Orijinalini görmek için tıklayınız : Kız yüzünden birbirlerine girdiler
arikarinkuchi
16.12.2008, 20:03
Kız yüzünden birbirlerine girdiler
Sivas'ta kız meselesi yüzünden 8 liseli öğrenci arasında çıkan bıçaklı kavgada, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre lisede okuyan R.A., M.E., N.A., U.D. ve Ü.T. ile V.Ç., H.Ç. ve H.B. isimli öğrenciler arasında kız meselesi yüzünden Kongre Lisesi ve Öğretmenevi karşısındaki Kurşunlu Hamamı yanında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçakların da kullanıldığı kavgada N.A. ve Ü.T. isimli öğrenciler ağır yaralanarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Bacak ve kollarından yaralanan R.A., M.E. ile U.D. isimli öğrenciler ise kaldıkları Kongre Lisesi Pansiyonu'ndan ambulansla alınarak Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
Burada yapılan tedavilerinin ardından R.A., M.E., U.D. ile karşı taraftan V.Ç., H.Ç. ile H.B. gözaltına alındı. Olay yerinde kavgada kullanılan bıçak ile kavganın çıkmasına neden olduğu ileri sürülen Esra isimli kızın da kolyesi bulundu. Soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.
arikarinkuchi
16.12.2008, 20:04
Ü.T
ablamın sınıfında
anlatmasına göre de hiç öyle bir çocuk değilmiş
ama
kız yüzünden birbirlerine girmişler
saçmalık tamamen yaa
arikarinkuchi
16.12.2008, 20:07
neyseki şimdi ölüm tehlikeleri yokmuş
EyüphanAydın
16.12.2008, 20:26
Biraz önce Show Tv'de izledim,kısa bir yayın yaptılar.İlimizde böyle haberlerin olması gerçekten çok üzücü bir olay.
Ne olacak canım altı üstü bir tane can(!!!) gider.Polat Abi her bölüm onar tane öldürüyor ne de olsa!:=)
Ahmaklık para ile değil ya... Hiç mi akıllı adam işi olmaz bu memlekette.
o onların seviyesizlliği vee gerzekliyi vee salaklıgı
[COLOR="Red"]
Edinilen bilgiye göre lisede okuyan R.A., M.E., N.A., U.D. ve Ü.T. ile V.Ç., H.Ç. ve H.B. isimli öğrenciler arasında kız meselesi yüzünden Kongre Lisesi ve Öğretmenevi karşısındaki Kurşunlu Hamamı yanında tartışma çıktı.
Şimdi Kongre lisesinde okuyupta bu harflerle başlayan arkadaşlarını düşünmek zorunda bırakmaktan başka ne işe yarar değil mi? Gazetelerin bu kısaltmalarını hiç anlamam. Onun yerine nick belirlesinler :D:D:D:D:D
haythuyt
19.12.2008, 12:26
ugruna kavga edıp ölumu bıle goze alınmasına neden olan kızı gormek ısterdım nasıl bırsey acaba?????
Barbies_01
19.12.2008, 12:45
ya hiç kimse iiçiin ölmeye değmez bence yazıkyaaaaa ama yinede bence uğrunda ölünecek kızlar vardır bunu görmek gerek
haskanlı
19.12.2008, 12:57
kim kimin için ölmüş ya anlamadım ama insanın kendi tercihi tabi ölmek istiyorsa ölebilirr
haskanlı
19.12.2008, 13:01
saçmalık ya bunlar ne diye kavga edersiniz. başka kız mı kalmadı zaten iki gün anca çıkıyorsunuz.
sivaslı yıldız
19.12.2008, 14:35
Kız yüzünden birbirlerine girdiler
Haberin başlığını kınıyorum.. Sanki bir insandan değilde bir eşyadan,değersiz herhangi bir ''şey'' den bahsediliyor.. Yapılan yorumlar başlıktan daha iç karartıcı.. Yaşanılan şiddeti kimse önemsemiyor nedense böylesi durumlarda.. Hangi cinsiyet için ölmeye değer, hangisi için değmez onu konuşuyoruz ne güzel.. Şiddeti önemseyen güruhunsa derdi televizyon dizileri..
Şimdi ben hangi birine üzülecem, şaşırdım?..
arikarinkuchi
20.12.2008, 10:20
bu yaşta bir kız için döğüşenleri kınamak varken
başlığı kınıyorlar
kız yüzünden birbirlerine girdiler
bunun başka açıklması mı var
TeqTaBaNCa
20.12.2008, 11:23
İnsanın bazen sevdikLeri iÇin kendisini tehLikeye atması gerekebiLiyor...
yerliturkuaz
20.12.2008, 23:04
İnsanın sevdiği olunca gözü hiçbirşey görmüyor
Son zamanlarda ilimizde bir hareketlilik var hayır ola umarım....
Haberin başlığını kınıyorum.. Sanki bir insandan değilde bir eşyadan,değersiz herhangi bir ''şey'' den bahsediliyor.. Yapılan yorumlar başlıktan daha iç karartıcı.. Yaşanılan şiddeti kimse önemsemiyor nedense böylesi durumlarda.. Hangi cinsiyet için ölmeye değer, hangisi için değmez onu konuşuyoruz ne güzel.. Şiddeti önemseyen güruhunsa derdi televizyon dizileri..
Şimdi ben hangi birine üzülecem, şaşırdım?..
Değersiz bir "şey"den bahsetmiyoruz kendini değersizleştiren "şey"den bahsediyoruz. Bence başlık tabiri caizse "cuk" oturmuş. Maalesef halimiz bu.
sandalli
20.12.2008, 23:11
Konu basligi bencede güzel degil, kiz yüzünden yakisikli olmamis, sonucta bir insandan bahsediyoruz.
fikrettin_58
23.12.2008, 20:04
Çok Güzel Bravo Ne Güzel Yapmışsınız..
Saçma sapan sebeplerden birbirinizi yemeye devam edin!
Ve devam edinki en ufak şeyde bıçağa silaha davranmaya,
Kız yüzünden Bu duruma düşmek Rezillik onu geçtik,Nerde erkeklik...
Sivaslılar Korkak değildir bıçağa silaha başvuracak kadar,
Silaha Bıçaga Korkaklar ihtiyaç duyar,
Bu haberi TVde izlediğimde Çok şaşırdım
Halada şaşkınlık içindeyim
sivaslı.kız
30.01.2009, 16:39
resmen saçmalık gerçekte şu kızı görmek isterdim nasıl acaba? ah esra ah...
sivassporlukiz
30.01.2009, 16:55
güya erkeklik taslamak istediler.sanki ölecek kadar cok seviyolardi :S
sacamalik ya.daha yasi basi kacta bi kiz icin ölüyor.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.