PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Başarı Öyküsü ' Halil Uyan'


Sivaslilar.Net
08.12.2008, 16:12
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

Türkiye’de alanında ilk ve tek olan, 1000 Metrekare kapalı alanlı Restaurant, gösteri amaçlı havuzu, yunus, fok, deniz aslanı ve beyaz balinaları ile Dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Türk-Rus ortaklığı ile kurulan Haliç Restaurantın işletmecisi hemşerimiz Halil Uyan beyle yaptığımız röportajı sunuyoruz.

Halil Bey kısaca kendinizden bahseder misiniz?

1965 Zara doğumluyum. Babamın vefatı üzerine eğitimime ara verdim ve hayata küçük yaşta atıldım. 1980 yılında İstanbul’a geldim. Burada çeşitli küçük işlerde çalıştım. 1980 yılında Kristal Avize’yi kurduk ve bu alanda çalışmalarımızı sürdük. Aydınlatma sektöründe ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağladık. Daha sonra Rus işadamları işbirliği içine girdim, 35 yaşından sonra Rusça öğrendim (Gülüşmeler…) 2004 yılında gıda işine girdim, çok şükür bu alanda da başarılı olduk ve en son bu işletmeyi açtık.

Haliç Restaurantın kuruluş sürecinden biraz bahseder misiniz?

Elbette, burası Ruslara ait bir tesis, ne yapabiliriz diye bana danıştılar sonunda böyle bir işletme üzerinde karar kıldık, ortak olduk. Çok şükür başarı ile işletmemizi faaliyete geçirdik.

Restaurantınızın özelliği nedir?

Restaurantımız Türkiye’de bir ilke imza attı. Bir yandan yemeğinizi yerken diğer yandan da havuzda ki muhteşem gösterileri izleyebileceksiniz, Dünya mutfağından yemekleri tadabileceğiniz ve en önemlisi Sivas mutfağınızı da bulabileceğiniz bir tesis. İçkisiz bir mekânda bu menüyü bulmak oldukça zordur. Ailenizle gelip rahatlıkla yemeğinizi yiyeceğiniz, büyük organizasyonlar yapabileceğiniz İstanbul’daki en büyük mekân Haliç Restauranttır.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 0bc4159c1580-nor.jpg

Böylesi modern bir Restaurantta Sivas mutfağına da yer vermenizin sebebi nedir?

Sivas’ın adamı, adam gibi; toprağı, toprak gibi memlekettir. Bizim kötümüzde genele bakıldığında iyidir, kültürümüzü, medeniyetimizi tanıtma görevi her bir hemşerime düşer. Bende kendi alanımda Sivas’ımı tanıtmak istedim. Special menümüze yöresel yemek olarak değil bizzat Sivas mutfağı olarak yazdırdım. Şimdi gelen her misafirimize mutlaka madımak ikram ediyoruz. Madımağı tanıtıyoruz ve madımak üzerinden bize uygulanan kötü intibayı kırmaya çalışıyoruz. Madımak Sivas’a özgü bir yemektir. Hedefimiz Sivas’ı tanıtmak, Sivaslıyı tanıtmaktır.

Yani bütün müşterileriniz mutlaka Sivas yemeklerini tadıyor?

Tabii, bakın mesela Rus Parlamentosu Duma’nın Başkan Yardımcısını misafir ettik. Madımağı tattırdık, birazda övdük ve çok hoşuna gitti, Rusya’da da bu tesisin 3 katını yapmamızı teklif etti. Destek olacağını söyledi, gelecek hedefimizde Rusya ve Dubai’de Haliç Restaurantını kurmak var. Dünyaya madımak yedireceğiz, Sivas’ı tanıtacağız.

Halil Bey madımağı hangi usul ile temin ediyorsunuz?

Sivas’ta ki 20–30 aile ile anlaştık. Madımağı toplayıp bize yolluyorlar. Bu aileleri seçerken tek şart koyduk. Eli yüzü düzgün ve fakir aileler olsun. Arkadaşlarıma talimat verdim. Çok alıyoruz diye ailelerle pazarlık etmeyin çarşıda kaç para ise hemşerilerimize aynı bedelle ödeme yapın. Aynı usul ile dal turşuda yaptırıyoruz.

Madımağı Sivas usulü ile mi yapıyorsunuz?

Sivas’ta nasıl yapılıyorsa, geleneksel tadı koruyarak pişiriyoruz. Hatta Sivas’tan bir aşçı kardeşimize teklif ettik gel burada çalış dedik. Ama hemşerimiz bıyıklarını kesmek istemediğinden anlaşamadık (Gülüşmeler…) Bende tarifi kaynağından yani anamdan aldım. Soranlara anam usulü ile pişiriyoruz diyorum.

Peki efendim hemşerilerimiz geldiğinde hangi Sivas yemeklerini tadabilecekler?

Dediğim gibi madımak ve dal turşusu her masaya mutlaka konuyor ve bunlardan ücret alınmıyor. Bunların yanı sıra Sivas döneri, Sivas köftesi, hingel ve bizim yaptığımız özel Patmacun yapıyoruz

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 5301bc63132d-nor.jpg

Patmacun yeni bir yemek mi?

Aslına bakarsan sadece ismi yeni. Analarımızın yaptığı, çökelekli, patatesli katmerlerin İstanbullusu. Urfalının lahmacunu varsa bizim de Patmacunumuz var dedik ve bu tadı Türkiye’ye tanıttık. Bunu da Sivas yemeklerinin arasında sunuyoruz ve böylece şehrin yemek kültürünü tanıtıyoruz.

Sivas yemekleri arasında sizin en önemli gördüğünüz çeşit hangisidir?

Hangi birini sayayım bilemiyorum ki, madımak üzerinde yoğunlaştık, hatta madımağın konservesini de yakında yapacağız ve tüm Türkiye’ye tanıtacağız. Birde Sivas döneri, aslında Türkiye’de en güzel döneri Sivas’ta yersin ancak bunu kimse bilmez, çünkü tanıtımını yapamamışız ve bu bizim için büyük eksiklik. İnşallah bu eksikliği de zamanla tamamlayacağız ve bir gün gelecek özellikle Sivas döneri istenir olacak. Bizde un, yağ, şeker var ama bir türlü helva yapıp karnımızı doyuramıyoruz.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] 6bf89673670f-nor.jpg

Sivas ile dialoğunuz devam ediyor mu?

Sivas’tan kopmak ne mümkün, her yaz mutlaka Sivas’a giderim. Ailemle beraber doğduğum toprakları gezer, akrabalarımı ziyaret ederim. Sivas bir başka, insanı, havası, suyu, toprağı bir başkadır. Bir anımı anlatayım, Zara’dan bir teyzemiz Sivas’tan katmer istemişti, bizde Sivas’tan dönmeden teyzemizin isteğini yerine getirelim diye katmer almak için bir fırının önünde durduk. Ben fırında katmer alırken fırıncı arabaya katmer, çay, peynir göndermiş. 5 liralık katmer alacağız hemşerimiz 10 liralık ikram yapıyor. Sordum neden böyle yapıyorsun, ağbi 34 plakayı gördüm Sivas’ın misafirperverliği bunu gerektirir dedi. İşta Sivas budur, Sivaslı budur, kıymetini bilmeliyiz.

Halil bey Sivas’a yatırım konusunda neler düşünüyorsunuz?

Sivas ülkenin tam merkezinde, geniş arazileri mevcut, ulaşımı kolay ama şehirde birlik yok, birazda hemşerilerimin ruhunda tembellik var. Bakın biz Zara’ya zamanında bir işletme açtık ama inanırmısınız çalışacak eleman bulamadığımızdan kapatmak zorunda kaldık. Hemşerimiz kahvede oturuyor da gelip çalışmıyor, ya işi beğenmiyor ya ücreti bu zihniyeti kırmamız gerekiyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen biz yinede Sivas’a yatırım yapacağız, gelecek için güzel projelerimiz var.

Son olarak Sivaslilar.Net üyelerine mesajınız nedir?

Sitenizle Amasyalı bir arkadaşım sayesinde tanıştım, hemşerilerimin yakın ilgisi ve samimiyeti beni çok duygulandırdı. Yani hiç tanınmadıkları birine sırf Sivaslı olduğu için başarılar dilemeleri, iyi niyetli dualar etmeleri müthiş bir olay. Sivaslilar.Net gözlemleyebildiğim kadarı oldukça dinamik ve samimi bir site, gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Sizlerin nezdinde Sivaslilar:net üyelerine tek tek teşekkür ediyor ve hep Sivaslı kalmalarını diliyorum.

Efendim röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz ve bu güzel ortamda bizi ağırladığınız için teşekkür ediyoruz.

Rica ederim. Kapım her zaman hemşerilerime açıktır.

Röportaj ve Fotoğraflar : Ertuğrul Özdemir, Osman Günay

İstanbul Haliç Restaurant
Adres : Silahtarağa Mah. Ordu Cad. No : 95/A Eyüp/ İstanbul
Tel : 616 46 46

Internet Sayfasi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]

FurkaN
08.12.2008, 16:33
Halil Bey'e işlerinde başarılar diliyorum. İstanbul'da Sivaslılığını kaybetmemiş aslını, özünü koruyan birisi gerçekten bizler için önemli. Sorulara açık yüreklilikle cevap vermiş kendisine teşekkür ediyorum.

Sivas Mutfağını tanıtma fikri ise çok çok güzel bizim olan Madımak'a da başkaları sahip çıkmadan onu tanıtmak çok önemli. Öylesi bir restorantta Sivas yemeklerini tanıttığı için ayrıca teşekkürler.

Röportajı gerçekleştiren arkadaşların ellerine sağlık. Yemek sorularını kimin sorduğunu da az çok tahmin ediyorum :D Bir ara tarif verecek diye korktum :D

efe1058
08.12.2008, 20:00
Halil Uyan beyin sitemize gosterdigi yakın ilgi icin tesekkur ediyorum. Ropartajı gerceklestiren arkadaslara da tesekkur ediyorum. Halil beyin Sivas ve Sivaslı sevgsi taktir edilecek bir duygu...

EyüphanAydın
08.12.2008, 20:43
Gerçekten çok güzel bir röpörtaj olmuş.Katkılarından dolayı Sayın Ertuğrul bey'e ve Osman Bey'e teşekkür ederiz.

Sabiha Serin
08.12.2008, 21:46
Saygıdeğer Halil Uyan beyi ve bu mekanda hizmet eden herkesi yürekten kutluyorum.
Bir Sivas'lı olarak gurur duydum. Keşke Sivas'ımızı il dışında böylesine burcu burcu koklatan işadamlarımızın sayısı artsa. Sivas adına sonsuz teşekkür ederim. Halil beyi çok takdir ettim ve başarılı çalışmalarından onur duydum. TEBRİKLER.....

kasparix
09.12.2008, 01:55
hakiki sivaslı, sivaslı olduğunun bilincin de olandır...sivas için ülkemiz için el ele gönül gönüle....selametle...Allah basarılı huzurlu ve bunları daimi kılsın inş...

RüStü ElmaS
09.12.2008, 10:30
Öncelikle hemşehrimizin böylesine güzel ve Türkiye' de ve alanında tek olan bir müesse kazandırdığı için kendisini kutluyorum.
Asıl beni ilgilendiren, sevindiren ve gururlandıran ise, hemşehrimizin Sivas mutfağına özel bir yer vermesi ve misafirlerine Sivas madımağını ve dal turşusunu ücretsiz ikram etmesidir.
Böylesi bir hizmeti açıkcası ne duydum nede gördüm. Kendisine bu güzel Sivas hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum.

Böylesi Sivas seydasıyla yanıp tutuşan ve özellikle Sivas' a ait özellikleri gündeme getiren hemşehrilerimize teşekkür ediyor ve dahada çoğalmasını diliyorum.

Halil beye ekibimize röportaj imkanı verdiği için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Böylece Sivaslılar.Net sitemizin ilkesi olan bundan böyle hep yapacağımız konulardan birisi olan, hemşehrilerimizin işyerlerini bir bir tanıtmaya devam edeceğiz.

Ertuğrul ve Gunay arkadaşlarımıza bizler için hazırlamış oldukları bu güzel röportaj için teşekkür ediyorum.

yerliturkuaz
09.12.2008, 11:30
Röportajın her satırını okuduğumda bir Sivas sevdalsını gördüm... Bir Sivas'lının neler yapabileceğini Sivas'ın tanıtımının nasıl yapılacağını hiç bir para karşılığı olmadan nasıl güzelce yapıldığını bizlere çok güzel ders vererek söz etmiş...

Başarılarının devamının en içten dileklerimle istiyorum umarım yaptıklarıyla Sivas'ımızın gelişimine katkısı olur....

Tekrardan canı gönülden tebrik ediyorum....

seva
09.12.2008, 13:04
Bu röportajı yaparak sitede bizlerle paylaşan arkadaşlarımı kutlarım.
Halil Bey'in işlerinde başarılar diler,kendine edindiği ilkelerin diğer işadamlarımızada örnek olmasını temenni ederim.

Kardelencicegi
09.12.2008, 13:11
Sivasli olsunda camurdan olsun :)
Sivasli olmak bir ayricaliktir.
Selam Bütün yigidolarimiza.

Memleketten uzakta olsada
Bagrina tas bassada
Gözünden kanli yas aksada
Her yerde belli Sivas sevdalilari...........

SivasLady
09.12.2008, 17:05
Halil beye Sivas`lilarin cok sayida bulundugu metropol olan Istanbul`da
böyle güzel bir restaurant actigi icin tesekkür ederim
hem cok güzel görünüsü hemde menüdeki Sivas yemekleri icin tebrik ederim
Memleketimizin tanitimi icin katkida bulunuyor
insallah bu bir baslangic olur ve Sivas`li hemserilerimiz basarili olurlar

Halil beye basarilar ve bol kazanclar dilerim


röportajda emegi gecenlere ve röp. kabul eden Halil beye tesekkürler

Fatih Bayrak
10.12.2008, 01:50
Halil Bey'e işlerinde başarılar diliyorum.
Sorulara açık yüreklilikle cevap vermiş kendisine teşekkür ediyorum.
Röportajdanda anlaşildigi gibi Halil Uyan bey biz gurbetciler gibi bir Sivas aşigi.
inşallah Sivas icin düsündükleri planlarida en kisa zamanda gercekleşir.
Röportajı gerçekleştiren Ertuğrul ve Osman gardaşlarimin ellerine sağlık.

Gogol
10.12.2008, 03:10
Haberin her bir satırını,bir sivaslı olarak imrenerek okudum.
Gözlerim doldu okurken,hemşerimin azimle,aşk ile neleri yaptığını,istedikten sonra nelerin başarılacağını bizlere göstermiş oldu.
Ayrıca bu röportajı hazırlayarak biz site müdavimleri ile paylaşan arkadaşlarıda tebrik ederim.Bu değerlerimizi tespit etmeleri,çok güzel fotolar ile bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederim.

divik
10.12.2008, 03:24
Bir Sivas'lı her zaman her işin eniyisini yapar.
Elleri,tırnakları ile kazıyarak sıfırdan buralara gelmek her babayiğidin harcı değil maalesef.Bu işadamımızSivas kültürünü eniyi şekilde özümseyerek,bu yaşına rağmen gurbet ellerde yaşamasına rağmen kültüründen birşey kaybetmemesi,üstelikte bunu yaşatma sevdası bir desdan,diğer hemşerilerimizede örnek olması gerek.İşlerinde başarılar dilerim.
Sivaslı hemşerilerimizede iş vereceğini tahmin ediyorum.

Sivaslılar net sitesinin bu gibi konuları bizlerle paylaşması,hemşerilerimizi dayanışmaya teşvik etmeside ayrı bir güzelliktir.Paylaşım için sağolun.

yeşim58
10.12.2008, 13:29
Değerli hamşerim Halil Uyan'ı kutluyorum.Sivas aşkı ve sevgisi röportajda açıkça belli oluyor.Sivas mutfağını dünyaya tanıtma hedefi örnek bir haraket.İstanbulda böyle büyük ve moderrn bir tesiste Sivas yemeklerinin special menüde olması ve hemşerimizin işletmeciliğini yapması bizleri gururlandırdı.

tatli-dilli
10.12.2008, 13:41
Böylesi basarili is adamlarini sonuna kadar desteklemek lazim, hele birde hemserimiz olunca daha da bir yürekten geliyor bu tesekkürler...

insallah rabbim utandirmaz, bol kazanclar nasip eyler, umarim bu gibi restoranlari farkli fikirler ile daha da cogalir yurdumuzun her bir yaninda.

Resimlerde harika bir ortam gözüküyor, gerek cocuklar icin düsünülmüs alanlar ya da aile ortamlari icin sunulan yerler. Esasinda cok güzel bir mekan olur orasi dügün ve insanlar icin, ya da aile günleri icin.

Istanbula geldigimde umarim ugramak nasip olur...

abircan
10.12.2008, 15:58
Halil bey'e sivaslı duyarlılığı için öncelikle teşekkür ederim, bir sivaslı için görev olan hemşerimize başarı dileklerimize nezaketle özel mesaj atmış olması beni ayrıca gururlandırdı, beni birkez daha umutlandırdı Halil bey ve Haliç restaurantı başarılı kılacağına inanıyorum ve değerli işletme müdüresi Nihan Gönen hanıma teşekkürlerimi iletiyorum , başarılar diliyorum, kurban bayramlarını kutluyorum, ayrıca bu güzel röportajı bize kazandıran Ertuğrul kardeşime ve Osman kardeşime teşekkür ediyorum, iyi bayramlar diliyorum

Efe Cemil Şeker
10.12.2008, 22:44
Halil beyi tebrik ediyorum, özellikle Sivaslı tavrından ve Sivas sevgisinden dolayı kutluyor ve örnek alınması gerktiğini düşünüyorum. Allah yolunuzu açık etsin

Sweetgirl
11.12.2008, 00:32
Halil Uyan beyi tebrik ediyorum
ve basarilarinin devamini diliyorum.

Bu arada bizede bi yemek felan ismalarmi acep :)
gerci ben istanbula gitmem
neyse artik benim yemegimide herhalde sivasa gönderir :rolleyes:

NİHAT_EKİCİ
12.12.2008, 11:26
SEVGİLİ HEMŞEHRİM HALİL BEY' İ SİVAS VE SİVASSPORA OLAN TUTKUSUNDAN DOLAYI KUTLUYORUM, İNŞALLAH DAHA BÜYÜK İŞLER BAŞARIR VE SİVASIMIZADA YATIRIM YAPAR, EN KISA ZAMANDA HALİÇ RESTAURANTA GİDECEM BÖYLECE SEVGİLİ HEMŞEHRİME BİRAZ OLSUN DESTEK VERMİŞ OLURUM. BOL KAZANÇLAR. TEMENNİM HİÇBİR ZAMAN ASLINI UNATMA

ruhsuz
14.12.2008, 01:31
Amca gerçekten çok güzel bir restaurant açmışsın seni bu tür başarılı işlerde görünce göğsüm kabarıyor valla.Başarılarının devamını dilerim Allah inşallah emeklerinin karşılıgını fazlasıyla verir amca'cıgım. Saygılarımla...

kırksekiz
14.12.2008, 02:02
Çok hoş bir yer halil her açıcan göze hitap edior.Başarılarının devamını dilerim canı gönülden destekliyorum seni.

jaremis
14.12.2008, 02:33
Böle muhteşem bi işletmenin kurucusunun sivaslı olması insana ayrı bir mutluluk veriyor emeğinize sağlık çok güzel bir yer başarılar...

GuNaY
16.12.2008, 04:57
Restauranta gittiğimizde Halil Bey bizi bizzat karşıladı. Ve ilk andaki tokalaşması dahi samimiyetini ortaya koymaya yetti.

Sizlere bu güzel tatları bizzat denemiş olarak anlatmak için menünün spesiyallerini tatmaya başladık. Ama üzülerek söylüyorum ki ne madımağın, ne içli köftenin, ne Sivas dönerinin, ne de hıngelin tadını burada anlatmam mümkün değil :) Kesinlikle yerinde tadılması gerekiyor.

Yemekten hemen sonra röportajı yapmak için havuz kenarındaki masamıza geçtiğimizde yunuslar ve beyaz balinaların gösterisi başlamıştı. Yunusların hiçte alışık olmadığım bir şekilde hareketlerini mükemmel bir şekilde yapması eğitimlerinin son derece başarılı olduğunun göstergesiydi. Gösteriyi izlerken hayranlığımı gizleyemedim. Yunusların eğitmenlerin Rus olduğunu öğrendik.

Çaylarımızı içerken röportajı da yapmaya başladık. Soru cevaptan çok muhabbet şeklinde geçen ve son derece eğlenceli bir röportaj oldu. Halil Bey bütün sorularımıza en açık şekilde ve samimi cevaplar verdi. Madımadığın tarifi, bir hemşerimizin bıyık kesmeme yüzünden işe girmemesi ve daha nice ilginç konular…

Yaptığı bütün işlerde Sivas ve Sivaslıyı ön planda tutması kendisinin Sivas’a vermiş olduğu önemi göstermektedir.

Röportaj talebimizi geri çevirmeyerek bizlere bu imkânı tanıyan, dört saate yakın bir süre boyunca bizleri ağırlayan ve böylesine güzide bir işletmeyi hizmete sokan Halil Bey’e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.


Halil Beyin Sivaslilar.Net üyelerine yapmayı düşündüğü jesti ileriki günlerde açıklayacağız. :)

orhan_keklikcioglu
16.12.2008, 15:34
BU GİBİ İŞ ADAMLARIMIZIN BU ÖYKÜLERİNİ OKUDUKÇA BİZ DE GURURLANIYORUZ İNŞALLAH BU GİBİ YATIRIMLARI SİVAS DA İLERİKİ YILLAR DA GÖREBİLİRİZ...

sade58
17.12.2008, 00:27
Bizlerle böylesi bir hemşehrimizi tanıştırdığınız için çok teşekkür ediyorum.Üstelik büyük emek verdiğiniz yapmış hazırlamış olduğunuz röportajdan belli oluyor.Böylesine röportajın ne kadar zaman alacağını tahmin ediyorum. Bu güzel röportajı bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.
Hali Uyan hemşehrimizle gurur duyuyor ve daha başarılarını diliyorum.Böylesine güzel ve tekten bir mekanı bir Sivaslının işletmesi kadar güzel bişey olabilirmi?Bu bizim için büyük gururdur.Üstelik Sivas yemeklerini tanıtması ve ücretsiz vermesi çok çok güzel.Hangi Sivaslı yapmış bunu?Şimdiye kadar.
Teşekkürler Halil Uyan.

Rallim58
17.12.2008, 09:46
Sivas'lı işadamlarımızdan, Halil Uyan beyefendinin böyle bir işletme sahibi olması bizleri son derece gururlandırmıştır. Ülkemiz metropol şehirlerinin lokomotifi İstanbul'umuzun bu müstesna bölgesinde boğazın altın kenti Haliç'te böyle bir tesis sahibi olmasından dolayı tebrik ediyoruz. Gönlü Sivas aşkıyla yanan Sivas sevdalısı bu arkadaşımızın tesislerinde sunulan bölgesel tanıtım amaçlı ücretsiz ikram ise takdire şayan bir uygulamadır.

Allah gönlüne göre versin...

Rabbim rızkını bol versin...

Sitemiz [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] aracılığıyla nerede hemşehrimiz var diye arayış içinde olanlara, ve yolu İstanbul'a, Boğaza, Haliçe düşenlere....

İşte mekan, işte imkan (imkan: bölgesel yemek tadmak için kullanılmıştır)

Bu röportajı gerçekleştirerek sitemizde yayımlanması ile bizlere; Boğazda ve Haliç'te bir hemşehrimizin işletmeciliğini yaptığı bir lokantanın varlığını duyuran kardeşlerimiz Ertuğrul ve Günay kardeşlerim ile bu tesisin hizmete sunulmasının yanında Sivas reklamında bulunan işadamımız Halil Uyan kardeşimize en samimi duygularla tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
.....................
Halil Beyin Sivaslilar.Net üyelerine yapmayı düşündüğü jesti ileriki günlerde açıklayacağız.

Günay kardeş biran önce açıkla da rahatlayalım. İnşaallah Sivas için düşünülen projedir:D

Efe Cemil Şeker
17.12.2008, 15:50
GuNaY Demişki :
''Halil Beyin Sivaslilar.Net üyelerine yapmayı düşündüğü jesti ileriki günlerde açıklayacağız''

Hemşerimiz Halil Uyan beyin Site üyelerine yapacağı jesti merakla bekliyoruz. Çok başarılı bir röportaj olmuş, Dünya çapında bir işletmenin başında bir Sivaslıyı görmek gurur veriiyor bizlere ...

besyo_cu
18.12.2008, 21:53
Çok güzel başarı öykusu Halil beyi tebrik etmek lazım hem görüşleri hemde sivas ile ilgili düşüncelerine katılmamak mümkün değil.İnşallah Kendıisini ziyaret edip madımagının tadına bakıcam ;) Böyle güzel bir roportaj gercekleştirip bizler ile paylaşanlara teşşekkurler.

BekirBayrak
20.12.2008, 21:35
Gercekten çok hoş güzel bi mekan
ve bu mekan sahiplerinden birinin SİVAS lı olması daha büyük bi sevinç ve gurur kaynağı bizim için
tskler HALİL BEY…..

Kenan Ulus
25.12.2008, 01:51
Öncelikle değerli hemşerimize böylesine güzel bir restoran açtığı için teşekkür etmek istiyorum.Sivaslı bir hemşerimizin İstanbul Haliç'te güzel,lüks bir yerde Sivas yemeklerinin ikram edildiğini arkadaşım internette sanırım bir sivaslı otomobil sitesinde okumuş ve bana söylemişti.Bende otomobil sitesindeki Sivas restoranının merak ile,internette araştırma yaparak hem sivas otomobil sitesinde gördüm ve burayı gördüm ve buraya üye olarak yazmaya karar verdim.Böylesi bir hemşehrimizi bize tanıttığınız için sizlere teşekkür ediyorum.
İnşaallah en kısa zamanda hemşehrimizin mekanında iş görüşmesiyle birlikte Sivas yemeğini Sivaslı olmayan iş adamlarımıza tattırmak ve bu güzel mekanın bir hemşehrimize ait olduğunu çıtlatmak istiyorum :)