seviyorum ve sevmeye devam edeceğim sen beni sevmesende.her an kalbimdesin ve hep seni düşünüyorum ve kendimi üzüyorum artık dayanamıyorum.seni unutmam lazım bunu anladım ama bunu da yapamıyorum.
Burak kardesim,sen hemen pes etmissin yaw,daha kizin haberi bile bildigim kadariyla.Eger seviyorsan mücadele et önce kiza bir acil hele sonra karar ver ne yapacagina,derim ben.....
burak5866
09.05.2010, 13:16
Burak kardesim,sen hemen pes etmissin yaw,daha kizin haberi bile bildigim kadariyla.Eger seviyorsan mücadele et önce kiza bir acil hele sonra karar ver ne yapacagina,derim ben.....
ömer abi hemen pes etmişsin diyorsun ama ben pes etmedim istesemde zaten yapamıyorum.ikinciside artık dayanamıyorum.1 senedir ağlamaktan en iyisi unutmak çünkü beni istemeyeceğinide biliyorum boşa acı çekiyorum.
ömer yalcin
09.05.2010, 13:21
ömer abi hemen pes etmişsin diyorsun ama ben pes etmedim istesemde zaten yapamıyorum.ikinciside artık dayanamıyorum.1 senedir ağlamaktan en iyisi unutmak çünkü beni istemeyeceğinide biliyorum boşa acı çekiyorum.
nicin kabul etmesin ya,sen böyle karamsar düsünrsen tabiki olmaz, sana biraz ders lazim bu konuda,kadinlarinda zayif taraflari vardir
burak5866
09.05.2010, 13:31
nicin kabul etmesin ya,sen böyle karamsar düsünrsen tabiki olmaz, sana biraz ders lazim bu konuda,kadinlarinda zayif taraflari vardir
kabul edebilir belki tabide.abi bu öyle dersle filan olacak bişey değil.başka türlü çareside zaman yada unutmak.
ömer yalcin
09.05.2010, 13:50
Burakcigim, pes etme derim sadece,sonuna kadar git ama kizida üzme,yalnis bir sey yapma.
Biz sevdiğimizi,öpücük niyetine değil,ALLAH'ın bir emaneti bilip,aynı yastıkta ömür sürmek için severiz..!
Arif Coşkun
10.05.2010, 08:56
Günaydın kendine iyi bak :D
Bugün beni düşünme, çünkü Sivasspor beni çok mutlu etti.:)
burak5866
10.05.2010, 10:59
......................seni rüyamda gördüm........
......................seni rüyamda gördüm........
Hayırdır İnşallah....
seversem candan severim uğruna canımıda veririm
yörem-58
10.05.2010, 16:17
Sen cansın, Canımsın...Candan öte Yarimsin
burak5866
10.05.2010, 16:25
Hayırdır İnşallah....
rüyamda sevdiğimin öldüğü haberini aldım ve çok ağlamaya başladım o kadar çok ağladımki nefesiz kaldım artık.sonrada birden uyanmışım ve 3 saat terler içinde kaldım.
rüyamda sevdiğimin öldüğü haberini aldım ve çok ağlamaya başladım o kadar çok ağladımki nefesiz kaldım artık.sonrada birden uyanmışım ve 3 saat terler içinde kaldım.
Ağlamak gülmektir hayır olsun inşallah :)
burak5866
10.05.2010, 16:45
Ağlamak gülmektir hayır olsun inşallah :)
inşallah hayırlısı olurda bir an önce unuturum artık daha fazla dayanamayacam her gün ağlamaktan kendime zarar vermekten bişey olmuyor.unutmam lazım onu.ben kendimi öldürsem ne olur diye düşünürken rüyamda onunu öldüğünü gördüm nasıl bir işse.allahım sne affet beni sakın yanlışa götürme beni.AMİN.bir an önce unutmayı bana nasip et.AMİN.
inşallah hayırlısı olurda bir an önce unuturum artık daha fazla dayanamayacam her gün ağlamaktan kendime zarar vermekten bişey olmuyor.unutmam lazım onu.ben kendimi öldürsem ne olur diye düşünürken rüyamda onunu öldüğünü gördüm nasıl bir işse.allahım sne affet beni sakın yanlışa götürme beni.AMİN.bir an önce unutmayı bana nasip et.AMİN.
açılmaktan vazgeçtin anlaşılan unutmak istedigine göre, aglama neden aglıyonki DEĞMEZ......
burak5866
10.05.2010, 16:56
açılmaktan vazgeçtin anlaşılan unutmak istedigine göre, aglama neden aglıyonki DEĞMEZ......
açılmak dediğin şeyi yapsam hem benim için hemde başkaları için(anneme ve babama karşı) iyi olmaz benim bu iyi yönüm herkes tarafından yanlış anlaşılır ve mahalleye ve aileme karşı rezil olabilirim.en iyisi unutmak çünkü onu her hatırladığımda hem ağlıyorum sebebi elimde değil ve her yalnız kaldığımda aklıma o geliyor.artık o kadar bağlandım ki onu görmememe rağmen.....hep aklımda ve onu ondan daha çok düşünüyorum ve belkide çok yanlış yapıyorum belki dğeil kesin yanlış yapıyorum boşa kendimi üzüyorum bunu anladım unutacam inş.eğer beni anlarsa ileride evlenirim en iyisi bu benim için.
ya burak sende bir alemsin be kardeşim ben kıralım kızını seviyorum eee kızın haberi varmı yok nasıl veviyorsun ya olurmu be kardeş senin sevdiğini söylemenden doğal bişey varmı kardeş git söyle uygun bi şekilde sonra çok acı çekersin tecrube konuşuyo dinle beni git açıl kıza kardeş zaten o sana saygı duymazsa ondan hayır gelmez ozaman untursun okay dinle abini
günün ;
gecen ;
hep benimle , bizimle dolsun...
mutluluk gülücükleri yüzünden eksik olmasın
gül'üm..
sen hep gül ....!!!!!!
ömer yalcin
11.05.2010, 12:57
Dogruluktan asla sasma,ALLAH bizimledir.................
Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
rüzgar79
11.05.2010, 13:06
ömer yalcin
11.05.2010, 13:09
ATTIGIN ADIMI BILEREK AT....
rüzgar79
11.05.2010, 13:32
geliyorum canim yemegin hazir isli köfte yaptim
burak5866
11.05.2010, 13:48
ya burak sende bir alemsin be kardeşim ben kıralım kızını seviyorum eee kızın haberi varmı yok nasıl veviyorsun ya olurmu be kardeş senin sevdiğini söylemenden doğal bişey varmı kardeş git söyle uygun bi şekilde sonra çok acı çekersin tecrube konuşuyo dinle beni git açıl kıza kardeş zaten o sana saygı duymazsa ondan hayır gelmez ozaman untursun okay dinle abini
zaten söyledim abi.ben söyleyemesemde başkasına söylettim hemde face söyledim ama ben fazla kaçtım galiba ileride direkt evlenme teklifi ettim.daha lise-3 e giden birine.en iyisi oalyı unutmak benim için abi.ileride isteyeceğim onu okulumu bitirince 2-3 sene sonra yani.
hem ben gidip kızla konuşamam hayatımda da zaten yapmadım bir kızla ne gezdim ne de çıktım.bende böyle birisiyim bundan sonra da yapmam galiba.eğer o da iyi birini arıyorsa zaten beni görüür o zaman diye düşünüyorum.çünkü benden daha iyisini bulacaksa varsın ona gitsin.çünkü 1 senedir üzülmekten yoruldum artık dayanamıyorum yoksa.unutmam en iyisi oalcak ama kalbimde duracak sadece.
ömer yalcin
11.05.2010, 15:31
Güneşimi Kaybettim Diye Gözlerini Kapalı Tutarsan YILDIZ'ını da Kaybedersin...
Beni Kaybettiğin Gibi be Gülüm.......
Doğarken sen ağladın çevrendekiler güldü, öyle bir hayat yaşa ki sen ölürken çevrendekiler ağlasın sen gül
ömer yalcin
11.05.2010, 15:48
neyi arıyorsan sen O'sundur..zulmün peşindeysen zalimsin..aşkın peşindeysen aşık.
Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
Sabah söylemiştim, yarın sabaha kadarda başka birşey söylemem.:)
İnleyen nağmeler ruhumu sardı
Bir rüya ki orda hep şarkılar vardı
Uçan kuşlar, martılar
Yeşil tatlı bir bahar
Gülen şen sevdalılar vardı.
yorudum canım demli çay iyi gelir demle içek olurmu aaaaaa olmazmı olur ben deleyim beraber içelim canım hayat müşterek
ömer yalcin
11.05.2010, 16:38
HAYATIM BEN KAFFE YAPAYIM SEN YAPAMIYORSUN YAW.....:):):)
HAYATIM BEN KAFFE YAPAYIM SEN YAPAMIYORSUN YAW.....:):):)
ömer çok kılıbık mışsın yaw
hemende korktun iyi yap birde bana yap benimki az şekerli olsun
ömer yalcin
11.05.2010, 19:46
HER SEY YERINE GÖRE ABI.......
ama simdiki sözlerimi buraya yazmayacagimm.................
besyo_cu
11.05.2010, 20:19
Burada herkes güzel
Yalnız konuşmuyor hiçbiri
isminin baş harfini çizdim toprağa parmaklarımla
burada herkes güzel
ama
kimse tanımıyor seni..
ömer yalcin
11.05.2010, 21:07
KORMA ASKIM SANA HIC BITMEYECEK
WåñTêd_øØ7
11.05.2010, 21:22
Âlemlere rahmet yüzünü göster
Bu kul varlığından soyunmak ister
Güneş pervânesi o güzel yüzün
Nurundan ışığı vardır gündüzün
Solmaz bir gül rengin ne kış ne güzün
Tecelli ediyor yüzünde özün
Hasretim, yanarım, yüzünü göster....
SIVASLI PALA
11.05.2010, 21:31
Bir sevdigüm olmadı, olsaydı bende burdan bişey yazardım.
Kara Ahmet
11.05.2010, 21:34
Benimde sevdigım yok,hem ben sevmem beni sevsınler racona ters aşık olmak falan bana uymaz,hasbel kader birini seversem buraya yazarım.:)
ömer yalcin
12.05.2010, 20:03
bak yine yağmur yağıyor
yalnızım ıslanan sokaklarda
dilim şarkımızı söylüyor
seninle yürümek vardı yağmurun altında
HIC BIR ZAMAN ISYAN ,DEGIL TÖVBE ET
VARMISIN BUGÜN BULUTLARIN ÜSTÜNDE DANS ETMEYE BENIMLE CANIM ?
ömer yalcin
13.05.2010, 12:48
SEVMEYI SEVILMEYI HEPSINI SENDE GÖRDÜM IYIKI VARSINNNNNNNN................
HAYATTA KIMSEYE GÜVENME...............
MÜKEMMELSIN................... .
rüzgar79
13.05.2010, 14:47
doğan bulut58
13.05.2010, 14:52
SENİ KALBİMİN EN DERİN HÜCRELERİNE KOYUYORUM SAKIN AVUKAT TUTMA ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVİYORUM
ömer yalcin
13.05.2010, 14:59
kahvem nerde kaldi yaw,....hayir isin varsa ben yapayim diyecektimde o yüzden sey ettim................:):):) özür sultanimm...
doğan bulut58
13.05.2010, 15:04
KOCAMAN OKYANUSTA BİR SU DAMLASI OLMAK VEYA UÇSUZ BUCAKSIZ BİR ÇÖLDE KUM TANESİ OLMAK, AMA, EN ÖNEMLİSİ SENİN SEVGİLİN OLMAK......
ömer yalcin
13.05.2010, 15:07
gecccccccccccccccccccccccccccc cc
rüzgar79
13.05.2010, 15:13
gönlümün sultanisin
sen basimin tacisin
tutunacak dalimsin
canimsin efendim
doğan bulut58
13.05.2010, 15:18
Seni bulmaktan önce aramak isterdim , seni sevmekten önce anlamak isterdim, seni bir ömür boyu bitirmek degil sana hep yeniden başlamak isterdim.
SIVASLI PALA
13.05.2010, 15:22
Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var
Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin
Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var
Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy
Eski Günler Hayalimden Gitmiyor
Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor
Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor
Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız
Onun İçin Viran Oldu Tahtımız
Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız
doğan bulut58
13.05.2010, 15:24
Gunesin bile buz tuttugu yerde eger bir isik gorursen, bilki o benim sana yanan kalbimdir.
rüzgar79
13.05.2010, 15:24
Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var
Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var
Eski Günler Hayalimden Gitmiyor
Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor
Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor
Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız
Onun İçin Viran Oldu Tahtımız
Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız
yüreginize saglik pala bey sevdiginizi buldunuz yazdiginiza göre allah hayirli etsin
SIVASLI PALA
13.05.2010, 15:27
yüreginize saglik pala bey sevdiginizi buldunuz yazdiginiza göre allah hayirli etsin
Yok alıntı yaptım, herkes gibi google hırsızıyım..
doğan bulut58
13.05.2010, 15:27
Sevgi değer vermesini bilmektir.sevgi birlitelikten sevinç duymaktır.sevgi bilinçtir.Seni özledim.
rüzgar79
13.05.2010, 15:30
Yok alıntı yaptım, herkes gibi google hırsızıyım..
üzülmeyin bir gün sizde seversiniz masallah cabuk ögrenmissiniz googleyi okumaniz olmadigi halde
doğan bulut58
13.05.2010, 15:34
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sıgmayan bakıslar vardır ınsanı aglatan ınsanlar vardır kı asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
ömer yalcin
13.05.2010, 15:51
ya bugün gicikligin üzerinde ha,ne bu tantana yaw............:):)
doğan bulut58
13.05.2010, 15:59
KARANLIK GECEDE ÖNEMLI DEGILDIR YILDIZLARI GORMEK, GUNDUZLERI YILDIZLARI GOREBILMEK MARIFET, AŞIK OLMAK ONEMLI DEGIL, BIR OMUR BOYU SEVEBILMEK MARIFET
ömer yalcin
13.05.2010, 16:03
bakislarin bana biraz cesaret versin ...............
doğan bulut58
13.05.2010, 16:07
Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yagdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni sevdiğimi söylediği söyledilermi
ömer yalcin
13.05.2010, 16:11
DOGAN ABI ILHAMAMI GELDIN NEDIR YAW :):):)
doğan bulut58
13.05.2010, 16:13
Insanlar tanidim yildizlar gibiydiler.hepsi gokteydi.hepsi parliyordu. ama ben seni gunesim sectim ve bir gunes icin bin yildizdan vazgectim.
ömer yalcin
13.05.2010, 16:15
dur su cayimi iceyim dikisi yapacagim yaw :):):)=
doğan bulut58
13.05.2010, 16:19
Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin
yeter ömer şimdilik bukadar tarlaya gidiyorum gelince devam ederiz
ömer yalcin
13.05.2010, 16:20
aklima bir sey gelmedi bi düsüneyim yazarim okay az sonraaaaa:):)
Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
Sabah söylemiştim, yarın sabaha kadarda başka birşey söylemem.:)
13.05.2010, 16:26
Salim abi buda güzel fikir bence...:):):)
burak5866
13.05.2010, 17:18
HER ŞEYE HEMEN İNANMA VE ALDANMA BELKİ DE YANILIYORSUNDUR.(Söz bana aittir.)
Konuya herkes yazmakta serbesttir bu ve tüm konular bütün üyelere açıktır.
Konu başlığında.Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ? yazıyor ne demek istendiği açıklanmış zaten.:)
doğan bulut58
13.05.2010, 17:48
Seni bu dunyada 3 kişi seviyorsa bunu bilki en çok seven benim Seni bu dünyada 2 kişi seviyorsa ilki benim Seni bu dünyada bir kişi seviyorsa o bir tek benim Seni bu dünyada kimse sevmiyorsa bilki ben ölmüşüm
ömer yalcin
13.05.2010, 17:49
cay molasi.. birak isleri gel otur hele....:):)
Dilerim bundan sonra konu başlığına uygun olarak günlük mesajlarınızı fazla abartmadan yazmaya gayret gösterirsiniz........
rüzgar79
14.05.2010, 11:26
ömer yalcin
14.05.2010, 14:34
SENI ÖNCE ALLAHA SONRA SENI SANA EMANET EDIYORUM CABUK GEL SOPA YEMEDEN OKAYMI CICIM.............
ömer yalcin
14.05.2010, 14:49
HER SEYE DEGERSIN, MELEK GIBISIN SADECE BIR KANATLARIN YOK SEN BITANESIN..................
Kardelencicegi
14.05.2010, 14:52
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
burak5866
14.05.2010, 15:43
artık ben bile yorum yazmıyorum.çünkü her yorum yazdığımda daha fazla aklıma geliyor onu unutmak isterken daha fazla hatırlamak istemiyorum ama seviyorumda ne yapıyım elimde değil.muhsin yazıcıoğlunun dediği gibi şimdiye kadar tertemizdim bundan sonra öyle olacağım diyor ya bend eöyle oalcağım şimdiye kadar kimseyle çıkmadım gezmedim bundan sonra da asla.BENİM GİBİ OLAN VE DÜŞÜNEN BİRİ BULURSAM ONUNLA EVLENECEĞİM.
Hayat bazen öyle insafsız ki
Küçük bir boşluğundan yakalar
Hissettirmez en zayıf anında
Seni ta yüreğinden yaralar
Ellerin kolların bağlansada
Başında kasırgalar kopsada
Sen tüm gücünle karşı koysanda
Seni acımasız sevdaya salar
Dilsad Hatun
14.05.2010, 18:33
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma. Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim. (Hz.Mevlana)
Arif Coşkun
14.05.2010, 19:28
Ben hayatı renkli yaşamayı severim ben hayatı seninle severim sen hayatımın en güzel rengisin.
ömer yalcin
14.05.2010, 20:11
Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar be Gülüm...........
sevdigim yoki yazsam yazdim yanlis anlasildi daha yazmayacagim
SIVASLI PALA
14.05.2010, 20:49
Ay her gece senin yüzünde doğuyor.
Kardelencicegi
14.05.2010, 23:02
Beni sana, seni bana bağlayan herşey,
artık belki de sadece şunu anlatıyor:
Ne zamandır, yaşamak, bir suç ?!..
Biliyorum, kendimde seni de
Suç, varlığımız... Bunu, belki de artık sadece ikimiz biliyoruz...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[/QUOTE]
bahar5834
14.05.2010, 23:23
Sessizligin çiğlıklari yükselir GECEDE... Yar duymazsa Yaradan duysun diye...
ömer yalcin
15.05.2010, 00:34
ALLAH RAHATLIK VERSIN IYI GECELER............
besyo_cu
15.05.2010, 20:45
Hz. Mevlana'dan ;
Diyorsun ki! Aşık oldum, "Yalan"... Aşk ile yanmadan gelme kapıma... Diyorsun ki: Yanıyorum, tamam ama "kül" olmadan gelme kapıma. . . !
Kardelencicegi
15.05.2010, 20:50
Kardelencicegi
15.05.2010, 22:01
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim.
Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören.
Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime.
Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde,
yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın.
çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık.
Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin
Canim Esime.:)
Arif Coşkun
16.05.2010, 07:40
Hayat hep ellerini yıkamadan oturdu soframıza.
Ondandır sana olan bu hastalıklı yanım..
Sen bana bakma.
Kardelencicegi
16.05.2010, 12:49
ömer yalcin
16.05.2010, 13:26
varliginin tiryakisi yoklugunun delisiyim.....
Kardelencicegi
16.05.2010, 13:40
ömer yalcin
16.05.2010, 14:18
canimdan öte cansin..................
rüzgar79
16.05.2010, 14:19
simdi yedin hayatim manti az sonra ye üzümüde yaaaaaaaa:D
Kardelencicegi
16.05.2010, 14:23
hayatın insanı nereye götüreceği belli değilki ......
Kardelencicegi
16.05.2010, 20:38
Sen gözümdeki isik,
dudagimdaki tebessüm,
sen içimdeki sevinçssin.
Sen hayatima renk katan,
sen yüregimdeki çarpinti,
sen hayatimdaki nesesin.
Sen yolumu aydinlatan, sen dert ortagim,
sen gönül yoldasim, sen bir tanesin
Canim Esime.:)
ömer yalcin
16.05.2010, 21:29
Hayatim sana bugün hic demismiydim,.! bugün yine tüm güzelligin üstünde
rüzgar79
16.05.2010, 21:33
vur hanceri sineme
kalbim kana bulansin
fazla vurma derine
cünki orda sen varsin cano
Kardelencicegi
16.05.2010, 22:17
Umutlarımı Bağladım Sana, Derdim Kalmadı Bu Can Sana Feda , Sana Bakan Gözleri Kurban Ederim SANA
doğan bulut58
16.05.2010, 22:29
Her sabah yaşadığımdan önce seni sevdiğimin farkına varıyorum Sensiz bir güne gözlerimi açacaksam hiç uyanmak istemiyorum
Kardelencicegi
16.05.2010, 22:43
doğan bulut58
16.05.2010, 22:49
Ayrilik ölumden betermis meger Dusundum kimse vermiyor deger Benim öldugumu duyarsan eger Cekil bir kenara agla sevgilim...
Kardelencicegi
16.05.2010, 22:56
doğan bulut58
16.05.2010, 23:03
Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!
ömer yalcin
16.05.2010, 23:44
ASIGIM SANA.......................... ...
rüzgar79
17.05.2010, 09:25
ömer yalcin
17.05.2010, 13:34
SENSIZ ASLA BIR DÜNYA DÜSÜNEMIYORUM.................
Sana koşmak istiyorum fakat dizlerimde derman yok koşamıyorum.........
Kardelencicegi
17.05.2010, 16:09
♥ seni hatırlarım güz yağmurlarında hoyrat türkümsün yankılanan dağlarda birden yokluğun gelir aklıma seni sensiz yaşarım dökülen yapraklarda.
Canımın İçiiiiiiiiiiiiiiii............ .....
Kardelencicegi
17.05.2010, 17:10
Bu bendeki sen hep yaşayacak,
senin sevginle dolup taşacak,
senden başkası hiç olmayacak...
ömer yalcin
17.05.2010, 17:25
BENI SENSIZ BIRAKMA ......
Kardelencicegi
17.05.2010, 17:27
doğan bulut58
17.05.2010, 17:28
Eğer birini unutmak istiyorsan kumsala ismini yaz yarın fırtınalar onu silecek eğer birini sevmek istiyorsan kalbine yaz onu hiçbir fırtına silemez!..
Kardelencicegi
17.05.2010, 18:02
Kalbinden Geçmeyeni
DiLine Değdirme !...
ömer yalcin
17.05.2010, 18:29
BEN ARTIK SEN OLMUŞUM
ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum
senden öncesi yoktu seninle var olmuşum
sende bütün ümitler,sende bütün özlemler
beni bende arama artık ben sen olmuşum
Kardelencicegi
17.05.2010, 18:33
doğan bulut58
17.05.2010, 18:34
n seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek..sadece
ömer yalcin
17.05.2010, 18:34
HER NE YAPARSAN YAP ALLAHI UNUTMA
Kardelencicegi
17.05.2010, 18:36
Her acı bir günah siliyor benden Yarım kalanlara rağmen
ömer yalcin
17.05.2010, 18:38
doğan bulut58
17.05.2010, 18:38
Dünde bugünde yarında yüreginde yüregin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiginde elini yüregine koy ben hep ordayım
ömer yalcin
17.05.2010, 19:05
SENI ALLAHINA KADAR SEVIYORUMMM GÜLÜM......
Kardelencicegi
17.05.2010, 20:21
Yine Severmiydin Beni
Sαhipsiz Mezαr Olsαydım
?
kendalli
17.05.2010, 21:33
seni ben ellerin olsun diye sevmek istemiyorum
Kardelencicegi
17.05.2010, 22:36
UZATMA DÜNYA SÜRGÜNÜMÜ BENİM
Kardelencicegi
17.05.2010, 22:55
Kervanları ben yalnız geçiririm sahradan, sen yalan hayatını sula.
ömer yalcin
18.05.2010, 16:37
HAYALLERIMIZ HAYALDE KALMASIN......
Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Kardelencicegi
18.05.2010, 17:56
besyo_cu
18.05.2010, 19:24
Tam ortasında buluşmalıyız bu ayrılıgın.. Ne sen ''gitmelisin'' ne de ben ''kal'' diyebilmeliyim... Yani bitmeli bu ayrılık... Başladıgı yerde...!
kendalli
18.05.2010, 19:29
sevgilim kalp kalbe karsidir derler
ömer yalcin
18.05.2010, 19:39
YA SENINLE YA DA HIC .......
doğan bulut58
18.05.2010, 20:41
Sen yol aldığım ilk gemi,durduğum son limansın,sen kokladığım ilk çiçek yaprakları titreten son rüzgarsın,sen duyduğum ilk heyecan beni ağlatan son sevdamsın.
ömer yalcin
18.05.2010, 20:58
CENNETIMSIN..........
doğan bulut58
18.05.2010, 21:27
Bir sevgi var içimde, lekesiz tertemiz..Bir özlem var içimde, uçsuz bucaksız..Birde sen varsın içimde, unutulması imkansız
ömer yalcin
18.05.2010, 21:31
Gülüşüne ömrümü böldüğüm bebişim. Gülümseki kalksın efkarı kalbimin. Yüreğime can gelsin ömrüme bahar. Haydi can dediğim birtanem. Gülümse ben göremesemde hissedeyim seni baharimmm canimmm .....................
doğan bulut58
18.05.2010, 21:35
Sevmek, sevilmekten daha güzel...Bir güzellik olsun istiyorsan sende sevmelisin.
BUGÜNLÜK BUKADAR HOŞCA KALIN DOSTCA KALIN
ömer yalcin
18.05.2010, 21:36
Sen beni benim seni sevdiğim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni sevdiğim kadar sevdiğini bileyim
rüzgar79
18.05.2010, 23:23
Kardelencicegi
18.05.2010, 23:40
Aysima58. :D:D
ömer yalcin
19.05.2010, 01:29
Aşkımsın, Güzelimsin Yüreğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin
Kardelencicegi
19.05.2010, 09:23
ÖnceVatan_58
19.05.2010, 09:50
BEN ATATÜRKÜN ÇOCUĞUYUM
Al Bayrak örtüm benim, Ata oğlu Türk’üm ben;
Korkmam, eza cefadan öze bağlı Türk’üm ben.
Hayâsını unutan kahpeleredir sözüm!
Cumhuriyetime el sürdürmem işte yüzüm.
BEN MUSTAFA KEMAL’İN ÇOCUĞUYUM İSMİM TÜRK.
BEN SANCAKTARIM SULH’UM, HERŞEYİMLE CİSMİM TÜRK.
Gavur soyu olsaydın mutlumu olacaktın?
Türklükteki Hürriyet i nerde bulacaktın?
On Kasım’da dede’nde nine’nde çok ağladı,
O Serdar Cennet’e yol alırken yas bağladı.
Ay ile Yıldızıma yan bakanadır tokat;
Türklüğüme Türkçeme laf atanadır tokat,
Yurtseverim, namusum toprağımdır Türk’üm ben.
Atatürkçüyüm, şanım Bayrağımdır Türk’üm ben.
Benim üzüntüm canlı görememektir yüzün;
Söz veriyorum Atam buyruğunladır özüm,
Gözlerimden dökülen ant sevinç yaşlarıdır,
Atatürk’üme, sevgi Türklüğün aşklarıdır.
Hiçbir kalem yazamaz senin vasfını ATAM;
Hiçbir lider bilemez senin aşkını ATAM.
Söyleyin bunu bana kim edebilir inkâr;
Türk’ün üstünlüğünü dünya eylerken ikrar…
”BEN MUSTAFA KEMAL’İN ÇOCUĞUYUM İSMİM TÜRK.
BEN SANCAKTARIM SULH’UM, HERŞEYİMLE CİSMİM TÜRK.”
Mehmet Kahvecioğlu
doğan bulut58
19.05.2010, 09:52
sen seni seveni göremeyecek kadar körsen o da sana boyun eğmeyecek kadar gururludur.
Kardelencicegi
19.05.2010, 09:59
Kontörüm yoktu sana mesaj yazamadım,Bu sana son mesajım olsun..:)
doğan bulut58
19.05.2010, 10:01
Kitlemiştim kalbimi sevgilere, atmıştım anahtarını denizlere, bir yol mu buldun gözlerimden kalbime, sen çıktın karşıma dünyam değışti..
Kardelencicegi
19.05.2010, 10:06
doğan bulut58
19.05.2010, 10:36
Sensiz ne günlerin ne mevsimlerin yok artık değeri yok benim için hatırı kalmasın o resimlerin yırtmadan son defa bak benim için madem ki son sözün elveda artık madem ki son çare ayrılmak artık ecelim elinden olmasın yazık Bir Yabancı gibi git benim için
ömer yalcin
19.05.2010, 16:58
GÖNLÜMÜN SUTANISIN SEN BASIMIN TACISIN,ALDIGIM NEFESIMSIN
Kardelencicegi
20.05.2010, 00:36
ömer yalcin
21.05.2010, 00:28
canimdan can iste ömrümden ömür..................
S U S A R A K ! ! !
Güneş altında söylenmedik söz yokmuş..
Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi..
Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz..
Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde..
Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik...
Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde....
Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor...
Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ...
Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde .....
AZİZ NESİN
Kardelencicegi
21.05.2010, 21:11
♥ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Kardelencicegi
24.05.2010, 06:45
Kardelencicegi
25.05.2010, 11:18
Yarına çıkmaya senedim mi var, böyle yaşamaya hevesim mi var?
Dilsad Hatun
27.05.2010, 19:46
Bir Garip haldeyim Gönlüm Derbeder, Gözlerim Kör Olsun Bir Görsem Yeter , Sen Kabul Etmesen Kim Kabul Eder Ey Benim Sultanım Güzel Allah'ım(C.C) .. .. ..
besyo_cu
27.05.2010, 19:53
Satırlara sığmayacak kadar güzel şeyler yaşamadık biz senle… Küçük sevinçlerden büyük keyifler alsak da birkaç dakikalık bile olsa sefasını süremedik hiçbir zaman.Ya güvensizliği konuştuk ya ayrılığı. Ve sen hep kendine yenildin,ben sana yenilmemek için kendime tutunurken..
rüzgar79
28.05.2010, 10:11
seni seviyorum diyen dillere değil senin için ağlayan gözlere inan
Kardelencicegi
28.05.2010, 10:17
rüzgar79
28.05.2010, 10:19
değer verdiğin kişi sana değer vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın
doğan bulut58
28.05.2010, 10:19
aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadim ki
rüzgar79
28.05.2010, 10:25
yüksek olur gemilerin diregi yanık olur sevenlerin yüregi..
Kardelencicegi
28.05.2010, 10:29
doğan bulut58
28.05.2010, 10:32
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun,
Duyduğum en derin sevgi senin eserin,
Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin,
Ve kurduğum en güzel hayal sensin.
rüzgar79
28.05.2010, 10:34
varlıgımın kıymetini bilmeyen yoklugum kapak olsun,,,
Kardelencicegi
28.05.2010, 10:34
PasLı Bir YaLnızLıktı AvuçLarımda..
Ardımda Bir Yürek Yükü Rüzgar..
Ne Zaman Sevmeye KoyuLduysam..
DoğruLup ÇoğaLdı AyrıLıkLar..
doğan bulut58
28.05.2010, 10:37
Gül bahçesinde geçse de ömrüm ,
Senin üstüne gül koklamam gülüm!
Seni koklamak olsa da ölüm ,
İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm
Kardelencicegi
28.05.2010, 10:46
doğan bulut58
28.05.2010, 10:49
Ne zaman gözlerin gözlerime değse
Samanyolundan bir yıldız düşer...
rüzgar79
28.05.2010, 10:50
güneşin hükmü yagmura kadar senin havanda ben gidene kadar
Kardelencicegi
28.05.2010, 11:46
Kardelencicegi
03.06.2010, 05:36
rüzgar79
03.06.2010, 13:56
Kardelencicegi
03.06.2010, 18:42
ARTSIN EKSİLMESİN
TARTSIN DÖKÜLMESİN
doğan bulut58
03.06.2010, 18:51
Ey benim gönlümün nazlı çiçeği
Barışın ellere küsün bana mı?
Sana kim öğretti böyle sevmeyi
Bayramın ellere yasın bana mı?
Duymadın gönlümün haykırışını
Kırdın şu gönlümün sabır taşını
Görmekten usandım çatık kaşını
Gülüşün ellere nazın bana mı?
Uçurdun yellere ümitlerimi
Düşürdün dillere çektiklerimi
Soldurdun içimde hayallerimi
Baharın ellere kışın bana mı?
Kardelencicegi
03.06.2010, 19:05
doğan bulut58
03.06.2010, 19:08
SEV BENNİ SEVEYİM SENİ
SEVMESSEN BEN SEVMEM SENİ
besyo_cu
03.06.2010, 20:19
Bugün parmaklarıma saçların yerine sessizlik dolanıyor, Bugün bana kolların yerine yokluğun sarılıyor, Ve aşk şimdi çok uzakta uyuyan bir çocuğun kalbidir, Ve şimdi bir kalbi bir bedenden ayırıp gitmenin tam vaktidir.
Hoşçakal.
Kardelencicegi
03.06.2010, 22:07
Acı bir itiraftım, en çok kendimi yaktım;
Şemsiyeler altında yağmura direnirken ruhum,
ardımdan geçip giden her şeye sessiz kaldım.
doğan bulut58
03.06.2010, 22:35
seviyorum ama kimi en tatlı birini
Kardelencicegi
03.06.2010, 22:40
Gökten elmalar düşmüş...
İyiliklere, güzelliklere tamamen erişilmese bile
yaklaşmaya çabalayanların başına...!
doğan bulut58
03.06.2010, 23:03
Seni cok özledim. Seni her özledigimde kalbime bir yildiz cizdim.Seni ne kadar özledigimi bilmek istermisin?Sayende bir gökyüzüne sahibim canim!
Kardelencicegi
03.06.2010, 23:05
doğan bulut58
03.06.2010, 23:10
Gunesin bile buz tuttugu yerde eger bir isik gorursen, bilki o benim sana yanan kalbimdir.
Kardelencicegi
03.06.2010, 23:26
doğan bulut58
04.06.2010, 00:10
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sıgmayan bakıslar vardır ınsanı aglatan ınsanlar vardır kı asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
bilal kose
04.06.2010, 00:37
Kardelencicegi
04.06.2010, 14:58
AH DOSTLAR KINAMIZ VAR HEPINIZ BUYRUN YARIN
YETIM BACIM DA VAR BIZDE VAR HÜZÜN
ANNESIZ YAVRUMA MUTLULUKLAR DILEYIN
AYRILDI SIMDIDEN YÜREKLE BEYIN.
CEYLAN GÖZLÜMÜ NE OLUR AGLATMAYIN
EVIMIZIN SONGÜLÜNE KINALAR YAKACAKLAR YARIN.
MUTLULUKLAR DILIYORUM BACILARIN INCITANESI..................
doğan bulut58
04.06.2010, 15:10
MULULUKLAR KARDEŞİMİZE BİR ÖMÜR BOYU
HİÇ SOLMASIN O GÜLEN GÜZEL YÜZÜ
HÜZÜN DEĞİL PAYLAŞIN MUTLULUĞU
İNŞALLAH MUTLU HUZURLU OLUR ÖMÜR BOYU
kircicegi58
04.06.2010, 15:29
kardelencicegi allah mutlu etsin kardesini bacim gam keder vermesin bir omur boyuuu tebrik ederim canimhayrli ugrlu olsun
neden herşey benim yüzümden ??????
doğan bulut58
04.06.2010, 22:06
AŞKLA BAŞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA AŞIK ETME
bitanecik kıymetlim..
hatırlar mısın bilmem? Geçen yıl bugün yanımdaydın.. aslında canımdaydın kanımdaydın..
yanında ne esmeri vardı ne kumralı. ne uzunu vardı ne kısası..
şimdi ise ne sen varsın ne de ben...
Kardelencicegi
07.06.2010, 07:26
doğan bulut58
07.06.2010, 08:10
seni sevdiğimi dünya alem duydu ama bir sen inanmadın
Kardelencicegi
07.06.2010, 08:58
doğan bulut58
07.06.2010, 09:06
Ne olurdu bir yapragın daha olsa,bak sevmiyor işte hain papatya..
Kardelencicegi
07.06.2010, 09:14
..HEP HAYIR DESEDE BANA HAYAT, HAYIRLISI DİYCEM HEP HAYATA İNAT...''
doğan bulut58
07.06.2010, 09:15
Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek..sadece
Kardelencicegi
07.06.2010, 09:19
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[/COLOR][/I][/B]
doğan bulut58
07.06.2010, 09:30
Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dunyanın butun gerceklerine değişmeye hazırım
Kardelencicegi
07.06.2010, 09:32
ZORDUR BENİ DÜŞLEMEK, ZATEN İSTEMEM HER DÜŞE GİRMEK.
doğan bulut58
07.06.2010, 09:36
Aşk insanın hem dostu hemde düşmanıdır. insanı onun gibi yıkan,onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta
Kardelencicegi
07.06.2010, 09:39
ALLAH BİR KULUNU SEVERSE NEYİ YOKTUR, ALLAH BİR KULUNU SEVMEZSE NEYİ VARDİR.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
doğan bulut58
07.06.2010, 09:48
Dünde bugünde yarında yüreginde yüregin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiginde elini yüregine koy ben hep ordayım
Kardelencicegi
07.06.2010, 12:02
bilal kose
07.06.2010, 12:47
doğan bulut58
07.06.2010, 12:49
Seni benim kadar seven sana benim kadar hasret kalsin
Kardelencicegi
07.06.2010, 13:28
doğan bulut58
07.06.2010, 13:53
unutmak zor anlatmak imkansİz. çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlatildikça hiç bitmeyensin...
Kardelencicegi
07.06.2010, 13:57
yiğidoturan
07.06.2010, 14:31
SEV SENİ SEVENİ AŞK NEDİR BİLENİ
ARAMA HİÇ BOŞUNA BIRAKIPTA GİDENİ
aysima58
07.06.2010, 14:40
sev seni seveni sana değer vereni
uzak dur sevmeyenden
kıymetini bilmeyenden
Kardelencicegi
07.06.2010, 14:42
kircicegi58
07.06.2010, 14:43
aysime guzel yazmisin yuregine saglik
aysima58
07.06.2010, 14:57
teşekkür ederim tatlım sizlerinki daha güzel ama
Güzel yağmur yağıyor beni beklerken sakın ıslanma,sonra hasta olursun.:)
Kardelencicegi
07.06.2010, 15:03
Dokunma kalbime Bugün zayif günüm.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.