PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E- Fatura Ormanı

Sivaslilar.Net
01.12.2008, 15:50
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Türk Telekom'un e-fatura uygulaması kapsamında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Sivas'ta, ''Türk Telekom Müdürlüğü e-Fatura Hatıra Ormanı'' oluşturuldu.

Proje kapsamında, Tavra Deresi mevkisinde ormanlık alan oluşturuldu. Daha önceki gün-lerde toplam 2 bin fidanın dikildiği alana bugün de Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Türk Telekom İl Yöneticisi Veysel Akçıl, Çevre ve Orman İl Müdürü Hamdi Dilmen, Türk Telekom personeli ve Fevzipaşa İlköğretim Okulundan 50 öğrencinin katılımıyla temsili olarak fidan dikildi.

. Akçıl ve Dilmen ile birlikte bir fidanı toprakla buluşturan Dalmaz, ''Bu fidanlar da kar fidanı'' diyerek objektiflere poz verdi.

Arif Coşkun
01.12.2008, 16:10
O fidanlar umarım gün gelir büyür çoğalır güzel bir etkinlik emeği ve katkısı geçen herkese teşekkürler.

Ertugrul
01.12.2008, 16:47
E-Fatura uygulamasının ardından kazancın doğaya dönüştürülmesi sosyal sorumluluğa iyi bir örnek olmuş.

seva
01.12.2008, 18:32
güzel bir etkinlik emeği ve katkısı geçen herkese teşekkürler.

yerliturkuaz
01.12.2008, 22:11
Benim bir dileğim var eğer çok param olursa ğaç dikeceğim diye bu tip haberleri okudukça benim içim daha da bir ferahlıyor....

yetkin500
03.12.2008, 11:29
böyle haberlere ben de çok seviniyorum. keşke herkes böyle duyarlı olsa da çevremize daha saygılı olsak, daha çok ağacımızı kurtarsak... türk telekomu da tebrik ederim e-fatura gibi güzel bir uygulamaya öncülük ettiği için

seva
03.12.2008, 11:32
Teşekkürler Ulaştırma Bakanlığı Hizmetlrinizin devamını ve sürekliliğini dilerim

kasparix
03.12.2008, 18:38
inş bayram sonrası bizlerde öğrenciler olarak bu tür etkinliklerde bulunacağız....emeği geçenler destek olanlar sağola...