PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : THK YANGIN UCAĞI ALIM KAMPANYASI

COBANYILDIZI
01.12.2008, 08:57
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Ormanlar yanıyor, yanan her ağaç yüreğimizi dağlıyor. Artık millet olarak harekete geçmenin tam zamanı... El ele verelim ve bu afetlerin önüne geçelim. Başlatılan yangın uçağı alım kampanyasına destek verin, geleceğimizin ellerimizden yitip gitmesine seyirci kalmayın...

Kampanyaya katılım için banka hesap numarası:

- Finansbank Siteler Şb. 1925

Türkiye’nin her yerinden yapılan işlemlerde havale masrafı ödemeksizin yardım kampanyasına katılabilirsiniz.

Ayrıca;

- Bütün GSM operatörleri faturalı hatlarından “Yangin” yazıp 3919’a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Mesaj bedeli 6.-YTL’dir.

- Yangın Uçağı Alım Kampanyası'na destek olmak icin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] web sayfamızdaki bağış kısmından açıklama alanına "Yangın çağı alım kampanyası" ibaresini yazarak kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

- Size en yakın Türk Hava Kurumu Şubesine uğrayarak makbuz karşılığında bağış yaparak kampanyaya destek verebilirsiniz.

Haydi Türkiye tek yürek olalım.

ofgurleyuk78
01.12.2008, 12:47
Öncelikle şunu söyleyeyim bu kampanyaya karşı değilim. Değilim ama: sayın büyüklerimizin şahıslarına ait birer tane uçakları varken yetinmeyip başkalarını da almalarına, altlarına Bir tirilyona varan makam araçları almaya para buluyorlarda canım ormanlarımıza alınacak uçak için para bulamıyorlar demek ki. Yazıklar olsun...İçim acıyor içim.

COBANYILDIZI
01.12.2008, 12:59
O KONU BİZİ AŞAR ARKADASIM BEN DUYARLI OLUNA BİLECEK BİR KONU BULDUM VE YAZDIM GÜNCELLİĞİDE SÜREKLİLİK ARZ EDEN BİR KONU BAZI SEYLERİ BAZI YERLERDEN BEKLEMEMEK LAZIM
Bİ SÖZ VARDIR
KARAN LIĞA KÜFREDECEĞİMİZE BİR MUM YAKIP OTUR MALIYIZ DEILMI AMA...

COBANYILDIZI
01.12.2008, 14:38
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%
%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%
%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%
% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%
% %%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%

Sweetgirl
01.12.2008, 15:18
bence ucaklar alinmadan önce milletimizin bilinclenmesi gerekiyor
-oraya buraya sigara izmaritlerini atmalar
-mangalinin közünü söndürmeden birakip gitmeler

vs. vs. vs. vs. vs.

COBANYILDIZI
01.12.2008, 15:27
iste okadar bilincsiz kisiyede yangın sondurmek ıcın ucaklazım :)