PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Toplantısı Fotoğrafları

Ertugrul
29.11.2008, 00:23
Sidayder'in ev sahipliğinde daha önce sitemizden duyurduğumuz İzmir İstişare toplantımızı başarı ile gerçekleştirdik. Yeni İzmir Temsilcimiz Yalçın ağbinin özverili gayretleri ile toplantımızdan beklediğimizin de üzerinde bir verim aldık. Katılımcıların Sivas ve Sivasspor sevdası, yeniliklere açık anlayışları ve konu Sivas ve Sivasspor olduğunda gösterdikleri hassasiyet bizleri gelecek için umutlandırdı. Katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum.

Sidayder yönetim kurulunun yakın ilgisi için özellikle teşekkür ediyorum. Toplantı sonunda çok güzel fikirler ortaya çıktı. Sivas'ın tanıtımı için internetin önemi ve bu alanda en kapsamlı bilgi platformu olan Sivasspor.Com ve Sivaslilar Net'in şehrin tanıtımına, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesi için önemine vurgu yapıldı.

Türkiye'de ve Dünya da büyük potansiyele sahip olduğu halde bu büyük gücü bir türlü kullanamayan Sivas ve Sivaslıların bir araya geldiği en geniş platform olan Sivasspor.Com ve Sivaslilar.Net sitelerimizde ki yeni yönetim anlayışına paralel olarak şehir toplantılarına devam edeceğiz.

Toplantıya Katılanlar
Av. Orhan Sağlamer (Sidayder Başkanı)
A. Yalçın Kınık (İzmir Temsilcimiz)
Ertuğrul Özdemir
Osman Günay
Bahadır Erdem
Sefer Doğan
Mahmut Nedim Kaynar
Mehmet Seri ve Oğulları
Semih ERsin
Ahmet Turan Korkmaz
Hıdır Acar
Yılmaz Gündüzoğlu
Burhan Karslı
Aziz Akın
Turan Sayılkan

Not: İsmini Unuttuğumuz hemşerilerimizden özür diliyoruz.

İzmir Toplantısı Fotoğrafları

Toplantı Öncesi Son Defa Notlarımızı Kontrol Ediyoruz.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ddbe3eed54b2-nor.jpg

Önce Tanışma Sonra Sohbet

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ea294ef4fdbb-nor.jpg

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ffa8a0d5693c-nor.jpg

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 6fa12b9ffefa-nor.jpg

Ertugrul
29.11.2008, 00:24
Böyle Nezih Bir Dinleyici Kitlesini Bulmuşken Bende Biraz Fazla Konuştum :D

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] e6dfd27e3b62-nor.jpg

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] c66ea8334c54-nor.jpg

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] a74e8a08307b-nor.jpg

Ertugrul
29.11.2008, 00:25
Katılımcılar Pür Dikkat, Konu Sivas

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Çay Tadında Tatlı Bİr Sohbet

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ertugrul
29.11.2008, 00:26
Toplantı Sonunda İzmir Hatırası ve Tabii Olarak Sivasspor Atkılarımızla

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Muzaffer SarıSözen Fotoğrafları Önünde Güzel Bir Poz

SivasLady
29.11.2008, 00:28
toplantiyi gerceklestiren ve gelenlerin eline emegine ayagina saglik
gözüme carpan yas orantisi, malesef genclerimizden katilan az olmus
oysa onlarin katilimi önemliydi
gelecekte taraftar kitleside olusturmak icin bulunsalardi güzel olacakti
Sivas`i ve SivasSpor`u seven ve düsünenler buyur etmisler hepsine tskler
fotograflarda görüldügü gibide eglenceli ve keyifli gecmis:)
insallah ileriye dönük güzel kararlar alinmistir

Kibrisli
29.11.2008, 00:59
Tebrik ediyor ve bir kez daha özür diliyorum, aylarca bu günü iple çekmiştim ancak Sivas'ta ardından da Ankara'da olacağım tuttu, çok üzgünüm katılamadığım için o yüzden çok fazla birşey yazmayacağım. Bir de soru sormak istiyorum Günay, ben hiç gitmedim dernekte Sivasspor Forması var mı bir yerde asılı oyuncuların imzaladığı Antalya'daki derneğe gitmiştim orada gördüm İzmir'dekinde yoksa götüreyim giderken;)

tatli-dilli
29.11.2008, 01:01
ah güzel izmirim ah...

ayaklariniza saglik birlik ve beraberlik adina önemli adimlar bunlar tabi,
lakin koskocaman izmirde hic mi genc arkadaslarimiz ya da bayan arkadaslarimiz yokmus, bu firsatlar her gün ele gecmiyor...

Arif Coşkun
29.11.2008, 09:12
Yapılan bu toplantının güzel geçtiği, çaylar, sohbetler, duvarda asılan sazın görüntüsünden bile belli oluyor.
Ancak diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi nerede bizim gençler? Orada o bulunan belii yaş ortalamasından fazla gençleri görmek bizi daha çok heyecanlandırırdı eminim. Umarım ilerleyen aşamalarda bu eksik olan yanımız da tamamlanacaktır.Ayrıca Gerek İstanbul gerek İzmir veya bir başka yerde artık bayan arkadaşlarımızı da bu tür çalışmalarda görmek istiyoruz, bu bir kaç kez yine başka arkadaşlar tarafındanda gündeme getirildi.Bayan olmayan yerde düzen biraz zor olur, inşallah bayan arkadaşlarımızda bir gün bu tür toplantılarda görmek kısmet olur.
Bu toplantıda Ertuğrul ve Günay arkadaşımızın göstermiş olduğu bu çabadan ve İzmir'de ev sahipliği yapan Sidayder'i kutluyor, teşekkür ediyorum

EyüphanAydın
29.11.2008, 10:39
Harika bir toplantı olduğu resimlerdende anlaşılmaktadır.Çok güzel geçtiğine adım gibi eminim.

Emeği geçen herkeze teşekkürler.

GuNaY
29.11.2008, 17:13
Hafta içi olmasına rağmen katılım beklenenin üzerinde oldu. Sivas ile ilgili konuşulmadık, dile getirmediğimiz konu olmadı.
Toplantımızı gerçekleştirdiğimiz Sidayder Dernek Kulubü'nü bizlere açan, Sidayder yönetimine, Sitemizin İzmir Temsilcisi Yalçın Abiye, Bahadır Abi ve Sefer Abiye teşekkür ederim.

Bu toplantıları Türkiye genelinde yapmaya devam edeceğiz :)

Ertugrul
29.11.2008, 17:23
İzmir Toplantısı ilk olması hasebiyle önemliydi, oldukça verimli bir toplantı yaptık, bizler Site Yönetiminin hedeflerini, vizyonunu hemşerilerimzle paylaşma fırsatı bulduk. İzmir'de ki tecrübeli ağbilerin fikirlerrinden yararlandık. Gençlerin az olması biraz şartlar yüzündendi, toplantının hafta içi oluşu, büyükşehirlerde ki ulaşım sıkıntısı ve Üniversiteli arkadaşların Vize sınavlarının oluşu sebebi ile gençlerin katılımı beklentilerimizin altında oldu.
Toplantımıza iştirak eden Sidayder Başkanı Av. Orhan bey nezdinde bütün yönetim kuruluna, İzmir Temsilcimiz Yalçın ağbiye, tecrübeli üyelerimizden Bahadır Erdem ve Sefer ağbiye, hemşerimiz Mehmet ağbi ve oğullarına ayrıca teşekkür ediyorum.

FurkaN
29.11.2008, 17:27
Toplantıyı düzenleyen ve haftaiçi olmasına rağmen büyük bir katılım gerçekleştiren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Toplantılarımız inşaallah devam edecek ve kar topu misali her geçen gün büyüyerek ilerleyeceğiz.

seva
29.11.2008, 17:29
Sivas`i ve SivasSpor`u seven ve düsünenler buyur etmisler hepsine tskler
fotograflarda görüldügü gibide eglenceli ve keyifli gecmis
insallah ileriye dönük güzel Sivasimizi temsil edecek kararlar alinmistir

Fatih Bayrak
30.11.2008, 15:18
Cok güzel ve sicak ortam oldugu resimlerden anlasiliyor.
Organizeye evsahipligi yapan Sidayder yönetimine,
Sitemizin İzmir Temsilcisi Yalçın Abiye,
Ertugrul ve Osman gardasima da candan tesekkürlerimi sunarim.

izmirliyigido
02.12.2008, 10:40
TEŞEKKÜR

Sivas'lılığın ve Sivassporluluğun pekiştirilmesi, sosyal, kültürel ve spor değerlerimizin canlandırılması, benimsetilmesi ve yaşatılması için, sivasspor.com ve sivaslilar.net sitelerinin çatısı altında başlatılan istişare (fikir alış-verişi) toplantılarının 2. ayağı olan İzmir toplantısı için şehrimize (İzmir'e) gelen iki değerli üyemiz ve kardeşimiz Ertuğrul ve Günay kardeşlerimiz özverili çalışmaları ile üyesi olduğum İZMİR SİVASLILAR DAYANIŞMA DERNEĞİ (SİDAYDER) üyeleri tarafından da takdirle karşılandılar.

Kendi çabalarıyla bunu gerçekleştiren kardeşlerimizi Sidayder Başkanımız Av. Orhan Sağlamer bizzat beni arayarak defalarca teşekkür ve takdir etti, ve bunu da iletmemi söyledi. Bunu da buradan iletmiş olayım.

Toplantımız gayet güzel ve sıcak bir ortamda geçti. Karşılıklı soru ve cevaplarla ana konumuz etrafında halkalar oluşturuldu ve her konu havuza atılan taşın oluşturduğu gibi halkalar gibi genişleyerek yayıldı.

Toplantı yapılacak her ilde, bu halkanın büyüyerek hepimizi ilgilendireceğine ve bağlayacağına inanıyorum.

Ben toplantı hakkında çok fazla bilgi vermeyeceğim, çünkü o konuları Ertuğrul ve Günay kardeşlerimiz açıklamışlar ve ayrıca da açıklayacaklardır. Ben onlara bu özverilerinden dolayı ve katılan İzmir'de ki Sivas'lı kardeşlerime, büyüklerime teşekkür etmek amacıyla yazıyorum.

Belki hafta içi olması, belki akşam olması, belki hava şartları katılımın istediğim oranda olmasını engelledi ama benim Ertuğrul ve Günay kardeşime bile söylemediğim birşey çok mutlu etti.

Biz orada kendi sitelerimizin üyelerini toplamak isterken, bizimle Sivaslılıklarından öte bir ilişkileri olmayan SİDAYDER üyelerininin dikkatini çektik, onları kazandık. Bu beni inanılmaz sevindirdi.

Biz kendi üyelerimize, nasıl olsa kendimizi anlatıyoruz ve siteden ulaşıyoruz. Yine ulaşacağız. Ama esas önemli olan dağınık olan ve örgütlenmeyi sadece derneğe gelip çay içmek ve muhabbet etmekten öteye taşıyamayan hemşehrilerimize bu şekilde ulaşmak çok güzel oldu.

Onlarda bunun farkındaydılar ve toplantı sonunda kapıda ayak üstü yarım saat bırakmak istemediler, teşekkür üstüne teşekkür ettiler. Nihayetinde de dün Sidayder başkanımız Av. Orhan Sağlamer ile görüşmemde, tekrar teşekkürlerini iletti. Ben İzmir'de olduğum müddetçe, bu derneğe üye olduğum müddetçe bu dernek hepimizin çatısıdır ve orayı rahatça kullanabiliriz. Kapımız açık.

Yani, nihayetinde çok verimli ve güzel bir toplantı oldu. Değişik platformlarda, sosyal, kültürel, müzik, tarih, medya, basın ve Sivasspor konularında değişik ve aktif çalışmalar yapacağımıza işaret edildi ve bunları gerçekleştirmek içinde hepimiz üstümüze düşen görevi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Ertuğrul ve Günay kardeşlerime, Orhan Sağlamer beye ve katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Saygılarımla
Yalçın KINIK

.

AyhanBayrak
02.12.2008, 21:07
Buradan resimlerde görüldügü gibi harika bir ortam olmus. Ayrica izmir Sidayder Dernegi yöneticilerine tesekkürlerimizi ileterek kendilerinede basarilar dileriz.

Bu aradada yalcin kardesimizede tesekkürlerimizi arz ederiz arkadaslarimiza gerekli destegi verdikleri icin ertugrul ve osman gardaslarimizada ayricalikla tesekkür ederiz bizleri uzaklarda temsil ettikleri icin insallah yakin bir zamanda sitemiz sayesinde bir cok organizelere ev sahipligi yapacagimizin müjdesi bunlar diyorum.

Hersey Sivas icin diyoruz