Orijinalini görmek için tıklayınız : Vizyona Yeni Çıkan Filimler
yerliturkuaz
09.12.2008, 11:22
Bu bölümde arkadaşlar vizyona yeni çıkan filimleri paylaşacağız ve de birbirimize tavsiye edeceğimiz filimleri yazacağız...
yerliturkuaz
09.12.2008, 11:29
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez]
A.R.O.G
5 Aralık'ta vizyona girdi. Cem Yılmaz oynadı ve de yönetti gişe rekorları kırması bekleniyor
arikarinkuchi
09.12.2008, 11:48
perşembe inş. arog a gidecem yakın bi arkdaşımla :)
haftasonu da inş. muro ya gidecem
bedava nasıl olsa :D
tavsiye olarak bende muro yu tavsiye edim bari
tatli-dilli
09.12.2008, 12:51
Son zamanlardaki hareketlilik cok hosuma gidiyor ama keske daha basarili yapimlar ortaya ciksa.
Osmanli Cumhuriyeti
ben cok komik birsey bekliyordum ama ara sira eglenceli sahnelerin disinda pek gülünecek birsey yoktu, ama zaman zaman islenilen konular da gayet yerindeydi.
Muro
cok komik olacagini umdugum bir filimdi, ama tam bir hayal kirikligi yasadim, terbiyesiz ve oldukca küfürlü bir filimdi, ara ara eglenceli sahneler de vardi ama genel anlamda filimde bir bir belirsizlik hakimdi bana göre, sanirim ikincisi de cikacak onun icin öyle bir final oldu.
A.R.O.G
Cem Yilmaz beni sasirtti, yani muhtesem degildi belki ama güzeldi, eglenceliydi komikti ve mizahi farkliydi, beklenilenin aksina küfürsüz bir filimdi, taktir ettim dogrusu emek ve fark verilmis.
Her üc filimde de sonucta emek sarfedilmis gidilip görülmeye deger yine de...
Umarim yakin bir zamanda isvicreye gelir Issiz Adam, Vicdan vs gibi filimler ve bende keyifle onlari izlerim.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.