tatli-dilli
14.12.2008, 23:51
Kuskus salatasi
Malzemeleri:
ici icin:
- istediginiz kadar kuskus
- ton baligi
- acur tursusu
- konserve misir
- beyaz ve yesil kuskonmaz
- kirmizi sogan
- cherry domatesleri
- maydonoz
- taze yesil sogan
Yapilisi:
kaynamis ve tuzlanmis suda kuskuslarimizi hasliyoruz (salatalik kuskus olacak bu), daha sonra hafif haslanmis bu kuskuslari bir kaseye alip zeytinyagi ile karistiriyoruz.
bir taraftanda ton baligini kücük kücük dogruyor, teneke misirimizi ekliyor, acur tursularini dilimliyor, kuskonmazlarimizi dilimliyor, sogumus olan kuskularimiza ekliyoruz. daha sonra dekoru icin ben cherry domatesleri maydonoz ve taze yesil sogan kullandim. sosu icin ise ister mayonezli bir sos isterse zeytinyagli bir karisim yapip sunum yapabilirsiniz, affiyet olsun...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])
Malzemeleri:
ici icin:
- istediginiz kadar kuskus
- ton baligi
- acur tursusu
- konserve misir
- beyaz ve yesil kuskonmaz
- kirmizi sogan
- cherry domatesleri
- maydonoz
- taze yesil sogan
Yapilisi:
kaynamis ve tuzlanmis suda kuskuslarimizi hasliyoruz (salatalik kuskus olacak bu), daha sonra hafif haslanmis bu kuskuslari bir kaseye alip zeytinyagi ile karistiriyoruz.
bir taraftanda ton baligini kücük kücük dogruyor, teneke misirimizi ekliyor, acur tursularini dilimliyor, kuskonmazlarimizi dilimliyor, sogumus olan kuskularimiza ekliyoruz. daha sonra dekoru icin ben cherry domatesleri maydonoz ve taze yesil sogan kullandim. sosu icin ise ister mayonezli bir sos isterse zeytinyagli bir karisim yapip sunum yapabilirsiniz, affiyet olsun...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez] ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez])