Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaprdınız?
yerliturkuaz
18.12.2008, 23:28
Büyük İkramiye Size Çıksa Ne Yaparınız?
1)Hiç kimseye vermez kendim harcardım
2)Büyük ikramiye bana çıkmaz ki ne diye düşüneyiö
3)Yoksullara yardım ederdim
4)Geleceğime yatırım yapr parayı en iyi şekilde değerlendirirdim
5)Diğer ( Belirtiniz )
EyüphanAydın
18.12.2008, 23:34
Diğer ( Belirtiniz )
İlk önce çıkmayacağını düşünelim.Yaklaşık 75 Milyon kişi içerisinde bana çıkması İMMKKAANNSSIIZZ desek doğru olur.
Olurda şansa çıkarsa İlk önce Babam araba alır,Köye gideriz.Geri kalan para ile ileriye yönelik yatırımlar yaparız.
Geri kalan paraları iyi değerlendirip Vakıflara,Yoksullara,Dernekler e yardım ederiz.İnaniyorumki Sitedekilerde böyle düşünüyordur.
sandalli
18.12.2008, 23:56
Bana cikmasini istemezdim, simdi bir düzenim var, belki bu para bana cikarsa düzenimin bozulmasindan korkarim, eger cikarsa oldugu gibi yoksullar adina yardim yapan bir kuruma bagislardim.
albina58
19.12.2008, 00:57
Ben diğer seçeneğini işaretledim.
:Açıklama yapacak olursak,bu parayı bir havuzda toplarım,komando olarak askerliğini yapmış kişilerden oluşan,paralı bir ordu kurarım,ilk önce vatana ihanet edenleri sonrada arıza tipleri temizlik operasyonu uygulardım.
Benim seçeneğimde budur,açıklama gereği böyle açıklama yaptım,rahatım çünki hiç sayısal loto veya şans oyunu oynamam bundan dolayı ki böylesi bir ihtimal mümkün değil.
Hiç kimseye vermez kendim harcardım :D:D
sevgim 58
19.12.2008, 03:09
ikramiye bana ciksa hemen sivasa-sarkislaya giderdim ...........................
Diğerleri diyorum para parayı çeker çıkmasınıda hiç istemem neden derseniz; huzurlu bir yuvam ve çevrem var o zaman eş dost sana düşmün olur.
fatoş_yvz
19.12.2008, 11:28
imkaNsız ama beLkii diyeLim yanLız kaLıcam bı ev aLırdım en azından saat kaç neRde diyen bı annem olmasdı oda imkansız işte:D
Arif Coşkun
19.12.2008, 11:33
Zaten insanları hayalprest yapmak, hergün bir şans oyunu yaparak, insanları düşünme yerine, hayalle yaşamaya yönelik şeyler bunlar.
Düşününki milyonlar bana çıkacak diye hayal kurarak bir bakıma kafasını rahatlatıyor.
Öyle birşey olmaz, çünkü bana çıkmaz :D Yolda elli kişi yürüsek apartmandan bir saksı düşse gelir banim kafama, o yönden çok şanslıyımdır ama bunda pek değil:D Sonra çok günah bu para:)
haskanlı
19.12.2008, 13:19
hayal kurmak istemiyorum ama bana çıkarsa çok süper olur;)))
Paranın tamamıyla Sivas'ıma bir fabrika kurardım.
100 kişiye iş versem en az,yine 500 kişinin karnı doyar ve en az 500 kişi Sivas'ımdan gçö etmeyi düşünmez.
Sivas'ımın ihracatı 90 milyondan 91 milyona çıkardı.:)
yav zaten Allah bize en büyük ikramiyeyi vermiş,
önce bu ikramiyelerin kıymetini bilmeliyiz bence
onun dışında extra ikramiyeye gerek yok ;)
selocan58
24.12.2008, 19:50
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki 2009 yılının çekilişleri dağıtılmaya devam ediliyor ve herkes umutla 1 ocak gününü bekliyor 1 ocak 2009 tarihinde, yani 31 aralık 2008 çarşamba gecesinden sonraki gecede, 12:00′dan itibaren 1 OCAK 2009 tarihine girmiş oluyoruz ve mili piyango sonuçları da artık açıklanmaya başlıyor Bu sefer ki ödül tam 25 milyin ytl ::) bakmıssınıs size çıkmıs yada bana:D
58_SEMİH_58
24.12.2008, 20:30
CeYRek BiLeTiMizİ aLDıq BaKaLım s0Nu Ne oLaCAk:)......!!!!!!!
love_me_58
19.01.2009, 22:03
Geleceğime yatırım yapr parayı en iyi şekilde değerlendirirdim
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.