PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuskus salatasi

tatli-dilli
14.12.2008, 23:51
Kuskus salatasi

Malzemeleri:

ici icin:
- istediginiz kadar kuskus
- ton baligi
- acur tursusu
- konserve misir
- beyaz ve yesil kuskonmaz
- kirmizi sogan
- cherry domatesleri
- maydonoz
- taze yesil sogan

Yapilisi:
kaynamis ve tuzlanmis suda kuskuslarimizi hasliyoruz (salatalik kuskus olacak bu), daha sonra hafif haslanmis bu kuskuslari bir kaseye alip zeytinyagi ile karistiriyoruz.

bir taraftanda ton baligini kücük kücük dogruyor, teneke misirimizi ekliyor, acur tursularini dilimliyor, kuskonmazlarimizi dilimliyor, sogumus olan kuskularimiza ekliyoruz. daha sonra dekoru icin ben cherry domatesleri maydonoz ve taze yesil sogan kullandim. sosu icin ise ister mayonezli bir sos isterse zeytinyagli bir karisim yapip sunum yapabilirsiniz, affiyet olsun...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])

tatli-dilli
15.12.2008, 00:08
abicim yaaa gayet iddaliyim yemek konusunda valla : )) tadlari görüntülerine on basar en azindan bu güne dek hep öyle oldu, birgün o da kismet olur bakarsin...

Arif Coşkun
15.12.2008, 07:56
İlk bakışta iştah açan bir şurup gibi duruyor. Sanki ye beni dergibi, hemen tabağa koyup yiyesi geliyor valla, eee yanında balık olacak tabikii de :D

"Orada bir salata var uzakta, yesekte yemesekte o salata bizim salatamızdır" :D Çok güzel olmuş ellerine sağlıkk muhteşem görünüyor:)

kronik
15.12.2008, 22:05
rengarenk tıpkı senin gibi tattişkom :D ellerine sağlık

sandalli
15.12.2008, 22:10
Kuskus salatanin resmi Laptopumun Hintergrundbild`i oldu, cok güzel görünüyor eline saglik.

tatli-dilli
15.12.2008, 22:12
tesekkürler bu yorumlariniz icin, güzel bakan güzel görürmüs demekki sizler güzel bakiyorsunuz, alel acela yapildi daha bunlar...

@ kronickim bana takil hayatinin rengini yasa, fazla takilma hayatin gökkusagina döne :ppp

@ sandalli'm ooo yok be abartma okadara layik degil henüz bu salata

veysel
15.12.2008, 22:23
Paylasim icin tesekkürler.....

sandalli
15.12.2008, 22:27
Kuskus daha önceden haslaniyor mu? Yoksa kuru kuru mu katiliyor?

tatli-dilli
15.12.2008, 22:29
ben hasliyliyorum zaten bu salatalik kuskular cok ince oluyor 1 dk haslasan kafidir, az biraz tuzlu su ile yapismasin diye sonra zeytinyagi ile karistir hepsini güzelce