PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizde bir mesaj yazın...

Sayfa : 1 [2]

ismail 58
28.09.2010, 01:30
Doğarken sen ağlıyordun, başkaları gülüyordu. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde sen gülesin, başkaları ağlasın.......

Arif Coşkun
28.09.2010, 08:31
"Duanla doğmadımki bedduanla öleyim" :)

sandalli
28.09.2010, 08:32
Agir laf etmissin agam, haklisin.

Arif Coşkun
28.09.2010, 08:38
Agir laf etmissin agam, haklisin.

gelirken dolmuşta okudum da, beğendim mesaj yazdım bende :)

ŞAHBEY
28.09.2010, 13:25
Eşek Alim Olmaz Su Taşımakla Tekkeye, İnsan Adam Olmaz Gitmek İle Mekkeye ..

yörem-58
29.09.2010, 09:58
Bilmesekte bir köşede oturup müslüm babayı dinleyip sevdiyimizİ hatırlamasını iyi biliriz.

serhat_58
29.09.2010, 19:15
İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada. ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim. Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz. Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını çeker, lafı çıkartana okuturum.

feraha
30.09.2010, 00:24
İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada. ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim. Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz. Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını çeker, lafı çıkartana okuturum.

Allah istedimi dikine bile durdurur unutma :)

aysima58
30.09.2010, 00:53
anam bunlar ne iyce laflarmış gı bende ismail58 kardeşimin yazdığını üsküdar dolmuşunda gördüm ve hoşuma gittiydi durun birtenede ben yazıyım uşah
bir kadın isterse kocasını vezirde eder rezilde eder durun heycannandım bitene daha yazıyım
yerini bulmayan güzel yerini yerini gezer
boyunu bulmayan elbise sürünü sürünü gezer derdi anne annem rahmetli kele eskilerin sözleri ne guzelmimiz hemi uşah.

Arif Coşkun
30.09.2010, 09:45
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.

bilal kose
31.10.2010, 13:25
Saatinizi geri aldınız mı?

Yaz saati uygulaması sona erdi. Gece 04.00'te saatler 1 saat geri alındı. Yaz saati uygulamasına 28 Mart 2010'da geçilirken, saatler 03.00'te bir saat ileri alınmıştı.

Arif Coşkun
31.10.2010, 14:32
Saatinizi geri aldınız mı?

Yaz saati uygulaması sona erdi. Gece 04.00'te saatler 1 saat geri alındı. Yaz saati uygulamasına 28 Mart 2010'da geçilirken, saatler 03.00'te bir saat ileri alınmıştı.

Teşekkürler Bilal,

Bu ileri geri saat uygulamasına hala bir anlam veremiyorum insana şok gibi geliyor.:)
Bunun ortasını bulup yarım saat yapıp artık ne ileri ne geri sabit olsa olmazmı? Sözde son verilmişti bir daha olmayacaktı demekki vazgeçtiler.

Sivaslisandy-58
02.11.2010, 00:23
Bazen caldigin kapinin ardinda öyle büyük hayal kirikligi vardirki caldigina pisman olursun!

goramaz
02.11.2010, 20:56
Mehmet'in Şiiri

Sana çiçek getirdim dikkatini çekmek için,
her sabah karşıladım;
bir gülücük görmek için, selam durdum en önde;
bir günaydın bekledim:
Okan'a gülümsedin; sanki beni görmedin...
Seni sevdim öğretmenim yine de seni sevdim,
bisikletim olsaydı inan sana verirdim...
Sabah kırağıda geldim,
buzda karda hep geldim;
çok üşüdüm öğretmenim üşümüssün demedin...
Didem hastalanmış Didem dedin Şebnem dedin,
Züleyhayı Tolga'yı her fırsatta seversin...
Hasta oldum bilerek,
bunu hiç fark etmedin...
Sevgini kazanmayı bir tek ben beceremedim...
Kapılarda bekledim, tahtayı hep ben sildim;
bazen ayağa kalktım, kimi zaman eğildim,
gözümden yaş aktı bazen,
kendi kendime sildim,
sana yakın olmayı birtek ben beceremedim...
Yedi binlere kadar yazın dedin,
parmaklarım tutuldu yazmaktan vazgeçmedim...
Defterine baktın Aytuğ ile Figen'in,
dokuz yaprak doldurdum ödevimi görmedin...
Şiir verdin Nalan'a, Zühal'in resmini övdün,
Süreyya'ya güven verdin, beni hiç mi sevmedin?
Gücensem de öğretmenim,hiç kızmadım,
renk vermedim:
Arka sıradaki Mehmet; seni seven Mehmet'in...

saim metin

Salim58
07.11.2010, 09:03
Sivassporum bugün üç puanla tanışacakmı acaba.?

Arif Coşkun
07.11.2010, 10:16
Her zaman yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların ama birkez adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç mi hiç unutmadık.

bilal kose
19.05.2011, 00:08
Birgün hoca vaaz veriyormus : Kızlarımıza dikkat edelim açık giyiniyorlar, boya sürüyolar , zincir takıyorlar derken ..
Cemaatten biri seslenmis : iyide hocam sizin kızda yapıyor.
Hoca cevap verir : Şimdi Allah var bizim kıza yakısıyor.. :D

aysima58
19.05.2011, 01:52
yok hoca demişki ama o geberesiceyede çok yakışıyor.
teşekkürler bilal kardeşim eline yüreğine sağlık.

ÖnceVatan_58
20.05.2012, 21:15
Sayın yönetici, Atatürk'le ilgili açtığım konu neden ve kim tarafından silindi sildinizse bunda gerekçeniz nedir bilmek istiyorum?
Küfür, hakaret,tehtit, şantaj olmadığı sürece konu silmezsiniz, yönetmelikte açıkça yazmaktadır, böyle keyfi davranamazsınız bunun nedenini bilmek istiyorum.

Alibaba58
20.05.2012, 21:19
Ayrıca bende Sivaslınet'in açtığı konuya giremiyorum. Sorun nedir?

NECMEDDİN ÖZBEK
20.05.2012, 22:30
eğer bir konuya giremiyorsan alibaba58 bilki o konu yönetim tarafından kilitlenmiştir.buna kendini alıştır.

sivaslınet
20.05.2012, 22:38
eğer bir konuya giremiyorsan alibaba58 bilki o konu yönetim tarafından kilitlenmiştir.buna kendini alıştır.

Ama bu böyle olmamalı Necmeddin dostum. Mesela moderatörler hangi konularda yazıp yazmayacağımızı bir çarşaf liste halinde sunmalılar. :)

Bu, iktidarın işine döndü. Kimsenin haberi yok. :)

NECMEDDİN ÖZBEK
20.05.2012, 22:43
Ama bu böyle olmamalı Necmeddin dostum. Mesela moderatörler hangi konularda yazıp yazmayacağımızı bir çarşaf liste halinde sunmalılar. :)

Bu, iktidarın işine döndü. Kimsenin haberi yok. :)

bunu defalarca söyledik aziz dostum site kurallarına aykırı bir yorum varsa yorumu yapanı uyararak mesajını silin ama sayfayı yayından kaldırmayın diye demekki uygulama böyle daha kolay oluyor.

mansur58
21.05.2012, 00:11
Eğer bir konuyu bulamuyorsan bilki o konu yönetim tarafından kaldırılmış demektir.

sivaslınet
22.05.2012, 15:30
Sabahleyin açtığım "Kılıçdaroğlu, Sarıgül Karşılaştırması" başlıklı iletim yine silinmiş. Bu tür başlıkları silen arkadaşımız siyasi görüşü nedeni ile silyor. Protesto ediyorum.

Alibaba58
22.05.2012, 15:32
Sabahleyin açtığım "Kılıçdaroğlu, Sarıgül Karşılaştırması" başlıklı iletim yine silinmiş. Bu tür başlıkları silen arkadaşımız siyasi görüşü nedeni ile silyor. Protesto ediyorum.

Tüh ben yetişemedim o konuya. Hiç görmeden silinmiş.

sivaslınet
22.05.2012, 15:47
Sn. Alibaba buradan okuyabilirsin.. Ama orada AKP orta tabakayı ideolojiyle değil hizmetle kazandı yazıyor. Sadece ona katılmıyorum. Bence tam tersi.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ama Google moderatörümüzden hızlı maşallah. Google yetişmiş ama üyelerimiz yetişemedi. :)

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

beklenengeldi
22.05.2012, 16:12
yaklaşık 2 ay önce uzun yıllardır gidemediğim memleketime gittim.ve çoçukluğumun havasını tekrar soludum.sivasla ve sivaslı insanlarımla bir kez daha gurur duydum.

sivaslınet
22.05.2012, 16:36
yaklaşık 2 ay önce uzun yıllardır gidemediğim memleketime gittim.ve çoçukluğumun havasını tekrar soludum.sivasla ve sivaslı insanlarımla bir kez daha gurur duydum.

Bizlerde, siz gurbetteki hemşerilerimizle gurur duyuyoruz. Oralarada bizleri temsil ediyorsunuz.

İki ay önce ise, tam da soğuklarda gelmişsiniz. Umarım zorluk çekmemişsinizdir. Zira bu kış Sivas'ta çok yoğun geçti.

Alibaba58
23.05.2012, 16:23
Sn. Alibaba buradan okuyabilirsin.. Ama orada AKP orta tabakayı ideolojiyle değil hizmetle kazandı yazıyor. Sadece ona katılmıyorum. Bence tam tersi.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ama Google moderatörümüzden hızlı maşallah. Google yetişmiş ama üyelerimiz yetişemedi. :)

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

Sn. Sivaslınet ben bundan yıllar önce Şişli'ye gitmiştim gezmek için ve Sarıgül Şişli'nin en işlek caddesinde halkla tokalaşıyordu ve ben ondan kaçtım o ise adım atarak yanıma geldi ve benle tokalaştı. Halkla iç içe ve kesinlikle insan ayrımı yapmıyor Cem evlerinin inşaatlarına da, Kuran kurslarının inşaatlarına da yardımda bulunuyor. Ama ABD ile görüşmeleri olduğu için biraz ondan huylanıyorum açıkçası. :)

Cley
23.05.2012, 16:34
Şu an Güney Köyü yol ayrımındayım. Tüm Güney'lilere selam olsun.

NECMEDDİN ÖZBEK
23.05.2012, 22:16
aleyküm selam getirip gönderenler sağ olsun

abircan
24.05.2012, 14:04
ne akılla bana 1 hafta ceza verdiyseniz önce protesto ediyor kınıyorum, sonra herkese merhaba , selamün aleyküm, hello, şew baş , ve daha bilmem kaç dilde gönül dolusu selamlar

sivaslınet
24.05.2012, 16:37
ne akılla bana 1 hafta ceza verdiyseniz önce protesto ediyor kınıyorum, sonra herkese merhaba , selamün aleyküm, hello, şew baş , ve daha bilmem kaç dilde gönül dolusu selamlar

Bana göre, ben de dahil, tüm üyeleri sayarsak, en son ceza alacak bir arkadaşımızsın. :)

_DuMaN_58
24.05.2012, 16:45
ne akılla bana 1 hafta ceza verdiyseniz önce protesto ediyor kınıyorum

Sana ceza verenler akılsız mı. Uzaklaştırılma sebebinin "küfür" olduğunu biliyorsundur sanırım.